• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A vízvarázslókról és azok központjáról

"Gianagban mindenki úr"

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
25 hozzászólás • Oldal: 2 / 2 • 1, 2

Re: A vízvarázslókról és azok központjáról

HozzászólásSzerző: Alauron » 2008.04.20. 16:56

(Ángus)

Értetlenkedve ráncolja a homlokát, de ennél többet úgy látszik nem tud kihúzni belőlük:
- Köszönöm a jó tanácsokat, nem tartanám fel tovább nagymester, minden jót kívánok.
- Remélem még találkozhatunk, mert az azt is jelenti sikerrel jártam -búcsúzik a szépséges nőtől is, és meghajlás után távozik. Ha semmi nem jön közbe, egyenesen hazafelé veszi az irányt, hogy felszerelkezzen, és beszélnie kell még egy két családtagjával, attól függ épp kit talál otthon abban a sorrendben, valamit egy magasabb rangú paptársától is engedélyt kellene kérnie az indulás előtt.
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.04.20. 17:13

-Természetesen kikísérlek téged a palotából.-szól hozzád a hölgy kedvesen.

-Ugye tudod hogy nagyon veszélyes feladatot vállaltál most el. Épp ezért van számodra egy meglepetésem.-amint ezt kimondja mejelenik előttetek egy magas nagyon fiatal éjfekete hosszú hajú fiú. Sötét kék színű palástban és öltözékben. Hosszú botja mintha hínárokkal lenne körbe tekerve de nem tudod pontosan megmondani.

-Az ő neve Kalt. Ő fog téged elkísérni veszélyes utadon.-mondja mosolyogva.

A fiú ölbe tett kézzel áll előtted és rád se néz fejét elfordítja. Lerí róla hogy egyáltalán nem szeretne veled menni eme hosszú utadon. És arogáns kinézetével és modorával érzékelteti is ezt.

-Hát... egy kis győzködésre szorult ugyan de végül beleegyezett, hogy elkísér.-mondja zavarában a nő.

-Győzködésre???!!!- kérdezi csodálkozva és mérgesen a fiú.

-Hiszen mester te engem megf....-és e pillanatban egy köteg hínár csavarodik a semmiből a fiú szájára.

-Kalt ezt egyszer már szerintem megbeszéltük.-mondja a nő kissé mérgesen és ellentmondást nem tűrően.

A hínár eltűnik a fiú szájáról és kelletlenül rád se nézve kezet nyújt neked és valami olyasmit mond szinte "böfögve" hogy: Örvendek Kalt vagyok. Ez persze törpe önvecsülésedet eléggé sérti és valójában bosszant is ez az egész. Nem elég hogy ezt az egészet a nyakadba akasztották de még egy "pelyhes állúval" is együtt kell működnöd.

-Ha kimegyünk a palotából intézd el a gyerkeket, aztán meg bontsuk ki ezt a kis csomagot biztos valami értékes és hatalmas tárgy lappanghat benne.-szólal meg benned egy gyötrő hang amint egy kicsit elveszted érzéseid felett a kontrolt.
Kezd azzal, ami fontos, azután ami lehetséges, majd hirtelen azon kapod magad, hogy azt teszed, ami lehetetlen.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 445
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2008.04.21. 15:42

(Ángus)

<Nem testvér, tévedsz. Ez egy varázstárgy, aminek semmi köze nem lehet a népünkhöz, és amúgy sem tudnánk mit kezdeni vele, úgyhogy engem nem érdekel! Hogy értékes? Nekem nincs értékesebb Kadalnál, a népemnél, és azoknál a köveknél amelyeket az Ősatya nekünk szánt!>

- Üdv! - köszönti Kaltot, bár a maga részéről sem tartja jó ötletnek hogy a fiú vele menjen, de mivel a mesternő így akarja, mégpedig azért hogy neki segítsen nem lehet ellenvetése, a világért se bántaná meg akadékoskodással, inkább elviseli a másikat.
- Köszönöm a segítséget, és a figyelmet kedves úrnő. Csak még egy apróság lenne itt, kinek is vigyem, és hova a küldeményt?
<Ha így kell legyen, hát jöjjön. Ne legyen igazam, de ez még csak egy felindult kölyök. Lehet ügyes varázsló, de biztos nem túl sok segítség lesz. Ugyan mit tudhat az utazásról? >
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.04.22. 19:51

-A tárgy ami a kezedben van majd elvezeti hozzád azt akinek oda kell adni.-válaszol Kalt a mesternő helyett.

-Pff... legalább ennyit tudhatnál ha már ide küldtek. A mester minden fontosat elmondott neked azt hiszem, akkor még minek zaklatod őt felesleges kérdéseiddel?- fortyan fel a "kis" fiú.

Aztán gondolatokat hallasz a fejedben.

-Ne haragudk rá. Elvesztette a szüleit kicsi korában. Azután került ide. Lehet hogy egy kissé goromba de nagy szíve van és nagy hasznodra lehet.-a mester hangja hallatszott a fejedben.

Mindenesetre elkönyveled magadban, hogy igen nehéz fejű utitársra akadtál hát ha még a te törp természetedet is hozzá vesszük, akkor aztán pláne nehéz dolgotok lesz egymással. De a magyarázatot halva a teszíved is megenyhül kicsit és a "testvéred" is eltűnik a színről egy időre.

-Tehát akkor hova megyünk most?-kérdezi Kalt egy cseppet sem érdekelve azon, hogy mit válaszolsz.
Kezd azzal, ami fontos, azután ami lehetséges, majd hirtelen azon kapod magad, hogy azt teszed, ami lehetetlen.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2008.04.23. 17:29

(Ángus)

Olyan szemeket mereszt a fiúra mintha leginkább fárasztónak találta volna a véleményét, tehát nem kell beleszólnia, hogy a mesternővel mit beszél vagy mit nem.
- Gyere, induljunk. -szól Kaltnak, és magában eldöntötte, hogy nem is fog válaszolni a kötekedő megjegyzésekre. Útban vissza a városba elmond néhány dolgot a továbbiakról a nyakába akasztott segítőjének. < Remélem, hogy tényleg segít.>
- Figyelj Kalt. Nekem még dolgom van, úgyhogy sötétedéskor találkozzunk a keleti kapunál. Addig te is rendezz el mindent amit csak akarsz. Ha nem lennél ott, nem tudok sokat rád várni.

Szerente eljutni a sajátjaihoz, és elintézni a következőeket: Elbúcsúzni a családjától, szerezni egy útleírásokat tartalmazó könyvet az Északi Szövetség országairól, bejelenteni távozását a papi mentoránál, lebeszélni egy törp karavánnal, ami napnyugtakor indul, és arra tart amerre ő megy, hogy Kalttal csatlakoznának.
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.04.24. 15:50

-Rendben van.-mondja nagy nehezen beleegyezve uti terveidbe Kalt.

-De tudnod kell hogy nekem mindenhova követnem kell téged. Elhiheted nekem sem tetszik ez de a mester ezt mondta.- mondja neked a palotából kifelé vezető úton.

-Egyébként nem tudom hogy hol van a kolóniád de lassan estére jár az idő és előtte meg kellene valahol szálnunk. Legalább egy itóka elejéig. Meg aztán veszélyes ilyenkor kint mászkálni.- Kalt az eget nézegeti miközben haladtok.

Nem is rossz ötlet gondolkodsz el magadban. Te magad tudod hogy mennyire veszélyesek az erdők nappal nem hogy még estefelé .
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2008.04.24. 18:02

(Ángus)

<Oh, leülnél velem egy italra, hm? Akkor semmivel sem leszek készen.>
- Figyelj, nem gondolhatod komolyan, hogy eljössz velem a családomhoz, végighallgatod ismeretlenül, ahogy elbúcsúzom tőlük, és egyéb ügyes bajos dolgaimat elintézem az indulás előtt. És nézz rám, még én sem akarok díszes ruhában utazni, és különben sincs nálam minden szükséges felszerelésem, lévén, amikor ma bementem a palotába, ahonnan hozzátok küldtek, még nem tudtam hogy utaznom kell, méghozzá ilyen hamar. Találj ki valamit, és találkozzunk a keleti kapunál.
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.04.26. 19:19

-Szerinted én nekem ennyire nagy kedvem van veled tartani? Ne viccelj már egy porcikám se kívánja!!!- kell ki magából a varázsló.

-De fogd már fel hogy ezt a parancsot kaptam és ennyi. Egyébként ne aggódj mivel nem tudok törpül ha ez a legnagyobb problémád. De akkor is veszélyes most kimenni a város kapun hiszen látod esteledik. Neked magyarázzam.- veszi lejjebb a hangnemet.

Ha nem lenne ennyire fenkölt és arogáns még azt hihetnéd, hogy aggódik éred. Vagy csak magáért aggódik így? Nem tudhatod.

<Jaj törp atyám nehéz lesz együtt "élni" ezzel a "kis mitugrásszal".>- nyugtatgatod magadat.

//off asztrál próba//
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2008.04.27. 11:14

(Ángus)

//asztrálpróba nincs meg.//

- Márpedig én megyek, kövess ha akarsz, majd megállsz Krakt kapujában, mert nem fogom elintézni neked, hogy beengedjenek.
<Fene beléd, sokkal egyszerűbb lenne nélküled, lehet így nem utazhatok a sajátjaimmal, de kettesben Kaltal még rosszabb mint egyedül. Hisz ez az emberfiú mégcsak nem is lát rendesen, éjjel várhatunk a napra.>

//Folytatás Krakt hegyénél.//
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.04.27. 19:53

Agyad annyira elborul a srác kijelentésein hogy meg fogadod még egy szólása és vége. Na persze erre nem kell sokáig várni.

-Pff. Csak nem gondolod, hogy holmi primitív töroe engem feltarthat. Én varázsló vagyok ha nem tudnád. Az elitbe tartozom ezt jó ha megjegyzed törpuram.-szól vissza durván a legényke.

//off folytatás a hegynél ott kérek majd mind erre választ//
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése
25 hozzászólás • Oldal: 2 / 2 • 1, 2

Vissza: Gianag