• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Belváros-A részeg sárkány

Az ígéret földje...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
137 hozzászólás • Oldal: 8 / 10 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10

Re: Belváros-A részeg sárkány

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.04.24. 8:15

elmosolyodok amikor Serlinan is csatlakozik
- Köszönöm.
Az arelita szavait hallva elmosolyodok
- Szóval valami ritmusosabbat szeretnél? Hát legyen ahogy akarod.
majd egy Ylinori dalt kezdek játszani valami igazán pergőset
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.24. 13:42

Lorin

-Juhéj!- Kurjantja el magát mikor meghallja hazájának szépen csengő dala egyikét.
- Ez már nóta komám! Mégis csak megérdemlitek a dalnok-i rangot.
Visszapattan az asztalhoz magába gyömöszöl pár falatot. Majd a bárdok köré sereglik és búzdítja őket.
<<Táncolni kéne...magamba nem szeretek>>
Tekintetét körbehordozza a fogadóban, táncparnert keres. Ha esetleg talál korban és hozzáállásban magához hasonló hölgyet akkor nem habozik hogy mellé lépjen, és ha az épp nincs elfoglalva semmivel felkérje egy táncra. Persze remélhetőleg olyat keres amelyik nem épp férfival van.
Meghajol majd kezét nyújtja a nőnek.
- Hölgyem egy táncra?

Amennyiben nem talál nőt vagy visszautastják, akkor Siro ra vigyorog és ugyanúgy ahogy edig tette kicsit meghajol és kezét nyújtja felé.:
- Kedves barátom, <<hölgyem 8)>> egy táncra? Lehet hogybsikerült legyőznöd párbajban de simán letáncollak! Bármikor!.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.04.24. 14:23

Anapol (Ki Siro)

Rindannak

-Mindegy milyen tea csak hasson, úgy érzem hosszú lesz a mai nap. Mindenesetre valami erőset kérnék szépen.-hajol meg, miközben gondolataiba mélyed.

<Vajon ki lehetett olyan bátor hogy megöljön egy nemest? Nem egy átlagos bérgyilkosról lehet szó. Inkább fejvadászok azok akik ilyen dolgokban a specilisták már a nevük se tetszik amit az a különös alak motyogott "Sötét Halál". De Miért? és Hogyan tették? Közük van ahhoz a dologhoz amit el kell vinnem uramhoz? Ha igen akkor nagy bajban vagyok. Mind egy először is elmegyek a nemes házába aztán pedig kezdőthet a kutakodás. Készülj Siro készülj!!!>-bíztatgatja magát.

Lorinnak

-Én nem vagyok olyan alkoholista mint te. És egyébként is teát iszok nem vizet. De ha kérsz csak tessék kóstold meg cimbora.-nyújtom oda neki a poharamat.

<Remélem hogy Rindam valami erős keserű zöld teát adott és elfanyalodik a pap.>-kívánok Lorinnak jó ivászatot magamban.

Aztán amikor el megy beszélni a zenészekkel, megnugszom.

<Jaj Nastar ennyi energia egy papnak. Nem sok ez egy kicsit?>-teszem fel magamban nevetve a kérdésemen mert nem sokszor szoktam beszélni az én istenemmel csak ha valami nagyon szokatlan történik.

-Előbb meg kellene hogy csókolj. Nem tudom mi legyek ha én leállok veled táncolni. Keress mást. Egyébként is lehet hogy férfinak jó képű vagy de nőnek nagyon ronda :lol: .- vágom oda Lorinnak.

<A srác egész jó kedvre derített. Egy pillanatig el is felejtettem miért vagyok itt talán még is igazak a mester szavai: A nagy világ különös és mindig sodor el a célodtól.>- térek vissza gondolataimhoz.
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 141
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.04.24. 15:04

Hallva Lorin Sirohoz intézett szavait felnevetek és még vidámabb dalokat kezdek el játsztani

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.04.26. 16:43

Mindenki

A fogadó lelkes férfi közönsége most is örvend a két bárd játékának, Lorin sajnos nem talált magának megfelelő hölgypartnert, de a Sirohoz intézett kérdés komikuma még jobban elemi a hangulatot. Lori első teázása furán sikerül a Siro által jól megszokott feketeteea cukor nélkül kombináció először prüszkölésre majd enyhe öklendezésre készteti az Arelitát. Úgy érzi mintha épp homokot nyelt volna.Enyhe krákogása sűrűn hallatszik, és magában megjegyzi, ez rosszabb mint bármelyik keserve törp pálinka amihez hét ember(törp) kell, ugyanis épp annyian kell, hogy lefogjanak valakit, hogy meg tudja inni.. Ez a jelenet végképp robbanásszerű nevetést és jókedvet hoz magával. A felhőtlen jókedvbe villámként robban be Theiron, akit reggel óta nem láttatok. Most viszont nem egyedül van, egy hozzávetőlegesen kilenc, tíz emberből álló kompániával jött.

Kirak felé fordul, és azt mondja:

-Barátom, most velünk kell jönnöd, légy oly kedves ne nehezítsd meg a dolgomat.
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 225
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.04.26. 18:02

Anapol (Ki Siro)

Gyengéden megütögetem Lorin hátát nehogy még a végén baja legyen itt nekem és gyorsan felhörpentem a teát. (Remélem nem lötyögtette ki.)

-Jól vagy Lorin? Remélem azért nem fogsz kidőlni nekem itt barátom.- ezt aggódó komoly hangnemben.

A kocsma hangulata egész felfokozott lett. Még soha sem láttam ennyire mulatni embereket. A jól megszokott, tradíciók által folytogatott nemesi udvar ehhez képest börtönnek tűnik nekem. De végül teljesen más kultúrákról vagyon szó.
Nagyon élvezem a kialakult helyzetet. Ezt az őrök és Theiron betoppanása töri meg.

Elkerekedik a szemem. <Uram Nastar. ebből nagy csete- paté lehet.>- gondolkodom magamban.
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.27. 10:53

Lorin

Miután kicsit kiprüsukölte magát, mint egy vizes macska válaszol Sironak.
- Annál azért kicsit erősebb mérget kell használnod barátom! Bár még mindig nem értem miért kell neked ilyen...khm... érdekes italokat innod mikor Arel napsütötte földjein rengeg szőlő terem! És a szőlőből nagyon finom italokat lehet készíteni.-vigyorodik el .
- Most csak azért nem iszom mert nemest kell majd játszanom hogy beengedjenek minket, de külben meghívnálak egy kupa Predocira hogy tudjad mi az igazi ital.
Legyint majd visszafordul a zenészekhez és alkalomadtán kicsit halkan kiséri őket, ha énekhangja nem is tökéletes de a szövegeket hellyel közzel tudja.

Mikor bejön Theiron kicsit meghökkenten éz rá.
<<Ez meg mit akar? Elhozta díszes kompániáját is? Ebből nagy bunyó lesz!És még nem is ittam...:( Majd közbe>>
A tíz alakot végigméri milyen fegyverek vannak nálluk, és milyen öltözetben vannak, esetle az alatt milyen vért, páncél lehet.
Nem akar megszülalni mert nem az ő dolga, ezért csak Sirora tekint kérdőn, majd Kirak mellé lép.
Rá is rápillant amolyan.: Ne aggódj mi veled vagyunk! - pillantással.Várja mi lesz a kompánia és társai reakciója.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.04.27. 11:33

roppant mód élvezem a zenélést és a kis kabaré amikor betoppa Therion
- Miről van szó? És miért kell ennyi ember hozzá?
- Ha jog szerint jársz el valamiben akkor talán tájékoztass ha barátként jöttél akkor meg tanulj jómodort. Semmi szükség a társaidra.
- Lorin Siro nyugi nem kell vérnek folynia legalábbis remélem.
fűzöm hozzá szomorúan

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.04.27. 19:32

-Nos, a dolog rettentően kényes, kérlek ezt rendezzük el majd egy másik helyen, most pedig kérlek kövess, ígérem nem esik bántódásod, de muszáj.-mondja Theiron.

Eközben a jó öreg Serlinan fel sem néz lantjátékából.Rindan eléggé furcsán nem oda figyel, és amint a kocsma vendégei is egyre feltűnőbben térnek vissza elfoglaltságikhoz, igaz hátatokn és egész lényeteken érzitek szemüket.A tömeg mint egyetlen nagy fül és szem , és mind kettő rajtatok csüng.

A beállt csendben egyedül Serlinan lantjának hangja reked meg, és hat el agyatokig.

-Légy oly kedves vedd magadhoz a dolgaidat, és induljunk.-zárja le a gondolkodásra szánt időt.
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.04.28. 7:31

elkomorodok Therion és Serlinan szavai hallatán
- Többet vártam volna tőletek, főleg tőled Serlinan.
fordulok Serlinan felé
- Neked igazán tudni kéne mit jelent a szabadság, és a tisztesség.
majd a társaim felé fordulok
- Maradjatok amint tudok hírt adok magamról vagy visszajövök. Ha más nem üzenetet hagyok Rindannál.
Rindan felé fordulok
- Remélem legalább enyiben számíthatok rád.
majd felállok összeszedem a felszerelésem és visszamegyek a fogadóba
- Menjünk.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.04.28. 9:57

Anapol (Ki Siro)

-Köszönöm de én nem iszom alkoholt maradok a teánál. Én ugyan annyira nem bírom a szeszt mint te a teát.- utasítom l finoman a piálásra hívást

Az első dolog ami végig fut rajtam az a megkönnyebbülés szelíd, hűs fuvallata eme rögtönzött letartóztatás után.

<Azt hittem hogy végünk lesz itt a fogadóba. Vagy legalább is magunkra húzzuk az egész pyaroni városőrséget.>- elmélkedek magamban.

Majd egy bíztató fejhajtást intézek a khál felé tudatva vele hogy mgértettünk mindent.

<Persze ha a végére érek a kldetésemnek akkor nem fogom megvárni amíg kiszabadul de mindenesetre együttérzek vele.>- folytatom gondolatmenetemet.

Amint kilépnek a kocsmából Lorin felé fordulok.

-NA akkor csak így kettecskén folytatjuk tovább utunkat? Vagy téged is le fognak tartóztatni még naplemente előtt?- kissé elvigyorodva kérdezem mind ezt.

A maradék teát kiöntöm a kancsóból jól felttankolok belőle, ki tudja mikor fogok megint ilyen hűsítő nedűt ini.
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.28. 13:36

Lorin

- Azért vigyázz magadra!- ráz kezet az épp indulni készülő bárddal.- szinte biztosra veszem hogy találkozunk még!- <<Így vagy úgy de biztosan...>>
A városőröket folyamatosan méregeti és alig birja visszafogni magát hogy ne rántson kardot. Amikor a Khál a szabadságról beszél kicsit belegondol mi lenne ha vele tennék ugyanezt... :?
<<... inkább a halál!...>>
- Értem.- Válaszol röviden kicsit elszontyolodottan Sironak.
- Nos... úgy hiszem hamarabb kerülnék istennöm szent völgyébe mintsem hogy ezek valaha is élve (!) egy koszos börtönbe vesenek!- egész komolyan mondja, elég mélyen érinti a téma.
Miután távozik a bárd és kisérete, hirtelen újra eljutnak hozzá a külvilág zajai. Elsőként Serlinan-é.
- Mond csak, barátom-kicsit megnyomja a szót- te aki nagy és jó ismerője vagy ennek az alaknak, mégis miért tette ezt? Hm?
Ha megkapta a bálazt ismét Sirohoz fordul:
- szerinted ne mennyünk utánnuk?Engem érdekel havá viszik. Ha más nem azért mert ezek után nembízom ebben a fickóban...
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.04.29. 14:28

Mind

Serlinan zenélés közben nem figyel semmire, olyan mintha csak a zenének éllne. Ez teljesen váératlanul ér titeket.Még Kirak távozása után sem hajlandó egy jódarabig felnézni a lantjáról.

Kirak

Rindan felédint jelezve tudommásulvette a dolgokat.
Theiron melléd áll, és szabadon kisérnek ki a kocsmából. A társak, akikről észreveszed a legkevésbé sem városőrök lazán fognak, és inkább környezetedet figyelik mint téged. Így juttok el egészen az Okkult tudományok egyeteméig...

Lorin, Ki Siro

Miután végzett a dallal Serlinan felnéz rátok, és közli:

-Ne féljetek, Kiraknak nem lesz semmi bántódása.Tud ő vigyázni magára, és egyébként is Theiron személyesen garantálta a bántódásmentességét.
Ez a kijelentés szöget üt a fejetekbe. -Hogyhogy garantálta?- Reggel óta nem is találkoztak, és akkor még nem volt semmi ilyesmiről szó.
-Azt nem mondhatom el hová vitték, de kérlek ne menjetek utánuk. Nem lenne jó vége.
Inkább törődjünk azzal ami előttünk áll: Palotanegyed, D'aquilorék. Úgyérzem ott még sok dolgunk lesz.

//Kirak: A Pyarr Okkulttudományok Egyetemére írok reagot. Kérlek ott folytassd.
Lorin,Siro: Amenyiben végeztetek a Részeg Sárkányban, és beleeggyeztek- D'Aquilor rezidencia. //
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.05.19. 10:24

belépve a kocsmába az első szabad asztalhoz megyek majd rendelek egy korsó sört majd csendesen játszani kezdek ha látom Rindant szólok neki
- Nem tudod merre van Lorin és Ki Siro?

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.09.06. 19:04

A csapos lány már nem annyira idegenkedve viszi ki neked a korsó sört mint régebben. Látszik megjegyezte, hogy vendég vagy. Mire megérkezik a söröd addigra meghallod azt ami fontos számodra. Serlinan kemény bőrcsizmájának ruganyos lépte megüti füledet. Hiába a füled aztán nagyon is ki van éleződve. A csizma egyre közeledik, és tényleg a baráti kéz érinti hátadat, és szemben veled le is telepszik a várt személy. A dalnok.

-Kérdésedre a válasz igen egyszerű barátom, ahogy beértek a palotába Ki Shiro egyszerűen megőrült. Kitalálta, hogy ő ottmarad őrizni a dámákat. Szegény Arelita pedig szintén ott maradt vele. Én mondom ott valami nincs rendjén. Mondtam nekik, hogy jöjjenek el, de nem hallgattak rám.
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
137 hozzászólás • Oldal: 8 / 10 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10

Vissza: Pyarron