• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 6 / 76 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.25. 16:31

KM: [Dreemer], Beszélgetés Seerinel
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Kora reggeli órák 5 óra közepe fele
Résztvevők:Huor Aikanáro (Ves-Antara sin Harass)

*Sheerin rád mosolyog, csodás ajkain megcsillan a csillagok fénye.*
(Shadoni)
-Igen, nagyapám hatalmas varázstudó, tudod ö tanit más varázslókat is Kis Szirenárban... ha valaki ö képes haza juttatni minket! Csak hát...lassan jut egyről a kettőre, már lassú szegény...

*szerintem komolyan elgondolkozol, mit jelenthet az elf-eknél hogy lassú... 8)
[color=#FF0000]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.04.25. 19:12-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.04.25. 17:21

Revo

<…HU… Kellemes este volt… Köszönöm asszonyom, hogy egy pillanatra rám tekintettél…>
*A kaszinóból sietősen távozom. Az utcára kiérve egy közeli kapualjban megállok egy kis erőt gyűjteni a szinte beláthatatlanak tetsző négyutcányi távolságra. Mély lebegőt vesszek, és lassan kifújom.
<… No, menyünk… Nem ártana még a mai napon piheni is egy szemhunyásnyit…>
*Megindulok lassan és határozottan abba az irányba amerre a fogadót sejtem.

//Off: Semmi gond. A lényeg, hogy bent vagyok. //
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vargasz Algor » 2008.04.25. 18:46

Én nem hazudok magának uram!
Nekem mindenki tudja bizonyítani hogy nem hazudok!
Aki látott bennünket lent mulatni!
Azért elgondolkodhatna mielőtt vádol valakit valamivel!
Nem akartam megbántani uram, de a szép hölgy egy szóval sem említette hogy haza kell érnie éjfél előtt.
Ha ezt tudtam volna termeszetesen hazakísértem volna időre!
Vargasz Algor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 65
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2008.04.25. 19:10

Harass

*Seerin válaszát hallva először őt nézem egy ideig, majd a nagyapját és ismét a lányt. Míg végül megszólalok.*

< Lassú... De mennyire? Hiszen ide kerülnünk sem tartott tovább egy pillanatnál. Hát, szerintem vissza is ugyan ilyen gyorsan sikerűlhet. Már ha akarja a vén iszákos... >

(Shadoni)
- Szerintem tehetnénk egy próbát. Megkérhetnéd a nagyapádat. Még ha lassú is, akkor sem hiszem, hogy egy hónapba telne neki...
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:
melyikük és mi végre teremtette a nőt...?"

A nő mintegy véletlenszerűen a bárdhoz dörgölőzött, és a fülébe súgta:
"-Ha lepihennél , álmodj rólam! Neked szabad."

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 422
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.25. 20:21

KM: [Dreemer], Varázsló ismét Akcióban
Résztvevők:Mindenki

A pusztában:

*Az idös varázsló, föltekint merengéséből. Fölhagy a porba firkálással. Elégedettség sugárzik arcáról, körbepillant és szól:

(Pyar)
- Kész vagyok! Megvan a helyes formula megfordítás! - húzza ki magát büszkén- Most már csak kéne valami amin kipróbálhatom...ha sikerül a kísérletem, mindenkit visszajuttatok oda honnan jött! -*Sietve körbetekint, lehajol a lábánál lévő üres korsóhoz, felemeli*- ez tökéletesen megfelel!

*Majd ajkai közt a mágia nyelvén szavak kelnek életre, jobbját és balját a korsora szorítja ütemesen szavalja a varázs igéit. Közben páran elf-re fordítják iménti szavait, úgy adják tova társaiknak.*

Vargasz Algor:

*Szavaid érzed, célt érnek! Az ajtóban rostokló alak, bizonytalanul hümmög, egy sort...*
-Akkor is mit keres itt magával a lányom, választ akarók!

*Kedvesed mostanra felébred a nagy hangzavarra, álmosan szól, hangja megremeg az idegességtől:*

(Pyar)
-Apa, Te itt?
-Lányom hát jól vagy? Mit tett veled ez a galád?
*Szól, tőle eddig szokatlan kedvességgel*
-Mégis mit gondolsz? Amit egy férfinak tennie kell egy fiatal növel esete!
-De te még érintetlen vagy! Marcució urasághoz foglak feleségül adni, most van oda Niramajéba vagy hova ékszerért! *Hangját felemeli, üvöltésé fokozza! A fogadós közbeszól:*
-Hehe, ez mán' nem szűz, a kalpagom rá'!

*Szavait rövid, vihar előtti csend követi, majd hatalmas dühtől remegő üvöltés kisbetétesében, neked ront a dühödt apa. Furkós botjával hatalmasat sóz rád, első ütése nyomán minden elsötétedik körülötted, elmédbe pokoli fájdalom hasít...*

/Folytatás a vége felé-A pusztában/

Lorin O Krell (Leisan de La'erten):

*miután hatlamasat ugrottál hátra, jeges félelem, és az eső hidege járja át minden porcikádat. A térdeplő alak felől, csámcsogó hangokat hallasz. Próbálsz erőt gyűjteni, próbálód össze szedni magadat, már érzed, kezd némi nyugalom szétáradni testedben, kezded megfékezni kardod remegését. Mikor egy hatlamas villám nyilal egy közeli fába, annak koronája hatalmas robajjal dől oldalra. A lángoló fa fényénél végre megpillanthatod a térdeplő alakot...
...bár ne láthatnád ezt a szörnyeteget! A félelem úrrá lesz minden tagodon, képtelen avagy akár csak mozdulni is hosszú pillantottakra...
Egykoron ember, most fél teste az enyészeté, teste egész bal részét férgek rágják. Az szinte teljesen elrohadt. Bűzlő húscafat csupán. Másik felében túlvilági élet munkál.
Arca alapján mely horzsolásoktól, sebektől alig ismerhető fel, egy nő arcát pillantod meg. Egy férfi teste fekszik előtte, ruhátlanul. A férfi tekintete semmibe réved. Mellkasán szörnyű, halálos seb éktelenkedik...
A szörnyeteg szemeit, már a maradt belőlük rád emeli. Egész testedet a jeges halál érintése rázza meg. Ajkait ekkor egy sötét igézet hagyja el, testeden valami sötét ármány uralkodik el. Minden elsötétül...*

/Folytatás a vége felé-A pusztában/

Pelso(Revo):

*A kihalt utcán elindulsz távoli célod felé, elméd még mindig zúg... a kaszinó fénye, a kockák kopogása, aranyak mesés csengése.. és mindez a tiéd! Mintha csak álmodnád :)
De nem ez a valóság, a rideg valóság, ahol ekkor, lépteket hallasz meg mögüled, sietős lépteket. Hátratekintesz, hát igen... követnek! A kaszinóba láttad őket, a vesztesek! Futsz rohansz szeded a lábad ahogy csak tudod, de minden hiába!
Többen vannak, semmit nem tehetsz, és gyorsabbak mint te! 2 sarokra a fogadótól utolér... a végzet! Az élen loholó hátulról rád ugrik , elkapja köpönyegedet, és földre ránt. Az esés közben helyedet bevered, a világ elsötétül előtted.*

A Pusztában:

*Az idős mágus, szavai hamar elhalnak. Pár szívdobbanásnyi varázslás után a korsó eltűnik kezei közül. Hogy 3-4 lépéssel háta mögött a földre huppanjon. Vele együtt Vipera (JK; con Cladius) is a földre huppan az üres korsó mellett. De nem egyedül! Rajta kívül még négyen jelennek meg!

con Cladius:

*Mikor elhangzik az utolsó bűvös erejű ige is, ismét hatalmas rántást érzel, körülötted minden sárga szinben kezd el pompázni. A rántás okozta kellemetlenségének enyhülése után megpillantod a varázsló hátát. Látásod lassan tisztul...*

*A részeg ember körül(Vipera (JK)) a következő alakok jelenek meg (ha varázsló megfordulna ebben a sorrendben látná):

A részegtől (Vipera, JK) jobbra, egy lepedőt markolászó amúgy mezítelen, ember. Halálra rémült arcal felyét fogva.

A részegtől balra, egy fél-elf, bőr páncélzatban, kivont kardal, halálra rémült tekintettel, sápadt arcal (mint akiből ki szált az élet).

A részeg mögött közvetlenül a földön feltűnik egy fekete köpönyeges alak, rángatózó testtel.

A részeg mögött 2-3 lépéssel, egy ember(?) nő áll, háló ruhában. Baljában egy nagyobb tepsit tart, mely teli van finom illatú süteménnyel. Jobbjában valami erős illatú zamatos rumos korsót.*

*A varázsló elf arcán diadal ittas mosoly ül ki, ujjongva tekint maga elé a korsó hűlt helyére:*

(Elf, majd Pyar)
-IGEN! Sikerült megcsináltam! Visszaküldtem!

*Örömében ugrálni kezd, majd feltesz egy fontos kérdést, időt nem hagyva:*

-Ki lesz a következő? Ki akar haza jutni? Most már menni fog!

/off:Remélem nem untattam senkit ezzel a hosszú hsz-el :) Pelso írd le magad pls jobban a következő HSz-ben./
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2008.04.25. 21:16

Harass

*Alig, hogy befejezem Seerinhez intézett mondandómat, az öreg elf hangoskodni kezd, és figyelmem rá terelődik. Nem is sokára majd seggre ülök a látványtól. A vén Serfon háta mögött négy alak jelenik meg, csak úgy a semmiből! Azonnal megragadom Seerin karját és idegesen a nagyapja felé bökök.*

(Shadoni)
- Nézd Seerin! Mi ez? Mi folyik itt? Kik ezek megint?
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.04.26. 7:51

*A Viperával való párbeszédem után döbbenten figyelem a szempillantás alatt megjelenő alakokat akik szinte az orrom előtt jelennek meg ,mire fölfogom mi is történt ,embertelen röhögés kerít hatalmába leguggolva gyomromat fogva üvöltve artikulátlanul röhögök a történésen ...Esküszöm ilyen nincs*
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.04.26. 8:42

Vipera (mocskos, ápolatlan, friss sebhelyekkel takrított arcú, erőssen piaszagú férfi, hátán két karddal)

Csitulj szépen hegyesfülű, most találkoztam nagyapáddal, mindenki jól van, üdvözölnek. intem a kardal hadonászó alakot majd a tepsis nőhöz lépek -Szervusz nővérkém. Szeretem én ezt a süteményt? majd kiveszek egy jó nagy adagot és elkezdem teletömni a fejem, közben teli szájjal végignézek az új társaságon - Ti ismertek engem? láthatólag nem vagyok tudatában annak, hogy ugyanott vagyok
Válaszukra várva szemérmetlenül nézegetem a pucér fazont. Nem fázol ecsém?
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.26. 10:01

KM: [Dreemer], Sheerin magyarázata
Résztvevők:Huor Aikanáro (Ves-Antara sin Harass)

*Seerin rémülten tekint rád mikor megragadod karját, aztán valami.... mást is érzel felőle. Gyöngy szemeit rád mos jognak, zavarba ejtően sokáig. Majd egy percig némán mered rád, majd megszólal:*

(Shadoni)
-Nagyapám szokatlanul lassan csinál dolgokat. Mert lassabban tud már csak gondolkodni.-*az újonnan érkezőkre tekint*- Valamit elronthatott.-* Le fordítja Shadonira az öreg szavait, és azt mire készül, készült. Közben sajnálkozva tekint az idős mágusra.*
-Szomorú hogy ilyen mélyre süllyedt...

-Attól tartok, kénytlenek leszünk gyalog menni. Nagyapámnak rengeteg időbe fog telni mire megtalálja a helyes megoldást...

/Segítség: Ti az öregtől olyan 8 lépés távolságra vagytok, veletek szemben áll, és döbbenten néz rátok is, meg a ledöbbent elf társaságra./
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.26. 10:14

KM: [Dreemer], beszélgetés a nénivel
Résztvevők: con Claudius (Vipera)

*Miután föleszmélsz, és körbe tekintesz tekinteted megakad az újonnan érkezett nő kezében lévő korsón. A korsóból illatok áradnak, nem nem tej van benne... abban bizony valami finom ital lesz... nem tul tömény épp neked való. Csak meg kellene szerezned valahogy! :twisted:

Ahogy jobban szemre veszed nőt látod az ö fülei is hegyesek!*

*A nő döbbenten mered maga elé, sóbálvánnyá meredten. Arcára döbbenet ül ki. Könyedén kikapsz némi frissen sült, még forró süteményt a tepsiből. ízletesnek találod, bár kissé meleg. Finom lekvárral van töltve.*

*Ahogy eszed a süteményt emlék képek villannak fel előtted: Egy parasztházban vagy, mindenütt kiontott belek, egy valóságos csatatér közepén állsz. A sütőben sütemény van, azt zabálod. A parasztokat valami förtelmes bestia szaggathatta szét. Mégis minden olyan tiszta, tudod valami nincs rendjén a képel, a kérdés hogy mi? Emlékszel hogy rettenetesen éhes voltál, ezért ettél akkor is süteményt. Biztosra vetted a fenevad nem lehet messze a háztól. úgy gondolod ez tegnap történhetett.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.26. 10:32

KM: [Dreemer], A varázsló akciója után / :twisted: /
Résztvevők: Mndenki

*A sütemény tálas nö magához tér, az iménti révületéből,. Óvatosan a földre rakja a flaskát. A süteményes tálal először Viperát fejbe kólintja ( finoman ). Majd a következőt üvölti az ugráló varázsló fele:

(Elf)
- Verziliusz! Mi a francot csináltál már megint
:?: :hogyaza:

*A szólított, azonnal felhagy az ugrálással, majd lassan megdöbbent arcal megfordul. Ekkora a nő egy lekváros süteményt kap markába és az idős mágus fele hajtja. Azzal mellkason találja az elfet. amaz a döbbenetből az első két pillanatban szólni sem tud.*

-Én csak... -*Tekintete az asszony lába mellet heverő flaskára téved, elmosolyodik. Valamit forgat a fejében :?: *-...próbáltam! Az ott nemes méz? -*Mutat a földön heverő flaskára.*

*A nőt elfutja a pulykaméreg, arca elvörösödik orrán mint, egy veszett bika folytatni kezd. újabb süteményekel dobálja meg a renitenst.*

-Nem meg mondtam hogy NE IGYÁL SOHA TÖBBET :?: :!: Látod mi lett a vége megint tönkretettél valamit! A méz bórról ezek után meg ne is álmodozz!

*Szavai meglepően gyors tettre késztetik az idős mágust, mindkét kezét felemeli, és varázsigéket kezd mormogni. A Flaska az asszony lábai mellől nyomtalanul eltűnik... egyenesen a kezeiben landol :shock: ! Amint megkaparintja rögtön elkezdi felhajtani tartalmát... A nő döbbenten hápog, majd rohanva megindul az elf irányába! Kezében tepsit lóbálva, ütésre készen. Láthatóan gyakorlott a tepsi fegyverként való használatában! Közben háló ruhája félre félre lebben, kecses alakja körül, itt ott felfedve apró részleteket testéből, egyértelműen látszik rajta hogy nő...*

-Még MIT NEM!!!
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vargasz Algor » 2008.04.26. 11:40

Jó napot!
Valki mondja már el hol vagyok!
Mi történik itt , és hogy kerültem ide!?
Miért vagyok egy szál lepedőbe!?
Vargasz Algor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 65
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2008.04.26. 14:20

Harass

*Seerin mosolyát értetlenűl nézem, majd válaszát, magyarázatát hallva világossá válik mi is volt olyan vicces.*

< Nem elég, hogy lassú a vén bolond, még azt sem tudja, hogy mit csinál. Remek, pár próbálkozás és fél Ynev itt lesz... >

*De gondolat menetemből gyorsan kizökkent Serfon és a tepsis nő "harca". Őket látva, még inkább letörök, akár a bili füle. Fejcsóválva állok és nézem őket.*

< Ez egyre jobb! Mint valami vásári cirkusz! >

(Shadoni)
- Akkor legalább üzennünk kellene valahogy apámnak.

*Nézek tanácstalanúl Seerinre.*

// Nos, senkit sem akarok megbántani, de a következő topikot melegen ajánlom minden kedves JK-nak:
Zárt kalandok -> A zárt kalandokról... -> Az Online játékról és a karaktergenerálásról...
Csak az élvezhetőbb játék kedvéért. :roll: //

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.04.26. 15:36

Vipera

Megááááááálj! Ordítom torkom szakadtából és a nő után vetem magam mintha védeni akarnám a mágust majd ahogy a varázsló mellé érek egy villámgyors mozdulattal kitépem a kezéből a flaskát és elkezdem kiinni a tartalmát. Talán ha megvárnál! mondom megenyhülve kissé és átnyújtom a maradékot
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.26. 23:39

Leisan de La'erten

- Arelre!- hőköl hátra miután hirtelen bekövetkezik a térváltás.
- Ilyen gyors lett volna a halálom?-gondolkodik kissé hangosan.<< Nem akkor nem érezném a gerincemen felfütó félelemt>>
Karddal először a varázsló felé majd a többiek felé fordul, és még jóideig nem ereszti le azt.
- Kik magugk és hol vagyok?- kérdezi hitetlenkedve.- Bizonyosan nem hallhattam meg elvégre nem lehet hogy az Istenek Völgye így nézzen ki!

Miután látja a ksi tepsis jelenetet elmosolyodik majd halkan elteszi kardját.
<<.. végülis ha nemhalltam meg, akkor az az ember csak jót tett velem, elvégre az az izé, megölt volna...:( >>
Kérdéseire várja a választ közben megigazítja a nyakában lévő amulettet.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 6 / 76 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 76