• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 5 / 76 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.24. 17:21

Leisan de La'erten

/Ugy gondoltam hogy csak oylan közel nem azt hogy feltétlenül lássam is...de ezt am nem tudtam szal kössz :) /
Leszáll a lóról, keze egyrejobban remegni kezd ahogy a gömb vörösödik.Lovát kissé hátrébb tessékeli, nem vinné rá a lélek hoyg őt is veszélybe sodorja ha nem muszály.
-... mindig hűen szolgáltalak, kérlek fogadj kebledre ha ugy kivános most haljak meg!
A karlapjával (khossas) megpiszkálja kicsit a testet.
Ha nem mozog akkor előbb körbetekint <<Hátha csapda>> aztán lehajol hozzá és megvizsgálja az életjeleit.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.24. 17:25

KM: [Dreemer], Egy görbe éjszaka után
Helyszín: Ifin, Neszárisz kaszinó előtt
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Kora reggeli órák 5 óra közepe fele
Résztvevők: Pelso (Revo)

*Hosszú, és mozgalmas éjszakát tudhatsz magad mögött, Noir kegyes volt hozzád. A szerencse oldaladra pártolt, zsebeid tömve vannak arannyal. Elméd pedig zakatol, a töménytelen szesztől, tested alvásért könyörög. Sajnos a kaszinóban nem maradhatsz, az éjszakai razzia, minden becsületes vendéget, és helyben alvót elüldözött... téged is. Talán ideje lenne szállás után nézned? A szárnyaló sas fogadó, még most is nyitva tart, csupán 4 utcányira innét...*

/Off:Elnézést a késésért, sok volt a reagálni való.../
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.04.24. 19:00-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.24. 17:33

KM: [Dreemer], Várakozás
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Kora reggeli órák 5 óra fele
Résztvevők: Raymacor

*Letelepedsz a kényelmes földre, önkéntelenül is felrémlik eletted kedvesed alakja. Vele együtt egy különös ősi, ki tudj' hány ezer évvel ezelőtti rege.
A történet szerint, egyes szerelmes elfek, visszatérhetnek holtukból, egy különös istenség akaratából. Ennek rettenetes ára van, melyről soha nem szólhatnak kik visszatértek...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.24. 17:46

KM: [Dreemer], A rejtély nyomában
Helyszín: Erdő méjén
Résztvevők: Lorin O Krell (Leisan de La'erten)

/Félre értések elkerülése végett:
-2 alak van előtted.
-1. alak fekszik a földön és árasztja magából a narancs színű fényt.
-2. alak A te szem szögedből nézve mögötte térdel, közvetlenül a földön.
-A 2. alak az aki kántálja a sötét igéket./

* Lovadat nem kell biztatnod hogy hátráljon, megy ö magától is...*

/ mérlegeld újra mit akarsz tenni, ha nem akkor a következő részt olvasd el (majd utólag módositok ha tudom mit döntesz)/

*Ahogy a fekvő alakhoz közeledsz fokról fokra egyre vész jóslobban világit istenedtől kapott fény... majd pár pillanat múlva kihuny annak fénye. Fényhez szokott szemed képtelen azonnal alkalmazkodni a reád borúló sötétségre. A narancs színű kísértet fény pár pillanattal, istened vezérlő fényének kialvása után, úgyszintén kihuny. A kántálás abba marad, sötétség telepszik rád... Az erődöt, ruhádat, fűszálakat, szakadatlanul tépázza a szél...*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.04.24. 19:00-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.04.24. 18:36

//Nem tudom hogy lehet-e csak kérdem. A különböző helyszínek topicjait nem lehet besorolni a főtopic alá? Engem nagyon zavar, hogy egyszerre több helyszín fut egymás alatt. bocs az offért//

-Na akkor öreg, mivel a negyedét se értem annak amit ezek szövegelnek, meg nem is nagyon érdekel, meséld el mit keresünk és fogjunk hozzá mert szomjan halok. Egyébként neked mitől ilyen hosszú a füled?
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.24. 18:59

KM: [Dreemer], 2 részeg társalgása
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel
Résztvevők: con Cladius

*Továbbra is a földet bámulva, a tőle megszokott lassúsággal válaszol:*

(Pyar)
-A titeket haza vivő varázslat igéit keresem... -valamin elgondolkodik, igen hosszan-... hát a füleim, ehh Elf vagyok, azért.

//Sajnos nincs rá mód úgy tudom :( ; megoldásképpen minden helyszínek egyedileg színezem a fejléc részét, a könnyebb átláthatóság kedvért. Visszamenőleg is.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.04.25. 5:48

//köszönöm//

Ha az öreg megmondja mit keresünk segítek neki, ha nem addig kérdezem amíg meg nem mondja
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2008.04.25. 9:14

Harass

*Seerin zokogását szótlanúl, aggódva figyelem. Majd válaszát követően megölelem.*

(Shadoni)
- Jól van, senki nem bánthat, amíg velem vagy.
De az egy hónap túl sok idő! Addigra régen otthon kellene lennünk. Találnunk kell valami rövidebb, gyorsabb utat. Az öreg Serfon hozott ide nem? Vissza is vihetne!?
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:
melyikük és mi végre teremtette a nőt...?"

A nő mintegy véletlenszerűen a bárdhoz dörgölőzött, és a fülébe súgta:
"-Ha lepihennél , álmodj rólam! Neked szabad."

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 422
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.25. 9:41

Leisan de La'erten

- Hagyd abba te semm...!!!- kiáltana de hirtelen kialszik a fény.
- Szent fűszálhasogató villámok!- ugrik meg mikor eltűnika narancssárga fény is.
<<őőőő...mosst....mitt...csináljak???>> A kard nagyon remegni kezd kezében majd gyors öszpontosításal megájlt parancsol neki.
<<Nem! Arel papja vagyok! Egy egy mihaszna kölyök aki fél mindentől! Ha kell akkor úgy itt halok meg, de biztos hogy teszek ellene!>>
Ismét elflátásához folyamodik, ha nem lát semmit akkor keres egy fáklyát és megygyújtja.
Ellenben ha lát akkor azt az alakot keresi aki kántált:
- Mit csináltál? Hallod?! Te!- bátortalanságát most idegesség veszi át és düh mert <<Mi van ha nem kellet volna hagynom hogy, megtegye?...mi van ha én rontottam el valamit?>>
Ha az alak továbra sem nyög egy értelmes szót se akkor oda megy és megböki kardja hegyvel.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.04.25. 10:35

*A fűben ülve gondolataim közt elrévedve hirtelen mint eggy látomás ősi történet villanó képsorai törnek elmémre .Átadva magam a fura történésnek vetem magam hátra a fűbe .Miután véget ér csak pislogok az égre meredve és próbálom megemészteni és megérteni a dolgot.....szívverésem lelassul és ahogy megértem az ősi mese mondanivalóját öröm földöntúli öröm járja át testem és lelkem eggyaránt.....Eggyenlőre megtartom magamban a dolgot,de arcom az öreg felé fordítom és már alig várom a percet hogy négyszemközt beszélhessek vele a dologról...lassan fölülök fölveszem a földről pipám ami az imént kifordult számból....és immár újjab száz és száz dolgon és kérdésen töröm a fejem...
De félre a gondolatokkal erre ráérünk később is tudatosul bennem..körbenézek a társaságon erőt veszek magamon hogy talpra álljak majd kissé arrébb sétálok hogy szemügyre vegyem a távoli tájat ,ellenség után kémlelek,nehogy meglepjenek bennünket a barátságtalan nomád portyázók,és persze alkalmanként vissza tekintek a társulatra hogy állnak a készülődéssel ideje voln már odébb állni.*
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.04.25. 11:12

Amikor látom h Rayamancor elterül odamegyek hozzá és megnézem mi van vele.-Hééé. Testvér!?!? Mi történt?

Miután magához tért-Miért köpted ki ezt a jófajta pipát?
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.04.25. 11:42

*Mikor látom ahogy a sebhelyes mellém siet és megszólít kis habozás után válaszolok neki*
-Hja hogy én semmi semmi csak már majd két napja nem aludtam és itt a fűben kissé elbóbiskoltam azt hiszem.
*Válaszom mellé széles kaján vigyor párosul majd ismét megszólítom*
-Te is bagózol?kóstold meg ezt a legjobb a sobirai dohány közel s távol amit ismerek.
*Majd átnyújtom neki a pipát és ha elfogadja anélkül ha nem akkor a pipával kezemben indulok kissé távolabb kémlelni a távoli tájat*
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.04.25. 12:29

Egy erős és buta szívás után, hangos köhécselés közben köhhhh....ööööhhh....ööösszönömmm..hhh majd szótlanul követlek és mellédállva együtt kémlelek. Pár perc gyakorlás után visszaadom.
-Ez valóban finom. majd átnyújtom -Bemutatkoznék őőőőőő de ez nem fog menni .... szólits .... alaposan szétnézek magamon, megnézem a fegyvereim majd kissé önelégültem elmosolyodok ami a kosz és mocsok alatt elég ironikus benyomást kelt .... szólíts Viperának. és kezet nyújtok
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.04.25. 13:15

*Ahogy pipám visszakapom fedelét rácsukom és elrakom zsebembe,kissé bárgyú mosollyal arcomon hallgatom a férfit és közben parázsló szemekkel méregetem ,majd látván a gesztust én is kezet nyújtok neki és megszólítom közös nyelven*

-A Vipera méreggel öl de ahogy láttam ezt a Viperát a méreg fogja megölni

*Nézek célirányosan az öreg elf mellett lévő bűzös flaskára.*

-Engem csak szólíts Treego-nak arra még halgatok

*Majd képem ismét vigyorba torzul és lassú mozdulattal eggy rongy darabot húzok elő táskámból amire kulacsom maradékából vizet öntök ,majd a vizes rongyot átnyújtom a Viperának*

-Tessék töröld meg a képed ha nem akarod hogy eggyfojtában a képedbe vigyorogjak
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.04.25. 15:06

Vipera

Nem tehetek róla...azt hiszem. Szomjas vagyok na. Köszönöm. átveszem a rongyot és letörlöm a képem, őszintén meglepődve milyen mocskos volt.
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 5 / 76 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...