• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 28 / 51 • 1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.23. 19:01

Ryell

<<Némá engem meg sem említett...haladás... 8) :? >>
Lemondóan sóhajt.
<<Haj... ezek megin kezdik! Mint az ovodások! Na jó bagoly nem beszél :lol: ...>>
- Megbocsássatok hölgyeim - vagy ahogy tetszik- de most ha lehet ne kezdjetek el itt szó vagy egyéb párbajt folytatni... Ellenben örülnék Nasha ha elárulnád hogy te honnan ismered ezt a Thurzát?
<<... nem mintha nem bíznak szándékaid helyességéről...>>
- Mellesleg valóban jól tudod mi is hozzá készültünk. Mint a város vezetőjét értesitenem kell az élőholt támadásról. Hümm... mintha aztmondta volna Ragdox tegnap éjjel, ha emlékeim nam csalnak-márpedig ilyet ritkán csinálnak- hogy ti is találkoztatok fzrcsa teremtményekkel. leirnátok pontosabban mi és hogy történt? Persze csak ha nem gond.
<<... így legalább nem kell hosszasan magyaráznom...>>
Kezei között forgatja a poharat, mondandója végén felhajtja tartalmát és mielőtt válaszolhatnának fel tesz egy újjab kérdést.:
- Közben mehetnénk is nemde?
Indulás előtt leszámol az asztalra 15 rezet.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.23. 21:27

(Chin)

- Hülye Picsa? Ez valami becenév? - kérdezem teljesen ártatlan és naiv arccal. - És én is szólíthatlak így? - nézek rá csodálkozva.
- Gondod van a ruhámmal, vagy a nememmel? Ha igazán érdekel, megmutathatom, hogy férfi vagyok! - válaszolom tök ártatlanul, mosolyogva...
- De még nem válaszoltál Nasha csatlakozási - hmm - kijelentésére.

Nashára nézek, kissé bandzsítok, majd ladom az egyezményes "ez süsü" kézjelet... és iszok még egy felest, az üvegből.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.23. 21:45

(Wenla)

-Tőlem mehetünk, világ csavargói egyesüljetek!-állok fel Ryel javaslatára. Csing bizonyítási vágyára vállat vonok, hülye picsás részen átugrok, aki hülye, haljon meg úgy, meg kóstolgassa a nője tudjamiét :P:
-Engem nem érdekel a nemed, meg nem is számít. Viszont a bőrszíned tényleg beteges-méricskélem irónia nélkül.-Bocs, de akiken eddig ilyet láttam, nem éltek sokáig. Baj van a májaddal, de nagyon. Bár a szemed fehérje fehér, így passz.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.23. 21:57

( Nasha )

* Wenla válaszára először csak felhúzom szemöldököm, majd gúnyosan elhúzom a számat, amikor közli, nem tud olvasni. *

< Persze, csak azért ment oda, mert olyan kedve volt mi? Jó vicc. Engem nem etet be. >

* Chin ártatlan kérdéseire csak vigyorgok egy jót. Majd odafordulok Ryellhez. *

- Nos kérdésedre majd útközben válaszolok, ha nem gond Ryell. De előtte egy pillanat.

* Ezzel odacaplatok én is a falitáblához és olvasom a hirdetéseket, majd visszamegyek az a többiekhez. *

- Igazad van Wenla, tényleg érdekes firkálások láthatóak a falon. Ezért érdemes volt odamennem. Gazdagodtam egy nagyszerű élménnyel. Na mindegy. Hagyjuk a témát, inkább induljunk.

* és lassan elindulok a kijárat felé. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.23. 22:03

(Chin)

Wenlához:

- Akkor én születésem óta beteg lennék? - kérdezem kissé gúnyosan. - Egyébként igazad van! Haldoklom!

Nasha után indulok, bár várom egyből a megjegyzést. Nem mintha izgatna... sokkal jobban izgat az előttem álló este. Nashával.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.04.24. 5:49

(Ragdox)

*Miután a társaság kibeszélgette magát, én is leszámolom a rezet az asztalra, majd még gyorsan felmegyek a szobába a fentmaradt cuccaimért. Ezután utánuk sietek, és követem őket.*

//Off: Most egy darabig, majd csak suliból, meg haveroktól tudok írni, mert itthon nem netezhetek... De amikor lehetőségem lesz rá, írok ;)
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.24. 6:58

Ryell

Unott faarccal halgatja végig a többiek ércelődést.
Nashának:
- Ahogy gondolod.

- Wenla, Chin nem beteg... északon született, egy olyan helyen ahol indenki így néz ki. Személyesen még én sem találkoztam az ő fajtájával ezért voltam úgy meglephe hogy pont itt, pont most... amúgy kiváncsi lennék mit szolnál a Sibara folyása mentén élő népekhez. Bőrük akát a korom, és nem azért mert úgy lebarnultak.
Ha mindenki felállt akkor elindul az ajtó felé, útközben egy gyors pillantást vet a lépcső irányába.
<<A cuccaim... itt hadjam? Ne hadjam itt? Már nem megyek visszaérte, elvégre nem a világ másik felére csak egy kis városnézésre indulunk.>>
- Akkor induljunk is.- a figadós megadta irányba eleindul remélve hogy, követik.
<<... még mindig nem tiszta hogy, ők miért keresik Thurzát... és a válasz elől is csak kibújnak, miért nem tetszik ez nekem? :roll: Ha most úgy járnék el mint Lar-Dorban szokás már tudnám a válaszokat. De nekem inkább le kellet részegedni.>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.24. 7:34

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 2.nap, reggel
Résztvevők: Mindannyian

A fogadós készségesen megmutatja az utat, amin elindultok egyből.Az út mellett házak sorakoznak és különféle mesteremberek műhelyei, kovács, szabó, és két vegyeskereskedés ahol a napi élethez szükséges dolgok beszerezhetők.Luxus cikkeket itt nem árulnak, viszont az is feltűnik hogy elég sok ház tűnik elhagyatottnak mintha nem lakna bennük senki, egy jó negyedóra alatt értek ki a faluból.Még mentek további negyed órát körülöttetek búza és kukorica táblák mikor megpillantotok egy fallal körülvett kastélyszerűséget.Ahogy közeledtek felé látjátok igazából maga a fal csak jelképes lehet mert már kissé omladozik a tövében őrök mászkálnak, ami halált megvető bátorságra vall, hogy nem félnek a fejükre eshető kődaraboktól.Maga a fal jó 20-25m magas ami régi erődítményre vall a mögötte lévő épületeket takarja kintről semmi nem látszik.Az út egy kapuhoz vezet ami előtt két őr áll kezükben lándzsa, rajtuk sodronying.A ruházatuk kék fekete színkombináció rajta egy címerrel ami kör alakú korong rajta több fajta szimbólum és jel.Mikor odaértek megállítanak és az egyik kérdez.

-Jó reggelt kívánok.Mi járatban vannak errefelé?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.24. 9:21

(Wenla)

Érdeklődve hallgatom Ryelt, így elkerüli figyelmem Csing élveteg pillantása Nashára.
-Sárga emberek, meg koszfeketék? Nagy az istenek állattára! És én még azt hittem, legalább az emberek képe egységes, s nem cifra. Tévedtem. Rosszabb a helyzet...
Hetykén haladok, nincs jobb dolgom, és nem hajt semmilyen rejtély. A lepusztult erőd elgondolkodtató, a szavak embere nem én leszek.
"Csak tudnám, mért kell egy rakáson lenni ezzel a három idegennel? Közünk nincs egymáshoz, ráadásul kettővel nem fogok valami jól kijönni, meg az a kettő úgy elfog egymásban veszni, hogy mellettük bárki feldobhatja a talpát, ők csak a lábuk, meg egymás lába közé fognak figyelni. Hányás, ha az embert elkapja a szaporodhatnék. Mint a bagzó állatok. A romantikus cukormáz az első cici meg popsikivillanásig tart, aztán hördülve előtör az állat. Ha meg minden már egy helyen van, hagyjuk... Brrr!"
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.24. 9:35

Ryell

-... valóban nagy. Mert mind különbözünk.Így például te nem szereted az italt, ellenben kevés olyan embert találni akai ezt elmondhatná magáról.:) És ezek még csak az emberek voltak. Az istenek pedig elláták ezt a bolygót mindenféle szerzettel. Mint például a törpök, az elfek, orkok, és ne hagyjuk ki a Voltakat sem...
<<Hupsz ezt lehet nem kellet volna... mindegy>>
A továbbiakban szótlanul halad.
Figyeli a tájat.
<<Rég láttam mér ilyen szépet...>>
Majd a házakra tereli tekintetét.
<<Vajon miért nem lakik itt senki? Bizonyosan köze van az élőholtakhoz és ehez a Thurzához.>>
Végigméri a kapuban álló őrt, közben kezeit összefonja majd megemeli hangját hogy ne csak az őr de mindenki hallja.:
- Jó reggelt! Fontos dologban járunk közre, egy bizonyos Thurza Dephiront keresünk. Amenyiben nem tévesek információink itt találjuk őt.
Várja az őr reakcióját. Kezét továbbra is melkasa előtt összefonva-kardmarkolatától távol- tarja.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.24. 9:44

(Wenla)

-még korábban-

-Voltak? Az meg mi a búbánat?
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.24. 12:21

Ryell

//Ez esetbenmégsem csendben halad hanem magyarázni kezd Wenlának//
<<Miért vagyok ilyen hülye? Most magyarázhatom neki kik azok a Voltak... remek. Ryell te egy hős vagy!>>

Mély levegőt vesz, sóhajt egyet aztán belekezd.:
-... nagyon régen még mielőtt a Calowyni hajók megérkeztek volna a kontinensre, két faj tündöklött majd leáldozott. Háborúik meghatározták a kontinens történelmének és földrajzának alakulását is. A két faj név szerint: Elfek és Aquirok. Az Aquirok minden aban a korban élő és "úgy" élő népet takar nem pedig egy külön fajt, egyetlen dologban hasonlítottak, mindegyikük testét átítatta az ómágia.
Az Aquirok azaz Voltak két helyen maradtak meg jelentős számban. Ugyszint az elfek akik Syrenar és Elfendel erdeit mondhatják magukénak.

-Megelégedsz a válaszommal vagy folytassam?- Kérdezi kissé gúnyos hangnemben mintha ez olan alaptudás lenne.
<<Remélem ezután nincs több kérdés...>>
Szemeivel közben az eget bámulja még csak véletlenül sem néz Wenlára.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.24. 12:31

(Wenla)

Fintorgok:
-Mi az a Calowyn? Nem tudom, miről beszélsz, de én itt semmilyen meghatrázoó nyomukat, még csak a büdös sírjukat se látom, melyik hülye történész tömte a fejed hülyeséggel? Ha ezek az akvírok Voltak, ki nem sz*rja le őket, kihaltak oszt' sanyi. Egy mumussal kevesebb-vonok vállat.-Tegnap ők, holnap mi vonulunk le a színről, jönnek-mennek a fajok, ez van. Maradjon mindenki a vackán és akkor csend van. Meg mi az az ómágia? Az is lehet poros meg ódon? Etesd már ezzel a turbékoló gerlicepárt, ne engem. Még egy ilyen arcoskodó beszólás, és kopaszra nyírlak. Irritálóak az olyanok, akik azt hiszik, ők tojták a gorviki viaszt, közben meg csak visszadarálnak egy bemagolt anyagot :P Csak pottyantana szemem valami varnyú!
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.24. 13:32

Ryell

- Aszthittem hogy valami viccesebb és frappánsabb válasszal drukkolsz elő.- vigyorodik el.- amit mondtam az igaz... leszámítva azt hogy valóban csak keveset tudok erről. De ha gondolod benézhetünk majd egy könyvtárba . 8)
- Nem nem akarok én senkit se etetni... te kérdeztél én válaszoltam. Ha azt mondom a kérdésedre hogy.: Nem mindegy? akkor most azon lovagolnál... Igazából ott rontottam el hogy megszólaltam. 8) De hát hibáiból tanul az ember. Nemde?
<< Na akkor mostantól csendkúra mielőtt elkezdene faggatni, á de ezt még muszály elmondanom>>
- Egyébiránt, Calowyn az egy másik kontinens. Vagyis ez olyan nagy föld mint ez, ugyanezen ég alatt csak baszott sokat kell hajózni míg eléred, arra felé- Bök a Sheral Vonulatával megegyező irányba- keletre .

- Amúgymeg mi a fene az a Gorviki viasz? És miért kell tollni?
<<Ezt tényleg nem tudom 8) >>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.24. 18:20

( Nasha )

* Kifelé menet még hallom, amint Ryell mesél Wenlának a sárga és egyéb bőrszínekről illetve belekezd egy kis történelem oktatásba. Vigyorgok magamban egyet. *

< Hát, úgy látom az én mesémre Thurzával kapcsolatban nem igazán kíváncsi a fickó, így minek koptassam feleslegesen a szám? A nő úgyis kiforgatja minden szavam. Na mindegy. Majd időben megtudja a választ a kérdésére. >

* Így inkább a környezetemet tanulmányozom, és az elhagyatott házak rögtön felkeltik az érdeklődésemet. Ryell kiselőadása tetszik, főleg, hogy a tudása nem igazán egy harcosra vall, így elég erősen él bennem a gyanú, nem egyszerű kardforgatóval van dolgom. *

< Úgy látom elég rendesen szívja Wenla az ő vérét is. Hogy van ekkora türelme ehhez a nőhöz? Nekem nem sok hiányzik, hogy úgy istenigazából felpofozzam. Csak húzza az én agyamat tovább, és nem állok jót magamért. >

* Szerencsére nem kell nagyon messzire menni Thurzához, így kibírom a társaságot. Legfeljebb Chin és Ragdox kérdéseire válaszolok, mivel azok ketten elég rendesen elvannak maguknak útközben. *

< Mintha mi itt se lennénk. Teljesen levegőnek néznek minket. Öröm lesz így a továbbiakban együtt mászkálni velük. >

* A magas fal nagyon meglep egy ilyen kicsi faluhoz képest szerintem túl nagy. A katonákkal való párbeszédet ellenben ráhagyom Ryellre. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 28 / 51 • 1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 51

Vissza: Régi Kalandok...