• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Belváros-A részeg sárkány

Az ígéret földje...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
137 hozzászólás • Oldal: 7 / 10 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Re: Belváros-A részeg sárkány

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.15. 17:30

(Lorin)

-Mhhhh ez nagyon finom.-mondja miközben éppen egy kis húst vesz tányérjára- elismerésem Rindan-biccent Rindan felé- bár sejtem hogy, inkább a gyönyörű hölgyeknek tartozunk köszönettel eme mesés étekért-kacsint a csaposlányokra.
Lassan nem kapkodva eszik kiélvezi a változatos izeket.
-Ez isteni volt. Bár mit is várna az ember Pyarronban? 8)
Ki Siro-hoz fordul
-Akkor hol legyen az edzőpárbaj és legfőbbkép mikor? Ha megengedsz egy javaslatot én-bár nem régóta vagyok itt- jártam egy nagyon szép helyen. Szerintem az tökéletes lenne.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.03.15. 19:39

-Mindig is szerettem volna kipróbálni egy másik nemzet konyháját. Nem rossz ezt elismerem. Köszönöm szépen a reggelit.

<De azért egy jó tál rizseshúst jobban megettem volna. Na mind egy. Enni kell mert ha nem akkor nem biztos az életbenn maradásom. :) >

-Nos én ajánlottam az edzőpárbajt, te mond meg akkor hogy hol kívánod ezt megtenni. Persze Rindantól azért megkérdezhetjük hogy egyáltalán szabad e ilyet itt csinálni? Vagy hogy van e a párbajoknak egy speciális helye itt Pyaronban? Nem szeretnék uggyanis a városőrséggel "szóváltásba keveredni". Ha érted mire gondolok?

*Vigyor az arcomon amíg ezt elmondom de ugyanakkor elszántan állom Lorin tekintetét.*

-Háát akkor barátom hadd haljam az ötletedet!!!
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 141
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.15. 19:55

(Lorin)

-Nos szerintem a város őrségnek ehhez semmi köze. Ha meg utunkat állnák akkor...nos elég hosszú az út a kapukig meg sokan is vannak de mi meg ketten vagyunk! :lol: szóval lehet esélyünk.- majdnem elröhögi magát, látszik rajta hogy ezt is csak viccnek szánta.
-A városőrök biztos engedik ezt, elvégre egyáltalán nem illegális a dolog. A katonának edzeniük is kell nem? Mert Ó-Pyarronnál nem kisújnyi mágustanoncok forgatták pallosaikat hanem a harcban és a nélkül edzett katonák.-ezt viszont már komolyan gondolja.

-A javaslatom pedig a következő: A Park. Nem szeretnék valami falakkal körülzárt teremben harcolni. Valahogy most jobban örülnék ha a kék ég alatt vívhatnék.

<< remélem elfogadja mert nekem valahogy most tényleg nincs kedvem elzárt helyen harcolni, meg úgy lenni se :? ...>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.03.16. 9:46

-Nos részemről rendben van. Ha a város törvényei megengedik a nyílt párbajt akkor felőlem most elindulhatunk. :D *Széles vigyor az arcán.*

-Kirak te is velünk jössz? *Fordul oda a Khálhoz.*

-Elvégre kellenek tanúk is. Nem igaz Lorin? *Majd nem elneveti magát Siro.*

-Minden esetre akármilyen párbajról legyen szó mindegyik komoly dolog az én hazámban. És nem szabad félválról venni. *Ezt már komolyabb hang nemben mondja, csak úgy mint tegnap este amikor a küldetéséről beszélt.*

-Na akkor indulhatunk? *Teszi fel végül teljes nyugodtsággal a kérdést.*
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.16. 12:08

(Lorin)

-Tanúk??? Nem esküdni megyünk!-poénkodik.
-De rendben ha nálatok ilyen fontos minden apróság akkor tőlem óda csődíthetjük a fél várost.
<<"A hírnév bizonyos mértékig nem árt">>
-Felkérhetjük akár az elfet is elvégre biztos több párbajt látott már mint mi.
<<Sajnos ebben egyet kell értenem mert még csak 1x párbajoztam az is csak ilyen gyakorlás volt.>>
-Kirak ahogy nézem most épp ráérsz, szívesen vennénk ha te lennél az egyik tanú.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.03.16. 12:46

-Ilyenekkel ne poénkodj léyszíves. A másik pedig, egy párbaj vagy legyen igazi párbaj az általad "minden apróságnak" titulált dologgal együtt, vagy csak egyszerűen szórjunk homokot a egymás szemébe, "varázsoljuk el" egymást és vessünk be minden tisztességtelen eszközt hogy lekaszaboljuk a másikat. Egyenlőre én tettem párbaj ajánlatod te elfogadtad azt kérlek vedd egy kicsit komolyabban!

*Ripakodik rá Lorinra.*

- Nem sok mindennel lehet feldühíteni de a szabájok elnagyzolása, be nem tartása vagy a szabájokból és a törvényekből való gúny űzése mind azon dolgok amiket nagyon nem szeretek Lorin ezt vésd az eszedbe kérlek.

*Az előző kis "dühroham" elmúlni látszik de látszott rajta hogy Lorin hánya-veti viseledése nem nagyon jött be neki.*

-Az "elfet" vagy legyen akár mi is az. Pedig csak akkor vagyok hajlandó felkérni tanúnak ha bocsánatot kér tegnapi esti tisztességtelen viselkedése miatt.

*Ezt a mondatot hangosan mondja egyáltalán nem tartva a következményektől.*
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.16. 14:00

<<Ahhoz hogy belevéssem kellene egy véső :lol: ... áh nem akarom megsérteni, meg amúgyis még túl józanok vagyunk ehhez 8) >>

-Rendben rendben értem én. Nem is gondoltam komolyan, és mivel Úrnak tartom magam fogadd őszinte -és ez nagy szó- bocsánat kérésem amiért megsértettelek.<<megjegyzendő: nagyon csóró Úrnak 8) >>

- Sajnos elképzelni sem tudom hogyan lehet sok ezer törvény között élni hiába álltatom magam hogy majd megszokom mert nem olyan helyen születtem ahol a törvény könyveket élőbbre helyezik mint egy remek pengét.... ahonnan én jöttem ott igazából nem sok jelentősége van az illyennek . A határvidéken minden nap áldás-mondják, nos ezt kétlem. Aki ott él az ismeri meg igazán milyen a poklot. És talán ezért van hogy a magamfajta nem tisztel sem embert sem törvényt-egy két esettől eltekintve- csak Arel-t.
<<Milyen régóta beszéltem már erről... >>
Arca kicsit elkomorul az emlékektől.

-Nos ez esetben választanunk kell valakit mert zenész kománk nem hiszem hogy, ráér...
<<Meg olyat még nem láttam hogy egy elf bocsánatot kérjen egy embertől főleg akkor nem ha azt hiszi neki van igaza!>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.03.16. 21:07

-Elfogadom a bocsánat kérésedet. A törvények betartása pedig, az én országom fennmaradása érdekében az egyik legfontosabb dolog a becsületen kívül. Több országgal vannak határ vilongásaink és fegyelmezett, becsületes és erős hadsereg nélkül elfoglalhatnák a hazámat. Na mind egy ezt a témát lezárhatjuk.

*Megynyugodva áll fel az asztaltól és a szokásos lassú léptekkel indul meg a pult felé. Mikor oda ér meghajol Rindan előtt.*

-Rindan lenne egy kérdésem és egy kérésem. A kérdés az, hogy lehet e nyílt párbajt folytatni a park területén a közrend és a járókelők zavarása nélkül? A kérésem peig az, hogy tudsz e valakit aki a párbajban tanú lehet Kirakon *Ekkor hátra fordul a Khál irányába.* kívül?
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.03.17. 8:06

Serlinan kérésének eleget teszek és félreteszem a lantomat
majd amikor kihozzák az ételt én is nekilátok
- Természtesen szívesen veletek tartok, de abban nem vagyok biztos, hogy bárhol lehet párbajozni a városban.
- Rindlan tudnál mondani valami helyet ahol az urak megejthetnék az edzőpárbajuk?
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.03.17. 17:38

Mind

Rindan épp a mosogatásból néz fel amikor kérdezitek.

-Nost szerény véleményem szerint az egyetemi park teljesen megfelel egy gyakorló párbajhoz, csak nehogy viccelődő varázslótanoncok közelébe kerüljetek, ugynanis ők is ilyenkor tanulnak, és némelyiknek igen rossz a humora. Mondhatni Dartonéhoz hasonlatos. Kísérő, tanú ... hmmmmm .... -arról sajnos nem tudok ki akarna ilyen mulatságban résztvenni. Talán Serlinan elmegy veletek, ha megkéritek, úgyis ritkán szokott ki mozdulni a négy fal közül. Még talán segíthet is a lebonyolításban, és vigyázhat is rátok, mert ő aztán ismer errefelé majdnem mindenkit.

Erre Serlinan megszólal:

-Talán elmegyek, de még nem tudom...Ki akartam nézni az öreg sziklához a parkba, de a barátainknak lehet nem tetszene annyira mint nekem. Meg egyébként is nem nekem való a harc már legalább hatvan-hetven éve,-itt úgy tűnik mintha elgondolkozna, majd folytatja- de azért íjászpárbajra lehet, hogy kihívom most az egyszer én is az Arelitát, hogy mégis legyen valami sikerélménye. Velük megyek, kell valaki aki figyel rájuk. Theironnak is szólok, hogy jöjjön. Ha megbocsátotok egy percre, hozom az íjam.

Ezzel az elf felsiet a legfelső emeletre, és pillanatokon belül egy tetovált vöröses fából, készült íjjal és egy tegeznyi vesszővel jön is lefelé. Persze elmaradhattlan lantja is nála van.

//A következő reagot mindenkitől a Parkba kérném.//
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 225
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.04.17. 15:36

Anapol (Ki Siro)

Amint beérek köszönök a fogadósnak és villám gyorsan felmegyek a szobámba.

Amint beérek levetem szagatott és a harcban megviselt ruházatomat és átöltözök. Persze mind ezt gondosan és precízen, hogy minden úgy áljon rajtam ahogy kell. Krdjaimat helyükre teszem gyors vrizura igazítás aztán lemegyek a kocsmába beszélgetni a fogadóssal amíg a többiekre várok.

-Jó napot egy kis meleg teát kérek.- kérem jól megérdemelt tea adagomat eme fárasztó harc után.
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.18. 19:55

Lorin

<<Milyen önbizalom hiányban szenvedő társaságba keveredtem!... bah mindegy, megyek átöltözök, lehet hogyha kicsípem magam sikerül enyhíteni még mindig sajgó szivecskémet amit az olyan szépen átvertek!>>
Mikor visszér a fogadóba a szobájába megy. Nem nagyon siet ezért az elrohanó Siro után kiállt:
-Azért várj majd meg!

-Szobájában előkotorja váltásruháját, leöltözik majd megmosakszik.Felveszi új ruháját, haját megfésüli, majd kalapot kalapját a fejére húzza úgy hogy megfelelően lefogja barna tincseit.
Kardját megtörli valmiben majd vissza a tokjába, dobótőreit tokostul leakasztja majd kettőt a csizmájába rejt, a többit itt hagyja.
<<Csak elég lesz>>

Köpenyét leporolja, kardját jól láthatóság kedvéért kicsit hanyagul köti oldalára. Íját és tegezét nem köti fel hátára <<Ezt a lovon hagyom...>>
Csizmáját megpucolja, kifényesíti. Volt tanárától kapott gyönyörűen díszített kést láthatóan övére helyezi.
Végül szimbólumát köti a nyakába.:
- Arel hála néked! Köszönöm hogy nem hagytál cserben a harcban s remélem most is segítsz majd! Legyen áldott neved, míg világ a világ!.- megvillantja kardját a napfényben majd a gyors ima (nem mana feltöltés céljából) után vissza csúsztatja hüvelyébe.
Visszaindul a lépcsőn, kezében tegezével és íjával. Egész szalonképes állapotban érkezik le,az eddig látott kócos hányaveti alak helyett egy jól öltözött elegánsan mosolygó figurát láthatnak a jelenlévők.
<<Nem is olyan rossz nemesnek lenni!... Szeretek színészkedni, kár hogy nem tudok... De kénytelen leszek megválni a fegyvereimtől, sajnos.>>

//Off.: Csak poénkodtam... De amúgy a kari mivel még sosem alkalmazta ezt az igét nem tudhatja milyen hatásai vannak ha nem úgy használja ahogy kell.//
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.04.21. 14:53

ezt a hajcihőt már én se tudom mire vélni ezért csak rántok egyet a vállamon majd követem Ki Sirot a fogadóba érve fel se megyek a szobámba csak leülök az egyik asztalhoz és megvárom amíg odajön valamelyik felszolgáló
- 1 korsó vizet kérek
megvárom míg kihozza majd halkan zenélgetve megvárom míg a többiek előkerülnek
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.04.23. 17:22

Ki Siro

A kocsmáros felnéz rád, éppen aktuális törölgetéséből.

-Tea, tea. Te mindig csak teázol? Fura egy figura vagy..., de igazad van máris hozom elvégre te fizetsz.
A csapos ne sokára ki is rak eléd egy kancsónyi vizet, amit előtte felmelegített.
Majd megkérdezi, milyen teafüvet szeretnél, vagy esetleg hoztál is magaddal, mert akkor ő is szívesen inna veled.

Lorin

Sikerül átöltöznöd, mikor leeértél Ki Siro a lenti részben vár. Épp a vizét kapja meg.

Garmacor

Amikor beérsz a fogadóba meglátod, hogy az elf se sokkal maradt le mögötte, mégis könnyednek látszik, és teljesen fittnek. Amíg a többiek előkerülnek, kedélyesen mosolyog, és csatlakozik a zenédhez.
-Ma te vezetsz, és én kísérlek.

Mind

Rindan amint összeáll a díszes társaság megszólal:

-Na, báránykáim sikerült intézni vaamit, engem is értesítsetek. Az lehet, hogy öreg vagyok, de engem se illik kihagyni az ilyen jó mókákból, és egyébként is gondolom éhesek vagytok, mindjárt itt a napközép, és nem ehettetek igazán sokat.
Meg se várva válaszotokat máris szól a mögöttelévő konyhába, de nem sokat értetek a dologból.

Itt aztán muszáj lesz enni...Látjátok be bölcsen.
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 225
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.23. 18:49

Lorin

- Ugyan Rindan! Ha valami érdekeset tudunk meg te leszel az első akinek szólunk... 8)

- Csak nem vizet iszol? :lol: Haha...olyan embert se láttam még aki napközben egy fogadóban vizet rendel.- kicsit kuncog Siro-n majd érdeklődve nézi mit csinál.

- Na ezek már megin muzsikálnak!<<de itt meg is untam a mélabús nótákat!>>
A bárdokhoz lép és határozottan közli velük.:
- Nos vagy játszottok valami világi dalt, ami kicsit vidámabb mint amiket eddig hallotam vagy... vagy én kezdek el énekelni! higgyétek el rosszab lesz mint egy vaslábas amit karddal püfölnek!- mosolyogva várja a választ .
<<Ha enni kell akkor enni kell... nincs mese. 8) >>
Megvárja míg Rindan kihozza a reggelit majd ha a többiek is neki látnak akkor enni kezd.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
137 hozzászólás • Oldal: 7 / 10 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10