• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tesztelgetős, fejlesztős

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
880 hozzászólás • Oldal: 16 / 59 • 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 59

Re: Tesztelgetős, fejlesztős

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.04.17. 17:36

Bocs ezt a print screent nem értem, hogy miről kellene. :oops:

Inkább leírom: A fegyvereknél a második oldalon én a harmadik helyre kiválasztottam az ököl-t. Aztán rögzítettem a karaktert. Viszont a végeredményben (a lekérdezéses oldalon) már pallos van feltüntetve a második oldal fegyveres listáján, illetve ennek megfelelően pallosra is számolja a harcértékeket a harmadik oldalon.

Összevetve, mivel Thor is a harmadik mezőre panaszkodik valszeg a második oldal fegyverválasztós mezői közül a harmadik a ludas.

Sebzésjárulékok: OM-UT-ben minden 16-tól kapja az erőbónuszt, így nyugodtan beállíthatod, ha gondolod. :wink:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2008.04.17. 17:50

Oks, utánanézek. A sebzésjárulék kész. :)

Ahogy nézem van egy bug a hm stílusoknál is, a próba karidnál 2x írta ki az egyik stílust...
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2008.04.18. 9:15

v0.73 Alpha [2008.04.18]
    - Pszi tiltva az amundoknak
    - 12-es min int,ak,aszt a pszihez
    - mp/szintet minden kaszt választhatja, de csak azoknak kerül rögzítésre aki jogosult rá (ergo mágiahasználó)
    - Sebzésjárulékok hozzáadása
    - MGT levonása a Főértékekből, max Ké,Té,Vé-ből, Fegyveres harci értékekből (folyamatban van a nehézvért vis. képzettséggel való semlegesítés.)
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.04.18. 14:09

Con!

Fegyverhasználat - Pallos ---> nem lehet választani, nincs ilyen.
A 3.oldalon a fegyverek kiíratásánál már szerepel a pallos.

Képzettségekből hiányzik:
    Vallás - Földanya
    Szerzetesmágia
    Sámánmágia
    Tűzfegyver
    Ostromgépkezelés
    Fegyverdobás

Valamint lenne egy olyan kérdésem, hogy a faji kapott képziket nekünk kell beállítani kézzel, csak 0 KAP/Kp értékkel, vagy majd ezt is hozzácsapja a generáló?
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2008.04.18. 14:45

Pallos mostmár van.

Szerzetesi mágia nincs tisztázva.

Tűzfegyver és ostromgépkezelés tiltott képzettségek.

Fegyverdobásnak lesz majd külön kis rublikája. :)
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.04.19. 21:43

Ha még mindig nem volt elég nagydobra verve...

Egy hete tettem közzé az Admin üzenetekben:
Con Larrodan több mint egy hónapos szenvedés, agyalás és munka után közzétette az OM-es KARAKTERGENERÁLÓ első tesztverzióját.

Ez idő alatt csupán 3-an voltak hajlandóak odadugni az orrukat abból a cirka 50 főből, akik aktívan mozognak az oldalon JK státuszban! ... no comment...

Ez a Karaktergeneráló nem azért készül, mert épp Connak nincs jobb dolga...
NEKTEK készül! Nekünk!
Ehhez pedig elengedhetetlen a visszajelzés!

Ha már Con ennyit dolgozott vele ÉRTÜNK, akkor tiszteljük már meg azzal, hogy megnézzük mi a frászkarikát rakott össze és ne csak szájtátva várjuk a végleges verziót - mert így nem lesz belőle semmi.

Vagy, ha senkit nem érdekel akkor azt gerincesen ki kellene mondani ... nem pedig kínlódtatni a másikat. * * * (sípszó) :evil: :evil: :evil:
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2008.04.19. 22:04

Sokadik feltöltési próbálkozásomra sikerült Grebort feltenni, azonban ajadt némi problémám...

1. A százalékos jártasságokhoz nem számolja a faji bónuszt (tudom, még nincs benne)

2. A zárnyitásom 82%át nem engedélyezte, UT szerint igaza van, de nem az volt, h a képesség követelményeket töröltük? Azt egyébként el is számolta, 77%ot írt 82 helyett

3. Ut szerint nem lehetne Csapdakeresés és Csapdaleszerelés között 30%nál több, nekem 33 lenne, ha beleszámolná a faji bónuszokat.

4. A zárnyitás még csökkentett módban is el van számolva

Azt a verziót töltöttem fel, amit Quator itt az oldalon már engedélyezett...

M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.04.20. 9:49

Feltöltettem egy karaktert (Tokás Joe néven), de nem mentettem el, mert szokás szerint nem tudtam az összes KAP-om elkölteni :lol:
A véleményem:
- A karakterlap igényesen néz ki, jól kidolgozott
- kicsit zavart, hogy nem látom, mennyi KAP-om maradt, miközben a karaktert generáltam
- mivel gladiátort alkottam, valahogy kevésnek tartottam a fegyverhasználat-képzettség helyeket
- A fegyverdobásnál nem mutatta, melyik fegyverre tudom alkalmazni.
Mindenesetre dícséret illeti Con Larrodant igényes munkájáért, hisz remek munkát végzett.
KÖSZÖNJÜK NÉKED, CON LARRODAN! :)
Én, Drevar Cales, Nezar Cales fia esküvel fogadom, hogy vezetem, s védelmezem népünket legjobb képességeim szerint, hogy Dél bástyája lehessünk továbbra is. Íme a vér, mely együtt folyik népével!
Íme a vér, mit örömest hullatok a hazáért!
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 165
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.04.21. 9:37

feltöltöttem a paplovagomat. annyi észrevételem lenne, hogy ha a vért mgtje 10 alá viszi a tulajdonságot, jelen esetben 2 x 8, akkor a harcértékből mind a 16ot levonja, nem veszi figyelembe hogy a 10 feletti részét adjuk hozzá a gyorsaságnak és ügyességnek.
Északi városállamok hiányzik a helysismeretből.
A mások álltal épített pszi pajzsot hibának irja fel. Jelen esetben nekem 22es épített pajzsain vannak de nuku pszi

EDIT:erdőjárás képzettség helyett mit kell beirni?mert pl egy (kráni)elfnek alapból van 3. fokú erdőjárása csak ugyebár utben nincs ilyen képzettség
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.04.21. 15:34

Con a törpe nyelv milyen néven lelhető fel? Mert azt nem találtam. Lehet hogy csak én vagyok vakegér, de a százalékos képzettségeket hova lehet bevésni?
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.04.21. 15:38

Garma!

A törpe nyelv az a vanir.

A %-os képzik, benne vannak a listában, a használata az előző oldalon van Contól:

Con Larrodan írta:No, a %-os képzikhez. Ha kiválasztasz egyet a Fokhoz 0-t kell megadni, és meg kell add, hogy mennyi KAP-ot, illetve Kp-t költesz rá. A lekérdezésnél fog látszani hogy ténylegesen amit te megadtál az mennyi %-ot ér. Ja igen, ha túlléped a maximumot akkor szól hogy ejnye (pl Esésnél az Ügyességed x 6 a max érték.)
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2008.04.21. 20:15

Goblin karakternél nem számolja a kedvezményes képzettségeinek Kp igényét megfelelően (tehát amik 75%-ért olcsóbban lehet megtanulni).

R.
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2008.04.22. 7:39

Faji bónuszt? A statokhoz hozzá van adva, ha a faji plusszokra gondolsz, mint elf - idomítás, törp - építészet az igaz, tényleg nincs.
77-et 82 helyett? A maxot már időközben kivettem, de a módosítás még nincs feltöltve. A zárnyitáshoz: a Max az Ügy vagy Int*6 attól függ melyik a kisebb. A törpédnél ez az IQ - 12 tehát elvileg 72 lenne a maxod. Nem gépelted el a postban?
"A zárnyitás még csökkentett módban is el van számolva" Ezt nem értem, légyszíves magyarázd el.

Aktuális KAP. Nos, már többször is mondtam, jelzem újra. Amennyiben van közöttünk java-s programozó nagyon szívesen odaadom neki az eddigi php-s forrásaimat és megírhatja java-ban a kargent, hogy realtime menjen a kommunikáció a userrel. Én sajnos nem értek hozzá, jelenlegi tudásom szerint ez volt a legjobb megoldás amit a php-ből ki tudtam hozni.
Fegyverdobással kapcsolatban jeleztem, hogy külön rublika lesz neki, mint a fv. hsználatnál.

Igen, tudok az MGT-s bugról, nem csak a tfr-t rántja vissza ha túlcsúszik. Jelenleg agyalok az algoritmuson.
Helyismeret be lesz téve, az valahogy kimaradt :wtf:
Mások által épített statikus pajzsok.... ezen még agyalni kell.
Mivel aktív kráni elf nincs és össz kettő van az pedig a miénk sionnal, ezért ezt az egy képzik inkább elhagyom. Egyszerűbb az életem nélküle.

Ez így van. Jelenleg a faji plusszok (a főértékeken kívül) még ki vannak hagyva. Rengeteg van belőlük.

Azt hiszem mindenre válaszoltam.

A köv verzió még várat magára, egy kicsit beleuntam, de néhány nap és asszem folytatom.
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2008.04.22. 13:44

Nem, Con, nem gépeltem el, azért bátorkodtam azt írni, mert én az Ügy. tfr-rel számoltam, ahogy Quator mondta nekem, itt a fórumon. Ennek alapján pedig a jelenlegi érték 50 (2 KAP) + 7 (Ügy tfr) lenne 52 helyett, erre írtam, h el va számolva.

M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.04.24. 8:25

Con Larrodan írta:Aktuális KAP. Nos, már többször is mondtam, jelzem újra. Amennyiben van közöttünk java-s programozó nagyon szívesen odaadom neki az eddigi php-s forrásaimat és megírhatja java-ban a kargent, hogy realtime menjen a kommunikáció a userrel.

Sejtem senki nem jelentkezett erre 8)...

Egy apró trükk, hogy nyomon kövessétek a KAP-ok alakulását:

Megcsinálod a tulajdonságokat, az alap értékeket (életerő, harcértékek, stb.) és megnyomod azt a pici "Feltölt" gombocskát alul.
Mivel bizonyára nincs minden KAP elköltve a következő oldalon kilistázza mire mennyit költöttél, s alul azt is kiírja, hogy mennyiből gazdálkodhatsz.
Nincs minden elveszve, hogy elölről kellene kezdeni a gépelést a kargenben, ugyanis csak meg kell nyomni a backspace-t - és voálá. Visszatértél az addig feltöltött karihoz, lehet folytatni a statot, és már tudod is mennyi KAP-od van még - vagy esetleg mennyit kell lehúzni.
Nos, az mindegy, hogy honnan kezded a feltöltést (értékek vagy a képzilista) - ugyanis amíg az összes KAP nincs elköltve csak egy összesítőt kapsz vissza és a kari nem kerül rögzítésre.

Ok, hogy nem rögtön és azonnal látható a változás, de ellenőrizni lelehet így is a stat alakulását. 8)
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
880 hozzászólás • Oldal: 16 / 59 • 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 59