• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Utcák, sikátorok

Ahol megszállhatsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
221 hozzászólás • Oldal: 4 / 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15

Re: Utcák, sikátorok

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.04.10. 15:10

/Nestor/

- Kérlek titeket, hagyjuk el a magázást!- mondom mosolyogva.
- Fiatalok vagyunk mind, illő hozzánk a barátságosabb beszédmód. Szóval pár fontos komponens szükségeltetik ahhoz, hogy egy épület jó fogadóvá válhasson. Először is oly kellemes hangú, bámulatra méltó küllemű hölgyek, kiket méltán nevezhetek életem megédesítőinek... - e mondat elhangzása után kacsintok egyet a hozzám szóló hölgy felé.
- Másodszor a környezet tiszta és rendezett legyen, s harmadszor a kupámat színültig töltsék jóféle vörösborral, hogy vígan nevethessek együtt ivócimboráimmal. S talán az sem lenne épp kellemetlen, ha gyertyát gyújthatnék asztalomnál, hogy annak fényében fogyaszthassam el ínycsiklandó vacsorámat.
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.04.13. 16:36

JK: Nestor (Renegát tűzvarázsló)
Esemény: Úton a keleti kapu felől
Helyszín: Erion Fogadó-negyed
Időpont: Kora délutáni órák
Helyszínen eltöltött idő: Nestor (1.nap)

-Köszönjük a bókokat ifjú úr.

*Válaszol a középső ismét.*

-Akkor ez a fogadó épp megfelelőnek tűnik.

*Mondja mosolyogva, miközben a Tűrkiz fogadó felé mutat legyezőjével.*

-Ha úgy gondolja, gondolod, akkor tegeződhetünk. De még nem is tudunk rólad semmit. Mi járatban erre?
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

//Wayne Chapman - A Halál havában//
Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 497
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.04.13. 16:44

JK: Gor'has (Goblin fejvadász)
Esemény: Átkelés Erion keleti kapuin
Időpont: Déli órák
Helyszínen eltöltött idő: Gor'has (1.nap)

//Sajna ez még csak tesztelés alatt áll itt, ha jól tudom, de előbb utóbb biztosanb megoldott lesz ez is. Am én megbízom benned(bennetek) :D//

*Kijön az őrbódéból az "ajtónálló", majd elgondolodik egy pillanatra, majd a kezedre pillant, aztán ismét gondolkodik.*

-Háááát. Talán a közeli Templomok terén találsz gyógyítókat. Sok arrafelé a pap, azok jó pénzért bizonyára megoldják ezt a problémát.

*Elmosolyodik mondandója végén, majd visszalépdel a bódéba. Ezután onnan szól ki.*

-Látom külhoni vagy. Ha fogadót keresel, akkor a Bádog Sárkány fogadót tudom ajánlani. Ott nem bámulnak meg senki különlegest...és ezt nem bántásnak szánom, ne érts félre.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.04.13. 16:56

/Nestor/

- Ami azt illeti örülnék a tegeződésnek- mosolygok a hölgyek felé- Hogy énrólam? Egyszerű utazó volnék, ki a világ szépségeit keresi. Nem hittem volna, hogy érkezésemkor rögtön rábukkanok rögtön háromra is.
- Ha eme fogadó kiváló e célra, akkor hallgatok rád, s meglátogatom. Esetleg a segítségért cserébe meghívhatlak titeket egy kupa borra?
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.04.13. 19:08

-Értem én hogy miről beszélsz és köszönöm.
Majd intek és ahogy korábban írtam a fogadó felé indulok, szállást, ebédet kérek magamnak és a pacinak.
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.04.14. 12:16

*Az ajtónálló eligazít, h merre is találod a fogadót, majd ő is int feléd. Lassan közeledsz a fogadó felé, már nem messze lehetsz a Sárkánytól, amikor elszalad melletted egy csuklyás, horgas orrú alak. Kishijján fellök lovastól, majd hírtelen irányváltással bevetődik az egyik kisebb sikátorba. Mikor visszafordulsz úgy 100 lábra megpillantod a fogadó cégérét, és alatta több kikandikáló fejet is...mintha kersnének valakit. 2 fekete vértest és egy fiatalabb fiút látsz meg.*

//A fiatal fiú Tafio (JK)//

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.04.14. 12:25

*A bók hallatán a 2 szélső lány halkan somolyogni kezd. Azonban ismét a középső szólal meg.

-Köszönjük a bókot.

*Az invitálás látszólag viszont nem arat akkora sikert, mint szeretted volna*

-Sajnálom, de nem ihatunk alkoholt, és lassan mennünk kell vissza az Arviallo villához. Persz lehet, hogy még összefutunk, mert gyakran járunk erre.

*Kacér mosollyal az arcán feláll-a többiek is így tesznek-, varázslatos pontossággal egyszerre összecsuklyák legyezőiket, majd elindulnak az egyik utca irányába. Mikor eltünnek a sarkon a középső hölgy mögött a földön landol egy selyemkeszkenő...talán elveszthette. Ezt még pont félszemmel látod, mikor a fogadó irányába indultál.*

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.04.14. 15:33

*Emberek. Osotbák és felelőtlenek*
Ha nem szólnak hozzám beballagok a fogadóba
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.04.15. 7:59

/Nestor/

Csalódott arccal nézek vissza rá:
- Egy tea is megfelelő lett volna, de ha mindenképp mennetek kell...
- Örültem a találkozásnak
- mondom még, mielőtt elmennének, s néhány szívdobbanásnyi ideig még nézek utánuk.
Elindulok a fogadó irányába, amit ajánlottak, s közben azon gondolkozom, hogan szolgáljam Sogront Erionban, ha már nem tartozom a tűzvarázslók közé.
Belépve a fogadóba felmérem a helységet, majd a pulthoz megyek, ahol egy kupa vörösbort, meg némi élelmet rendelek magamnak. Egy magányos asztalt keresek, ahol senki sem zavarna, de amennyiben nincs ilyen, a pultnál maradok, s ott kortyolgatom a bort.
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.04.15. 18:50

*Mikor a fogadó elé érsz, két robosztus, feket vértes alak lép ki onnan. Alaposan végigmérnek, majdmintha mi sem történt volna elhaladnak melletted. A fogadóba belépve furcsa látvány tárul a szemed elé. Az ajtótól pár lépésre egy ember fekszik a földön, felette egy fekete vértes alak imádkozik, és egy lány zokog mellette. A lánytól pár lépésre egy 17 év körüli fiú iszogat...látszólag nem tudja mit is tegyen (TAFIO->JK). Mikor betoppansz pár pillanaton belül ott terem melletted egy barnás bőrű, átlagos kinézetű dzsad férfi.*

-Kedves uram...fáradjon beljebb...Miben segíthetek?

*Szokatlan kedvességgel kezel...bár lehet azért, h ne ijedj meg a hulla láttán. Egy távolabbi asztalhoz vezet.*

//folyt köv a sárkányban//

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.04.15. 19:14

*Kissé csalódott vagy, h nem alakult másként a dolog, de talán még összefutsz velük... a lány is azt mondta, h szoktak erre járni. A fogadóba belépve egy csonka V alakú helysébe jutsz, melynek csonka részében van a söntés, az egyik szárának végén egy kisebb színpad, a másik szárának végén egy lépcső az emeletre. A köztes részeket asztalok foglalják el. Viszonylag sokan vannak bent, a déli órák ellenére. Vannak itt üzleti ügyeiket tárgyaló kalmárok, fiatal párok, vagy egyszerű déli ebédjüket fogyasztó kalandozók is. A színpadon egy szép hegyesfülű bárdleány játszik épp kobzán...ennek ellenére nem csak a koboz dallamát hallod...igazán lelket melengető dallamokat szólaltat meg. A fogadós egy középkorú, kopaszodó erőteljes férfi. Miután leadtad a rendelést szól a lányának, aki a lépcső felől eső asztalok egyikéhez kísér. Itt kevesebben ülnek, mert a többség a bárdot hallgatja. A bor finom, étel gyanánt valami igazán finom szárnyas sültet kapsz.*

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.04.16. 16:23

*Erősen gondolkodok rajta hogy odébbálljak majd gondolatban elmosolyodom*
Komor és aggódó arccal kérdezem
-Mennyibe kerül egy éjszaka étellel, lóval?

Majd a válasza után még komorabb arccal bökök a hullára
-És mennyi kedvezmény van a most érkezetteknek? Az ingyenes szertartáson kívül...
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.04.20. 9:44

/Nestor/

Az ételt elfogyasztva azon tűnődöm, vajon miért döntöttem úgy, hogy nem veszem fel a kendőt odakint.
Ekkor belémnyilal az emlék, mikor apám mindenem elvette. A fogadóval együtt elégett szerelmem is, s barátaim nem tarthattak velem sehova, ha nem akartak árvák és egyben etykék lenni.
- Ugye mindig együtt leszünk? Kérdi ő, miközben a csillagok fölénk borultak.
- Ígérem. Semmi sem választhat el minket - mondom válaszként, s megcsókolom.

Könnyes lesz szemem az emlékek hatására, ezért gyorsan megtörlöm.
<Nem! Nem fog több emberélet a lelkemen száradni! Ezek a Tűzvarázslók nem Sogron akaratából cselekszenek! Megölnék azokat, kikkel kapcsolatba lépek! Az út, melyet követnem kell, a magányos ösvény.>
Felállok az asztaltól, majd hét rezet ott hagyva távozom. Keresek egy másik fogadót, hogy ezek a kedves hölgyek, akikkel találkoztam, ne tudják meg, hol vagyok. <Nem halhatnak meg ők is miattam!>
Mikor kilépek, szemem elé kerül az a bizonyos kendő.
<Hiba volt szóba állnom velük.>
Egy gyenge koncentrlálás. s a kendő láűngrakap //lángteremtés: 1 mp//
<Tisztítsa meg elmém a szent tűz, hogy tisztán láthassak!>
Ott hagyom a helyszínt, s egy másik fogadót keresek, ahol elrejtőzhetek a figyelő tekintetek elől.
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.04.22. 11:10

Esemény: Úton egy másik fogadóba

*A kendőből felcsapó lángocska olyan mintha nem csak a kendőt, de a lelkedet is megégetné egy kicsit. Erősen kell koncentrálnod, h az emlékeket vissza tudd zárni abba a kis dobozkába a lelked mélyén. Lassan indulsz meg egy kis utcácskán. Elég sokat bolyongsz. Az utcák komorabbá, kevésbé tisztává válnak körülötted. Nem sokkal később rátalálsz egy nagy bádogtetős épületre. A cégéren az van kiírva: Bádog Sárkány Fogadó.*

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.04.22. 14:52

/Nestor/

A Sárkány jó előjel lehet. Sogron kegyéből a Szent Tűz használója lehetett csakúgy, mint jómagam.
Remélem a nevére nem fog rácáfolni maga a fogadó.
Betérek hát, s mivel étkeztem már, a pulthoz lépve csupán egy szobát kérek éjszakára.
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
221 hozzászólás • Oldal: 4 / 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15

Vissza: Fogadónegyed