• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A várerőd

Ahol a tettek beszélnek a szavak helyett

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
116 hozzászólás • Oldal: 3 / 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8

Re: A várerőd

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.04.21. 12:15

Helyszín: Vár-erőd utcái
Időpont: Délelőtt
Játékos: Lorin, (Anapol)

// a merénylőt nem láttad, csak egy elfutó harcost, s mivel az intelligenciát megdobtad rájössz, hogy nem ő (Anapol karaktere) a merénylő, de talán szintén utána iramodott. Ergo a nyílvesszőt nem eresztetted útjára :wink: //
Lassacskán beéred azt, aki valószínüleg szintén a merénylő után iramodott.
A mellékutcában rohansz utánuk, ők távolabb tőled megtorpannak; futó mosoly a merénylő arcán, villanó pengék, majd ugyanez a merénylő meghátrálni kényszerül. Legfeljebb 6 lábnyira lehetsz tőlük. Az orvlövész megadóan emeli fel kezeit, az előtte álló fura pengékkel rendelkező harcos egy pillanatra habozni látszik.
Ha cselekedni kívánsz, most jött el az idő!
//Anapol, a te szemszögedből már leírtam a történéseket, de annyival egészíteném ki, hogy egy harcos, s két városőr siet a segítségedre.//
Én, Drevar Cales, Nezar Cales fia esküvel fogadom, hogy vezetem, s védelmezem népünket legjobb képességeim szerint, hogy Dél bástyája lehessünk továbbra is. Íme a vér, mely együtt folyik népével!
Íme a vér, mit örömest hullatok a hazáért!
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 165
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.21. 13:18

Valdin

-Most meglakolsz te átkozott! Darton előtt felesz majd tettedért!- józan eszét félretéve, meg sem áll futása közben. Pengéjét az illető torkának szegezve rohan felé.
<<Megérdemli a halált! Miért ne ölljem hát meg?Alávaló féreg >>
Látszólag cseppet sem érdekli hogy ott van az az alak a fura vasakkal , ha útjába áll kikerüli.
<<Mégsem ölöm meg! Megtudom kinek dolgozik és azokkal együtt ölöm meg! :twisted: >>
Az alak elé ér, pengéjét hirtelen visszarántja majd izomból hasbarúgja. Aztán felemei megpróbálja a grabancánál fogva efykézre kapni majd bemos neki egyet.És még egyet és még egyet... egészen addig veri amíg valaki le nem fogja vagy az alak el nem ájul.
Közben intéz felé pár kérdést.:
- Kinek dolgozol te fattyú? He? Kinek ? Mond meg vagy szavamra megöllek!- nagyon dühösen néz és valóban képes lenne megölni.

//Ha kell TÉ/KÉ :61/6 (ez csak dobás)//
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.04.21. 15:40

/Shaidar: Torrane/

<Kár volt Sogronról, beszélnem, remélem megúszom magyarázkodás nélkül>
A két őr reakciójából arra következtetek, hogy nem nagyon nyertem el tetszésüket. Ezért aztán oda bököm nekik:

-Félre ne értsék uraim nem vagyok pap, csak hívő vagyok és teljes mértékben tiszteletben tartom a helyi vallási irányzatokat és nem kívánom, nyilvánosan gyakorolni vallásom. Mellesleg, van egy elkapandó merénylő ami sokkal fontosabb, azt hogy kihez fohászkodok! Ha nem bánják megpróbálom megtalálni azt a rohadékot! Ha gondolják velem tarthatnak...

Ha sikerült meghatnom ha nem őket sietősen elindulok abba az irányba amerre a nő mutatott. Közben azért érdeklődöm az utca embereitől, hogy ha láttk merre futottak azok ketten.
Üdv.:SH
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 145
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.04.21. 16:15

Játékos: Shaidar Haran

- Rendben - mondja az egyik őr, de arcáról a gyanakvás nem tűnik el. - Két társunk már a nyomába eredt, nem ússza meg büntetlenül.
Mintha csak most fogná fel, mi történt, a nő rád tekint;

- Maradj, kérlek - mondja két szipogás közt. - Félek még nem ért véget ez az egész. Ha tényleg segíteni akarsz, találkozzunk a parkban éjközépkor!- A két őr felé fordul:
- Adjátok meg neki a végtisztességet.
- visszafordul a holttesthez, s csókot nyom a homlokára.
Darton óvjon odaát, kedves.
Feléd fordul, s azt mondja: - Te pedig ha segíteni akarsz, várd meg, míg egy Valdin nevű vándor visszatér, s vele együtt jöjj a parkba!
Felegyenesedik, megfordul, majd sebesen elszalad. Az őrök meglepve néznek utána, látszik rajtuk, hogy nem nagyon értik a dolgot.
Én, Drevar Cales, Nezar Cales fia esküvel fogadom, hogy vezetem, s védelmezem népünket legjobb képességeim szerint, hogy Dél bástyája lehessünk továbbra is. Íme a vér, mely együtt folyik népével!
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.04.21. 16:44

/Torrane/

<Nah ez jól itt hagyott ezzel a két fafejjel, legalább elmondhatta volna, hogy hogy néz ki ez a Valdir. Mind egy most már benne vagyok.>
Úgy döntök megvárom azt a Valdir nevű embert... Addig is próbálok jó képet vágni a két őrnek.

-Amíg várok megkérdezhetem, miért utálják ennyire Sogron papjait? Elnézést a kérdésért, de csak pár órája érkeztem ebbe a városba és nem vagyok nagyon tisztában még a helyi szokásokkal.

Remélem a finomkodó hangnememmel eltudom oszlatni a gyanakvást és ha netán kérdeznek, valamit rólam csak annyit árulok el, hogy egy fiatal utazó vagyok aki világot látni és tapasztalatokat szerezni ment el otthonról. Közben próbálok udvarias maradni.
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.04.21. 19:08

Anapol (Sekai Koi)

//6 fp-ét vesztett a szentem//

<Ha megadta magát hát megadta. Megvárom a város őröket és majd az itteni törvények szerint fog bűnhődni a gazfickó.>-elmélkedek magamban.

Amikor megérkezik az alak és elkezdi püfölni a magát megadó szerencsétlent azon nyomban leállítom. Elteszem a fegyvereimet és közéjük állok. Persze figyelve hogy a merénylő ne hogy elmeneküljön inkább még meg is fogom a "grabancát".

-Dobd el a fegyvereidet!!!-ordítok rá még a cselekedeteim előtt. És megfogom, hogy el ne szaladjon de egyben meg is védem ettől az őrültől.

-Hagyd békén. Tudom hogy nagyon megsértett de innentől kezdve eme ország törvényei vonatkoznak rá. Egyébként is az önbíráskodást nagyon nem tűröm.-figyelmeztetem az alakot. (Lorint)

<Na mi lesz remélem az őrök hamarosan ide érnek és el rendezik ezt az egész ügyet mert én nagyon nem szeretek ilyen ügyekbe bele avatkozni, meghát hogy őszine legyek ez nem is annyira az én ügyem. De dologra nem hagyhatom el magam.>-gondolkodom magamban.

Mindenesetre elszánt tekintettel meredel mind két emberre, biztonság kedvéért előhúzom a slan tőrömet. Felkészülve esetleges kirohanásokra stb.
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 141
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.22. 9:13

Valdin

Miután a külhoni megakadályozta abban hogy pár pofonnál többet adjon az emberkének kicsit dühösen néz rá.
- Ki az isten vagy te hogy utamba állsz?- kifujja magát -De a többiben sajnos igazad van, ellenben ha a helyi törvények 10 arany fejében megbocsájtják a gyilkosságot akkor az istenekre mondom megölöm ezt az aljadékot! Aki másokat foszt meg az élettől maga sem érdemel mást mint halált!
Ezt talán nem gondolja így de most elég dühös ahoz hogy ezt mondja.
<<... az istenek verják meg! Az istenek verjék meg... miért áll ez az alak az utamba? Kit érdekel mi dühití s mi nem. Senki se kérdezte!...>>

- Remélem gondjuk lesz rá! -mordul a városőrökre. Kardját visszalöki tokjába, megigazítja csapzott haját majd ha meg nem akadályozzák visszasiet Tianehoz.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.04.22. 15:03

Játékos: Lorin, Anapol

A városőrök érkezése úgy tűnik meggyőzte az utóbb érkezőt, hogy nem lenne jó ötlet erőszakot alkalmazni. A merénylő elégedett vigyorral a képén fogadja érkezésük. Ezt a vigyort azonban hamar eltünteti egy erősebb ökölcsapás. Az egyik városőr ütötte meg, s ettől az a földre kerül.
Megragadják, s az egyik odaszól még Sekainak:
- Köszönjük a segítséged.
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.04.22. 15:17

Játékos: Shaidar Haran

Kissé kellemetlenül érzed magad a városőrökkel együtt maradva.
Az egyik válaszol neked:
- Minden jóravaló pyar hitű ódzkodik az emberáldozó, szörnyű szokásokkal rendelkező vallásuktól!
- És most távoznunk kell - mondja a másik, s a holttestet felemelve elindulnak.
Ahogy nézed, hogyan távolodnak, lépteket hallasz magad mögül.

//Ha Anapol válaszolt, hogy Lorinnal tart e, vagy sem, utána ti jöttök újra (Lorin, Shaidar)//
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.04.22. 20:51

Anapol (Sekai Koi)

Az ütlegelő durva szavait elengedem a fülem mellett. Érthető ha valaki ennyire mérges főleg ha a barátját vagy társát vagy feleségét lelövik a nyílt utcán.

<Nem hagy nyugodni a gondolat valyon mi lehet azzal a lánnyal akit lelőttek talán utána kellene mennem? De már eddig is túlságosan beleavatkoztam ezeknek a szerencsétleneknek az ügyeibe.>- elmélkedem magamban.

Aztán félve megfogom a vállát annak aki ütlegelte a merénylőt:

-Megnézhetném mi történt lánnyal? Remélem nem esett komolyabb baja vagy nem halt meg.- komoly de őszinte tekintettel nézek a fickó szemébe.

-A nevem Sekai Koi Tiadlanból jöttem és a földemen a becsület megkívánja, hogy legalább ennyit megtegyek. Bocsáss meg hogy közbe avatkoztam. De hidd el csak olyan dologtól mentettelek meg amit később megbántál volna.-folytatja a mondókáját.

A város őrök felé fordulva:

-Örülök hohűgy segíthettem. Tegyenek róla hogy megkapja méltó büntetését.-méy meghajlás közepette mind ez.

<Na ha nem ütötték volna le ezt a vigyorgó fapofát én magam tettem volnameg. Mindenesetre a napi jó cselekedet is letudva.>-könyvelem el magamban vidáman.
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 141
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.23. 10:12

Valdin

- Mi kell?-fordul vissza Sekai-hoz.
- Becsület? Az... ha látni akarod akkor kérdezd meg újdonsült barátaidat-bök a városőrökre- hogy merre van a legközelebbi temető. Kevés emberről tudok aki túlélte azt hogy szivenlőtték.
A szeme kicsit elfátyolosodik majd belegondol kiről miről beszél.
<<Istenek! hogy fordulnátok le a trónusaitokról.... mind!>> Dühét a szomorúság és a bánat váltja fel. Kis szünet után, bizonytalan és kissé remegő hangon.
- Mindazonáltal... ha látni akarod gyere utánnam. Én is viszamegyek hozzá...
<<De vajon miért? Mi ez a belső kényszer ami arra ösztökél hogy megnézzem? Talán hogy, vigasztaljam Tiane-t? Mikor még magam sem temettem el egetlen barátomat sem... Talán azért van ez mert oly sokat voltam Haifával. Vele akit ugyan nem kaptam meg, de mindennél jobban szerettem... és meg is védtem volna, de a sors akkor is közbe szólt, Ő legalább nem halt meg.>>
Elmélkedve még mindig kardal a kezében oldalán hanyagul odavetett feltöltött nyilpuskával elindul abba az irányba amerről jött.
- Tiadlani vagy?- kérdezi Sekaitól hosszas halgatás után.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.04.23. 15:29

/Torrane/

Amint meghallom a lépéseket, mögöttem megfordulok.

<Kettő?? Nő csak egy embert mondott! Ez egyre jobb, és még mindig koszos és fáradt vagyok!>

Megvárom míg teljesen oda nem érnek ahol állok és aztán oda szólok:

-Melyiktek lenne az a Valdir, már ha ti vagyok azok akiket itt meg kell várnom...
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.04.23. 16:40

Játékos: Shaidar Haran, Lorin O Krell, Anapol

Ketten folytatjátok immár utatok, hogy megnézzétek, mi történt közben a merénylet színhelyén. Azonban csak vért, s a nők hűlt helyét találjátok csupán. A városőrök sincsenek már itt, csupán egy idegen, ki jöttötökre felétek fordul, s úgy kérdezi:
-Melyiktek lenne az a Valdir, már ha ti vagyok azok akiket itt meg kell várnom...
Az utcán néhány járókelőtől eltekintve már csak ti vagytok.
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.23. 18:41

Valdin

Szomorúan konstatálja hogy a két nő mér eltünt.
<<Akkor hát ennyit tehettem értük... se bucsu levél se üzenet... ha megint csak kinevettetem magam... mondhatom nagyon belevaló egy alak vagyok....>>
- Valdir? Na hallod még egy se hívtak! A nevem Valdin és nem Valdir...mellesleg miért kell neked rám várnod?- kissé gyanakodva végigméri az alakot.
<<Ki ez az alak? És honnan tudja a nevem?...>>

Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.04.23. 21:13

/Torrane/

<remélem nem ront nekem a kardjával... eléggé méreget engem...>

-Hiába rossz a név memóriám elnézést... A nevem Torrane Dorham Ordanból. Egy nő mondta, hogy te a merénylő után futottál. Segíteni akartam, és ő azt mondta, hogy azzal segíthetek neki, ha megvárlak itt. Remélem elkaptad az a szarevőt! Szerintem menjünk be a fogadóba ott kevésbé feltűnő helyen tudnánk beszélni erről az ügyről, szeretném tudni mibe fogok keveredni, ha segítek nektek és veletek tartok a találkozó helyre.
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
116 hozzászólás • Oldal: 3 / 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8

Vissza: Sempyer