• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Hó hull a holtakra... [ETK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
122 hozzászólás • Oldal: 7 / 9 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9

Re: Hó hull a holtakra... [ETK]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.21. 12:59

Résztvevők: Mindenki

con Holgar cwa Aeron, Gendor, Derchion

con Holgar visszafordul az őrhöz, aki kérdésére rövid gondolkodás után válaszol:

-Azt tudom mondani, Uram, hogy a Kereskedőnegyed piacain és bazárjaiban mindent megtalál. Hogy éppen melyik bolt terméke fogaj megnyerni a tetszését, azt nem tudom, de érdemes meggondolni, mert sok a csaló.

Azzal faképnél hagyjátok Aldamat és visszasétáltok a fogadóig. Nem si gondoltátok volna, hogy ennyire messze van, a kocsin bizony nem is figyeltétek, hogy mennyit jöttök. Végre-valahára feltűnik az "Állj meg Vándor" fogadó kecses fehér épülete. Derchion, gyorsan felszerszámozod a lovadat, és elindultok a lovaggal.
Eközben, Gendor, belépsz a fogadó ivójába, ahol is éppen a magát bárdnak mondó fickó az asztalnál ül, és a lantján játszik, néhányan táncolnak, mások dalolnak - egyszóval vigasság van.

Aldama

Újdonsült társaid rövidke megbeszélés után otthagynak téged a gondolataiddal, és a döntéseiddel... rajtad áll... mész, vagy nem mész...

Erin O'Shanon

A mulatság lassan a tetőfokűra hág, az alkohol áldásos gátlásfeloldó hatása hatott az ivó embereire, táncolnak, dalolnak. Ekkor látod meg Gendort, amint éppen belép az ajtón.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.21. 14:52

(Gendor)
Biccentek a bárdnak a fejemmel majd leülök egy szabad asztalhoz, és rendelek magamnak sört. Közben gondolkodom mibe keverem magam megint.Elindulok bele a vakvilágba egy csapat idegennel, dehát végül is a kalandok miatt jöttem el otthonról.Mé jó dolgok is kisülhetnek belőle.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.04.21. 18:52

Anapol (Aldama)

Mindent úgy teszek ahogyan megbeszélték. Követem őket lovam hátán.

<Hm... szükségem van nekem sátorra? Minek végül is varázsló vagyok vagy mi sszösz?>-gondolkodom mgamban amíg elérünk a fogadóba.

-És végül is kérdezném az urakat, hogy mit tudtak meg erről a misztikus városról? Persze ha nem zavarom meg csevegésüket.-kérdezem az előttem haladó "nagykutyákat".

-Megpersze értem én hogy északon van de pontosan hol? Mert ez egy egész nagy terület végül is?-folytatom a "kihalgatásukat".

Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 141
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.22. 7:47

(Gendor)
Amikor a varázsló leül mellém elmondom neki is.
-Annyit tudok ez egy igen ősi város, még a crantai időkből származnak az alapjai ha nem régebbről, aztán a kyrek lerombolták majd újjáépítették.Most kereskedelmi központ szerepét tölti be a senki földjén.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Annorax » 2008.04.23. 19:24

(Derchion)

Elmegyek Holgarral a sátrashoz és veszek egy kétszemélyes sátrat.Probálok valami megfelelőt választani ami megbizhatónak néz ki.Az árából probálok alkudni nem akarok sokkal többet fizetni érte mint amennyit ér.Ha végeztem megkérdezem az eladót hogy tud e a közelben egy üzletet ahol lehet kötszert és gyógy kenőcsöket venni ha nem tud akkor az utcán próbálok útbaigazítást kérni.Elmegyek és veszek 10 adag kötszert meg valami kenőcsöt ami megakadájozza a sebek elfertőződését.Utána visszamegyek a fogadóba.A lovamat beviszem az istálóba és megkérem a lovászfiút hogy lása el rendesen ezután bemegek a fogadóba és felviszem a cuccaimat a szobámba.Utána lemegyek és leülök Gendor asztalához.
Annorax

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.26. 17:30

//Egy kicsit megpörgetem a kalandot, hogy túl legyünk az unalmasabb részen, és beinduljon//

A nap lassan mozdul az Istenek egén, hosszú időnek kell még eltelnie addig, amíg az árnyékok hosszúra nyúlnak Erion városában. con Holgar és Derchion ekkor indulnak útnak, ahogy az őr mondta alig pár perccel ezelőtt, a Kereskedőnegyed felé.

Alighogy beléptek a kapun, egy, a városon belüli vársoba érkeztek. A rengeteg ember, aki a napnak ezen szakában itt nyüzsög, még az erioni átlaghoz képest is sok, nem méghogy nektek, utazóknak, akik eddig nem tartózkodtatok ebben a városban. Azonban jól mondta az őr. Ebben a kerületben tényleg minden megtalálható. Alig keresgéltek egy pár percet, máris több olyan boltot, árus-sátrat és kereskedőt láttok, ahol a portékák között sátrak is pihentek. Megálltok üzletelni, alkudozni, megnézitek a kínálatot, majd továbbmentek. Így megy ez hosszú hosszú perceken kereszetül. Vannak jó minőségű, de pofátlanul drága, s persze rossz minőségű, deolcsó sátrak is. Jó ideje úton vagytok már, bosszankodva veszitek tudomásul, hogy nem vagytok könnyű helyzetben. Azonban mégiscsak szerencsétek van: az egyik északi kereskedőnél észrevesztek a szekéren egy-két, első ránézésre jó minőségű sátrat. Rövid alkudozás után, egy-egy sátrat vesztek, darabját 5 ezüstért. Ezután a kereskedő útmutatásai alapján egy közeli boltba tértek be, ahol különböző, orvosláshoz és gyógyításhoz szükséges anyagok, növények, miegymás kapható. Bevásároltok a hasznos holmikból, a teljes áruk 1 arany. Utána visszatértek a fogadóhoz, ekkor már a nap alacsonyan jár, a házak ablakain besüt, narancsfénybe vonja az egész várost. Csodálatos látvány, a fogadó is inkább narancsszín most, mintsem fehér. A lovakat az istállófiú engedelmesen az istállóba vezeti, ti pedig betértek a fogadóba ismét. Nem sokat változott délelőtt óta, legfeljebb a társaság. A bárd zenél, a törpe és Aldama mellette beszélgetnek. Ismét mindannyian együtt vagytok.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.04.26. 18:30

Anapol (Aldama)

Egész jól telt el a délutánom. A törp bírja a piát persze én is DE NEM ENNYIRE. Mindenesetre amikor érzem hogy elég akkor bizony tényleg elég mert akkor nem fogok tudni holnap elindulni.

-Á végre itt vagytok. Itt aztán a hangulat a tetőfokára hágott mint látjátok barátaim.- fogadom jó kedvűen utitársaimat.

-Remélem még az erszényetek meg van.- komolyra fordítva a szót- de szentem holnap nem lesz rá szükségünk nem igaz.- el gondolkozom magamban.

<Valami nagyon rossz előérzetem van. Ennyien... és ilyen tapasztalt emberek... valami nagy dolog lehet oda fennt. Majd értesítem az ottaniakat.>
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.04.28. 9:44

con Holgar cwa Aeron

*Kiérve a piacra Derchionnal bevásárolnak, megveszi a sátrat és ő is vesz még gyógykenőcsöket. Sose lehet tudni mikor lesz rá szüksége. Visszatérve a fogadóba még marad egy kicsit, majd feláll és a többiekhez szól.*

-Nos én távozom akkor. A rendháznál fogok megszállni, de holnap napkeltére itt leszek a fogadónál.

*Azzal elköszön és elindul vissza a Krad rendházhoz.*
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Annorax » 2008.04.28. 14:35

(Derchion)

Jó sokáig tartott mire mindent megtaláltam amire szükségem lehet.De azért sikerült mindent elfogadható áron megvenni ezért nem is bosszankodom.A vásárlás után visszamentünk Holgarral a fogadóba és leültünk a társaink asztalához.Ahogy leülök már intek is a fogadósnak, amikor odajön rendelek magamnak vacsorát meg egy korsó sört.Megvacsorázom felhörpintem a sörömet és elköszonok énis asztaltársaimtól

-Viszlát reggel barátaim elmegyek és lefekszem aludni holnap korán kell kellni és szeretném magam kipihenni.

Felmegyek a szobámba és lefekszek aludni, mielött elaludnék pszi energiám segitségével beállítom a tudatalattimat hogy napkelte előtt egy órával felébredjek.
Annorax

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.28. 15:10

(Gendor)

Iszogatok persze módjával, hiszen holnap indulunk és nem jó másnaposan utazni ez tapasztalat.Mikor visszaérnek a sátorvásárlásból megbeszéljük mikor indulunk, majd rendelek valami vacsorát magamnak.Megvacsorázom és a ma esti bulit kihagyva felmegyek a szobámba.Imádkozom egyet és megköszönöm istenemnek hogy egy új kaland lehetőségét adta nekem.Majd lefekszem aludni, közeleg a reggeli indulás.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.29. 17:40

con Holgar cwa Aeron

Nem maradt a fogadóban semmi, így viszonylag gyorsan útra kelhetsz, vissza a Rended székháza felé. Némán baktatsz, észre sem veszed, hogy derék hátasod vezet végig az úton, nem fordítva. Közben az előtted álló feladaton gondolkodsz. A hercegi negyed kapujánál éppen most van őrváltás, az a páros, akik a délután is ott voltak, kerülnek vissza ismét szolgálatba. A szakállas fazon cask felpillant rád, és már int is, hogy menjál csak nyugodtan, le van tisztázva. A rendházhoz érve a kapukat csukva találod, azonban az atya felfigyel az érkezésedre, és gyorsan beenged, közben lovadat az istállóba vezetik.
-Ha jól sejtem, itt kívánod tölteni az éjszakát, Krad kódor lovagja. *kacsint rád az öreg pap. -Természetesen semmi akadálya, rendtársainkat mindig szívesen fogadjuk, rögtön elvezetlek a számukra fenntartott szobákhoz.
*Int, hogy kövesd. Kicsit kanyarogtok az épületben, amíg egy alacsony, hosszú folyosóra nem értek. Apró ajtók sorakoznak egymás után, kicsit olyan börtönszerű az egész. Azonban amikor a pap kinyit neked egy szobát kétkedésednek vége. Kis mérete ellenére kényelmesen berendezett helyiség, egy ágy, egy szekrény, és egy íróasztal található benne, meg egy-két hasznos apróság.
-Sajnos nem vagyunk fogadó, ezért sem étellel, sem pedig felszolgálóval nem tudunk Neked szolgálni, remélem megérted. Most viszont sietek a dolgoma, Krad vigyázza álmodat!

Gendor

Lehajtasz egy pár korsó finom sört, kiélvezve minden cseppjüket. Ki tudja, mikor ihatsz megint ilyen szabadon ilyen finomat? Vacsorát is rendelsz mellé, ami bőséges és ízletes, így kellem sjóérzéssel dőlsz hátra a székeden. Azonban tudod, hogy ennek hamarosan vége, és a holnap reggeli indulásra tekintettel felvonulsz a szobádba. Látod, hogy Derchion is hasonlóképp cselekszik, con Holgar már rég elment, hogy a rendházban aludjon. Amint belépsz a szobádba, elrendezed a fontosabb dolgaidat, majd imába mélyedsz. Elég tapasztalt vagy már ahhoz, hogy tudd: Tooma mosolyog rád, elégedett hű szolgájával, de persze a szokásos áldozat nem maradhat el, nehogy a Fejszés megharagudjon. Mikor ezzel is végeztél, végignyúlsz az ágyon, és egykettőre elalszol.

Derchion

Rendelsz magadnak italt, vacsorát bőségesen, és látod, hogy Gendor is hasonlóképp cselekszik. Hiába: a holnapi indulás mindenkit arra késztet, hogy feladja eddigi kényelmes életmódját. Miután jóllaktál, úgy döntesz, inkább lefekszel, hogy kipihent legyél, amikor arra lesz szükség. Elköszönsz a többiektől, és megindulsz az emeletre, Gendor döngö lépteit hallod magad mögött. Besétálsz a szobádba, leülsz, meditációs pózba mélyedsz, és elméd hatalmával beállítod tudatodat a hajnali ébredésre. Ezek után gyorsan elalszol.

Erin O'Shanon

Már jó idje játszol, az ujjaid már nem nagyon bírják. Végül leteszed a hangszeredet, mire a lelkes közönség megtapsol. Korgó gyomrodnak engedelmeskedve rendelsz a fogadóstól valami vacsorát, amit az ingyen szolgál fel neked, a mulatságért cserébe. Furcsállod, de egész idő alatt nem láttad a szőke tincseket még egyszer. Gondolatban vállat vonsz, és elmész csendben táplálkozni. Eközben látod, hogy a törp és az egyik ember felmennek a lépcsőn, már csak a magát Aldama-nak nevező varázsló maradt lenn. Megfordul a te fejedben is a gondolat. Egy kis pihenés...

Anapol

Mindenki vacsorázik, illetve vacsorázott körülötted. Gendor és derchion már fel is mentek az emeletre, hogy a holnapi indulásra kipihenjék magukat. Erin is elkezd enni melletted. Te is érzed, hogy pihenned kellene, ugyanakkor éhes is vagy. Cselekedni kéne...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.04.29. 18:19

Anapol (Aldama)

-Nos fogadós. Valami kíméletes és laktató vacsorát ide de gyorsan. Holnap hosszú út vár rám, meg ránk, meg mindenkire.

Amint elfogyasztottam vacsorám felmegyek a szobámba. Itt varázs kört rajzolok majd feltöltöm a manapontjaimat, ezen felül pedig elkezdek meditálni hogy pszi pontjaimat feltöltsem. Beállítom napkeltére a "pszi órámat". Bezárom az ajtót kulcsra. Ha mind ezzel végeztem akkor pedig lefekkszem aludni, hogy holnap kipihenten útnak indulhassak.
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2008.04.29. 20:39

(Erin O'Shanon)

A laktató vacsora után teljesen felfrissülök, szellemem szárnyal, de a testem fárad. A fogadóshoz fordulok , és megkérdezem:
-Mibe kerülne egy éjszakára a szálás? Örülnék neki, ha még egy jódarabig itt lehetnék, de valószínű csak átutazóban leszek ebben a városban.

<Lehet tovább is maradok, de ezt nem kell az öreg orrára kötni.>

Aldama felé indulok, derüs köszöntés után megkérdem:

-Mit csináltál egész nap azzal az érdekes kis társasággal? Talán beavathatnál.... Nekem is jóljönne valmi kis történés az életembe...
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz...
Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz...
Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd...

A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak.
Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad -
Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 471
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.29. 20:48

Résztvevők: Erin O'Shanon (Erin O'Shanon)

Kérdésedre a fogadós gondolkodó ábrázattal válaszol:

-Hát, Jóuram, az attól függ, hogy milyen szobát parancsolsz. A legegyszerűbb szobáink mindössze 15 rézbe kerülnek éjszakánként, lakosztályok pedig 1 ezüstbe. Jelenleg a legtöbb szobánk üres.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.05.01. 9:47

Anapol (Aldama)

(Erin O'Shanonnak)

A lépcsőn felfelé menet válaszolok a bárdnak.

-Semmi különös mászkáltam össze- vissza, város őrökkel beszélgettem meg ilyesmi. Én magam se tudom mi a fene folyik itt valójában de holnap napkeltekor gyere le ide a kocsmába és több részletet is meg tudhatsz akár a többiektől. Most ha nem haragszol elrakom magam holnapra jó éjszakát.

Aztán a már elgondolt dolgokat végre hajtom a szobámba.
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
122 hozzászólás • Oldal: 7 / 9 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9

Vissza: Régi Kalandok...