A nevem Peti és 20 éves vagyok. A szerepjátékkal 98-ban ismerkedtem meg és azóta kissebb kihagyásokkal a mai napig össze szoktam ülni pár haverral. A debreceni egyetem űszaki karára járok, de egyébként salgótarjáni vagyok. Sokmindenbe belekóstoltam de a legtöbbet mágussal játszottam (ezen kívül: vampire, shadowrun, d&d...) vampirét a liveben is nyomtam kb 3 évig, pont a haldoklós korszakban.
Írtam egy meredek előtörit ha nagyon nem nyeri el a tetszést szívesen írok ujjat is. Naponta legalább 1szer tudok írni mert szinte mindig gépközelben vagyok.
Kívánom, hogy jól szórakozz, kellemesen kapcsolódj ki nállunk.
Az előtörténeted mellé tedd fel a karakter statisztikáját nyugodtan , és pár napon belül akár játszhatsz is. (Hogy nem tetszene az előtöri, attól ne félj. Csak a nagy buktatókba, ellentmondásokba szólunk bele.)
Üdvözlettel:
Yvett
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Üdvözöllek az oldalon. Nyugodtan nézelődj kedvedre az oldalon. Ha esetleg kedved támad játszani, még van hely, csak bátran. Kérdezni nyugodtan szabad, ha esetleg nem értesz valamit. Idegekkel pedig bírjuk bőven. Ne aggódj emiatt.
Jó szórakozást!
Niobe.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj, Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Sziasztok! 36 éves elmúltam. De még mindig szeretek Játszani!!DDD Először a MAGUS szerepjátékkal ismerkedtem meg. Több mint 10 éve. Játszottam mást is de ez tetszett meg a legjobban. Szeretnék most is sokat játszani! Remélem jó kis banda jön össze . Általában be tudok illeszkedni bármilyen társaságba. Majdnem minden nap ráérek foglalkozni a játékkal, ha beindul. Remélem minél hamarabb "játékjogot" kapok! Mindenkinek jó játékot és jó kalandozást kívánok!
Nos hát akkor én is bemutatkozom Nevem Péter de a barátaim csak Ottónak hívnak. 25 éves vagyok. 13 éve ismerkedtem meg a M.A.G.U.S világával, de akkor még nem nagyon érdekelt. Majd rá két évre elkezdtem botladozó Km karierem. És beleszerettem ebbe a világba. Itt végre Jk-ként szerepelhetek. És szegedről szemlélem Ynev fantasztikus világát.
„Egy lélek nem csak érzelem vagy tett, hanem együtt mindkettő, s ha uralni akarod az embert a lelkét kell uralnod nem csak az érzelmeit, vagy a tetteit.” Onion Ordan
Sziasztok Zoli vagyok, 24 éves, jóképű, intelligens és főleg nagyon szerény valamikor talán 9 éves koromban kaphattam karácsonyra egy nagy zöldet egy fura, kék 10 oldalú kockával szinte minden szerepjátékot kipróbáltunk a barátaimmal ami a kezünk ügyébe került (és az ördögbe is valahogy mindig én lettem a masélő) de nem játszottunk vagy 5 éve mivel egyszerűen képtelenek vagyunk egy időben lenni egy helyen ezért gondoltam kiprószálhatnánk az online játékot és az oldal marhajónak tűnik szal regisztráltam
Hali! Az oldallal való ismerkedés közben találtam meg ezt a topikot, s gondoltam írok magamról pár sort: Név: Aruvior (az avatatlanok Tamás néven ismernek) Nem: Férfi Faj: ember Kaszt: tanuló Kinézet: magas, jóképű, sportos, látható ékszert illetve tetoválást nem visel Kezdő helyszín: Budapest Előtörténet: Elég rég óta mágusozom, de sajnálatos módon mostanság nem akar összejönni a dolog, így kipróbálnám magam online is. Az előtörit feldobtam de a karigenerálással még hadilábon állok. Ha valaki tudna benne segíteni hálás lennék egy pm-ért.
Hali csak annyit h ha elfogadták az előtörim akkor egy hm-nek is elkell fogadnia és utánna játszhatok vele? Mert ha így van akkor szeretnék erionba kezdeni.