• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Elhagyott helyek, elveszett utak

Ahol üzletelsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
23 hozzászólás • Oldal: 2 / 2 • 1, 2

Re: Elhagyott helyek, elveszett utak

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.19. 14:29

//Tudom, hogy 2 dobál rá :D Gyorsaság: 12. Kétszer dobhattam, értékeik: 2,6. Kettőt tartottam meg, így éppen megvan a gyorsaságpróba :P, 4 tőrt dobhatnak.//

(Zanazan)

Cikázok, ahogy tőlem telik, bekalkulálva, lesz tőr, ami eltalál, csak azért imádkozhatok, ne létfontosságú szervet érjenek. Ha még harcképesen elérem őket, nem ússzák meg a buzogányom. Hacsak a villámos tag nem óhajt újabb trükkel alám vágni :?
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.19. 14:39

_________________________________________________________________________________
JK: Zanazan Walra (alidari harcosnő)
Esemény: Új nap
Helyszín: Kereskedőnegyed, Kézművesek utcája, Jabbar műhelyének környéke, csatorna
A helyszínen eltöltött játékidő: 4. nap (délután)
_________________________________________________________________________________

Fényesen cikázó pengék szelik át a levegőt, surrogva. Négy dobótőr repül feléd.

Zanazan VÉ: 102+20

1. tőr: 108 -nem talál
2. tőr: 128 -Sebzés: 4 Fp (SFÉ érvényesül, csak 2 Fp vállba kaptad)
3. tőr: 68 -nem talált
4. tőr: 134 Sebzés: 5 Fp (oldaladba ment, nincs SFÉ)

Aztán eléred a zömök testalkatú haramiákat, hosszú vadásztőrt húznak egyikük 2-őt is két kézzel harcol, a másikuk pedig egyik kezéből a másikba dolbálgatja a tőrt hogy megzavarjon.

-Gyere csak...folyjék ki a kurvák vére...-vigyorognak sötéten.

(Off: Akkor most jöhet az a 12 harci dobás.)
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.19. 15:11

(Zanazan)

A vállamat érő dobás annyira nam, de az oldalamban virító annál jobban zavar. Nem vagyok jól, érzem, fogy a cérnám (Levontam a vállasból a 2SFÉ-t, így maradt a kettő vállban, FP: 2/37! ÉP:7/7).
"Nagyon bátor vagyok, csak tudnám mire? A reggeli patkányokra? Attól, hogy akkor és ott megálltam a helyem, semmi sem garantálja, hogy két mocsok nem tudja kifolyatni a vérem a csatornában!"
Felmordulok, főleg hogy az oldalam fáj, és kezdődhet a haláltánc. Most nagyon ki van centizve minden, tudatában vagyok annak, ha elájulok, ezek szívfájdalom nélkül átvágják a torkom és belémtörlik a tőrüket. Van miért élnem, nem célom a kimúlás, de aki mond Á-t, az mondjon B-t is... És én mondtam...
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.19. 15:43

Helyszín: Kereskedőnegyed, Kézművesek utcája, Jabbar műhelyének környéke, csatorna

Harci összefoglaló:

A két gyilkos nagyon magabiztos, itt van előttük egy súlyosan sebesült nő, vért nélkül, aki alig áll a lábán nekik meg kutya bajuk.
Perverz vigyorral kóstolgatnak, élvezik hogy tudod nemsokára kivérzel.

- Mi van kicsim félsz? -villantják rád sárga lepedékes fogukat.

Viszont arra nem voltak felkészülve hogy te meg igazi harcos vagy rendes kiképzéssel, és kockázatos egy tolvajnak, meg egy soványka boszorkánymestrnek egy harcossal pofozkodni.
Bűn gyatra harcosok, az egész tudományuk a porhintésen és a megfélemlítésen alapul, és csak a tolvaj mozdul gyorsabban mint te, de félreütöd a pengéjét.
Már az első két körben komolyan eltalálod őket, de mire rájönnének hogy hiba volt közelharcba jönniük, te is belemelegedsz és csodálatos túlütéseket érsz el a 3., 4, 5., körben összesen 13 Ép sebzész osztasz ki Ami több volt mint elég, különösen a villámszóró feje hasad szét hamar.

Alig hiszed el, de kevesebb mint egy perc alatt szétverted őket és még mindig állsz.

A meglőtt pasas látva társai végzetét, eldobja a cipelt terhét és elinal a csatornák mélyén.

(Off: A karakter harci tapsztalatot szerzett az emberrablókkal szemben és elszenvedett egy villámcsapást. 1 Tp)
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.19. 15:56

(Zanazan)

Lihegek, és fáj mindenem. Mérges vagyok magamra, hogy berezeltem, de rájöttem, más magam mögött tudva a forgolódó városi őrséggel adni a harcost és más egyedül lenni, még akkor is, ha az ellenfeleim nem képzettek fegyverforgatásban. Igen is be voltam fosva.
-Kurva varázsló-nézem a testét.
Túllépek rajtuk, sietek a nőhöz.
-Adja az ég, hogy nem tettek benne kárt!
Lehajolok hozzá, felhúzom a mocsokból, tapogatom az arcát, fülem orrához teszem, nem értek ahhoz, hogyan lehet megállapítani valakiről, él-e még.
-Ki kell vinnem a fényre, itt semeddig se látok!-buzogányom helyére teszem, megkapom a nőt, ahogy telik, hogy elvonszoljam a csatornanyílásig. Ott a fénynél meg akarom jobban nézni őt.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.19. 16:44

A nő fején csúnya púp van, fejbőre felszakadt és keskeny vérpatak maszatolja az arcát.

Vonszolni kezded a nőt, de annyira le vagy gyengülve, hogy nem bírod felmelni.

Hangos toccsanás hallatszik és egy elgánsnak nem nevezhető mozdulattal egy erioni városőr teszi le az arcát a csatornába épp előtted.
Totális pofára esés, valószínű megcsúszott, mikor benézett. Felnyerítenél ha lenne hozzá erőd.
Az őr káromkodva kiemeli a feját a szarból, -szó szerint- a mögötte jövő társa aki a vasfofokon jön, annyira röhög, hogy ő is leesik, de be is fejezi a műsort mikor látja hogy jössz a nővel.

Fel is kiabál:

-Megvannak! Ne gyertek le!

Odamegy hozzád és elveszi tőled a nőt.

-A támadók? -kérdi
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.19. 17:10

(Zanazan)

-...kettőt péppé ütöttem, a testük innen pár lépésnyire hever...az egyikük még villámot is dobott rám! A harmadik elmenekült... Mondják, ugye ez a nő jól van, megmarad? -támaszkodok a falnak, ki vagyok merülve és alig élek. Lihegek és nem tudom, mim fogjam meg, mert mindenem fáj.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.19. 17:49

Az őr megnézi a sebet szemöldökráncolva: -ááá, ez annyira nem komoly, de bevisszük az Ispotályba Jana tisztelendőt. ...-Szépen csinálta, de maga sincs jó bőrben. Időközben a másik őr előremegy megvizsgálni mit csináltál. Visszatérve elismerően bólogat: -igazi harcos a hölgyike, a fejükből nem sok van, de ezek is Imeko emberei...láttam a tetoválást.
Az őrök segítenek kiemelni Jana testét és téged is, mielőtt lefordulnál a fokokról. A sikátor előtt Yasar van Jabbar már ismert kordélyával. Egy őr felül mellé a bakra, Yasar pedig hajtani kezdi a kocsit, a rakterében veled és Janával.
Yasar ijedten pislog hátrafelé, miközben a kordét hajtja. -Zana néni jjól vagy? jana egy negyed óra után fájdalmas eltorzult arrcal eszmél, és a fejéhez teszi a kezét. -Mi? Mi történt?

"ilyen nincs...minden nap szarrá vernek engem...három nap alatt annyi sérülést szewndevdtem el, mint más egy hónap alatt. "
Amíg Jana eszméletlen, Yasarékhoz beszélek:
-Sajnálom, hogy már megint miattam kell megbontani a munkarendet...és ennek köze se volt a műhelyhez...kapok majd Samírtól érte biztos...magánakció a javából.
-Nyugi, Yasar, megmaradok, de ramatyul vagyok. Az ispotályban bérletem van :D
jana mocorog, ránézek:-Emberrablási kísérletet hajtottak végre ön ellen.
"Imekoék...Tyű, de utálnak most engem!"

Az őr megnyugtat: -Ne aggódjék hölgyem Jana tisztelendőért harcolni, nem olyan semmitevés, amiért fedés jár! ha nem megy utána Jana most túszként ül valami mocskos cellában! Majd kimentem a munkaadójánál, személyesen fogok írni egy köszönő levelet a városnak tett szolgálataiért. A nevem Colton kapitány. -biccent feléd. Ne aggódjon az állása miatt. Mikor Jana magához tér, és megtudja mit tettél, i
igen hálás neked: -Köszönöm! De az ispotályra nem lesz szükség! Állítsák meg a kocsit! Yasar megállítja a kocsit, Jana pedig imádkozni kezd, aztán elvégzi rajtad ugyanazt a misztériumot amit egyszer már NIkola (25 Fp-t gyógyulsz). A sebeid jó része beheged, és egészen feleszmélesz a papnő érintésétől, amikor a kezét a homlokodra teszi. Az eltelt három napban nagyon rajtad az istenek kegye.
Colton leszáll a bakról és lesagíti janát: -Elkísérem tisztelendő, a testőre leszek amíg a rend itt helyre nem áll. -Köszönöm, kapitány, de az Áldással még nem végeztem, ott kell folytatni ahol abbahagytam. -mondja Jana. és a saját kezét is a fejére teszi, elsimítva a sebeit.

Eltátom a szám. Egyrészt, hogy engem úgy "helyben hagyott", másrészt hogy magát is meggyógyította.
-Te szent izé, ez így is működik? Ó, nekem egy ima kötszer és kence megtette volna-sütöm le a szemem, csak hebegek.

jana rádnéz és a kezét nyújtja: -Ugyan! Aki ad, annak visszaadatik. A nevem Jana. És az öné?

-Zanazan Walra, asszonyom-kecmergek fel állásba és meghajlásfélét produkálok.

-Nos Zanazan Walra, kiérdemelte a Dreina templom jóindulatát. Ön igen bátor és erős oszlopa a törvényességnek, ha nem ilyen állhatatos amilyen, most az életemel zsarolnák a városi tanácsot. Amint tud keressen meg a Dreina főtemplomban. Én vagyok a főpapnő. A bátorsága jutalmat érdemel, és szeretném kicsit jobban megismerni a megmentőmet. Yasarral visszahajtatok a műhelyhez, jana folytatja az áldó körútját, ezúttal fegyveres kíséret mellett. Colton a füledbe súgja: -Ez igen nagy megtiszteltetés! Jana szavára a Herceg is ad!
-Nos Dreina óvja zanazan, még találkozunk! -tiszteleg a kapitány és elvonul a papnővel.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése
23 hozzászólás • Oldal: 2 / 2 • 1, 2

Vissza: Kereskedõnegyed