"Az ajtóban állva lemerevedek, majd gyorsan kapcsolva mentegetőzök. - Jaj, Bocsáss meg...kopogtam...két fürdőt kértem Ruszlan nem tudhatta, hogy te már elkezdted...Nem is tudtam, hogy ide felhozzák a dézsát...Bocsánat - lemegyek és megkeresem Ruszlant.
Damkina félrebillenti a fejét, a ledermedt mozdulat folytatódik, de nem kapkod, eléri a törülközőt és kezébe veszi.
-Maradhatsz, a víz még meleg.
-Nem zavar ha előtted fürdök? -<Apám ennél elcseszettebbet nem is kérdezhettem volna...> -Illetve, jó rendben...de eléggé leizzadtam, és...tudom hogy ez jennféléknek nagyon csavarja az orrát...nem akarok ...kiábrándító lenni, mikor te meg ragyogsz...de ahogy elnézem ez a víz olyan tiszta, mintah nem is fürödtél volna...
A lány kecsesen kiszáll, téged figyel, közben jobb karját törölni kezdi:
-Ha az ember mozgást végez, óhatatlanul is leizzad. te vagy futottál, vagy valami fizikai munkát végeztél-mosolyodik el-Hogyan várhatnám el, hogy úgy jöjj utána vissza, mintha mi sem történt volna? Én is tudok büdös lenni.
megszimatolja a levegőt:
-Most viszont nincs büdös. Maradj csak, sokat jártam fürdőben, láttam mind nőt mind férfit meztelenül.
-Legalább megsimerlek-teszi hozzá és szemhéja félig leereszkedik.
-Hát alig hiszem hogy olyan sokminen lenne rajtam amit más férfin nincsen...-mondom és ledobálom magamról a gönceim. Az alsógatyánál egy kicsit megállok, de aztán megvonom a vállam...<Végül is ő is egy szál semmiben van...meg elmúlt már az az idő amikor pironkodnom kéne egy lány előtt.> Így végül is levetkőzök és belemerítkezek a vízbe. -Áhhh....de jó ez most...
Damkina dereka köré tekeri a törülközőt, de felülre nem fordít gondot, üvegcséket húz elő holmijai közül, kiteszi őket szép sorba, aztán fürdőkefét fesz elő, és szembeáll veled.
-Ha este társaságba mész, tudok egy kicsit segíteni, hogy anélkül, hogy bármilyen cicomás ruhát magadra húzz, mégis kiríjj a tömegből. Van kifogásod ellene, hogy lemossalak?
Elmosolyodom a lány kedvességén: -Nem egyáltalán nem...azt hiszem az nagyon jól esne...-mondom a melleinek...<Főleg mert így elterelődik a figyelmem arról, hogy...valami kikandikáljon a vízből, ha még sokáig grasszálsz előttem...remélem nem akar felállítani....>
Örül, hogy beleegyeztél, egy halványzöld, nem használt szappant vesz elő, bevizezi, orrodhoz tartja.
-Tetszik? -egyáltalán nincs nőies illata, valami friss, megnevezhetetlen aromát áraszt, amit egy férfiember is simán elviselhet magán és nincs kommersz szappanszaga.
Ha megfelel neked, akkor mögéd áll és nekiáll beszappanozni a vállad, hátad, nyakad.
-Igen, nagyon kellmes illata van...csak nem te készítetted? -mondom, lehunyom a szemem és élvezem a nő érintését. <Azt hiszem mégis jobb lett volna ha a melleit nézem...ez jobban felajz...> -De kis puha kezed van...ez jó...
Ügyesen szappanoz, gyengéd erővel. Semmi kétértelmű megnyilvánulást nem tesz, bár neked jeéenleg a puszta érintése is már megmozgat pár forróbb gondolatot.
Oldaladra lép, mellkasod se hagyja ki, és karjaid is elkéri. Válltól ujjtőig végigsimogat a szappanozás nevű művelet közben, és egyáltalán nem látod rajta azt, hogy taszítaná a feladat. Kíváncsian figyel téged, tetőtől talpig.
-Ha azt szeretnéd, hogy elérjem a derekad, és a lábaid, fel kell majd állnod-kér halkan.
Különösebben nem esem pánikba, még jó hogy vannak természetes reakcióim ha egy számomra még szinte idegen, vonzó nő elkezd fürdetni félmeztelen. Akkor kéne pánikoljak, ha ez nem lenne hatással rám. -Rendben. -mondom egyszerűen és felállok - A világért sem hagynám ki Damkina...-mosolyodom el.
A világ legtermészetesebb módján mosolyog. beszappanozta fürgén a derekad, combjaid, lábszárad, ameddig persze kiért a vízből, majd lemosta kezét, kis üvegből egy csepp valamit pöttyintett bal tenyerébe, kevés vízzel egészen felhabosította kezében, aztán szembeállt veled:
-Ne vedd tolakodásnak, de nálunk ezt szokás a fürdetőlányoknak csinálni, s egy férfinél ez fontos-majd ezzel a habos kézzel férfiasságod felé kezd nyúlni.
Nem állítom le az akciót, csak nagyot nyögök: -Nee..m...veszem...tolako...dás...nak...<Igen, köszönöm Ellana! > -Ufff...-mi...mi..hogy érted azt hogy ki fogok tűnni, begerjesztesz, aztán így kjüldesz vacsorázni? -kérdem, és próbálom humorral oldani a feszültséget, mielőtt rámászok.
-igen egy dudorodó nadrág az valóban feltünő lenne...
Damkina szégyentelenül mosolyog, szeme se rebben.
-Én a tiszta ilaltodra gondoltam, de ha már ezt szóba hozod, legalább nem kell zoknigöngyöleggel túlhangsúlyozni semmit.-ennek ellenére elidőz elől...És ha már elől jó volt, jön a meglepetés. Habos kéz várja a hétsó fertályad is.
Engedelemsen térülök, fordulok ahogy Damkina mozgat, utoljára valóban Ellana szentélyben éreztem így magam. -Tiszta illatom?...hát jó...egyébként tényleg nem tudod hány éves vagy? -közben úgy fordulok ahogy szeretné.
-Nem, eddig még senki sem fordított gondot arra, hogy közölje velem, mikor születtem. Te menyninek saccolnál?-pillant fel rád és visszasegít ülésbe. A kefével tesz egy másodlagos tisztítási műveletet a felsőtesteden, majd lemos puha kezeivel, nyugtatóan a közepesen erős kefeserték után, aztán újabb üvegcse kerül elő és látod, hajaddal szemez.
Mosoly bújkál ajka szegletében és szeme huncutul csillog.
-Hát olyan 20-nak, mint amennyi én vagyok. - kérés nélkül lelógatom a fejem hogy meg tudja mosni. Közben vizet veszek a tenyerembe és megmosom az arcom és a fülem.
Mögéd lép és puhán megcsókolja a tarkód.
-Apám népe hosszabb ideig él, mint az emberek?-vizezi be a hajad, és érzed, kicsit rádhajol, mert mellbimbói a hátadhoz érnek.
-Hát azt mondják -az egyik tanárom szerint akitől a dzsad legendákat tanultam egy picit-, hogy a jennek olyan háromszor hosszabb ideig élnek mint az emberek...korántsem addig mint az ősvérű elfek, de olvastam feljegyzést egy jenn kereskedőről aki saját bevallása szerint 232 éves volt...de ez már igazi ősmatuzsálem kiornak számít nálatok. <A melle érintése csiklandoz és libabőrős leszek tőle...>
<Vajon szeretkezni is akar majd velem?>
Üvegcséjéból önt keveset a fejedre, igen kellemes illat tölti be a szobát, s lágyan elkezdi bedörzsölni a hajadba.
-Akkor nem aggódom, előttem az élet...-halkan dúdolni kezd, keblei pedig bőröd cirógatják.
Teljesen szétfolyok a dézséban, a fejbőröm masszírozása teljesen elernyeszt: -Hát ez mennyei...szerintem benned huri vér is van nemcsak jenn...azt hiszem beteget jelentek és lemondom azt a vacsorát...kötelességet még nem mulaszottam, de Kyel látja lelkem te el tudnád nálam érni...-dünnyögöm lehunyt szemmel.
Csukott szemmel nem látod, hogy mosolyog dúdolás közben. Mikor elégedett a hajad túrásával, kis tálkával öntözni kezdi le róla a habot. Egy ideig békésen mossa a hajad, majd váratlanul felszisszen, és idegen nyelven korholni kezd valamit. Közben valami síkos a jobb lábszáradhoz ér...
Kinyitom a szemem. <Mi a lótúró folyik itt?>
Egy kobra van félig a vízben, félig a szenrehányóan néző Damkina alkarjára tekeredve. feddi az állatot, ami zárt csuklyával nézi őt, néha kiölti villás nyelvét.
Elfelejtek mindent, Damkinát, az érintést és felkiálltok ijedten, érzem azonnali vészmechanizmus indul el bennem. (Pszi energiafelszabadítás ösztönösen= kiugrok a dézsából fekve, ugyanazzal az energiával gördülök tovább és a nadrágomba ugrom, mielőtt összszarnám magam.) Kirobbanok a vízből szerintem fel is borítom, a vér a fülemben dobol, az ereimben mintha harci ajzószer dobolna...-Mi....mi a jó Kyel verése ez a förtelem és hogy kerül a kádba? -kérdem kissé szemrehányóan, miközben már a tiszta váltás ruhám húzom.
Damkina meglepetten nézed rád, atán lesütötte szemeit:
-Bocsánatod kérem, elfeledkeztem róla. Ő a háziállatom, és úgy megleptél érkezéseddel, hogy elfeledkeztem róla, hogy ki kéne halásznom. ne haragudj!-teszi el az állatot, aztán eléd siet, leborul, homlokád lábfejedhez érinti.
Nem tudom, hogy hirtelenjében a maradék pszi energiából, ne ugorjak-e ki az ablakon...-Te...te...te-dadogok, annyira ki vagyok akadva... a kígyóddal fürdesz???? <Apám ez nagyon beteg....>És én is azzal fürödtem!? Egy kobra fickándozott a lábaim között? Éns esetlegh nem érezted úgy hogy erről szólnod kéne? Bakker ezeket a dögöket félperceseknek is nevezik, ugyanis ennyi idő, míg az emberrel végez a marásuk!
<Apám ezt a nő tényleg nem ember félig...> hagyjuk ezt az allázkodom nagyuramos marhaságot, utálom ha megalázkodnak előttem...nem vagyok az urad...kivágom a szekrényajtót és a tiszta ingem keresem...-Azzal nincs abjom hogy háziállatod van, tőlem tarthaod egy kosárban, de fürdeni nem akartam volna vele...de ma éjjel re inkább én kérek egy külön szobát...még a kis barátunk féltékeny lesz és mégis
belém ereszti a mérgét...Fúúúú...-leülök hogy a szívem dobogása lenyugodjon.- -Tudjál róla majdnem beszartam...Kyelre! Hogy lehet egy kobrával fürdeni!? -meghúzom magamon a derékszíjat de úgy hogy majdnem darázsderekat csinálok...-megyek szólok a szoblánynak, hogy takarítsanak fel, és ruszlannak a másik szobáért.
Mikor a szekrényedhez mész, már akkor feláll. Csendben hallgat téged, aztán kinéz az ablakon valahova messze.
-Ez a te szobád. majd én átköltözöm egy másikba. A kobrámat én uralom. Nem kell félned tőle, de ha taszít, mert hüllő, megértem. Bocsánatot kértem, elfeledkeztem róla. ha tisztavérű lennék, bizonyára megőrzöm a hidegvérem és a józan eszem, mikor meglepnek fürdés közben és azonnal kihalászom a veszélyes kedvencem, de mivel korcs vagyok, nem így történt.
Az arca békés, de mikor rádnéz, a szemeiben nem látod a közvetlenséget. Bezárkózott.
-Összegyűrted a ruhád, így nem lesz jó elmenned.
--Semmi baj, a bocsánatot el is fogadtam ,de már bocsássa meg nekem a világ hogy egy kicsit kiakadtam...nem vagyok hozzászokva, hogy halálos kedvencekkel lubickoljak. Nem másítom meg a szavam és nem vonok vissza semmit. -letörlöm a homlokomról a hideg verítéket. -örülök hogy ennyire biztos vagy benne hogy tökéletesen uralod a képességeid...-a ruhámra nézek- ...köszönöm hogy szóltál...elkerülte a figyelmem.
-Nem mindig fürdik velem, most volt esedékes. Szereti a vizet. Tudomásul vettem, hogy külön szobát kapok és hogy elutasítod az ajándékom.
Hátat fordít neked, ledobja a törülközőt és egy sötétlila kaftánt borít a testére. Gondosan elpakolja mindenét, elcsomagolja, aztán kendőt borít hajára és kilép a folyosóra, ott megáll.
-melyik az új szobám? Ez a téd és itt nem maradhatok, akaratod szerint.
Nyugodt, de személytelen. Úgy látszik, őt inkább az bántotta meg, hogy ezzel eltöröklted a várható éjjelt.
-Akaratom szerint....neked nincs saját akaratod Damkina? - Mgmutassam én mit akarok?
-Van akaratom, de nem vagyunk egyenrangúak. Te kimentetteél egy szorult helyzetből, ezért hálával tartozom. Amíg nem törlesztek valahogy, nem vagyunk egy szinten. Én így gondolom, akkor is, ha eltérnek a normáink.
Várakozóan néz, mit szeretnél te.
Elhűlve nézek rá. -Aha. Most már mindent értek. És az meg se fordult a fejedben, hogy valaki azért akar valakivel valami "jót" tenni mert arra nevelték, hogy ez úgy helyes? nem létezik olyan számodra hogy érdek nélkül tenni valamit? Pusztán azért, hogy a világ jobb hely legyen. Szóval úgy érzed nem vagyunk egy szinten és az adósom vagy és csak akkor lesz becsületed, ha törlesztesz? Kötelező fizetség?
-Nekem elég lett volna a barátságod is...nem "kell" hogy úgy érezd oda kell add magad, minden áron, mert akkor leszel ember. Azzal már törlesztettél, hogy a bizalmadba fogadtál és megnyiltál. maradjatok itt...szükségem van a társaságodra, mert megkedveltelek, mert hiányozna...
-Csak azt akartam hogy ezt tudd, mégis azt kérdem: TE mit szeretnél? Az adósságrendezés után?
Damkina megremeg, lesüti a szemeit. Repedezik a fala, azaz belül nagyon is felindult lehetett eleve.
-Nem vagyok pyar nő, így ama követelményeknek nem tudok megfelelni, amit te egy népedbelitől elvárnál. Belém sok bonyolult követelményt belémneveltek. Nem belémvertek, hanem belémneveltek, amiket elfogadtam és tisztelek.
-Viszont mikor szóvá tettem, szeretnék a közeledbe kerülni, az nem egy ilyen írtalan követemény valahanyadik pontjának teljesítését jelentette...
-ha forma szerint jártam volna el, akkor felajánlottam volna szolgálólánynak magam. Viszont kedvellek és vonzónak tartalak, ezért más mellett döntöttem. Olyan mellett, amit nem tartok sem megalázónak, sem üzletnek. Olyart, amire vágyom. Alkor is, ha nem tartoznék semmivel se.
-Nem értettelek meg, hogy te beérted azzal, hogy leengedtem falaim, ostoba voltam. Fájna, ha külön kéne költöznöm tőled, és bocsásd meg, hogy nem tudo, úgy elhatalmasodni rajtam az érzelmeket, ahogy egy fiatal nőtől evárható. Ahhoz már nem vagyok elég...emberi.
Erővel felemeli tekintetét a padlóról. Inkább ijedtnek tűnik, nem márványtömbnek.
-Természetesen veled maradnék, ha te is úgy akarod.
Odalépek Damkinához és folytatom a csókot ott, ahol abbahagytam...hosszan, forrón szenvedélyesen, az ajkaiba harpva , nyelvem az övét keresi. -nem szólok semmit, mert nem is kell. Ezt csak megérti.
Hozzádbújik, ott a folyosó kellős közepén. Átölel, de még érzed, kicsit merev, az előbi feszültség még benne van. Nehezebben is veszi fel a ritmust a te heves csókjaiddal, de sikerül neki. Selymesen puha választ kapsz, és már francot se érdekel, hogy a vizes hajad összecsöpögtette az inged.
Bevonom magammal a szobába, , mentemmel a lábammal betaszítom az ajtót és az ágyra huppanunk. A nő felizzítását nem hagyom abba, de azért a szájábas lihegem: -Akkor most zárd el azt a kigyót valahova, mert két dudás nem fér meg egy csárdában.
Leteszi tarisznyáját, abban van az állat egy kis fonott, lekötött dobozkában.
-Nem fogsz elkésni?-néz rád kérdőn, és látszik, nem egészen van hozzászokva az ilyen hevességhez, egyenesen lenyűgözi. Ki a túrókkal szexelt eddig?!
-Elkésni .-a fogaim közécsippentem a nyaka bőrét. -Mostmár nem...
Aztán végigcsókolgatom a vállát...a kebeleire külön figyelmet fordítok, hogy lássam vajon a rózsabimbó a jann nőknek is érzékeny pontja-e. Aztán következik a has és az öl hajlatai. Egyenlőre csak csókok, sok.sok csók.
Hogy vajon ez Damkina féle vagy jann nős sajátosság-e, de legérzékenyebben a mellére reagál. Azonnal felmelegszik a bőre, elpárásodik a tekintete és mélyet sóhajt. Mikor eléred az ölét, szabályosan megremeg, lábujjait begörbíti, belemarkol az ágyba és ívbe feszül, aztán elernyed.
Ezen meglepődök, de örülök, hogy a jelek szerint mégsem olyan olvaszthatatlanok. Próbából kicsit megharapom a cobja belő hajlatait egyre közelebb...a nő legmélyebb szentségéhez (de szépen írtam), aztán már semmi nem választ el tőle, hogy..a nyelvem meg is érintse azt a kaput. Óvakodok többet adni...mi van ha nem szereti?
Minél közelebb érsz legérzékenyebb pontjához, annál jobban ficereg, azaz vonaglik, így mikor csókot adsz neki alant, újra megvonaglik, háta meggörbül. Csendes, sóhajtozós fajta, sikolyokat ne várj , és ha jól értelmezed testének jeleit, és mért is ne értelmeznéd jól, ez már a második alkalom, hogy elalél az ágyadon.
<Nos van abban valami előnyös ha egy nő már kitöltötte vágyát..a férfinak szabad rablás van...>Így gátlástalanul ízlelgetem és cirógatom az "utat" hogy legyen egy kis vágy...aztán visszatérek a keblekhez és újfent megízlelem az idegen nő egzotikumát....Aztán már nem tartom vissza magam, a lábát a nyakamba rakom, ahogy egyesülök vele, ajkaim a szájára teszem ,
hogy lélegzete az enyém is legyen...aztán végre én is kedvemet töltöm, úgy ahogy igazán szerettem volna.
Damkinának enyhe citrusillata van, puha és selmyes az egész nő, és nagyon engedékeny. Nem szolgaian, de azét bőven hagyja, tégy vele, amit akarsz. te tulajdonképpen "kiütötted", kicsit bágyadt, könnyű volt a kedvére tenni, s mikor eggyéválsz vele, akadálytalanul nyargalhatsz vágyad hullámain (Romana number one).
Nemcsak karjaival, de bensőjével is átölel, és mikor nagyon belemelegedsz a dologba, csípőmozdulatokkal segít neked, még ebben a pózban is.
A tér és idő megszűnni látszik, már csak a test extázisa marad a végkifejletig. Kimerülten borulok Damikina mellé, az arcom az vállához fúrom...sok volt nekem a mai nap...közel állok az elalváshoz...átölelem damkinát az arcom a nyakamögé rakom, hogy érezzem az illatát és fekve maradok.
A lány zihál, és le van izzadva. A fürdés elveszítette jelentőségét. Egyre laposabbakat pislogsz. Volt itt minden, kobra is meg nő is, több fronton támadtak ma téged Nem csoda, hogy megcsapott az álmosság szele.
Shane a lányt átkarolva elalszik.
Alkonyatkor kelsz, Damkina finom böködésére. Zilált, gyűrött kaftánja alátok szorult, haja borzas, a te ruhád is taccsra van vágva.
-Hamarosan leszáll az est, és téged várnak valahova. Vagy visszamondod?