• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Amnet Keilor 24. Kódexe [ UTK ]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
690 hozzászólás • Oldal: 18 / 46 • 1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 46

Re: Amnet Keilor 24. Kódexe [ OM-UT ]

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.04.16. 11:42

Twou Line

* Oda sétálok, lassan az ajtóhoz és a kezemet a kilincsre helyezem, mikor egy fohászt intézek Morgenához. *
- Köszönöm istennőm, hogy helyet adsz a túlvilági birodalmadban szüleimnek, kik híven szolgáltak téged életükben és téged szolgálnak azután is. Míg élek én is téged foglak szolgálni istennőm. A halálom után is, ha érdemeim alapján magadhoz veszel. –
< Remélem a zenészek ma este is fognak jönni játszani valami szépet, majd adok nekik egy kis adományt. >
* Lassan le nyomom a kilincset a és kinyitom az ajtót. Sóhajtok egyet és elmém visszatér a jelenbe. Majd elindulok. *

// Legközelebb csak akkor írok, ha már le vittél vagy történik valami addig várok. //
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2008.04.16. 22:04

Teteb Aurec
//Egy térdig érő bő szövet, kopott szürke nadrág nadrág van beletürve Hosszúszárú fekete bakkancsomba, köpenyt hordok feketét, itt-ott szakatt és picit kopott is, alatta barna póló, jobb oldalamon egy rövid kard van tokjában, másik kardot, mint egy botot tartom kezembe támaszkodva rajta. Rövid kócos, göndör fekete hajam, kék szemeim, arcom átlagos, 180 centi magas elég izmos alkatú.//

<Hát, azért látom a kapitány megválogatja az embereit...>

- Üdvözletem! Nem akartam ilyen korán zavarni, de nem is gondoltam, hogy ilyen hamar magába futok. Nos, hát engem Astum Kitrichi kapitány helyettes küldött önhöz és, ahogy említette kis csapatához, ezzel a pergamennel *Ekkor elövéve, amit kaptam megmutatom neki. - Amivel a királnyő elé léphetünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sirak 2008.04.18. 6:40-kor.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.16. 22:17

Rhienna D’Vire

* Végighallgatom mondandóját, és Kitrichi kapitány neve említésénél felhúzom jobb szemöldököm. *

< Aha. Vajon miért is küldte ezt az embert a kedves kapitány? Milyen pergamen és belépő? Erről nem szólt a varázslónő. >

* Elveszem a pergamentet, elolvasom, majd visszaadom. *

- Nos, ha nem bánja üljünk le. Szeretnék a társaimmal reggelizni. Csatlakozik hozzánk esetleg?

* Bármilyen választ is ad, én leülök közben az egyik asztalhoz. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.17. 15:34

Résztvevők: Gondo, Twou Line

*Szinte egyszerre léptek ki az ajtón. Gondo nem igazán változott kinézet szempontjából, de Twou most teljes harci díszében áll a lépcső előtt. Mellvért, láncing és persze fegyvere. Mivel így összefutottatok, együtt mentek le az ebédlőbe. Leérve a lépcsőn látjátok, hogy szinte senki nincs itt. Egy pincér, és két illető beszélgetnek. Meglepetésetekre az egyik Rhienna az. Nem azon lepődtök meg, hogy beszélget, hanem azon, hogy milyen öltözetben van. Mondhatni, hogy gyönyörű szép ebben a ruhában. Egy pillanatra nem is juttok szóhoz. Szemügyre véve az idegent, valami harcos féle lehet. Mind a kettőtöknek feltűnik, hogy vaskos termetű, talán akkora lehet, mint Twou. Gondo, te nem látod a keresett pincért.

//Légy szíves írjátok le, a kinézeteteket (az idegen miatt).//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.17. 15:36

Résztvevők: Rhienna D’Vire, Teteb Azurec

*Rhienna megnézed a levelet, és ezt olvasod benne:

„Ki ennek a levélnek birtokosa, bebocsátatást kap Umbranas város kastélyába, és egy őr kíséretében Cauntes Millana Umbranas grófnő elé járulhat. Mind azok kik vele vannak, szintén beléphetnek a kastélyba, és az úrnő elé járulhatnak. Ez a levél nem ad semmilyen védelmet a törvény ellen való vétőnek. Ha törvényt szeg, úgy kell eljárni vele szemben, mint ha nem lenne a levél a tulajdonában.

Aláírás.

Astum Kitrichi kapitány helyettes.”

*Bárhogy is tesztek, a lépcsőnél megjelenik két illető. Rhienna te rögtön felismered az útitársaidat, kik egy pillanatnyi csodálkozással néznek téged. Viszont a lovag se kutya. Elég rendesen felkészült az úrnő meglátogatására.

Teteb Azurec

*Látod, hogy két illető közeledik felétek. Az egyik egy mellvértes fickó, ki jó izomban van, és mellette számodra egy ismeretlen kultúra ruhájába öltözött alak.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.17. 21:30

Rhienna D’Vire

* Leülök, lerakom egy másik székre a köpenyem, a botom nekitámasztom, és odaintem a pincért. *

- Jó reggelt. Szeretnék rendelni 4 fő részére kiadós reggelit és alkoholmentes innivalót. Valami gyümölcslére gondoltam. Bár én a magam részéről forró teát kérnék.

* Mielőtt folytatnám a beszélgetést az idegennel, a lépcsőn társaimat látom lefelé sétálni. Ők láthatóan meglepődnek rajtam, én pedig Twou ruházatán. *

< Szép. Rendesen kiöltözött. Nemeshez illő. Nagyon helyes. >

- Nos, itt vannak a társaim is. * szólok az idegen felé. Majd köszöntöm is társaimat. *

- Jó reggelt fiúk. Üljetek le nyugodtan, az idegen mindjárt megmagyarázom. Ja igen, rendeltem reggelit is. * és rájuk mosolygok. *
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.04.18. 0:22

Twou Line

* Kilépve az ajtón kicsit meg lepődök, mikor Gondo is ekkor lép ki az ajtón. Biccentek a fejemmel. *
- Jó reggelt. Remélem szép napunk lesz. Akkor talán csatlakozzunk Rhiennához. Egyébként remélem jól aludtál. –
* Intek a kezemmel, hogy menjen csak előre ha, gondolja. * - Csak utánad. –
* Ha elindul, akkor utána megyek a lépcsőn én is. Ha nem akkor elindulok a lépcsőn. *
* Mikor leérek a lépcsőn meg lepődök, látván egy új nagyobb darab idegent Rhiennával. *

< Úgy tűnik ez a nap a meglepetések napja lesz. Kíváncsi vagyok, mit hoz ez a nap nekünk. >

-Jó reggelt, önnek is uram. Köszi, hogy rendeltél nekünk reggelit. –

* Egy halvány és barátságos mosolyt küldök Rhienna felé. Oda sétálok az asztalhoz lassan és kémért lépesekkel. *
- Kíváncsian várom az idegen történetét. - * Majd leteszem sisakom az asztalra és pajzsomat az asztal mellé. Utána leülök. Közben kíváncsian nézem az idegent. *

// Kinézetem: 177cm Fehéres haj és zöld szem. Egyszerü nemesi ing és nadrág. Mind kettő éjfekete színű, mint ahogy a csizmám is ( szerintem ez nem látszik a páncélom miatt. ), a páncélom szürkésen csillog. Látni lehet a mellvértem láncingemből a csata szoknyát és a vállamnál és karomon végig futnak a láncszemek. Van rajtam egy alkar és egy lábszárvédő. Egy sötét barnás köpeny van a rajtam. Jobb oldalamon a kardom a balon pedig egy tör. Nadrágom sem igazán látszik a láncszemek miatt. // Asszem sikerült szinte teljes vértbe öltöznöm. hehe… //
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gorodak 2008.04.20. 15:50-kor.
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2008.04.18. 6:37

Teteb Azurec
- Üdv! *Köszöntöm a társait illetve az én leendő társaim, majd bemutatkozással folytatom. - Oh, még be se mutatkoztam, bocsánat, a nevem Aramet Price. Nem kell sokat magyarázni rajtam, segíteni jöttem nektek, a kapitány, úgy gondolta szükség lehet rám. *Majd leülök megvárom míg mindenki leül utána én is, hosszú kardomat az asztalnak támasztom.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.04.18. 12:48

Gondo :pogo:

<…MI A!!!…> :razos: :eek:
*A szobámból kilépve a szemem felszalad a homlokom közepére a meglepetéstől.
- Jó reggelt neked is. Igen elég kényelmesek az itteni ágyak. Nem is tudtam, hogy lovagi játékok vannak a környéken? :mrgreen:
*Biccentek. Elfogadom a felajánlott elsőbbséget a lépcsőn. A lépcső aljához érve a pulthoz veszem az utam.
- Mindjárt jövök.
*A fogadós fele fordulva meglepődöm a két egyedüli vendégen. Tekintetem egy kis ideig elidőzik Rhiennán. Egy futó pillantásra méltatom mindösszesen azt a rongycsomót, aki mellette ál. Megindulok a fogadós felé.
"- Reggeli után szeretnék lefürödni. Kérem, forraljanak vizet nekem. Amúgy az este sétálni voltam és az egyik felszolgáló volt olyan kedves és rendelkezésemre bocsátott. Szeretném vissza jutatni. Tudna segíteni bene?"
Miután megkaptam a választ a kérdésre és visszaadtam a köpenyt csatlakozom a többiekhez.

//Kinézet: 173 cm magas, zöld szem, világosbarna haj, enyhén napbarnított fehér bőr.
Puhatalpú csúcsos csízmát viselek. Buggyos nadrágot és inget viselek. Övemen egyetlen tőrt viselek. Vállig érő fésült haj. Arcomon három-négy napos borosta; és kecskeszakáll.//

*Fél mosollyal az arcomon csatlakozom a többiekhez. :vigyor:
- Jó reggelt Rhienna. <…Egy kicsit alul öltözöttnek érzem magam… :mrgreen: > Jó reggelt önnek is. Kit tisztelhetek magában?
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.18. 17:18

Résztvevők: Rhienna D’Vire, Teteb Azurec, Gondo, Twou Line

Rhienna

*A pincér oda siet intésedre, és bólogat kérésedre.

-Értem, azonnal intézkedek. Sajnálom, hogy most csak én vagyok, de biztosíthatom, hogy hamarosan a többiek is itt lesznek.

*Szinte varázsszóra, ahogy ezt kimondja a lengő ajtó, mi a pult mellett van megmozdul, és beszélgetés közben pincérek jönnek ki az ajtón. Veluszt a fogadóst is meglátjátok. Ő is meglát titeket, és hangosan jó reggelt kíván, majd a pult mögé megy, és elő véve egy könyvféleséget, el kezdi lapozgatni.

Gondo

-Természetesen intézkedek a fürdővel kapcsolatban. Ó, igen hiányoltam a szekrényből, azt hittem, hogy valamelyik későig dolgozó pincér vitte magával az eső miatt. Kérem, ha ideadja, én majd helyére teszem.

*Elveszi a köpenyt, ha odaadod neki, és megköszönve elviszi azt. Az idegenen nem látsz semmilyen idegeskedést, vagy hasonlót. Nem úgy tűnik, mintha csapda lenne. Viszont egy dolgot észre veszel rajta. Bár hasonló erővel rendelkezhet, mint Twou, de mégis más a mozgása. Természetesen ez a lovagon lévő vért miatt is van, de Twounak merevebb a járása, mozgása.

Twou Line

*Leülve Rhienna mellé kicsit furán érzed magad. Pár perc után veszed észre, hogy többször nézed a testét meg, mint azt egy baráttól illik. Igazából nem szégyelled el magad, inkább fura. Hiszen a hosszú kalandozásotok során, nem igazán foglalkoztál vele, mint NŐ, hanem mint barát. Így inkább megpróbálsz a többiekre figyelni, pontosabban Arametre. Elég izmosnak tűnik, és a fegyvere is jó minőségnek tűnik. Úgy látszik a kapitány helyettes még egy harcost küldött a segítségetekre. Fura, mert még el sem fogadtátok a küldetést.

Teteb Azurec

*Látod, hogy a nő még nem akar hinni neked, de csak a megfelelő válaszokat várja. A vértes fickóval sincs nagyobb gond, hiszen olyan tipikus jótett léleknek tűnik. Bár azt be kell vallanod magadnak, hogy valami fura dolgot látsz a tekintetében, mintha egy kicsit felsőbb rendűnek érezné magát. Ez azért is fura, mert a nemesek lenéző tekintete már lepereg rólad, de az ő nézése valahogy mégis megfog. A fura kecske szakálas fickón egyértelműen látszik, hogy nem igazán néz téged egyenrangúnak, de ezen nem sértődsz meg.

*Egy pincér oda lép hozzátok, és egy gőzölgő fa kancsót rak le elétek az asztalra. Majd egy másik pincér pedig poharakat rak mindenki elé, tehát ötöt.

-Jó reggelt. Remélem jól aludtak. Esetleg valami panasz van a szobákkal kapcsolatban?
-Bátorkodtam mindenkinek teát hozni, de ha mást kérnek inni, nyugodtan szóljanak.
-*Ezután rá néz Arametre. – Ön uram, óhajt reggelizni? Friss cipó, füstölt sonka és főtt tojás a reggeli. Természetesen, ha mást kérnek a szakács elkészíti.

*Eléggé éhes vagy. Hiszen még nem reggeliztél semmit Teteb Azurec.

*Észre veszitek, hogy egyre többen kezdenek betérni a fogadóba, illetve a vendégek közül is sokan lejöttek reggelizni. Úgy hogy mondhatni az eddigi csend, kezd egy kicsit zajos lenni.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2008.04.18. 19:15

Teteb Azurec
- Hm, nagyon jól hangzik. Már csak hallani is étvágygerjesztő.
<Hát magam is bevallom én se hinnék magamnak, de nem zavartatom nagyon magam, hisz most nem hazudok...csak egy ici-picit. Érdekes, hogy itt mindenki kis királynak érzi magát, deh lehet, hogy talán van okuk is rá vagy csak egyszerűen beképzelt. Bár, ha jobban meggondolom nem lettek volna benne ebbe a fontos feladatba, ha csak ficsúr mihaszna bagázs lenne...>
- a Hölgy nevét tudom, de önök még nem mutatkoztak be... *Közbe kezemmel gesztikulálok feléjük mutatva nevüket várva.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.18. 23:07

Rhienna D’Vire

* Megvárom, míg társaim kényelmesen elhelyezkednek, és esetleg kölcsönösen bemutatkoznak. Közben szerencsére a pincér legalább az innivalóról gondoskodott, míg várunk a reggelire. Gyorsan meg is fogom a kancsót és öntök magamnak a poharamba, majd visszahelyezem az asztalra. *

* Amikor a pincér megkérdezi Arametet, hogy mit óhajt reggelire, szándékosan nem szólok közbe, pedig én már rendeltem volna az ő nevében is. *

< Majd legközelebb. >

* Közben észreveszem, hogy lassan kezd megtelni a fogadó és nem lesz lehetőségünk nyugodtan megbeszélni a dolgokat. Gondolatom gyorsan meg is osztom társaimmal. *

- Ha nem gond, szerintem együnk, majd induljunk az Úrnőhöz, valószínűleg már nagyon vár minket. Itt úgysem tudunk beszélgetni. Egyrészt mer túl nagy a hangzavar, másrészt nem tartozik senki másra a dolog. * és kérdő tekintettel társaimra nézek. *
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.04.20. 11:01

Gondo

*Késve, bár de megérkezem.
- Nekem tökéletesen megfelel. Köszönöm a teát. *Az egyik teás bögrét elveszem a pincértől és leülök.
- Gondo *Biccentek a rongycsomó felé.* Megkérhetném, hogy elismételné a nevét? Sajnos nem halottam kristály tisztán. Ami viszont a reggeli utáni azonnali indulást illeti. Sajnos nekem még van egy kis dolgom. Ha nem gond tudnátok várni egy fertályórát?
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.04.20. 16:27

Twou Line

- Elnézést kérek. A nevem Twou Line. –
* Kényelmesen elhelyezkedem a széken. Látom a pincér már meg is hozta az italt. Rhienna és Gondo után én is töltök magamnak innivalót. *
< Price kicsit szakadt, de nem a ruha teszi az elfet. Remélem az úrnő is így gondolja. Kíváncsi vagyok mi lesz ott. >
- Rendben. Felőlem semmi akadálya annak, hogy reggeli után elmenjünk az úrnőhöz. Tényleg lett meg beszélve időpont? Csak mert ha nincs akár hagyhatjuk Gondot meg fürdeni. –
* Arcom higgadt és bizalmat gerjesztő. *
- Addig, viszont ha gondoljátok, reggeli után szívesen látlak titeket a szobámba és míg Gondo készül mi akár beszélgethetünk is. Persze ha van időnk rá. –
< Vajon ki ez az idegen és mit keres itt. Vajon a parancsnok egy beépített embere, vagy sem? De mit is akarhat valójában? Meg mi történt, min mehetett át, hogy így néz ki? hm… >
*Gondolataim közben töltök magamnak inni a gyümölcsléből. Miután töltötem jobban körbe nézek és miközben várom Gondo válaszát. Végig nézem Pricet is ezzel is elvonom a figyelmem Rgienna kinézetéröl. *
< Furcsa, hogy ennyi év után most nézem meg jobban. Bár eddig is szép volt, de most fur, hogy rajta maradt a tekintetem. A legjobb barátom. Igaz tartozok, neki, de ő egy szép meg lepetés volt az életemben. Talán az istennőm küldte. >
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2008.04.20. 16:45

Teteb Azurec
<Nem szeretem, ha ismétlésre kétnek...Nem vagyok papagály.>
*Gondo felé fordulok és elismétlem nevem:
- A nevem Aramet Price... Ami az azonnali indulást illeti, nekem sincs ellene kifogásom, persze együtt kell mennünk, így megbeszélhetjük esetleg felmerült kérdéseinket egymással Line szobájában.
<Jajj... Most jut eszembe a lovam a másik kocsmában van, ha itt fogunk letelepedni, míg ezt le nem rendezzük át kell hoznom...> *Gondolom végig kicsit gondterhelt arcal...
- Illetve nekem is lenne dolgom, de csak azután intézem el, hogy eljöttünk az úrnőtól, szoval, ha nem gond ott elválnánk és itt találkoznánk ismét...
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
690 hozzászólás • Oldal: 18 / 46 • 1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 46

Vissza: Régi Kalandok...