• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erion utcáin

Ahol üzletelsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
685 hozzászólás • Oldal: 42 / 46 • 1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Re: Erion utcáin

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.16. 4:19

(Ahham)

*A papnők (bár véleményem szerint inkább vallásos kéjnők ők...) válaszát hallva Brognarhoz fordulok, és vanir nyelven kezdek bele mondandómba.*

- Hát itt nem sok babér terem nekünk, barátom. A gorviki hímtagjára kíváncsi nem vagyok, mint ahogy a fenekére se... Segítséget itt nem fogunk érzésem szerint többet kapni, hiszen nincs bajuk a patkánnyal. Meg nem venném a szívemre, ha elrontanánk Tooma-papjainak jóhírét... - vigyorodok el, ami valljuk be, nem egy szívderítő látvány.

- Szerintem nézzünk körül a Kikötőben. Hátha többet megtudunk a Korbácsosról...
Mellesleg, aki még a nőkhöz is korbáccsal megy, az nem lehet normális...
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.16. 7:50

(Brognar)

Köszönjük a segítséget hölgyeim-mondom a nőknek. Majd odamegyek és elhelyezek 1 aranyat adományként, és elindulok Ahham-mal kifelé.Visszavesszük a fegyvereinket majd ekkor mondom el neki az ötletem.
-Elmehetünk a kikötőnegyedbe de az a kocsma ahol van a törzshelye ott nem kérdezősködhetünk, mert szerintem balhé lenne belőle.Menjünk el az Aranyművesekhez ők jó kapcsolatban vannak a dzsadokkal és talán megtudják találni nekünk hol van és akkor oda megyünk.A dszadok könnyebben boldogulnak a kikötőnegyedben mint mi a törpék.Aztán este viszzajövünk ide ki tudja talán ma is jön ide Darnell és akkor elkapjuk.Más ötlet?
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.16. 8:19

(Ahham)

*Jóváhagyólag mordulok egyet csupán, hiszen Ő jobban ismeri a várost, mint én. Én már annak örülök, hogy a Kereskedőnegyedben úgy-ahogy elboldogulok...*

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.16. 14:16

_________________________________________________________________________________
JK: Ahham (tarini törp harcos)
JK: Brognar (erioni Tooma-pap)
Esemény: Yosu nyomában
Helyszín: Utazónegyed, Lila-Lótusz Szentély
Időpont: napközben
A helyszínen eltöltött játékidő: Ahham (16. nap) Brognar (14.nap)
_________________________________________________________________________________

(OFF: Azt még Stalvik is elmondta Darnellről -ha figyelmesen olvastatok- hogy Darnell székhelye a Triton-nevű kocsmában van a Kikötőben, (Ezt Porter is megerősítette.) mert ott várja a vásárlókat Taana árujára. Ott ül is néz ki a fejéből. Ezt ti is tudjátok, ha nem emlékeztek rá, akkor olvassátok vissza mit mondott Stalvik. Tudjátok hol van, azt is hogy néz ki, csak oda kell menni, nem igazán értem most miért akartok ennyire körbemenni, de tőlem legyen.)

Az Aranyművesek utcája az az utca ahol Porter Zálogháza is van. Visszahajtatok oda, a macskaköves úton igen nagy a forgalom, sok tehetős polgár és nemesember mászkál az ékszerüzletekből és ötvösműhelyekből ki és be.
Az egész utcácsak másból sem áll mint aranyműves műhelyekből. Sok a katona, aki itt járőröz.
Látsz egy dzsad ornamentikával díszített míves cégtáblát: Az Aranykezű dzsinn.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.16. 14:48

JK: Zanazan Walra (alidari harcosnő)
Esemény: Új nap
Helyszín: Kereskedőnegyed, Kézművesek utcája, Jabbar műhelye
A helyszínen eltöltött játékidő: 4. nap (délután)

-Majd eljössz velem, és veszünk neked valami olyat, amitől Nabil hanyattvágja magát...mikor érsz rá? -kérdi Sophie

-Ami meg a nőiességet illeti...tudod vagy sem, de nemcsak a férfiak áldoznak Ellanának...a nők is adhatnak admányt, de egészen más célból: ha valkik tudják hogyna kell kicsinosítani és kívánatossá tenni egy nőt azok Ellana-leányai. Nehogy azt hidd hogy csak férfiak hordják oda a pénzüket...pár ezüstért olyan szépségkúrát adnak a hölgyeknek, hogy egy tenyeres -talpas menyecskéből is éjkirálynőt csinálnak...ne fél semmi mágia nincs a dolgoban, csak ismerik a szépségápolás minden csínját-bínját. Arcpakolás, szemöldökkiszedés, szőrtelenítés, arc és szemhéjfestés..ilyesmik. Kiváló munkár végeznek. Tudom, mert kipróbáltam. Természetesen ezek a hölgyeknek szánt csinosító helyek nem a szentélyben vannak, mert az kínos lenne ha a csinosításból jövő feleség összeakadna a szentélykapuban az áldozni akaró urával...

-Ezek a papnők rendelésre dolgoznak a város nagyobb női közfürdőiben; és igencsak nagy náluk a sorbanállás. Akkor holnap délre megpróbállak bejelenteni az egyiknél...ne utasítsd el, a vendégem vagy.

A szeretőre vonatkozó szavaidon felkacag:

-Hát nagy franc vagy te hallod-e? A saját ágyadban történtekről nem akarsz beszélni, de nagyon szívesen összehoznál Nabil barátjával? :D De mostmár felkeltetted az érdeklődésem, szó, mi szó, Nabil igen csinos dzsad fiú, ha abból az eresztésből való mint ő, lehet megérné megnézni a barátját is, neki is olyan kerek-e vajon a feneke...-nevet fel Sophie.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.16. 14:59

(Zanazan)

-Lehet, rám férne egy papnős kikupálás. Holnap egészen ráérek, és mivel ilyen jól védik az utcát, fejem rá, hogy ma éjjel tudok itt szunnyantani, azaz nem alszom végig a holnapot :D
Hallva, mihez értenek a papnők, reflexszerűen ölem elé kapom a kezem:
-Szőrtelenítés?!-az én testem semmiféle hasonló beavatkozás nem érte még, és kifogást se nagyon hallottam szőrösségem, szemöldököm kapcsán :P
-Tehetünk egy próbát, de remélem nem lesz belőlem agyonkencézett Alidar gyöngye, ami annyira természetes mint a ciklámen haj.
"El se tudom képzelni, mit kezdenének velem apapnők és az eredmény mennyire tetszene Nabilnak... Sophie jobban tudja, ő nem tegnap vesztette el a szüzességét :D "

Irulok-pirulok a szeretős téma kapcsán, és úgy érzem, meg kell indokolnom:
-Ezt nem kell magadra venni, csak én eddig nem igazán beszéltem ki senkivel se a magánéletem... Meg eddig nem is volt magánéletem... És nem tudom, mi a helyes mértéke az ilyesminek...mennyit illik elmondani, mennyit nem, meg kinek... mikor... Bocs, ebben nem vagyok járatos.
Vörösödöm, mert eddig még nem néztem meg, Nabil hátsója mennyire kerek, elhavazódtam az arcával meg a mellkasával :P
"Van még mit felfedeznem rajta, és belerázódni ebbe a dumcsizd meg valakivel, milyen a pasasod dologba :) "

-Zyad, mert így hívják a barátját, hullámos hosszú haja van, és folyton mosolyog, de nem úgy, mint a félkegyelműek! És huncut.
Remélem, ez a kis csevej nem számít nagy véteknek meló közben :oops:
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.16. 20:03

-Nyugalom, értem én, nem szívom mellre...szóval akkor ezek szerint neked a tegnapi lehetett az első...de igazad van tényleg ne itt beszéljük meg. Látom most dolgod van...majd holnap dumcsizunk jó? Szia Zana és legyél jó! - köszön el Sophie és elsétál a bazár felé.

Most már kívűl belül ismered az utcát meg a környékét is. Azért ebbe az utcába is jónéhány sikátor nyilik...Erionban aranyban mérik a telket, és ez meg is látszik a mellékutcák méretén. Sötétek, büdösek és koszosak. Csak a fő utakat takarítják gondosan, ami nincs szem előtt azt nem.
A pár nap alatt ahogy az embereket nézed; most viszont már különbséget tudsz tenni az erioni polgárok és az átutazók között.
A helybeli polgárok, kereskedők iparosok adnak magukra. Felismared a gondosan ápolt és viaszkolt cipőjüket, láthatólag a helyiek nagy gondot fordítanak a jó megjelenésre, még a munkaruhák terén is! Jó minőségű és strapabíró munkakabátot, inget hordanak, amin gyakran van szolíd díszítés, hímzés, egy-egy céhjelvény, de mostmár rááll a szemed és látod kik a helyiek. Aki helyi annál mindig nála van a mestersége legfontiosabb eszköze. Látsz kovácsot, ácsot de azt is látod hogy agyonynűtt szerszámtáska van az oldalukon, szerszám a kezükben, és mindig éppen melőban vannak, vagy abba mennek. Az erioni kézművesek kifejezetten jókedvűek, szeretik amit csinálnak, becsülettel meg is élnek belőle és teljesen ki vannak békülve a világgal, az ilyen rendkívűli események ellenére is. Gyakori hogy hordanak valamilyen ékszert: arnyláncot, vallásos amulettet. A felségek pedig -már akiről tutdod hogy valamelyik itteni szomszéd mesternek a felesége, szinte naponta váltogatják a ruháikat. Kifejezetten jólétben élenek, és módosak az itteni emberek. Ápoltak és nem látsz helyi munkást mocskos artccal, kézzel hazamenni, ami azt jelenti gondjuk volt a munka utáni tisztálkodásra. Nem ritka hogy egy jól menő lakatosmesternek saját céges hintója van, és kifutófiúi. Az is igaz, hogy állandó duruzsolás, munkazaj szűrődik ki az utcára, ezeknek az embereknek nagyon hajtanak és élvezik a jövedelmüket.

Már-már fogadást köthetnél rá mikor a lábakat nézed: egy gyűrött poros utazócsizama: idegen...egy tükörre suvickolt női lakkcipő: helybeli asszony...ezeknek mániájujk a fényes cipő, láthatólag erre nagyon rigolyásak.

Feltűnik egy mocskos csizma, és egy foltos vászonnadrág,...na ez se helyi...az arca is borostás. Aztán a borostás fickó megáll az utcán, szétnéz, futólag egy pilantást vet rád, aztán meegvonja a vállát és befordul egy sikátorba. Az utca másik oldaláról még két ilyen figura csatlakozik hozzá, nem egyszerre, hanem egymás után. ...Ismered azt a sikátort, felmérted már. Azon keresztűl le lehet rövidíteni az utat az Örömnegyed felé.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.16. 20:26

(Zanazan)

Nyelek egyet, nehéz menet lesz beszélnem Sophieval és úgy látszik, nagyon átlátszó vagyok, lerí rólam hogy zöld vagyok szexben és most nyertem bebocsájtást eme birodalomba, ő is kibogozta könnyen az elszólásomból.

Élvezettel figyelem a helyieket. Egyrészt, szórakoztat a dolog, mikor rájövök, ki helyi meg ki nem, másrészt a munkám is végzem általa.
Látom a három idegen koszos alakot, tudomásul vettem, hogy merről merre mozogtak, de nicns velük dolgom.
"Hogy is mondta az őr mikor ékeztem? helyi tabu, de ygmást apríthatják? Az a kettő követte azt az egyet. Amíg Jabbarra és a műhelyére nem jelentenek veszélyt, addig tőlem csoportszexet is űzhetnek...ha van olyan egyáltalán, de lehet hogy csak beetettek vele a többiek Alidarban :P"
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.16. 23:08

(Ahham)

//Off: Tudjuk, hogy a Triton a törzshelye. De gondolom aludni nem ott alszik...
A két törpe most már óvatos. Az idejükbeől meg kitelik. Akár heteket rá tudnak szánni a felderítésre. A 800-1000 évből kitelik. Ettől veszélyes egy törpe haragja, bosszúja. Az emberek szemszögéből nézve marha hosszú idő után is lecsaphatnak. Nekik egy hét semmi... //

- Brognar - bököm meg társamat. - Honnan ismered ezeket az embereket? És miért gondolod, hogy segítenek nekünk? Csak azért, mert ők dzsadok, Darnell meg gorviki?

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.17. 7:25

(Brognar)

//off:Tudjuk hol van oda is fogunk menni csak még közben utánnaérdeklödünk a másik delikvensnek mig mi foglalkozunk Darnell-el addig talán kiderítenek valamit Yosuról.
Rosszul írtam nem az Aranyművesekhez mennénk hanem az Aranykovácsokhoz elnézést elírtam mindig elfelejtem a nevüket szegényeknek//

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.17. 14:55

Napirendre térsz a dolog felett, megjegyezted ugyan, hogy az a sikátor mindenféle rosszarcú alak patkányútja, de különösebben nem érdekel három haramia.
Eltelik olyan fél óra is eseménytelenül.
Aztán az utcán feltűnik egy igen nemes tartású, királykék ruhába öltözött nő, biztos hogy arisztokrata, a drága kék selyem aranysújtásos; méltóságteljesen és semmitől nem tartva sétál az utcán, mint valami királynő. Az emberek megsüvegelik az asszonyt és előre köszönnek naki, aki igen méltóségteljesen, de furcsamód mégsem kevélyen visszabiccenget nekik.
Kép
Mikor közelebb ér azt is látod miért. A ránézésre negyvens nő nyakában halványkéken fénylik Dreina Szent Szimbóluma, egy nyitott tenyér. Egyéb ékszert nem visel, se gyűrűt se fülbevalót, de Drena hatalma mindennél fényesebben öltözteti a megtestesült nemesi ideált. A nőt különös aura lengi körül, mikor elhalad előtted olyan mintha megáldottak volna. Eltökéltségedben, önbizalmadban megerősödsz, és hirtelen úgy érzed különös belső erőt találtál magadban és az emberek alkotta világban. Mindenki teszi a dolgát és mostmár nem történhet semmi baj, mert ezek az emberek vigyáznak egymásra és kimentik egymást a bajból. (Off: Ha Zanazan magáénak vallja jellemében a Rend-értékeit akkor permanens Áldás hatása alá kerül a nap végéig: az összes harcértéke +5-tel emelkedik, és +50 ME-t kap Átkok ellen.)
Valószínű az itt lakó emberek moráljának javítása miatt jött ide a papnő, hisz a támadás után megrendülhetett a bizalmuk a törvényes rend képviselőiben.
A Dreina-papnő elhalad a sikátor torka előtt...hirtelen egy durva kéz nyúl ki, elkapja hátulról a nő nyakát, száját befogják és a sikátorba rántják.
Az emberrablók megfelelő pillanatot választottak. Az utcában lévő járőrök ellenére olyan gyorsan berántották a nőt, hogy senki nem vett észre semmit. Rajtad kívűl.

(Off: Ha bemész utána a sikátorba, azt a reagot az Elhagyott helyek, elveszett utak-ba írd. Kösz.)
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.17. 15:59

Helyszín: Erioni Hercegi Bank és a Kereskedő Céhek Székházai
Időpont: délután

Az Aranykovácsok képviselete abban a negyedben van ahol a pénz. A Hercegi bank szürke épülettöbje uralja azt a városnegyedet, ahol minden nemzet -helyesebben minden pénzpiaci érdekcsoport- képviselteti magát és nyílvános képviseltet irodát nyitottak a Bank körül. Jócskán délután van már mire odaértek.

Az Aranykovácsok bankháza hagyományos törpe stílusban a föld alá építkezett, a felsznen csak egy egyszintes várakozóterem, előcsarnok, és ügyféltér található.
A bankban több erioni törpe is látható akik ügyes bajos dolgaikat intézik. A megvilágítást fénykristályok adják, mert egy fia ablak nincs a teremben, ez is a mélységi látással nem rendelkező ügyfelek kedvvéért van, elvégre azért a törpék sem tiltakoznak, ha egy ember akarja hozzájuk vinni a pénzét. Nomeg a papírokat írni-kitölteni azért csak fényvilágítás melett lehet. A terem hűvös és föld-szagú, de nem nyálkás, vagy pinceszagú.
Sorra kerültök az ügyfélpultnál.
Fura de az alkalmazottak túlnyomó többsége ember. Attól még hogy a törpék tulajdonában van, ez nem zárja ki azt, hogy embereket alkalmazzanak az aktatologatásra.
Fiatal töpe ül a pult mögött, előtte kalamáris és papírok. Anyanyelveteken szólít meg benneteket:

-Miben segíthetek?
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.17. 19:03

(Off: Zanazan következő reagját az Elhagyott helyekbe írom.)
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.18. 6:52

(Brognar)

Üdv Brognar vagyok a Taana házból,ő a társam Ahham.Nem épp banki ügyekben járunk most itt egy kis információra lenne szükségünk egy személlyel kapcsolatban a neve Yosu Otzi..Pontosabban a tartózkodási helyére lennénk kíváncsiak.Talán tudna nekünk ebben valaki segíteni.
-válaszolom neki majd várom mit szól hozzá.Sejtem foglalkoznak ilyen dolgokkal is csak nem biztos hogy egyből hajlandóak segíteni de egy próbát megér.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.19. 8:42

Helyszín: Erioni Hercegi Bank és a Kereskedő Céhek Székházai
Időpont: délután

- Tooma papjának mindig szívesen segítünk bármiben. -Egy pár perc türelmet, megnézem a nyilvántartásunkban. -mondjaa törp és eltünik az irattár felé. Paksaméták között kotoz és számviteli könyveket bogarászik.

Negyed óra után visszajön:

-Sajnálom uram, de az Aranykovácsoknál senki sem nyitott számlát Yosu Orzti néven.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
685 hozzászólás • Oldal: 42 / 46 • 1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Vissza: Kereskedõnegyed