• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 23 / 51 • 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.04.13. 8:40

(Ragdox)

- Értem. Köszönöm. Akkor én is rendelnék némi vadat sütve, köretnek krumplit, egy kupa sört, egy kupica pálinkát és mégegyszer köszönöm az információkat.

*Már épp indulnék vissza az asztalokhoz, mikor nekem is feltűnik, hogy a fogadó szinte kiürült.*

- Mindíg ilyen korán eltűnnek az emberek? Vagy esetleg mi vagyunk rájuk negatív hatással? - fordulok vissza a fogadó felé.

*Amint válaszolt visszatérek Chin és Nasha társaságába. Odahúzok egy széket magamnak is. Mikor észreveszem, hogy feltették a lábukat elmosolyodok.*

- Jó étvágyat!

- Ez elég érdekes...Az a két idegen, akik a pultnál álltak, élőholtakról, eltűnt utazókról beszéltek...Ti is hallottátok?

- Chin! Vacsora után áll még a kihívásod a párbajra? Mármint ivás terén? - kérezem mosolyogva
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.13. 9:56

(Wenla)

Evéshez látok, és figyelem, hog kiürült a hely. Abból a szempontból érthető, hogy akik állattartásból meg a földből élnek meg, naplemente után már nem viháncolnak, hanem elteszik magukat holnapra, de jelenleg nem csak ezt tartom oknak rá. Talán a környék este után megváltozik, mondjuk a zombik meg más esetek miatt? Homlokráncolva gondolom végig ezt a félelmetesebb vonalat.
Mikor Ryel enni kezd, feldobom az ötletem két falat között:

-Figyelj, szerintem itt valaki szándékosan szivatja a helyieket. Járó halottak nem maguktól adják vándorlásra a fejüket. Itt valaki hullabuzi és kikotorja őket meg ráuszítja az élőkre. Az egy dolog, hogy ijesztő meg borzalmas az ilyen katona, de aki mozgatja őket, az mindig veszélyesebb.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.13. 21:54

Ryell

<<Végre!>>
Nekilát enni, más nem nagyon érdekli csak az elé rakott étel.
Mikor már úgy nagyjából jóllakott akkor eltereli gondolatait más fontosabb dolgok felé.
<<Vajon miért kell megkeresnem ezt az embert? A mester szerint ő majd elmondja de mi van ha nemúgy alakulnak a dolgok ahogy a mester gondolta? Aki hullákat képes élettel felruházni az képes lehet az élőkből hullát csinálni. És vajon a fogadós miért nem mondott semmit erről a Thurza-ról? Ajaj ez a sok kérdés és csak egyre több lesz! Remek!>>
Wenla kérdésére igazából nem figyel oda.
- Ühhüm...- enyit válaszol majd visszatér saját godolataihoz részbe arra amit Wenla mondott.
<<Veszélyes mágiatudó lehet az aki bírja a Nekromancia tudományát. Pyarronban elitélik... jogosan. bár a mágiából nincs feket és fehér, de a nekromancia igen csúnya dolog...>>
Hirtelen mintha Wenla kérdése mégia megfogant volna -csak késve- az agyában a nőre néz majd válaszol:
- Mit tudsz az ilyesfajta mágiahasználókról? Én magam roppant keveset. Annyit igen hogy aki élőholtakkal babrál gyengébb más dolgokban...
<<Ha azt mondom más mágiában bolondnak néz... bár mivel az is vagyok ezért minden stimmel! 8) >>
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.14. 23:29

(Chin)

*Nasha megjegyése a fürdőzésről némi színváltoztatásra kényszerít. Még a lábam is lekapom a székről. Először szép piros lesz az arcom, aztán fehér. Ezt gyorsan megismétlem még párszor, ahogy magam elé képzelem a jelenetet. Aztán totális zavarban próbálok válaszolni...*

- Én, huh, nem, szóval, Te ... Én... nem úgy... csak jó ötlet... persze külön-külön... de nem azért mert Veled nem... de igen... csak... Nem! Nehogy félreértsd...

*Inkább elhallgatok és tovább iszom az üvegből.*

< Bravó Chin! Most csináltál totál hülyét magadból. Ezek után a büdös életben nem fog férfiként rádnézni. Pedig hmm...>

*Megnyugodva, hogy eljátszottam az összes esélyem a lány előtt, ismét lazulok kicsit, a lábam visszakerül a székre, és kedvesen rámosolygok Nashára. Meg a vacsorára is... *

- Jó étvágyat Neked is... - majd én is körbenézek. - Hmm, talán rendelet van a koránfekvésről... - Aztán eszeveszett sebességgel lapátolom be az ételt. Még a lábam is magam alá kapom. Ki tudja mikor tör ki a balhé, ha a kedvenc utitársam kérdezősködni kezd? Legalább vacsorázott emberként kerüljek megint bajba...

Ekkor jön Ragdox. Mondandója nem különösebben csigáz fel, hiszen ennél nagyobb katyvaszban nehezen lehetünk, sétáló hullákat meg már láttunk. Elég érdektelen vagyok hát, inkább Nashát figyelem, és gyönyörködök. Az esélytelenek nyugalmával.
A versenyivás viszont elgondolkodtat.*

- Inni vagy nem inni? Ez nem lehet kérdés! Itt, most? Sajnos később melegítenem kell...
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.15. 7:31

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 1.nap, este
Résztvevők: Mindannyian

Szépen nyugodtan megvacsoráztok, senki nem zavar titeket meg közben.Majd mikor befejeztétek, jön a lány és összeszedi a tányérokat és elviszi.Ha esetleg kértek valamit akkor kihozza nektek. A fogadó teljesen üres csak ti vagytok öten és a fogadós benn jelenleg.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.15. 15:31

Ryell

-Ez nagon jól esett- mondja mikor befejezte a vacsorát. Körbetekint a nem rég még ételtől roskadozó asztalon amin mostmár csak üres és koszos tányérok maradtak.
Kicsit kényelmeseben kezd ülni a székben-mint aki jólvégezte dolgát, amikor feltünik neki a három másik ember.
<<Ezek vajon honnan keveredtek ide? Mert nem helyiek az biztos... mi van ha ők küldték a nyakunkba az élőholtakat? Egyikőjük sem néz ki varázshasználónak bár kitudja. Én tudni akarom.Majd talán később...>>
Meghúzza a pálinkát -ha kihozzák addigra- majd az üveget Wenla felé nyújtja, ha a nő nem kér akkor leteszi az asztalra magaelé.
- Tényleg jó seborvosuk van, már nem is fáj a sebem-érinte meg a kötést majd kicsit felszisszen-...annyira. :lol: Egyetlen egy dolgot bánok abban a harcban, hogy nem volt ott egy dalnok aki aki salbafoglalja. Milyen szép história lenne.: A Szerencsétlen kardforgató ki a kardforgatáshoz sem ért, és a két hulla. -nevetni kezd részben az alkohol miatt.
- Lassan aludni kéne. Vettél már ki szobát... akarom mondani szobákat?
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.15. 19:43

( Nasha Verdon )

// off: kinézet a két idegen számára: Sötétbarna vékony szövet csípőnadrág csatos övvel, egy hozzáillő sötétbarna rövid ujjú derékig érő szűk póló, alkar és lábszárvédő, mellvért. 175 cm, 65 kg, fekete hosszú hátközépig érő dús haj, ami rafináltan fel van tűzve. Kissé napbarnított bőr, hosszúkás arc, ívelt vékony fekete szemöldök. Nagyon enyhén mandulavágású smaragdzöld szem. Baloldalon a kard, jobb oldalon a combra szíjazva a tőr. Egy kicsi hátizsák mellette a földön, jobb oldalán a derékszíjon egy övtáska. //

* Végignézve és hallgatva Chin zavarba ejtő kínlódását, csak finoman mosolygok egyet. Nem akarom megbántani azzal, hogy kinevetem. Inkább én is a vacsorával foglalkozom, és gyorsan végzek is az evéssel.*

< Pedig olyan mulatságos és egyben aranyos is. Szóval neki sem vagyon közömbös. Az nagyon jó. Csak a félénkségét kell valahogy legyőznöm. >

* Végre csatlakozik hozzánk Ragdox is, aki meglepő információkat árul el az idegenekről, ami miatt még elfelejtek neki is jó étvágyat kívánni, másféle gondolataim pedig egyenlőre visszaszorulnak az álmok világába. Megvan mindenek az ideje. Beszámolója után próbálom figyelni az idegeneket vacsora közben úgy, hogy ne tűnjön fel nekik. *

< Hoppá, ezek szerint nem csak mi voltunk olyan szerencsések, hogy találkozhattunk ilyen lényekkel. Érdekes. Mindenesetre meg kellene érdeklődni tőlük is a történetüket. >

* Amint befejeztük a vacsorát meg is említem asztaltársaimnak: *

- Nos fiúk, hamar döntsétek el, hogy lesz ivászat vagy nem. Én a részemről inkább megismerkednék a két idegennel. Érdekel az ő történetük.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.15. 22:59

(Chin)

*Nasha óhajára, miszerint meg akar ismerkedni a két utazóval, kényelmesen hátrafordulok és alaposan, mondhatni feltűnően, végigmérem őket. Aztán új gondolat ötlik fel bennem:*

< Ismerkedni? Igen! Banzaiii! - derülök fel a gondolatra. < HARC! >

Gyorsan visszafordulok Nashához és Ragdoxhoz. Az előbbinek egy már-már vigyorba hajló mosolyt, utóbbinak egy sajnálkozó tekintetet ajándékozok. Egészen felderült vagyok, főleg hogy láttam: üvegből issza a pálinkát!!*

- Nasha! Ez remek ötlet! Bocs Ragdox, de halasszuk el a viadalt, jó? Ismerkedni fogok! - derülök teljesen fel. Felpattanva a székből a hátamra tolt szalmakalapot a málhámra, a maradék bort felhajtom egy húzásra. Megigazítom öltözékem, majd odalépek a párocskához.

// Off: Chin jelenlegi kinézete: 184 cm magas, 80 kg, barna szem, barna haj, enyhén aranysárga bőr, mandula vágású szem.
Fehér-kék harcművész ruha, bal vállán friss szakadással, amely alól kötés kandikál ki. Bal karján egy tetoválás, mely egy küllős kereket ábrázol niarei stílusban //

Meghajlok feléjük, kéz és lábtávolságon kívül, végig figyelve őket.*

- Üdvözletem hölgyem és uram! Kérem bocsássanak meg nekem a zavarásért, de az asztaltársaságunknál - seprek a kezemmel az asztalunk felé - felmerült a gondolat, hogy megismerkedhetnénk Önökkel. Ezért vagyok itt...
- A nevem Chin Chüang, és megtiszteltetésnek venném, ha harcolnának velem. Most. - és kedvesen mosolygok hozzá.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.16. 7:16

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 1.nap, este
Résztvevők: Mindannyian

Chin feláll és odalép Wenláék asztalához majd előadja jövetele célját.A társai az asztaluktól figyelek ezen cselekedetét. A fogadós közben körbejárja az ivót és bezárja a spalettákat az ablakokon és magát az ajtót is belülről.Majd mikor végez visszamegy a pult mögé és vigyorogva figyeli az eseményeket.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.16. 7:38

(Wenla)

-Még korábban Ryelnek-

-Majd kiötlök neked egy dalt. Nem vagyok hivatásos igric, de akár hiszed, akár nem, van torkom ahhoz, hogy méltó hanggal összedobjak valamit. Hm, szoba, nem, azt elmulasztottam foglalni, leragadtam az ételnél :D

-Az idegennek-

Az étkezés vége ferlé már a tányér szélén is túl van világ, és észre-észre veszem, néha felénk lesnek azok hárman.
"Remélem nem kötnek belém, még csak ferdén se néztem. Ki vagyok mára fingva, és nem hiszem, hogy tudnék kultúráltan beszélni, ha kötözködnek."
Nagyon sokat isznak, azaz félig akár már részegek is lehetnek.
"Aki már rutinos piás, meg se látszik rajta, de ne legyenek illúzióim!"
Amikor látom, a fura szemű feláll és becéloz minket, tányérom felé hajolok és sóhajtok egy nagyot.

-Kezdődik...
Visszahúzódó sündisznóbeállást veszek fel, azaz homlokráncolós gyanakodva méregetős leszek :)
"De magas ez az ipse! És cirkuszi ruhát visel. Csodás. Amilyen furán kinéz, elhiszem, hogy pénzért mutogatták."
A nevét hallva majdnem megfúlok egy nevetésben:

-Jól hallottam, a maga neve Csingcsüng? Komolyan így hívják, vagy csak azt akarja, hogy leforduljak a székről?-kivételesen nem irónikusan teszem fel a kérdést, hanem vigyorgok és hitetlenkedve nézek rá.
"Ennek flúgosak voltak a szülei"

-Ismerkedni akar verekedés keretében?! Ahonnan én jövök, ott nem így szokás, de a mellettem ülő foltozott úr szereti az effélét. Bár ő most le van rokkanva, sérült emberrel meg nem jó harcolni, mert hátránnyal indul. Már ha érdekli ez az apró mozzanat. Na, Ryel, egy kis pacsimenet?-vigyorgok Ryelre.

(Wenla magas, 175 cm, vékony, arányos testalkatú, arcát lásd az aláírásomba linkelt képen. Haja szőkésbarna, szemei kékek, jelenleg türkizkék bő inget visel, bő nadrággal és saruval, azaz egyáltalán nem nőiesen van felöltözve, a holmija a lába mellett.)
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.16. 11:55

Ryell

Evés közben néha ő is oda-oda pillant a másik háromra.
<<Mellvértes nő? Furcsa ruhás messzi földről származó idegen ... na és a harmadik. Hm ezek sem normális emberek... bár a normalitásról engem is ki lehetne oktatni... >>
Az evés vége felé ismét meghuzza az üveget ám most csak kicsit kortyol.

Wenlának
- Rendben van! ha olyan nagy poéta vagy akkor csak rajta... akár most is költhetsz. Én meg botfülü vagyok és a kocsmákban felszedett egy két daj-daj nótán kivűl nem is ismerek mást.

Mutá odajönnek az ismeretlen figurák.
- Valóban felettéb érdekes hogy, úgy kivánsz megismerni hogy össze vissza püföljük egymást. Jó estét önöknek is.Nem hinném hogy, kedvem lenne bármelyikűjükkel is harcba bocsátkozni, hacsak nem az életem múlna rajta!- ezt elég komor hangon mondja, komoylan is gondolja.
Wenla kijelentésén elmosolyodik majd ő is tovább füzi a dolgot.:
- Mellesleg ha olyan sokat ittál te messziföldről jött idegen hogy verekedni akarsz javaslom menj ki az erdőbe, biztos találsz ellenfelet akitől kérdezned sem kell hogy verekedne e veled...
Közben végigméri az idegent.
- Még csak kardod sincs, én pedig a pengém nélkül nem szoktam harcolni, legfőbbkép fáradtan és ittasan nem.- annak ellenére hogy már ivott és fáradt ezt úgy mondja mint ha színjózan lenne, egyedül állandó mosolya és lassan pirosodó arca árulkodik.

- Ha ismerkedni akarsz inkább ülj le és igyál!- mutat az asztalon lévő üvegre.
-Az én nevem Ryell, a hölgy pedig... majd bemutatkozik ha akar.-mosolyog Wenlára.- azt mondtad az imént megismerkednétek velünk. A barátaidnak ninc kedvük csatlakozni? Vagy csak magadra értetted a királyi többest?- kicsit kihívóan csengnek szavai.
<<Jó útun haladunk... érdekel hogy ők miért akarnak megismerni. Talán tudnak valamit erről a Thurza Dephironról. Persze előbb meg kell bizonyosodnom hogy, bízhatom-e bennük. Ajaj... zsibbadnak az újjaim. Nem jó. Nagyon nem... mostmár lasaban iszom. Nem akarok lerészegedni. Így nem! Fáradtan és részegen nem tudhatom magam biztonságban főleg úgy hogy alig állok a lábamon...>>

Haloványkék tunikát felette világoskék selyem-köpenyt hord. Derekán, egy öv melyen ott lóg kardja ami jelenleg tokkostul az asztalnak van támasztva.Barna állig érő haját mindig két oldalra fésülve hordja. Arcát nem „díszítik” sebhelyek és ráncok sem . Közepes testalkatú, nem látszik, rajta hogy törékeny lenne.
Magasság:178 Súly: 68Kg Szemszíne: Sötétkék Haja: Állig érő mélybarna.Ruháit melkasán egy vágás ékíti és alatta egy kötés fehérlik. Kcsit megviselt ábrázata van és ruhája is sáros, helyenként véres.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.04.16. 16:58

(Ragdox)

*Mikor meghallom, hogy Chin mégsem szeretne részt venni az ivóversenyben elszomorodok egy kicsit.*

*Mikor Chin elmegy, kíváncsian figyelem mit csinál. Mikor az egyik idegen megkérdezi, hogy csak Chin szeretne-e megismerkedni velük, én is felkelek, majd odalépek hozzájuk és meghajulok.*

- Üdvözlet. A nevem Ragdox, ha nem probléma, akkor én is csatlakoznék! Ha a harc nem tüzel fel senkit, szerintem van még pálinkánk is - megeresztek egy mosolyt az idegenek felé

*Ha van szabad szék, nem zavartatva magam, leülök melléjük, ha nincs az sem probléma, megpróbálok odahúzni egyet, ha van a közelben.*

- Önök merről jöttek és mi az uticéljuk, ha nem titok? - fűzöm tovább a beszélgetés fonalát.

//Off: Ragdox viszonylag magas (~180 cm). Hosszú barna haja kibontva, állán lévő szakálla két varkocsban. Szemei barnák. Fekete posztóinget visel, újjai felgyűrve. Fekete nadrág és csizma van rajta, oldalán fekete toban egy másfélkezes kard. Az aláírásomban a kép valami hasonló figurát ábrázol :) Táskája és kabátja az előző asztalnál felejtve, a széke lábánál pihen.//
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.16. 17:12

(Wenla)

-A verekedést ugye kihagyhatnánk? Mára elég volt az az élmény, amiben te vettél részt-nézek Ryelre.
-Wenla vagyok, a nevem negy nagy cucc-vonok vállat, szemem dörzsölöm, kicsit elálmosodtam.
-Te most kötözködsz?-lesek Ryelre, amikor királyi többessel meg mással megy Csingcsüngnek :P :D
-A pálinkát kihagyom, nem iszom alkoholt.
Nézem Ragdox elválasztott szakállát, vigyorgok:
-Ez aztán az eredeti! Hatváros államából jöttem, és nincs különösebb uticélom. Csavargok.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.16. 18:01

Ryell

-Kötekedni? Én? :lol: 8) Hát úgy nézek én ki?... Jelen esetben mint egy szakadt koldus úgy nézek ki de ezt leszámítva nem akartam kötözködni... annyira... csak egy kicsit...-mondja sunyin.
<<Arról hogy a nevek nem sokat mondanak... nos ebben sajnos nincs igaza, a neveknek hatalamuk van a személy felett! csak néha még magunk sem tudjuk az igazi nevünk... így én se.>>
- Hogy hova megyek? Hát a hátam felől az orrom irányába. De azt hiszem itt maradok most egy kicsit mert az erdőben bóklászó zombik összekaszaboltak kissé. Wenla amúgy mi az hogy, csavarogsz? Nekem azt mondtad hogy, bűnbocsánatot árulsz. 8) :lol:
-Ragdox? Érdekes neve van szent igaz! De tyű anyám azzal a vassal ám lehet orkot ketté szelni! Azt nevezem! Látod Csing az már valami.-ércelődik kicsit de olyan barátiasan.
- Köszönöm pálinkám nekem is van, de a társaságot elfogadom.- ismét iszik egy kicsit a páleszből.
- És ön miféle szerzet? Ekkora kardot mifelénk a lovagok hordanak- az egyedül maradt nőre (Nashára) néz majd elekezd röhögni mint még soha.
- Csak...csak nem ...elcserélted a vérted?-bök Nasha felé annak is a mellvértjére közben majd meg szakad a nevetéstől.
Pár percig elröhög saját poénján majd Nasha felé fordul.:
- Remélem nem sértettem meg szép hölgy de. Ezt nem hagyhattam ki. Ön nem csatlakozik hozzánk ? Ha már így egyedül maradt.
<<Háhá... elcsrélte a vértjét... hahaha... na jó van félretéve a poént, ez a Ragdox már tudhat valamit ha ekkor pengét hurcol a hátán... vagy nem? A mester mindig aaazt... mit is? A frász se tudja!>>
Gondolatait is lassan kezdi átvenni a szesz hatása.
-Wenla, mi az hogy nem iszol alkoholt? Minden ember iszik alkoholt... sőt még a nem emberek is! :lol: 8) Figyelj!
- Na Csing mennyit birsz benyakalni egy húzásra? - csing felé nyújtja az üveget.
<<Ha sokat iszok még a végén olyat mondok amit nem kéne, alőbb igyon ő és akkor én később leszek részeg.>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.16. 20:06

( Nasha Verdon )

* Amint elmondom gondolataimat és meglátom Chin gyors reagálását az ötletre, már meg is bánom, hogy kinyitottam a számat. Sóhajtok egy mélyet. *

< A francba, már megint ismerkedni óhajt verekedéssel. Miért nem cselekedtem inkább? >

* Így hát szép kényelmesen hátradőlve megvárom a fejleményeket. Ha esetleg gond lenne, majd közbelépek. Amikor Ragdox is odamegy bemutatkozni és társalogni, még mindig nem mozdulok. *

< Egész jól eltársalognak, mintha itt se lennék. Na igen, már úgy látom témánál vagyunk. Pálinka. Ez a kék tunikás fickó úgy látom szeret inni. Lassan kezdi elég rendesen kiütni magát. Már nem igazán tudja, mit beszél.>

* Amint rám bök a fickó és elsüti viccesnek cseppet sem mondható poénját, kicsit mérgesen ránézek, majd felállok, szép ráérősen odasétálok. Közben odahúzok egy széket és leülök. *

- Jó estét Önöknek. A nevem Nasha. Elnézést, amiért nem csatlakoztam hamarabb, de élvezettel hallgattam épületes eszmecseréjüket, és nem akartam megzavarni a társalgást.

- Nos, * és ránézek a kék tunikás, kissé részeg fickóra * úgy látom a kardforgatás nem az erőssége. Akkor nem értem, miért hordja azt a piszkavasat magával. * közlöm mindezt kicsit flegma hangnemben. *

- Félre téve a tréfát, * és rámosolygok békítően * remélem nem sértettem meg, de ezt a poént én sem hagyhattam ki. Úgy látom, maguk is összetűzésbe keveredtek holmi élőhallottakkal.

- Meg tudhatnám, hogy hol és pontosan mi is történt? * ezt a kérdést viszont a hölgynek teszem fel, láthatóan ő beszámítható állapotban van. *

* Míg a válaszra várok odaszólok Chinnek: *

- Gyere, ülj le nyugodtan ide mellém, itt ma nem lesz verekedés. * és hívogatóan intek a fejemmel. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 23 / 51 • 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 51

Vissza: Régi Kalandok...