• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tameros

Ahol a tettek beszélnek a szavak helyett

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
69 hozzászólás • Oldal: 4 / 5 • 1, 2, 3, 4, 5

Re: Tameros

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.13. 17:21

Visszamegyek a fogadóba és megkeresem a fogadóst.
-Ne haragudjon beszélni szeretnék azzal a nővel aki beszaladt ide hátha megtudok tőle valamit.
Igaz a városőrök elhajtottak, de Elric a barátom volt és ki szeretném deríteni mi folyik itt hátha megtudok valamit.Tud ebben nekem segíteni?
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.04.13. 17:52

Helyszín: Pihenő, Tameros
Játékos: Togar
Idő: Délelőtt

A fogadóba visszamenvén a fogadóst ugyan nem látod, de egy asszony ( valószínüleg a felesége) a pult mögött talán szintén tud neked segíteni.
Amikor beszámolsz neki a történtekről ő figyelmesen végighallgat, majd felhajtja oldalt a lécet, hogy beengedjen a szobába, ahová csak arról az oldalról lehet menni.
Belépvén egy kicsiny szobát pillantasz meg, a fogadós jelenleg az ágy fölé hajol, s egy erszénybe söpör némi pénzt, majd felköti az övére butykosa mellé, s feléd fordul.
Meghallgat, s szemében mély együttérzéssel mondja:
- Amennyiben felderíted ezt az ügyet, szívesen csatlakozom hozzád. Jómagam is egy barátot vesztettem el, s nem nyugszom, míg kézre nem kerítem az elkövetőt. Az assziny addig beáll helyettem, hogy fogadja a vendégeket.
- Velem tartasz hát?
Én, Drevar Cales, Nezar Cales fia esküvel fogadom, hogy vezetem, s védelmezem népünket legjobb képességeim szerint, hogy Dél bástyája lehessünk továbbra is. Íme a vér, mely együtt folyik népével!
Íme a vér, mit örömest hullatok a hazáért!
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 165
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.14. 16:16

Természetesen önnel tartok.Tartozom annyival Elricnek az útért és a kedvességért hogy a törvény elé állítsuk a bűnösöket.Először is beszélnünk kellen a nővel aki befutott mert nem lehetnek olyan rég halottak hátha látott valamit.Utána körbe érdeklődhetnénk a környéken lakóktól.Apropó tegnap láttam azt az embert akitől a nyulat vette őt mennyire ismeri? Ő nem gyanúsítható? Mert a barátja nagyon figyelte és miután elment ő is távozott lehet követte nem?

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.04.15. 10:30

Helyszín: Pihenő, Tameros

Újdonsült társad biccent feléd, majd a kérdésedre elgondolkodik.
- Nem, nem ismertem, de... - a fogadós a homlokára csap:
- Ó, hogyan is felejthettem el! Hilder adott nekem valamit, s azt mondta, ha történne vele valami... - itt elhallgat egy pillanatra - ...szóval ha... történne valami, adjam ezt neked.
Ezzel feléd nyújt egy kék drágakövet, mely bár elég pici, valószínüleg sokat érhet.
Nem tudod megállapítani, hogy milyen fajta ékkő ez, de talán valami, amin később elindulhatsz.
- Az a vadász pedig most jelent meg a fogadómban másodszorra, tehát nem ismertem. Nyúlhúsra alkudott velem. Ha kiderül, hogy ő ölte meg - nem fejezi be a mondatát, de elsötétülő tekintete nem sok jó ígér.
- Beszéljönk hát Brille-el! - néz végül rád a fogadós.
Én, Drevar Cales, Nezar Cales fia esküvel fogadom, hogy vezetem, s védelmezem népünket legjobb képességeim szerint, hogy Dél bástyája lehessünk továbbra is. Íme a vér, mely együtt folyik népével!
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.16. 7:40

Ez gondolkodóba ejt, miért pont nekem? Nem is ismerem bár ő lehet érdeklődött utánam és emiatt bízott meg bennem.Elrakom a követ majd később megvizsgálom.
-Akkor beszéljünk Brille-el hátha látott valamit.Utána megvizsgálom ezt a követ.Majd utána érdeklődünk ennek az alaknak is aki a nyulat hozta.
Megmarkolom a botom és elindulok a fogadós után a nőhöz.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.04.18. 9:08

Helyszín: Tameros

A fogadós társaságában elindultok az asszony háza felé. Mielőtt még kiérnétek, a fogadósné még sok szerencsét kíván nektek.
Brille otthonához nem kell sokat mennetek, csupán egy tömbnyire helyezkedik el a Pihenőtől.
A fogadós mondja, hogy elmegy a husángjáért, te addig beszélj az asszonnyal, s ezzel el is indul a gyilkosság helyszíne felé, hogy visszaszerezze elvesztett fütykösét.
Brille nyit ajtót.
- Jöjj be kérlek, s mond el, mi járatban vagy itt.
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.20. 12:22

Üdvözlöm hölgyem-köszöntöm majd bemegyek és előadom jövetelem célját.
Azon célból jöttem önhöz hogy fel tegyek egypár kérdést a reggel történtekről.
Nem látott valakit akkor távozni onnan mikor meglátta a két embert a földön?Esetleg nm ismer e valakit azon a környéken a szem esetleg fültanúja lehetett a támadásnak?Nem voltak esetleg ellenségei az áldozatoknak?
-egyenlőre ennyi ha válaszolt majd még kérdezek.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.04.20. 22:10

Izgatottan fészkelődik, mikor elmondod, tudna esetleg segíteni a tettes felhajtásában.
- Nem láttam onnét senkit sem távozni, fiatalember. Csak ők voltak ott vérbefagyva. Huhh. borzalmas egy látvány volt, én mondom!
- Ha valaki fültanúja volt, biztos lehetsz benne, hogy a segítségére siettek volna! De ezek az ügyek csakúgy titkon folynak és csendben, mint az alvilágban biza!
- Dehogy voltak ellenségei, miket gondolsz?! Hildert mindenki kedvelte!
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.21. 9:30

Akkor lehetséges hogy Elricet támadták meg és Hilgar meghallotta és a segítségére sietett, de lehet fordítva történt a dolog.Vajon ki kinek segített gondolkodom magamban.

-Hallottam történtek itt hasonló dolgok amiknek elfogták a tetteseit, tudna nekem ezekről mesélni?
Azt gondolom elkaptak pár embert de lehet nem mindet és azok tették ezt a szörnyűséget.Kik voltak ezek az emberek lehet tudni honnan jöttek vagy helyiek voltak?

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.04.21. 12:24

Idő: Dél felé

Az asszony berzenkedve mondja: - Sajnos nem mindenkit kaptak el, aki erőszakoskodott. Akit elkaptak, akasztófán végezte, de még ez sem tántorította el a pimasz gazembereket, hogy folytassák átkos tevékenységük. Bitangok, félek, hogy én is egyszer úgy végzem, mint szegény Hilder.
- Helyiek ilyet soha nem tennének - feleli nem kis magabiztossággal Brille - ezért mondom, hogy a bitangok távolról jöttek bántani minket! - szemeiben félelem gyúl, láthatóan kezd kellemetlen lenni neki ez a beszélgetés. Egyik lábáról a másikra támaszkodik, ide-oda rebben a tekintete.
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.22. 7:33

Mikor látom hogy kezdi kényelmetlennek érezni a beszélgetést, elköszönök és megköszönöm a segítségét.Ha lesz valami kérdésem még visszajövök de ha most nem hagyom abba lehet nem fog rá válaszolni.Visszamegyek a fogadóba a szobámba és megvizsgálom a követ amit kaptam. Először jelek és véseteket keresek rajta.Ha nem találok akkor mágiaérzékeléssel próbálkozom ha mágikus akkor a maradék manámból fürkészés varázslattal próbálok minél többet megtudni a kőről.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.04.22. 15:11

Idő: Dél felé

Brille is elköszön tőled.
Mikor visszatérsz a fogadóba, előhúzod azt a különös, kék színű ékkövet.
Nem látszanak rajta vésetek, sem jelek, ám mikor elméddel a kő felé nyúlsz érzeg, hogy az a manahálóhoz kötődve sugárzik a mágiától.
Mikor rápillantasz a mana szövetére, hogy kiderítsd, milyen mágiát hoz létre a kőben egy fonalat veszel észre, melynek vége a távolba visz. Nem védi leplezés a tárgyat, így könnyedén kiderítheted, hova is visz az a fonál.
//Ez egy telepatikus kapcsot létesít egy bizonyos személlyel, ha arra a bizonyos fonálra "rácsatlakozol". Ehhez viszont pszionikus erőket kell alkalmazni - pszít.//
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.22. 19:09

Ez érdekes kő, miért pont nekem adta ide.Nem szeretek a vakvilágba elmét kitárni de jelenleg ez az egyetlen nyomom amin elindulhatok, ígyhát kénytelen kelletlen elhelyezkedem az ágyon és megpróbálok kapcsolatot létesíteni azzal a távoli személyel az elmém erejét használva.Csak bízom benne nem csinálok hülyeséget és a túloldalon lévő személy tud nekem segíteni.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.04.23. 16:33

Idő: Dél körül

Kénytelen-kelletlen döntéseddel tudod, hogy bajba is sodorhatod magad, hisz bárkinél lehet a fonal vége, s megmutatod magad előtte. Tudomást szereznek rólad.
Remélve, hogy nem döntöttél rosszul felveszed a transzhoz szükséges pozíciót, s elméddel a fonal mentén siklasz tova. //- 1 pszípont//
Egy bánattól gyötört hangot hallasz:
Bárki is vagy, a Fáradt Vándorban választ találsz a kérdéseidre. Keresd az ezüst sólymot!
Sajnos ekkor megszakad a kapcsolat, s a kő kifakul. Újabb megoldatlan relytélyekkel gazdagabban térsz magadhoz.
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.24. 9:43

Csendesen ülök tovább az ágyon, és elmélkedem, nem elég hogy nem kerülök közelebb a rejtély megoldásához még kapok egy másikat is pluszba. Elkezdek meditálni visszatöltöm a mana pontjaim és a pszipontjaim.Elrakom a követ mindig nálam legyen ez az egyetlen értelmes nyomom, majd megmarkolom a botomat és kimegyek a szobából, megkeresem a fogadóst és megkérdezem tőle mit tud a Fáradt Vándorról. Mi az valami pihenőhely vagy valami más? És legfőbbképen hol találom meg.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése