• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erion utcáin

Ahol üzletelsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
685 hozzászólás • Oldal: 40 / 46 • 1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 46

Re: Erion utcáin

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.12. 10:09

_________________________________________________________________________________
JK: Zanazan Walra (alidari harcosnő)
Esemény: Invázió
Helyszín: Kereskedőnegyed, Kézművesek utcája, A szönyegszövő háza
A helyszínen eltöltött játékidő: 4. nap (reggel)
_________________________________________________________________________________

Harci összesítő: Kép

-A küldött dobások alapján a karakter a következő teljesítményt nyújtotta:

-A csata megközelítőleg 4 percig tartott. (Mindig átlagolok a 12 kör teljesítménye alapján.)

-A 24 kör alatt Zanazan 14 találatot ért el. Összeségében 92 Fp és 12 Ép Sebzést osztott ki, 8 patkányembert terített le, ölt meg vagy tett harcképtelenné.

Zanazan sérülései:

-A 24 kör alatt Zanazan túlerő ellen küdött! Az ellenség 24 kör alatt 10 találatot vitt be nála, minden találat d6 sebzést okoz. (karmok és harapás). Túlütés nem volt. Kérem a Jk-t dobálja ki magának a sebzést. Minden sebzésdobás után természetesen levonhatja az SFÉ értékét. Morális szabály érvényben van.

Komoly túlerő ellen küzdesz, az egyetlen esélyed a meglepetés ami fényesen bevált az első fél percben szétvered két patkánynak is a fejét. Gyors felméréssel megállapítod, hogy több mint húsz rozsdás szőrű patkányember van az udvaron, a fél banda Azimon.
A pikások is bekapcsolódnak a gladiátor jobb és balszéléra szárnysegédnek, még úgy is hatékonyan tudják csökkenteni a rá nehezedő nyomást, hogy nem állhatnak közvetlen mellé, hosz a pika egy hosszú nyeles fegyver. A támogatásba a lövészek pontlövésekkel bekapcsolódnak, de nagyon meggondolják mikor lőnek és kilyen célra.

A csapat kettébomlik és vagy tízen-tizenöten téged fognak. Most jön el az a két perc ami még nem volt, körbekerített áldozat vagy egy karmos-fogas csorda közepén, nem ez volt az a két perc amire mindig szívesen emlékszel, ugyanis óhatatzlanul beléd marnak harapnak, és mindig az támad akinek a hátad mutatod. Szemből támadnak hogy védekezz, eközben a hátad mögött álló beléd mar. Percek alatt fakadnak fel a friss sebek rajtad, lehet nem húzod ki állva.

Lónyihogás hallatszik és egy szürke dzsad telivér ugrat be a körbe, letaposva pár patkányt, és megbontva a sort. Nabil ül a nyergetlen lovon, szőrén, mezítláb és ingujjban egy alógatyában, pont úgy ahogy kipattant az ágyból, elkötött egy lovat és lóhalálában nyargalt ide. Félhold alakú széles pengéjú handzsár van nála és azzal hasítja a seregletet:

-Zana! -kiálltja- Add akezed! -nyújtja a kezét hogy felrántson maga mögé.

(Off: Ha túl sok sebed van és elájulsz, akkor már nem tudsz reagálni Nabil kérésére...)
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.12. 14:46

//Azt a heroikus teremburáját!!! Patkányfürdő és még mellé a szürke paripás dzsad herceg is befigyelt! :lol: Kész, leborulok... :pogo: :bow: //

(Zanazan)

Élvezettel toppanok a patkányok mögé és loccsantok kedvemre. Amíg persze tart a nyerő helyzet... Mikor elmúlik, elüvöltök valami olyat, hogy tarts ki Azim, de ezt nem írnám alá. Főleg, hogy egy rémálom ölt testet, amikor a boly közepén találom magam és elindul a túlerős horror. Mindenhol karmok, fogak, bunda, és a hangok! Ha eddig nem vonyítottam, most fogok. Úgy kezdek életemben először egy szarkavarásba, hogy nem látom a végét, túlélem, avagy sem. Sokkal keményebb próba, mint a kiképzésem vizsgafeladata. Időérzékem összezavarodik, azt hiszem, órák óta viaskodunk, pedig csak két marhakemény perc a valóságban. Nem tudom, ami beterít engem, az az én vérem vagy a másé, és hogy mim fáj, mim nem.
Aztán az egész átúszik legendába, mintha csak egy igric száján bukna ki a sztori a lóval, a férfival, meg az egzotikus fegyverrel. Nem tudom, hogy összepisiljem magam a gyönyörűségtől, vagy eldobjam az agyam, esetleg dobjam hanyatt magam vértől mocskosan és visítsam, hogy szeretem. :D Egyiket se választom, inkább nyújtom a kezem. Félig felfogom, Nabil az ágyból röpülhetett, még meleg lehet a lepedő, biztos meghallotta a csatát a negyedben.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.12. 15:14

(Off: Hogy teljes legyen a Romana-orgazmus fogadd tőlem szeretettel a "My Hero" c. számot Nabil nevében. :lol: )

http://www.youtube.com/watch?v=xehsCkoNrmQ

UI: A szám feelingje a lényeg, az alatta menő anime elég gagyi azt nem kel nézni...:D
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.12. 19:41

Esemény: A Kézműves utcai csata vége

Nabil felránt maga mögé, de úgy mint a pelyhet, -pedig a múlt éjszaka látottak alapján- inkább atletikus alkat, (gyakorlatilag szimmetrikus kocka hasa van). Bele is kapaszkodsz, hogy le ne ess.
Miután nyolc patkányt levertél -Nabil olyan néggyel végezett nagy hamarjában- a pikások és az íjászok már bőven ki lettek segítve, főleg, hogy a szőnyegszövő boltja az utca elején van, és egyre csak jönnek az erioni hercegi Gárda alakulatai, itt mostmár nem lesz baj, a csata frontvonala egyre hátrébb szorul.
Nabil halott dögökön és még harcoló csoportokon vágtat át, hajtja a mént mint a veszett, míg a műhelytől egy olyan 20m-re -az erioni utánpótlást még mindig ontó- utcában lepattan, lekap a lóról, -mellettetek eltrappolnak a katonák- Nabil feldúlt, és féltő indulat, aggodalom lobog a hangjában, szemében ahogy megragad a válladnál, megforgat és úgy mustrál végig komoly sebeket vérzést keresve, leoldja a lyukassá szagatott bőrpáncél mellvértjét; aztán megnyugodva hogy semmi komoly -dacára mindkettőtök vérmocskosságának, ami most nem érdekli- magához von, és motyog dzsadul valamit, nagyot sóhajtva.

-Menjünk vissza...-nézzük meg a társad.

Mire a fenti kis közjáték lezajlik, a csata csendesedni látszik, köszönhetően az egyre nagyobb számban jelen lévő Da Viniel-Gárdának, ez már a Herceg saját hadserege, itt már nem ér semmit a patkányok túlereje, a veterán kalandozókból álló hadtest ellen.

Az udvaron egy húsmassza közepén Azimot találod, teljesen kiütve, a szeme fehérje kifordulva. Mellette a kis Yasar tüsténkedik, kezében tű, cérna és egy óriási nyílt vérzéses sebet varr, majd kivesz a gladiátor nadrágszíját és elszorítja a saját övével a combsebét. Abdul és a segédek segítenek neki odébb vinni Azim testét.

A pikások a fegyvereiket tisztogatják.

-Megmarad? -kérdik Yasartól - Ez a pacák nem normális, de kár lenne érte...

A lángvörös hajú fiú a szemöldökét ráncolja...

-Hát...megpróválom eléállítani a vérzését, de nem vagyok valami nagy felcser...még a mama tanított rá otthon...egy kicsit.

-Nem kéne az Ispotályba vinni?- kérdi Abdul

-Ááá, felesleges...-mondja az egyik íjász- jönnek azok ide ki...ennyi sebesültet butaság szállítani egyszerre.

Abdul feléd fordul és megölel:

-Köszönöm te lány, te vagy a legtökösebb menyecske a Sheral innensó oldalán úgy éljek! Ramatullah (off: vagy ki 8) ) keresve se tudott volna belevalóbb őrt küldeni! -Jaj istenem csak lennék 20 évvel fiatalabb és megvennélek apádtól 4. feleségnek!

-Na még csak az kéne! -csattna fel Nabil, gyorsan meg is fogja a kezed- dzsadul mond valamit Abdulnak, aki kezét felemelve mentegetőzni kezd.

Nabil büszkén feszít az oldaladon, -kigombolt ingben, alsógatyában és mezítláb. A hasán neki is karmolt seb van.

A pikás őr megjegyzést is tesz:

-De a kedves barátja legalább akkora bolond mint a másik dzsad hogy egy szál handzsárral jön a dzsumbujba mint a veszett...és maga se normális hogy beleugrik egy tömeg közepébe...Arel ma felállva tapsolhat maguknak, megtalálta a három legeszementebbjét a mai nap csatájában...egyébként szép volt...ökörség volt, de azt szépen csinálták. Simán tudtuk volna tartani a műhelyt míg az erősítés megérkezik. Ha ez a nagydarab barom nem gőzől be lassaban ugyan, de két tűz között felmorzsioltuk volna őket. Eh...azért remélem összefoltozza az a kölyök...

(Off: A karakter harci tapasztalatot szerzett a Patkányemberekkel vívott csata során +1 Tp-t kap. Gratulálok, 3. szintű lettél! :D -Amúgy már 7. Tp-nél meglépted, de elkerülte a fifgyelmem.)
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.12. 23:18

(Zanazan)

Hagyom, hadd vigyen oda, ahova akar. Mikor lekap a lóról és lehámozza a kivégzett vértet és engem tapogat, hála és megkönnyebbülés önt el. Ölelését hasonlóan viszonzom mint ő és egy szó se jön ki a torkomon, úgy elteltem figyelmességétől és hogy egy szál gatyában képes volt idejönni.
A varázs elröppen, visszahullok a véres valóságba és eszembe jut, Azim bajban van, mégha nem is gyűrték le.

A látványa felszisszenésre késztet.

-Megmarad?-gugolok le a teste mellé. Nagyon szétverték.-Yasar, te nem vagy semmi, más gyerek ilyenkor az ágy alatt lapul remegve, te meg hadi felcserként varrogatsz?-lepődök meg.
-Ilyen őrjöngést az életben nem láttam, amit Azim művelt. Szabályosan megveszett!
Hallva, kijönnek ide a gyógyítók, megnyugszom.
Visszaölelek Abdulnak:

-Nem hagyhattam önöket itt veszni és kezdődött a műszakom is.
Csak mosolygok a negyedik feleséges poént hallva. Viszont Nabil egy szavát se értem, amit az anyanyelvén mond, megkérdem:
-Mit mondtál neki? -ha nem felel, Abdult faggatom-Mit mondott?
Hallgatom a pikást és csak somolygok:
-Én csak a munkám teljesítettem, ami a szerződésben állt: védeni a szőnyegest. Ha az utat ennyien állják el, akkor is.
A karcolást látom Nabilon, meg is jegyzem:
-Muszáj leszel a patkány okozta marásod te is megmutatni. Nem esne jól, ha egy reggel szőrös patkánypasi heverne mellettem kunkorodó csupasz patkányfarokkal a fara felett. És köszönöm...-mondom ellágyulva mindenért, amit az elmúlt percekben tett. ha még nem lenne elég mesés a szitu, akkor teszek rá egy lapáttal: úgy, ahogyan állunk, koszosan, mocskosan, sérültem, forrón lecsókolom.

//Rahmatullah, csak egy h maradt le :) Ja, hogy azóta léptem, de most derült ki? Kicsire nem adunk! :D //
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.13. 6:50

Esemény: A Kézműves utcai csata vége

Kérdésedre Abdul is, Nabil is vigyorognak mint a tejbetök:

-Semmit. -mopndja Nabil
-Igazán semmit. -kontráz rá Abdul.

A csók szenvedélyes volt, és hosszú, érzed Nabil végre, egy sóhajjal kiadja magában azt a hirtelen begyűlt feszültséget és aggodalmat ami miattad benne volt.

Megkezdődik a romeltakarítás a halottak eltávolítása az utcákról és a törmelék összekotrása.
Kifejezetten szakszerűen és gyorsan halad, a negyednek láthatólag van előre elfogadott és gyakorolt vészforgatókönyve rendkívűli helyzetekre.
Azért furcsa a város: bár a helyi katonák -egykori kalandozók- olyan fél óra leforgása alatt megfékezték a patkány tombolást, a hír eljutott a kalandozók fülébe is, akik most csőstül áramlanak a helyszínre, hogy imádott városukat megvédjék. Bárdok, gladiátorok, csuhás alakok, északi harcosok, csapatai nyomunak az utcába.
Miután látják hogy itt már nem trem nekik babér elmennek, helyesebben észreveszed, hogy nem mindenki: azok a szent emberek és papok akiknek fontos mások élete, itt maradnak az ispotályból kirajzott felcserekkel és próbálják mentetni a menthetőt. Krad, Arel, Antoh, Dreina és KYel felkent kalandozói -idegenek- járkálnak sebesültektől sebesültig, imádkoznak és gyógyítanak úgy, ahogy téged is gyógyítottak.
Még Lótusz Leányai is kijönnek a jól örzött szentélyekből, hogy megmentsék a haldoklókat, kötüzzék a sebesülteket. Nem csak aranyban mért luxusprostituáltak ők, arany fényel izzik a nyakukban Lótuszvirág, kezük nyomán kiomlott belek, vorzalmas sebek forrnak be újra. És zokszó nélkül tapicgolnak a véres mocsokkal borított utcán. Bárkihez kérés nélkül mennek aki rászorult.
Legalább ötven papi misztériumban jártas személy van kint ennek legalább a fele nem is idevalósi, hanem idegen.

Azimhoz is odalép egy férfi -barna hajú és szemű ilanori; arelita.

A magas idegen nagyot füttyent:

-Fű Anyám mi volt itt! -És ezt itt egyedül csinálta? -néz körbe- Hát ez nagyon állat! -lelkendezik- ...ez a srác egy daráló, na, összakaparom, aztán elhívom sörözni, hogy elmesélje.

-Na fére onnan te kis vörös, ne piszkájjad má' mert a végán bennehagyod azt a tűt!

Az arelita nem túl magasztosan imádkozik, de ugyanúgy feltámad a keze után a sárgáés derengás és megtörténik a csodás gyógyulás:

- Ó, Anyám, Kai-Sah, segíts ezen a véres szájú, hülyén hogy megszivathassuk Dartont! Megérdemli a füstös kiscsóka mindenkit lenyomott, mint a szöget! - a sebek azonnal záródnak és Azim nyöszörögve eszmél, és motyog.

-Még nem tért magához de már dzsadul káromkodik. -mondja Nabil

Azt tutad hogy az areliták nemigazán követik a hagyományos egyházi rendtartást, de hogy ilyen szabad szájjal imádkozzanak, ráadásul a jelek szerint valóban velük van az istenük, az igazán rendhagyó. Kíváncsi vagy mit mondott volna ha Arel nem ad erőt? "Óh, akkor baz' meg!"?

A mozgó felcserszekér ellátja a patkánymarást pontosan azzal a szúrós takonnyal amivel Nikola már bekent.

Azim és Nabil is fintorog:

-Azt nem gondolják komolyan, hogy ezt a szart magamon hagyom ugye? -morognak

Végül eltakarítják amit el kell, oszilik a katonaság.

Elkezdődik a műszakod. Nabil egy gyengéd búcsú után már korábban elment. Alkonyat után még benéz hozzád, abban maradtatok. Azim az alacsony, széles gladiátor. mielőtt elmegy, a kétméteres orangutan karjaiba kap és megpördül veled.

-Jól van te jány, jól harcoltál, azért láttam ám! -elmentében nagyot csap a fenekedre és megjegyzi.

-Seggre meg hízzál, mer így egy férfi se fog tudni rendesen meglovagoltatni! Ha kétszer ekkora segged lene megkaphatnál, de így esélyed sincs! -jót röhög a saját poénján és az arelita nyomában egy kocsma felé bandukolnak.

Délben, ebéd után Abdul szólít meg.

-Rahmatullah küldött egy futárt. -mondja sejtelmesen mosolyogva.- Menj a Szerájba, várnak! Most. -aztán visszatér a szönyegeihez.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.13. 8:51

(Brognar)

Ő lesz az akit keresünk, akkor gondolom most nincs itt.Valaki tudna esetleg bővebb felvilágosítást adni róla? Mert akkor bemennénk ha nem akkor viszont nem megyünk be
-nézek a nőre.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.13. 9:04

JK: Ahham (tarini törp harcos)
JK: Brognar (erioni Tooma-pap)
Esemény: Yosu nyomában
Helyszín: Utazónegyed, Lila-Lótusz Szentély
Időpont: napközben
A helyszínen eltöltött játékidő: Ahham (16. nap) Brognar (14.nap)

A nő elmosolyodik.

-Ismerem azokat a nővéreket, akiknél Ellanának áldozott; megkérdezhetem őket ha ragaszkodnak hozzá jó urak; de "hálószobatitkokon" kívűl másról nemigen tudunk önöknek erről az emberről beszámolni. Elmondhatjuk hogy a nevezettnek milyen a szeretkezési kultúrája, de alig hiszem hogy ilyesmire lennének kíváncsiak uraim...

-Annak akinek fekete a szíve és nem járhat emelt fővel az utcán nem szokkott fecserészni a viselt dolgairól, nekünk sem. Meg minket se nagyon érdekelnek a mocskos ügyei fő a diszkréció ugyebár...

-Ha mindenáron ragaszkodnak hozzá hogy összeszedjem mit tudunk róla, jöjjenek, be üljenek le.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.13. 9:27

(Zanazan)

Ezek a férfiak összeesküdtek ellenem :) Látszik a sunyi kis képükön a dacszövetség :D
"Na majd idővel kipréselem belőled Nabil, mi az a vigyorogni való! Meg fogok tanulni dzsadul!!! :twisted:"

Nekem aztán mézzel kenegették a kis lelkem, hogy képes a párom a maga pihenési idejét feláldozva a megmentésemre sietni, még úgy is, hogy elvileg ez nekem a munkaidőm alatt történik :) A fellegek közt járok, ilyen társa senkinek sincs, csak nekem! :D

A jól olajozott tisztogatás és rendcsinálás elismerő bólogatást húz ki belőlem. Majd jönnek a tarka gyógyítók, kezd az egész felvonulásszerű színezettel kinézni. Csak pillogok, amikor a szép papnők megjelennek, szinte látom, van, aki a túlvilágra hiszi eszmélni magát, ha egy ilyen meseszép nő hajol felé.
Egy idegen lép mellénk, végignézek rajta, várom, mit óhajt. A szövege vigyorgásra késztet, Sophie jut az eszembe. Bólogatok, hogy igen, Azim kitett magáért. Az imán majdnem felnyerítek, el kell takarnom a szám. Merés, nagyon merész! Ha ilyenek a papjai, milyen lehet maga Arel?! Valahol ül, piál és vakarja a fenekét nevetve, míg véres fegyver szárad mellette? Nabil fordítása már megnevettet, nem bírom visszatartani.

-Jellemző :D

Nabilnak lelkére kötöm, igen is bírja ki a trutyival, ha nem akar patkánylény lenni.

-Én is kibírtam, rohadtul viszket, meg csíp, de nem halsz bele.

Kezdődik a napom. Remélve, hogy a csendesebbik része :D Nézek a távozó Nabil után, majd megrázom a fejerm, nem álmodozni vagyok én a műhely előtt. Felkapnak, és én hirtelen csak lesek, Azim aztán tud pár érdekes dolgot :) Csak vigyorgok, amikor szóvá teszi a popóm méretét, és teljesen elégedett vagyok. Tények bizonyítják, eme mérettel is kellek én 8)

Ebédkor belakok, jólesik, elégedetten helyezkedem el az ajtó előtt és mostmár nem csak előre meg oldalra lesek, de fel is, okulva az első nap gyújtóbombáiból. Jön a hír, hívatnak.

-És magukat csak hagyjam így, védelem nélkül? Amíg valaki fel nem vált, azaz nem helyettesít arra az időre, szó se lehet róla, még ha maga egy isten hajol is le a felhőről, hiába integet nekem.
Ha persze ezt megoldották, nem vacakolok és csatlakozom a futárhoz.
"Vajon mit akar? Tuti hallott a negyedbeli felfordulásról, biztos azt is tudja, én hogy szerepelhet és most megjutalmaz? Vagy mi?"
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.13. 13:08

Esemény: Rahmatullah üzenete
Helyszín: Kereskedőnegyed, A Szeráj

Abdul biztosít róla, hogy a támadás után -ideiglenesen- az egész utcát erős őrizet alatt tartják, minden portához van állítva egy szakasz őr, a biztonság kedvéért.

A csata után számba veszed a sérüléseidet -amiket már eláttak. Többnyire a hátad és az oldalad kapott. Mivel csak könnyű vértezet viselésében vagy jártas nem tudod kikerülni ezeklnek a páncéloknak a gyengéjét: a mellvért hátrészét teljesen elmarták, szagatták a Patkányemberek karmai. és előlről is lyukas. Egy nagy csatát kibírt leszolgálta az árát, hiszen ezek a sérülések most nem rajtad éktelenkednek, hanem a bőrpáncél amortizálódott le. A vállvért és a lábvért használható de ha újra a régi védettséget akarod be kell szerezz egy újat. (Jelenleg: MGTI SFÉ:1) ...és csak a válladat és a lábszárad van védve.
javítani nincs értelme, mert olcsóbb újat venni. A bőrpáncélok sajnos ilyenek. Igaz ez most extrém igénybevétel volt.

Bérkocsit fogsz -ami mindig jár Erionban- és a Szerájhoz hajtasz. Nabil most nincs szolgálatban, helyesebben nem itt a kapunál van.

A kapus-hivatalnok megállít és a neved kérdi.

-Igen, igen. Bekísérik. -a szolgálatban lévő kapuőr bekísér, ez is szép szál dzsad legény, olajos bőrű, göndör hajú és állandóan mosolyog. Hallotta a neved és meg is szólít.

-Szia! -mondja harminckét fehér foggal mosolyogva- Nabil órákat áradozott rólad, örülök hogy végre személyesen is láthatom az ő alidari gyöngyét. -csókol kezet a fiú. -Zyad vagyok. Nabil a legjobb barátom és földim is. Együtt voltunk katonatársak még Abadanában.

-De nem mondta hogy be fogsz jönni...szerintem nem tudja...lepjük meg? -kérdezi
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.13. 17:26

(Brognar)

Nagyon hálásak lennénk érte minden információra szükségünk van vele kapcsolatbanMeg egy másik embert is keresünk a neve Yosu Otzi ha esetleg ismerős.Türelemmel várunk-mondom neki.
Majd miután Ahham leadta a fegyverét én is odaadom a harci kalapácsot és a pajzsot.Bemegyek és leülök oda ahova mutatják.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.13. 17:38

JK: Ahham (tarini törp harcos)
JK: Brognar (erioni Tooma-pap)
Esemény: Yosu nyomában
Helyszín: Utazónegyed, Lila-Lótusz Szentély
Időpont: napközben
A helyszínen eltöltött játékidő: Ahham (16. nap) Brognar (14.nap)

A papnő a gondozott előkerten keresztűl a szentély központi csarnokába vezet benneteket, ahol egy hatalmas Ellana-szobor áll, az oltáron előtte drága ékszer és pénzadományok. Mindent átjár az átható liliomillat.

A papnő egy puha fotelágyra mutat a sok közül.

-Várakozzanak itt kérem, fogalmam sincs milyen információt adhatunk, de szólok azoknak a nővéreknek akikkel ez a gorviki volt. A másik ember a neve alapján se ismerős.

Várakozotk jó fél órát is mire három különböző pasztellszín ruhát -egy szál áttetsző semmit- viselő nő lép hozzátok.

-A nővérünk mondta, hogy Darnellt keresik -mondja a levendulaszín ruhás.
-Nem igazán tudjuk ugyan miben segíthetnénk...-mondja a baravkvirágszín ruhás.
-Kérdezzenek, mire kíváncsiak? -kérdezi a lángvörös ruhás.

Ahham ordenáré csúfságára (mármint az arcára) az arcizmuk se rendül.

(Off: A két karakter 1-1 Tp- vel jutalmazom a gondos mérlegelésért és utánajárásért, amit eddig tanúsítottak az ügyben. Gratulálok, Brognar 3. szintű lett! :D)
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.13. 17:43

(Zanazan)

Miután így megnyugtattak, hogy van, aki védi Abdulékat, indulok is. Sóhajtva tapogatom ki, a vértem két napos viselet után beadta a kulcsot. Kár, mert ez Nabil ajándéka volt, és nagyon örültem neki. Sebaj, elteszem a darabjait emlékbe! :)

A folyamatosan mosolygó férfi zavarba hoz. Úgy látom, a palotába a dzsadok színe-java szolgál, és lehet valami szépség küszöb, amit teljesíteniük kell, mert ez a tag is marha jól néz ki. Alidar említésére szemeim forgatom mosolyogva:

-Nem vagyok nevelt lány :) Abban a drága értelemben semmiképp sem. Üdvözöllek Zyad. Ami a meglepetést illeti, most nem hozzá jöttem, hanem Samír Rahmatullah hívatott. Ha nála végeztünk, akkor viszont semmi akadálya sincs annak hogy benézzünk hozzá. Persze ha semmilyen előírást nem szegünk meg vele, csak akkor. Nem lenne jó, ha miattam veszítené el az állását. Ma igen nagy segítségemre volt és nem kirúgatással gondoltam meghálálni.
"Ha Nabilnak minden barátja ilyen dögös, mindig pír lesz az arcomon."
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.13. 18:21

Esemény: Rahmatullah üzenete
Helyszín: Kereskedőnegyed, A Szeráj

-Rendben van Zanazan, akkor megvárlak, aztán benézünk Nabilhoz...nem nem szegünk meg előírást, mára kimenőt kapott, mert friss hasi sebbel jött be, és átvérezte a kötést, most a felcser cseréli rajta az újat. Ezért kellet beugranom helyette.

Ismét áthaladtok a halastavas belső kerten. Zsbibaba lepattan a fáról ahol eddig volt, és álló tigrisfarkincával vidáman galoppozik felés, hogy hozzád dörgölőzzön. Most éppen nem dönt le a lábadról, de a több mázsás tigrisnek van súlya.

-Nahát! -lelkendezik Zyad eddig ezt még csak a gondozójával tette meg. Egyébként tudtad hogy ezt a macskát Nabil menekítette ki az Állatvásárról, még mikor ott dolgozott? Az Arénába szánták volna harcolni, de Nabil lenyúlta mikor még kölyöktigris volt. Egy időben dolgozott ott, mielőtt ide jött volna...vagy két hétig cucliztatta, meg etetgettük, aztán kerítettünk neki gondozót.

(Off: Reagolhatsz erre is majd visszautalok rá.)

Rahmatullah személyesen fogad. Ugyanott mint a múltkor. Különbség csak annyi hogy ezűttal háromszor annyi kaja és ital van az asztalon, de fájdalom, miután épp ebéd után vagy nem igazán vagy nagyon éhes, bár az édesség most is inycsiklandónak tűnik.

-Zanazan Walra! -köszötn Rahmatullah. Négy napja vagy a Nevető Huri szolgálatában de máris annyit próbáltak, mint egy sivatagi nomádot! - mosolyodik el.

-Ülj le, egyél, igyál és figyelj rám!

-Beszéltem Abdullal hogy mit végeztél nála. Roppant elégedett volt veled, és ha ő elégedett, én is az vagyok. Elmondta, hogy kis híja volt hogy el nem kaptad a gyújtogatókat, beszélt a tetoválásról is. -Imnekóék, hát igen...a Gályák Ligára akarták terelni a gyanúnk. Tudod...Imekóék egy enoszukei testvérpár...az erioni alvilág egyik csoportját képviselik, mindenben benne van a kezük, amiben pénz van. Akárcsak nekünk, a különbség annyi, hogy én nem raboltatom el a versenytársaim gyermekeit, hogy az életükkel zsaroljam őket...-nagyot sóhajt- ...a pénzvilág gátlástalan Zanazan és könnyen bemocskolódhatsz. Dzsahnak hála én mindíg húztam egy határt amit nem léptem át. Élni és élni hagyni ez az én filozófiám.

-Az a gyanúm Imekóék valahogy pénzzel, vagy más módon rávették a Falban tanyázó patkányembereket, hogy támadják meg a kerületet. Ezt a gyanút a Város hercege is osztja, de nincs bizonyítéka...nem tudjuk pontosan mi áll a patkányinvázió hátterében de egy biztos...

-Hallottad már a hercegi kikiálltók legújabb hírdetményét? Kalandozócsapatokat szerveznek, akik behatolnak az Erioni Fal-ba, hogy megritkítsák a patkányemberek populációját, és lefejezzék a patkányok vezérét. Igazi, mondhatni államilag szervezett tisztogatás lesz, a Herceg őrjöngött, mikor a kerületet meglátta a támadás után. Kerek egy ezüstöt fizet miinden patkányember fejéért és 100 aranyat a Patkánybáróéért aki irányítja őket. De csak egy hónap múlva, mert egyszerre akarják indítani a hajtóvadászatot, mert úgy hatékonyabb. Kalandozók százai jelentkeztek eddig is, igazi szupervállalkozás ez, ellepik a falat a hétpróbás zsiványok és jaj a kids rohadékoknak!

-Nos, a Kereskedő céhek is nevezhetnek be csoportokat. Ez dicsőséget hozhat nekünk, ha a Nebető Huri Céh is felállít egyi kommandót, ami jól teljesít. A többi ház már fel is állította a kalandozókból szervezett csapatait, van aki többet.

-Én is akarok egy különítményt aki megy patkányt írtani, nehogymár szégyenben maradjunk a kereskedők és a Város előtt, hogy nem tudtam a zsebembe nyúlni amikor kellett.

-Úgy döntöttem te leszel a "Fekete Huri" kommandójának a szervezője. Megbízlak vele, hogy szervezz egy ötfős csapatot -telejsen rád bízom kiket- hogy a házunkat a herceg Nagy Patkányvadászatára benevezhessem!

-Természetesen nem lennék hálátlan ha vállalnád...ha legalább 50 patkányfajzatot kiirtotok akkor -a herceg fizetsége mellé- jutalmul a csapat minden tagjának fegyverét Rúnamágus fogja megbűvölni! Úgyhogy csináltass egy mesterkováccsal egy szuper buzogányt és én -ha sikerrel jársz - állom az árát hogy berúnázzák!

-És...a jó munkát értékelni kell!

Rahmatullah két erszényt ad át.

-Ez itt 5 arany rendkivűli jutalom a Nevető Huri Céh juttatása a kiváló teljesítményedért.

-Ez a másik 5 arany pedig magának a Városi magisztrátusnak a rendkivűli jutalma mindazon kalandozók számára, akik bizonyíthatóan ott voltak a Kézművesek utcájában és védték a várost! Gratulálok Zanazan!

-Szóval, mi a válaszod az ajánlatomra?
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.13. 18:42

(Zanazan)

Aggodalom suhan át arcomon, hogyhogy átvérzett Nabil kötése, és rögtön sejtem, vakarászta a kencét.
"Ahhhh...nem bírta ki..."

Zsebibaba lendóletességére előre felveszek egy állást, hogy ne taglózzon le, ha rámtámaszkodik.

-Még midig nehéz vagy-paskolom meg az álla oldalát, és fülelek Zyadra.
-Állatvásár, igen, Nabil említett valami ottani szolgálatot és egyáltalán nincs jó véleménnyel arról a helyről. Sőt, valami nagyon is bántja, de nem volt még alkalmam szóba hozni. Mit ajánlasz, mikor lenne érdemes? Nagyon elrontaná a kedvét, ha valamikor rákérdeznék nála? Egyébként jó tőle, hogy kimentette Zsebibabát :) Cucliztatta? Nem hiszem el!

Az étel láttán megfájdul a szívem.
"kellett nekem annyit falni! Most is megtömhettem volna úgy, hogy a fülemen is sült lógna ki!" Azért magam elé veszek egy tál édességet 8) Sütinek mindig van hely.
Figyelek, mert Rahmatullah fontos dolgokat taglal. Enoszukét hallva annyi ugrik csak be, azok is sárgák, mint a niareiek, csak rosszabb fából faragták őket.
A Fal hallatán felszalad a szemöldököm, de aztán helyére kerül, egy olyan vastag városfalban már mért ne lakhatnának? Még nem áll össze a kép, mi jó abban Imekonak, ha felbérelt dögökkel szétkúratja a negyedet, de kicsi szem vagyok én hatalmi játszmákban.
Buzgón nyomom magamba az édességet a bérelős szervezkedős résznél. Így majdnem félre is nyelem, amikor Samír megpendíti, rám gondolt szervezőként. Én, a kis frissen végzett alidari fegyverfprgató?
"Lehet, hogy frissen végeztem, de olyan eseteket éltem át, amiről már mesélhetek másoknak! Sőt, bátran kijelenthetem, nem hugyozom össze magam, ha túlerővel kerülök szembe."

-Bárkit választhatok? - nyelem le szemkönnyezés és köhögés után a falatot, és kezdek belelkesülni.
Észbe kapok, leteszem a tálat, megtörlöm a szám, meghajolva veszem át az erszényeket.

-Azt kell mondanom, ön és a város hercege nagyon bőkezű, mindkettejüket csókolja homlokon az az isten, aki szívüknek legkedvesebb! Pedig én csak a munkámat szerettem volna felvenni, nem a jutalomért hadakoztam, ám ha így esik, hogy ezt honorálni szeretné valaki, nem vagyok semmi jónak elrontója :)
"Lesz új vértem, pl..."
-Megtiszteltetésnek veszem, hogy rám gondolt, és legjobb tudásom szerint igyekszem összeválogatni a csapatot.
Gondolatban már körvonalazódik is, kiket keresnék meg mihamarabb ez ügyben.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
685 hozzászólás • Oldal: 40 / 46 • 1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 46

Vissza: Kereskedõnegyed