• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 22 / 51 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.10. 20:47

( Nasha Verdon )

- Jól van na. Már magam se tudom mit beszélek. * mosolygok rá társamra. *

- Mit keresek itt? * húzom meg a vállam. *
- Ha én azt tudnám. Követem a sorsomat irányító ismeretlen felsőbb hatalom hívó szavát. Egy barátom szerint el nem kerülhetem, le kell rónom egy kötelességet, és lehet nem élem túl. Kérdéseimre választ elméletileg itt Zenton városában egy bizonyos Thurza Dephriton-tól fogok kapni, amennyiben felkeresem. Hát röviden és tömören ennyi.

- És te, mit keresel itt, ha szabad megkérdeznem ?
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.11. 7:27

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral lábainál útközben
Időpont: Tavasz közepe, 1.nap este
Résztvevők:Wenla,Ryel wes Nortendall

Ryel semmi választ nem kap szavaira, összeszedi magát és még szédelegve átmegy a fogadóba. Ahogy belép meglátja Wenlát a pultnál a fogadóssal beszélgetve.Ahogy elindul arrafelé annyit vesz észre három új jövevény van a fogadóban abból az egyik a pultnál áll.A másik kettő egy asztalnál üldögél.Lassan botorkálva eljut a pultig és a pult szélébe kapaszkodva megáll Wenla mellett.Közben a fogadós Wenlához beszél.

-Hát volt egy papunk de istene nyugosztalja kb egy fél éve meghalt és azóta még nem érkezett ide másik.Bízunk benne hogy hamarosan ideér a hívek már várják, istentelen egy vidék ez.Hát hogy nézet ki az a két ember? Semmi különleges nem volt rajtuk olyan zsoldosoknak vagy kalandozóféléknek ismertem meg őket, urunk Thurza Dephriton megbízta őket egy feladattal és azóta nem jelentkeztek. Néha az úr is lejön ide érdeklődni utánuk hátha felbukkanak.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.11. 7:47

Ryell

Wenlára néz de mielőtt mondhatna bármit is a fogadós másfelé tereli gondolatait.

<<...Thurza Dephriton ?... hiszen őt kell megkeresnem. Nem ártana tudni rólla valamit. >>
- Bocsánat hogy így közbe szólok de milyen ember ez a Thurza Dephriton ? Modana rólla valamit? Mellesleg köszönöm a segítségüket magamtól biztos nem tudtam volna átmenni a gyógyítóhoz. :)

<<Vajon Wenla rendelt mér valamit enni? Mert mostmár mégjobban éhes vagyok! :evil: :hogyaza: >>
Megvárja a fogadós válaszát majd megkérdezi:
- Valami vacsorát kaphatnék? Wenla te rendeltél már?
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.11. 15:27

(Chin)

*Elmerengve nézek kicsit magam elé, majd felpillantva rámosolygok Nashára.*
< Ez az állandó mosolygás lassan már szokásommá válik... de mit tegyek, ha erre a lányra csak mosolyogni lehet? >

- Hááát, én igazából egy alakot keresek... Thurza Dephriton-t. Talán hallottál már róla... :D
- Igazából azt sem tudom miért kell Őt keresnem, és miért. Egy levél és egy amulett az összes ami erre ösztökél. A levelet találtam, az amulett pár hónapja halott mesteremé. És vele temettük el... - kissé csodálkozó, kérdő arcot vágok. Olyan "na erre mondj valamit"-félét.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.11. 20:44

( Nasha Verdon )

* Chin szavait végighallgatva egy pár pillanatig elmerengek. *

- Hát ehhez már nem tudok mit hozzászólni. Viszont te is a mestered által vagy itt. Én is. Majd erre is talán fény derül.

- Ellenben kezdek nagyon éhes és szomjas lenni. Ha nem érkezik nagyon sürgősen a hölgy, itt pusztulok el

- Amúgy áll még a ma esti párbaj? * és nézek rá huncut mosollyal?
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.11. 20:52

(Chin)

*Megfenem képzeletbeli bajszomat a hüvelykujjammal.*

- Naná! Nem mulasztanám el semmi pénzért!...
- De a vacsora tényleg jöhetne már...

*Megintcsak körbenézek... és látom, hogy "elázott" emberünk az utcáról visszatért! Észre sem vettem...*

- Nézzd csak - súgom Nashának - nagyon jó javasember lehet a városban, ha máris kijózanították. - bökök a pult felé...*

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.11. 22:51

(Wenla)

-Ah, én már rendeltem, de egyél te is valamit. Jobban vagy, A színed még mindig sápadt, ülj már le. Éhes-mutatok Ryelre a fogadósnak-Ó, mond már el, hogy nézett ki az a két fickó, akik megtámadtak téged? lehet, ők azok, akik egy hónapja eltűntek.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.11. 23:10

Ryell

-Jobban? Ez csak megítélés kérdése...ha ismét magamtól összeesnék miközben azt bizonygatom mennyire jól vagyok nos akkor nem nem vagyok jól. Addig meg, hát majd meglátjuk, nemde?

-Igazából nem szeretnék arról a két fickóról beszélni... éhesen legalábbis nem.
- De ameddig az ételre várunk mást nem tehetek, szóval lemondom. Nos a magasabb amolyan lovagféle lehetett szebb napjaiban.Fekete páncél hatalmas véres kard leginkább Darton egy hívéhez tudnám hasonlítani leszámítva azt a tényt hogy a Hallgatag úrnak nincsenek élőholt szolgái. Ha lennének is nem mernének kezet emelni egy Pyar hitűre csak úgy hirtelen felindulásból
<<... remélem nem szakad rám a vakolat, mert az azért túlzás hogy, annyira hitbuzgó vagyok>>
Mert hogy halott volt ahhoz nem férhet kétség. Járó és temetetlen halott...ráadásul igen veszélyes, nagy szerencsémre még mielőtt kárt tehetett volna bennem sikerült legyőznöm.
A másik kicsit görnyedtebb volt és idősebbnek nézett ki, már amennyit láttam belőle alakját ugyanis egy fekete köpeny takarta. Korát meg szégyenitő gyorsasággal volt képes forgatni azt az átkozott botját aminek következtében még mindig fáj a lábam és aztán a rozsdás karddal is sikerült megvágni annak az átkozott teremtménynek!
Kicsit megköszörüli torkát majd a fogadóshoz fordul:
-Nos remélem ráismert arra a kettőre, ha nem hát annyit sikerült elérnie bájos útitárs nőmnek hogy, most már a szám is ki van száradva szóval örülnék egy kis innivalónak is. Ugye van pálinkájuk? :lol:
Mellé kérnék én is valamit enni de teljesen mi az, mert farkas éhes vagyok.

<<Hát remélem nem kell sokáig várnom a vacsorára...furcsa olyan természetes dolog hogy, megyek az erdőben és megtámad két hulla. Nem értem miért nem vagyok megijedve meglepve vagy hasonló... Erre mondaná a mester hogy.: Felettébb különös!... Na igen a mester, ő nem nézné jó szemel ha most leinnám magam. De nem mulatni készülök pusztán a könnyebb alvás miatt.>>- nyugtatgatya lelkiismeretét.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.12. 14:22

(Wenla)

Nagyokat bólogatok.
-Igen, úgy nézze meg, a társam ilyenekkel harcolt! Én hősiesen hevertem egy bokor alatt, hátulról támogatva 8)
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.12. 17:21

( Nasha Verdon )

* Chin válaszát hallva a párbajt illetően csak mosolygok egyet. Amikor a pultnál lévő részeg emberkére mutat, akit befelé jövet láttunk, kicsit elgondolkodok, és jól megnézem magamnak. *
- Tényleg, * fordítom vissza figyelmemet társamra * most hogy így mondod, egyrészt én sem láttam bejönni, másrészt tényleg gyorsan magához tért. Talán túl gyorsan. Vagy lehet nem is részeg volt csak ájult, és itt nem tudták magához téríteni.

- Viszont ha jobban körbenézel, nemigen lehet sok idegeneket látni errefelé. Bár nem tudom pontosan hol vagyunk, de ez szerintem akkor is furcsa. Lehet valami köze van ezeknek a furcsa lényeknek is, akikkel az előző fogadóban találkoztunk. Ott a fogadósnő mondta is, hogy elmaradnak az utazók arrafelé.

* sóhajtok egyet, majd odahúzok magamhoz egy másik széket, már ha van, és felteszem rá a lábaimat. *

- Kicsit elfáradtam ma, és gyengének is érzem magam. Egy jó nagy alvás és pihenés hiányzik csak. Ja, és egy finom, illatos forró fürdő. De erre még ráérünk. Időnk, mint a tenger. * és legyintek egyet. *

- Kicsit sokat hallom a saját hangomat, nem gondolod? Olyan csendes vagy, valami baj van? * nézek rá kérdő tekintettel. *
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.12. 19:30

Ryell

Kicsit meglepve néz Wenlára:
- Pedig a végére nagyon belendültél 8)...
Közben türelmetlenül mered a fogadósra várva a kaját.
<<... Nem értem mi olyan nagy szám ezen? A halottak nem lehetnek sosem olyan erősek mintha élnének, mert csak mágia mozgatja őket. Rossz fajta mágia...>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.12. 20:31

(Chin)

*Végignézem a lábpakolós mutatványt, majd elismerően biccentek.*

- Okos, ez eszembe sem jutott... Megosztanád velem a lábtartó székedet? - nézek rá huncutul.
- Baj? Tudtommal nincs - rázom meg fejem. - Csak nem tudok betelni... - harapom el a mondatot. Hirtelen nagy késése lett a bornak, így az üveg mögé rejtem zavarom...
- Elfáradtál? Versenyt inni bármikor lehet... A foró fürdő jól hangzik, mesterem meg tanított kicsit a masszírozás tudományára is... bár inkább a tetoválás kötötte le figyelmem...

- Azt hiszem sok furcsa dolog történt/történik errefelé. Élőholtak, rejtélyes levelek, eltűnő szellemek, ösvények... Talán nem véletlenül vagyunk itt...
- Mi lenne ha együtt maradnák továbbra is? Legalább mi már ismerjük valamennyire egymást... - pirulok el ismét, s az asztal lapját kezdem bámulni...

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.13. 7:37

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 1.nap, este
Résztvevők: Nasha Verdon,Chin Chüang,Ragdox

(Ragdox)

A fogadós rád néz majd válaszol.
-Igen ismerem bár egy jó ideje nem láttam, az urunk bízta meg valamivel és azóta nem láttuk. Remélem nem esett baja.Szerintem holnap ha felkeresed ő bővebben tud erről nyilatkozni neked.

Közben nyílik az ajtó és egy alak tántorog be rajta odamegy a pulthoz és elkezd beszélgetni a fogadóssal és a növel, mászkáló halottakról és hiányzó utazókról.

(Nasha Verdon,Chin Chüang)

Pár perc elteltével érkezik a megrendelt étel és ital.A pincérlány kihozza és lerakja elétek.Jó étvágyat kíván majd eltűnik a konyha felé. Közben lassan kezd kiürülni a fogadó az emberek felállnak az asztaloktól és indulnak el hazafelé, ami azért is különös mert még nincs túl késő nem is olyan rég sötétedett be.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.13. 7:43

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral lábainál útközben
Időpont: Tavasz közepe, 1.nap este
Résztvevők:Wenla,Ryel wes Nortendall

A fogadós száj tátva hallgatja a veletek történteket, majd összerezzen az élőholtak említésére.
-Foglaljanak helyet kész a vacsora ha végeztek utána beszélgethetünk még-mutat egy üres asztalra.
A pult mellett nyílik az ajtó és egy nő megjelenik az általatok rendelt étellel majd lerakja nektek az asztalra.Ahogy körbenéztek feltűnik hogy a fogadó szinte teljesen kiürült rajtatok kívül csak a másik három ismeretlen van itt. A helyiek már elmentek haza pedig nemrég sötétedett csak be.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.13. 8:21

( Nasha Verdon )

* Ahogy Chin huncut mosollyal elkéri a székem felét, szemtelenül rávigyorgok, majd egy fél pillanat kivárása után a lábaim segítségével úgy tolom a széket, hogy neki is jusson egy kis hely rajta. *

< Hm, ahhoz képest, hogy állandóan zavarban van, fürdés és masszázs közösen, ja és tetoválás? Furcsa fickó. >

* Beszédét végighallgatva csak bólintok egyet. *

- Rendben van, én is jó ötletnek tartom az együtt maradást, azért is, mert láthatóan ugyanaz az idekerülésünk története és a célunk. Azonkívül ha továbbra is ilyen élőhallottakkal és egyéb szörnyekkel kell szembenézni, én egyedül nem biztos, hogy boldogulnék.

- Jó a párbaj elhalasztva, ha nem gond, mert nagyon nem bírnám. A fürdőzésről meg ne is álmodj. Ott szeretek egyedül lenni, is kizárni a külvilág minden gondját-baját. A masszázs viszont jól hangzik. Majd alkalomadtán kipróbálom tudományodat. Idővel biztos. A tetkóról pedig ne is álmodj. * majd finoman és halkan nevetek egyet.

* Közben szerencsére megérkezik a vacsora. Megköszönöm a lánynak, majd nekilátok. *

- Na végre. Már nagyon éhes voltam. Jó étvágyat kívánok.

* Ahogy kezdenek kiszállingózni a vendégek a fogadóból, összehúzott tekintettel figyelem őket, majd kinézve az ablakon furcsállni kezdem, hogy még korán van. *

- Chin, nézd csak, még milyen korán van, de az emberek már láthatóan sietősen távoznak. Vajon mi folyik itt. Na először befejezem a vacsit, majd megérdeklődöm a fogadóstól. Gondolom ráér. Ha valaki meg merészel zavarni most, komolyan mondom nagyon megbánja.
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 22 / 51 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 51

Vissza: Régi Kalandok...