• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Larrien (Larrien)

A megunt, elhagyott, elhunyt karakterek "otthona"...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
26 hozzászólás • Oldal: 1 / 2 • 1, 2

Larrien (Larrien)

HozzászólásSzerző: Larrien » 2008.04.05. 21:12

Név:Larrien
Faj:Wier
Kor:1168
Kaszt:Harcos
Jellem:Halál-Rend

A születésem éve Pyarron szerin 2533, pontosan 1168 éve járom a hatalmas Ynev földjét. Rengeteg helyen megfordultam már, de sehol sem találtam meg az életem. De kezdjük az elején…
Toron egy határ menti falujában születtem, egy ócska kis házban. Apámat nem ismertem soha, de nem is érdekelt. Egyszer kérdeztem felőle anyámtól, de csak annyit mondott:
-Az apád meghalt mielőtt megismerhettem volna nem hagyott rád semmit…
És amikor láttam, hogy a könnyek kezdek gyülekezni anyám szemében megértettem, nem kérdezek felőle többet. A szegény faluban volt egy ember aki messzi földről jött amit beszédstílusán és a bőre színéről lehetett megismerni,hogy nem ide való. Mint végül kiderült apám jó barátja volt és ő tanított a fegyverforgatásra. Remek harcos volt és megpróbálta nem csak a testemet hanem az elmémet is megedzeni. Egy igen furcsa harci stílust sajátítottam el ami az ellenfél pusztítására nem az elfogására volt alkalmas. A hirtelen helyváltások magas ugrások és hatalmas lendületű roncsoló hatású vágások jellemezték. Az első években még a fegyvert is alig tudtam megtartani, de amikor már kb. olyan 10 éves lehettem már könnyedén mentek a mozdulatok. Életem ezen szakaszán tanultam meg a kardforgatás alapjait.

Az első megrázkódtatás 16 éves koromban ért, amikor felébredt bennem a vérszomj. Amikor először ittam vért egy birkáé volt a nyírásánál felsértett bőr alól kicsorduló vér látványa megőrített és azon kaptam magam, hogy a birka el akar menekülni és vagy négy-öt deci vért kiszívtam belőle. Valószínűleg nem csak a mesterem látta ezt, de ő volt az, aki elmagyarázta miért is vágyom én ennyire a vérre. Bár az ő belátása szerint erről anyámmal kéne beszélnem, hiszen ezt a tulajdonságot tőle örököltem. Pár hét alatt sikerült uralmam alá hajtani a wier lét minden előnyét, nagyon élveztem. Ám amikor már azt hittem mindent tudok, amikor rajtaütöttek a falun. Egyszerű emberek voltak, akik nem embereket keresnek. Vámpírvadászok voltak apám úgynevezett munkatársai, kik apám félbehagyott munkáját akarták befejezni. A harcban nagy hasznát vettem a mesterem tudományának és a rosszul kiképzett harcosokat sikerült hárítani, és akiket nem öltünk meg elmenekültek. De egy ember egy fura alak nem menekült el, hanem harcolt tovább. A mester volt az aki kikényszerítette a harcot és mintha ismerték volna egymást, de ez nem akadályozta meg hogy a fejét vegye Lie-mesternek. Az, akit hatalmas harcosnak hittem most fej nélkül borul le a földre és élettelen testéből kiálló kard állítja meg a továbbgurulását. Teljesen lesápadtam és még föleszmélni sem volt időm, amikor az anyám a kezembe nyomott egy nagy pakkot és a falu leggyorsabb lovára rakott. A falu elhagyásakor még láttam, ahogy az anyám is a földre hull a nyílvessző hatására mi a torkát átszúrva a kezében állapodott meg. Mikor már elég távol voltam a falutól kétnapi lovaglás után leestem a lóról és elaludtam. Másnap, amikor fölébredtem az első dolgom volt, hogy megnézzem a pakkot amit az anyám adott halála előtt. Egy levél volt benne az apámtól, amiben elmagyarázta, hogy ő egy vámpívadász volt és anyámat meg kellett volna ölnie mivel a wierek közé tartozott. Ám ő beleszeretett és elvette feleségül. Mivel nem jelentett veszélyt anyám ezért a vadászok eltusolták az ügyet. Ám apám egyik ellensége kihasználva az alkalmat megszegte feljebbvalói parancsát és bár kirúgták voltak követői, akikkel megölte apámat. Bár sikerült elrejtenie minket anyámmal, és egy barátjára Lie-mesterre bíznia minket. De megtaláltak… Apám rám hagyta a kardját, ami ezüsttel volt bevonva és 3 ezüstkarót. A levél utasítása szerint el kellett mennem az északi szövetségbe ahol folytatják a kiképzésem és egy Frainn nevezetű elfet keressek meg. Amikor megérkeztem az egyik városba nem kellett keresnem meg talált. Egy fogadóba voltam, amikor mellé ült és megszólított. Még 50 kemény évig tartott a kiképzés amit kaptam. Mindent megtudtam a vámpírokról, még azt is mire szoktak gondolni, amikor végigmérnek egy embert. Amikor az első vámpíromat megöltem teljesen egyedül 500 éves lehettem, Frainn halálos sebet kapott és én is elvesztettem a bal kezemet. A haldoklása közben Larriennek nevezett, ami elfül annyit tesz: farkas vér. Ám a csata nagyon legyengített és sok-sok évtizedet töltöttem magányban visszavonultan a hegyekben. Amikor visszatértem megpróbáltam elvegyülten éltem a vámpírvadászok szervezetében, ahol kaptam egy műkezet, amit akkor vesztettem el mikor a legjobb barátomat. Most a következő vámpír, akinek a nyomában vagyok Erionban található.

Egy egyszerű hosszúkabátot hordok. A pótkezemról bárki megismerhet, mivel nem hajlik a könyöke és ez könnyen kiszúrható. Csak a feljebbvalóimnak engedelmeskedek, és mindig magamnál tartom a fegyvereimet, ami közül csakis a kardom látszik a család címerével.

„Minden célon túl ott vár a következő”

viewtopic.php?f=44&t=1025&start=0
Larrien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 21
Vissza a tetejére

Re: Larrien (Larrien)

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2008.04.07. 15:28

Szia!

Az előtöriben csak a wier-vámpírvadász-elf oktatja ellenmondást találtam. Nekem visszás ez a kapocs.
Mivel közel olyan idős vagy mint egy hajlott korú elf, kíváncsi lettem volna hogy, hogy intézed a vérivást, vámpírvadászként....
Sajnos a TF nincs nállam így annak még utánnanézek, hogy az öregedést bármilyen, vagy csak emberi vér ivása állítja meg.

Kíváncsi vagyok a HM-re akinél indulsz, vajh Ő mit szól hozzá.
Ezen a vámpírvadász, elf tanító dolgon szeretném ha kicsit elgondolkoznál, nem-e lehetne valahogy hihetőbbé tenni, mert így megmondom őszintén Én nem tartom indokoltnak a szervezet részéről azt hogy életben hagyjanak azt meg végképp nem hogy soraik közé fogadjanak. Az elf akinek apád a vámpírvadász volt a barátja/fegyvertársa vagy akármilye szintén nem értem miért tanítana ki.
Mindezt csak beszélgetve és nem az elképzelésed ellen beszélve.

Kaspar
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 653
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Larrien » 2008.04.07. 18:22

Ahhoz hogy ne öregedjek valóban emberi vérre van szükségem, de ezt az aktuális esti utcalány vagy valami romlott részeg meg tudja adni a napi 1-2 decit.

Az elf tanár pedig az apám alatt dolgozott a szervezetben és nagyon jó barátja let az idők során, és ő ajánlotta fel hogy ha már ő nem lesz akkor kitanít engem. A vámpívadászok pedig azért alkamaznak mert a fajtámat ösztönösen megérzem és ezáltel könnyen ki tudom őket szúrni, valamint az apám tetteit sem hagyták figyelmen kívül.

De ha nem elfogadhatóak a magyarázataim akkor átírhatom az előtörimet.

Larrien
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2008.04.07. 18:53

Larrien.

Maradjunk a beszélgetésnél egyenlőre a kariddal kapcsolatban.
Nem akarok semmi jónak elrontója lenni, de :
- több mint ezer éves vagy és első szintű
-megöltél egyedül egy vámpírt, elf mestered meghalt, és te még mindig első szintű vagy
-apád a tapasztalt vámpírvadász nem tudott elrejteni gyűlölt ellenfele bosszúja elöl, neked két nap vágta elég, hogy utánna biztonságban eljuss... valahova ahol már vár rád az elf
-a vadásztestvériség aki eleddig vámpírokat és gondolom wiereket ölt minden zokszó nélkül egyik legelismertebb tagjától elfogadja azt, hogy egy wiernek csinál gyereket, és azt védelmezik sőtt fel is nevelik kiképzik maguk közül valónak.
-azt hogy apád a vámpírölő miért csinál gyereket egy wiernek és anyád miért nem jelent veszélyt szintén megkérdezem, bár az elsőre a szerelmet hozod fel gondolom
-nem irigylik a testvériségben örök életét, nem ítélik el azért hogy utcalányok és részegek vérét szívja, miközben ezekért a bűnökért(is) üldözik és írtják a vámpírokat és vélhetőleg a wiereket is
-másik aspektus: miután apáddal végzett és anyád meg a Te keresésedre indult miért nem csapott le rá a vadásztestvériség, hisz egy fontos megbecsült tagjukat megölte, és ráadásul ki is tagadták, az hogy elötte vagy utánna most lényegtelen.
Ha nekem ezekre a kérdésekre logikus és hihető magyarázatot adsz azonnal támogatom hogy a kari játékba kerüljön.
Köszönöm hogy végigolvastad, hidd el kérlek, hogy nem kötözködni akarok csak a kérdéseim írtam le.

Kaspar
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Larrien » 2008.04.07. 19:09

oké megpróbálok sorban válaszolni azokra a kérdésekre amire megy.

A biztonságos eljutással kezdem: a 2 nap csak arra volt elég hogy megpihenjek és elolvassam a levelet, és utánna indultam útnak az éjszaki szövetségbe (lehet egy kicsit homályos mert egy 15 oldalas sztorit rövidítettem le sry ha ez félreérthető volt)
A vámpírvadászok közt pedig előfordulnak igaz nagyon ritkán de wierek is és az apámnak eléggé megkeserítte az életét mire elfogadták ezt a tényt (bár ez sem derült ki az én hibám miatt)
Hát igen a szerelem minden akadályt ledönthet (sajnos ide télleg nem tudok más indokot)
A vérivás miatt irigyelnek de mivel végzem a munkám és nem öltem még meg azért valakit mert a vérét akartam, ha ugyan jobban oda is figyelnek rám azért még nekik dolgozom. Hiszen ah el akarsz fogni valakit úgy kell gondolkodnod mint ő.
Apám gyilkosa pedig szerintem kapcsolatokkal rengeteg helyen meghúzhatta magát a bosszút kitervelve még ha ezzel fel kellett áldozni pár besúgólyát, erre rengeteg módot lehet kitalálni.
Ami a szintet illeti valóban nem túl életképes a kari mert valóban ilyen tapasztalattal nem 1 szintű ezért szerintem megpróbálok egy másik koncepciót kitalálni mert ez így télleg irreális.
És tudom, hogy nem bántásból mondod ezeket és belátom ez nem jó így.

Larrien

Larrien
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Larrien » 2008.04.08. 18:35

Név: Larrien
Faj: Wier
Kaszt: Harcos
Kor: 40
Jellem: Halál

I. Gyermekkor:

1. Milyen nemzetiségű a karakter és hol született?
Tiadlan határán egy kis eldugott faluban látta meg a napvilágot, de sosem tartozott közéjük.

2. Kik voltak a szülei? Mi a foglalkozásuk/vagy kasztjuk?
Az anyja egyszerű helyi polgár aki mit sem sejtve beleszeretett egy idegenbe aki megajándékozta egy gyermekkel, bár egy éjszakánál többet nem találkozott vele.

3. Milyen társadalmi pozíciót és vagyoni helyzetben volt a család? (gazdagok, szegények, megbecsültek, számkivetettek, stb)
Az anyám szegény sorban neveltetett egészen haláláig.

4. Hol és milyen formában végezte tanoncéveit a karakter? (Céh, iskola, magányos mester, szülők okítása)
Miután anyám meghalt 5 évesen az utcára kerültem ahol a többi hasonló sorsú gyermek segítségével képes voltam elbújkálni és életben maradni. Már az első pár évben sikerült a 16 éves szőkehajúj Peetnek az úgy nevezett vezérünknek elnyerni a bizalmát azzal hogy megmentettem az életét amikor egy felbőszült kutya sarokba szorította és én hatalmas erőfeszítésemnek hála ledontöttem egy pódiumot a kutyára és így el tudott menekülni Peet. Kb. olyan 16 felé lehettem és már én töltöttem be a főnök szerepét amikor az egyik kocsmában belekeveredtem egy balhéba mert rossz emberbe kötöttünk bele és egy kés vetett véget a csetepaténak. Egy furcsa ember mentett meg és bújtatott el. Ez az ember egy tolvajklá magasbeosztású tagja volt. Így kerültem bele a gépezetbe.
5. Gyeremkkorban történt jelentős családi tragédiék (ha voltak ilyenek)
Anyám halála 5 éves koromban nyomta rá a pecsétet életemre.

6. Gyermekkorban történ jelentős -a karakter életútját befolyásoló- örömteli események (ha voltak ilyenek)
Amikor a tolvaj klán fölfedezett.
7. Miért azt tanulta a karakter amit? (a képzettségek megindoklása; pl.: a Céhben tanulata, az apja kovács volt, stb.)
A klán okított a harcra és a lopakodásra.

8. Mi az amihez a karakter különösen jól ért és miért sikerült ilyen magas szintre jutnia benne? (Értsd a karinak mely képzettségei vannak 3. fok fölött és miért?)
A lopakodás és a tőrhajítás.

9. Ha karakter családi kapcsolatrendszerének vázolása. (Pl: van egy fogadós nagybátyám Erionban)
Mivel anyámat sem nagyon ismertem ezért nem tudok ilyenek létezéséről.

10. Mi volt a karakter "hobby"-ja? (Olyan képzettségek -ésszerű- megindoklása amik szorosan nem következnének a kasztból.)
Ha magányos és van ideje rá verseket ír.

II. Ifjúkor

1. Szerelmek és barátok (ha voltak/vannak)
Sajnos wier mivoltam miatt nem voltak barátam, és a szerelmnek csak a plátói formályát ismertem.

2. Pártfogók és ellenségek (ha vannak ilyenek azokra hogyan milyen körülmények között tett szert a karakter?)
A klán vezére különös tekintettel odafigyelt rám a tehetségem és a „szenvedélyem” miatt. Mivel ő is wier. Ám ezt a titkot csak ő tudta rólam.

3. Jelentős ifjúkori életesemények (leégett a házuk, elutazott Beriquelre a mestere kíséretében, első csata átélése, stb)-
Az első küldetés végrehajtása ahol csúfos kudarcot vallotam. Csak egy egyszerű gyilkosság lett volna a feladatom de egy szerencsétlen madár miatt, menekülnöm kellett és a 4 nyílvessző ami árszúrta a testemet leterített. Mivel azt hitték meghaltam beledobtak a dögkútba és ott kellet regenerálnom magam és kimászni az éj leple alatt. Valószínűleg csak a klán vezére sejti hogy élek, de soha többé nem mentem vissza...

4. A tanulóévek vége (Mi volt a karakter "mestervizsgája" azaz mi volt az a momentum amikortól az adott Kaszt tagjának számított?)
A mestervizsga az első gyilkosságom amikor az egyik helyi rabszolgakalmárt végeztem ki aki kiskorombo a legnagyobb mumusom volt. Ő volt az akitől kiskorunkban mindig menekülni kellett és nem egy gyermekkori barátomat rabolta el. Ám amikor már felnőttként szembekerültem vele nem koránt sem volt olyan rémisztő. Úgy alakítottam hogy szemtől szembe találkozzak vele. Amikor egy sötét sikátorba fordult egy tőr találta el a karját. Azon nyomban kihúzta és azzal a lendülettel a fegyverét is a kezébe "varászolta". Ám a tőr nem csak egy közönséges tőr volt, Mikor elé álltam már láttam a méreg hatásait. Bizonytalanul állt a lábán és nagyokat pislogott. Jácci könnyetséggel forgolódtam körülötte és közben egyre mélyebb vágásokat ejtettem a teste külünböző pontjain figyelve arra hogy ne haljon bele. A végén amikor már könyörgött az életéért és rengeteg pénzt ajánlgatott, akkor ült ki at elégedett mosoly az arcomra. Lehajoltam mellé és csak annyit súgtam a fülébe:
-A halál nem megvesztegethető.-és elvágtam a torkát.

5. Mit vár el tőle az iskoljája/céhe/rendje/mestere?
Mivel nincs iskolám számkivetett vagyok és csak járom Ynev földjét és pénzért ölök.

6. Mi a karakter célja most hogy az lett aki?
Ynev legjobb késdobálója akar lenni.

7. Kihez hű a karakter? (Kiért érez felelősséget? Kinek hajlandó szívességet tenni/engedelmeskedni és miért?)
Önmagához hű.

III. Személyiség

1. Van a karakternek jellegzetes szokása? (rágja a száját, káromkodik, fütyörészik, mindig zabál valamit, stb)
Mindig piszkála a fülét ha beszélnie kell valami fontosabb emberrel.

2. Miben rejlik a karakter kiválósága? (Pl: kiváló tőrdobó)
Pontosan kiváló tőrdobó :D és a lopakodás mestere.

3. Mi a karakter gyengéje? (Pl. női társaságban annyira zavarban van, hogy nem bír kinyögni egy épkézláb mondatot)
A egyik a fajból adódó vér iránti vágy, a másik pedig hogy hajlamos megfeledkezni magáról és ilyenkor semmibenézi a körülötte lévőket. Ellégé frusztráló tud ez lenni mások számára.

4. Mi a karakter kedvence? (Pl: Imád meztelen talppal sétálgatni a fűben, imádja a törpe pálinkát; stb)
A késeit rendbetenni élezni, fényezni és az ujjai között pörgetni.

5. Mi az amit szívből utál? (pl: a fűzős ruhákat, a füstös kocsmákat, az izzadtságszagot, stb)
A hamis hatalmat. A beképzelt alakokat. Lényegében saját magát is utálja valahol mélyen, de ezt nem hajlandó bevallani.

6. Mi a karakter legnagyobb félelme? (ez lehet irracionális is) (pl: élve eltemetve lenni, víziszony, stb)
A rémálmok amikor az általa megölt emberek föltámadnak és megbosszulják halálukat.

7. Mi a karakter legmerészebb álma? Mire vágyik a legjobban?
Ynev leghírhettebb gyilkosának lenni.

8. Vannak-e a karakternek előítéletei? (nem szükséges ésszerű magyarázatot adni rá, elég hogy a karakter úgy véli ő megfelelő indokkal rendelkezik; Pl: utálom a gorvikiakat, mert egytől egyig aljas gyikos az összes)
Nincsenek előítéletei.

9. Vallásos a karakter? (Ha igen mennyire? Mekkora áldozatot lenne képes hozni a hitéért?)
nincs vallása

10. Mit tart a karakter a mágiáról és a használóiról?
Semmi különöset, azokkal is ugyan úgy végez mint bátki mással ha kell.

Külsőre egy meglehetősen fiatalos hosszű szőke hajú férfi, akinek minden lépése a párduc kecsességével vetekszik. A ruházata egyszerű bő ujjú inget visel bőrnadrággal és csizmával. Fegyvereit mindig magánál tarja de nem látható helyeken. Arcán egyik felének egy részén tetoválás található ami a tolvaj klán gyilkosaira vall, ám avatatlan szemnek semmitmondó nonfuiguratív tetoválás. Hidegfejű és a legtöbb helyzetben nem veszíti el higgatságát. Nem nagy társaságiember de aki megbízik benne azt nem hagyja cserben. Az utóbbi éveit alkalmi begbízásokkal tölti (orvgyilkosságok, lopások, emberrablások) megbízói mindig mások.

Hát akkor megpróbálok egy másik koncepciót reméle ez már reálisabb, Megpróbáltam én is a kérdésekre válaszolgatós formában.
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Larrien 2008.05.07. 9:08-kor.

Larrien
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2008.04.09. 18:57

Szia!

Pár apróság, bár ez már sokkal hihetőbb.
A ninját és azt a justcut vagy mit(ez egyébként mit jelent? ) írd át pls valamely a magusba illő szóra.
A klánírtásoktól erőssen kiver a víz, nem túl fair és elég barbár megoldás a "szabadságra" . Szeretném ha ezt módosítanád. Olyan nagy feladat lenne egy klán szolgálatában, vagy csak általa üldöztetve játszani? A másik megoldás hogy nem kapsz tőlük képzést. Ez a kiképeztek utánna vki legyilkolta a javát de csak Én és pár társam vérünket hullajtva éltük túl... szal ez ... nem fair. Bár ekkor jó alanya vagy a támadók szálelvarrásának :? .
Kinézet ide is kell.

Kaspar
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Larrien » 2008.04.09. 21:50

Rendben holnap javítom. Egyépként a jutsut én is rosszul írtam mert így kell és az csak a ninják harci stílusa, és tudtommal tiadlanban léteznek ninja klánok kb. olyanok mint a fejvadászklánok de ha nincs igatam kijavítom.

Larrien
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Larrien » 2008.04.10. 15:03

És már javítottam is.

Larrien
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2008.04.11. 16:02

Okés köszönöm, jöhet az adatlap.

Kaspar
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Larrien » 2008.04.12. 19:50

Adatlap

Erő: 13 13-KAP
Ügyesség: 16-17KAP
Gyorsaság: 17-19 KAP
Állóképesség: 12-12 KAK
Egészség: 16-17 KAP
Szépség:10+1=11 -10 KAP
Inteligencia: 12+1= 13-12KAP
Akaraterő: 13-13 KAP
Asztrál: 14-14 KAP
Érzékelés: 16-17 KAP

összesen: 144 KAP

Kúltúra: Tiadlani 3
Élő nyelv: Tidalani 3
Helyismeret: Tiadlan 3
fegyverhasználat: tőr 4 KAP 4
fegyverdobás: dobótőr 4 KAP 4
lopakodás 3 KAP 81%
belharc 3 KAP 3
álcázás/álruha 3 KAP 3
pszi 3 KAP 3
mászás 2 KAP 56%
esés 2 KAP 56%
ugrás 2 KAP 63%
Közös nyelv 2 KAP 2
fegyverdobás idegen fegyverrel 2 KAP 2
futás 2 KAP 2

maradt 15 kp

Felhasznált: 32 KAP

KÉ 15 15 KAP
TÉ 25 25 KAP
VÉ 70 70 KAP
CÉ 0 KAP
HM/szint 10 30 KAP
ÖSSZ:
140 KAP

ÉP alap 4 8 KAP
FP alap 7 7 KAP
FP/szint 11 33 KAP
össz:48 kap

KP alap 1 1 KAP
KP/szint 5 10 KAP
Össz 11 KAP

AME: 14
MME: 13

hm
KÉ: 28 + 2=30
TÉ: 41 + 4=45
VÉ: 83 + 4=87
CÉ: 7

ÉP: 10
FP: 23
tám/kör
dobótőr: 10 11 2 k6 2
összesen: 45 66 99 k6

összesen 11 darab dobótőr van elrejtve a ruhámba 2 az egyik csizmában 1 a másikban 2-2 a combjaimon és 2-2 van odaszíjjazva a felkaromra.

Az utazózáskámban van ezenkívül egy sminkkészlet pár serpenyő hálózsák pár szőrmebunda és kb 5m kotél, valamint pár ruhadarab egy kalap és még 1 pár csizma.
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Larrien 2008.04.17. 10:52-kor.

Larrien
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.04.13. 8:59

Üdv!

375KAP.

A fegyveres képzettségeket tegyük tisztába:
sima tőr használat 4.fok
sima tőr dobása (idegen fegyverként) 2.fok
dobótőr dobás és használat fegyverdobás 4.fok
Így lenne ugye? Tehát a fegyverdobásnál a tőr heylett dobótőr van.

%-os képzettségekhez a megfelelő tulajdonság pluszok nincsennek hozzáadva.

Dobótőrrel az összesített VÉ 99. (87+2+10)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Larrien » 2008.04.13. 18:10

A %-os képzetségekhez ugye a tulajdonság 10 fölötti része adódik?

Larrien
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2008.04.14. 14:13

Igen az.

Kaspar
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.04.15. 5:02

A fegyverdobás képzettség nem ad tulajdonságbónuszt.

Mászáshoz szintén ügyesség tfr jár.

Ugráshoz pedig a teljes erő.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

Következő

Hozzászólás küldése
26 hozzászólás • Oldal: 1 / 2 • 1, 2

Vissza: Temetõ