• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Chorax (Zyndran Kho-Thyram)

A megunt, elhagyott, elhunyt karakterek "otthona"...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
15 hozzászólás • Oldal: 1 / 1

Chorax (Zyndran Kho-Thyram)

HozzászólásSzerző: Chorax » 2008.04.06. 21:12

Név: Zyndran Kho-Thyram
Kor: 18 év
Faj: ember
Nem: férfi
Kaszt: harcos
Kezdő helyszín: Quiron Pentád – Yankar (majd egyszer)

Előtörténet:
18 évvel ezelőtt született Yankarban. Az apja egyszerű kocsmáros volt, anyja pedig szakácsnő. Apja - aki bár inkább hasonlít egy pocakos aszisz kereskedőre - mindenhol azt hangoztatta, hogy ő bizony ősi kyr vérvonalból származik. Természetesen mindenki kinevette a vén bolondot, és mivel a felesége se szült sokáig utódot, nem volt semmi bizonyítéka.
Egészen addig, amíg az akkor majdnem negyven éves felesége meg nem szülte egyetlen gyermekét Zyndrant. A kisfiú hófehér hajjal és csillogó smaragdzöld szemmel jött a világra. Hatalmas volt az öröm a Pusztulatban álló kocsmában, szinte minden törzsvendég elismerte és örömmel üdvözölte a bizonyítékot az ősi vérre.
Az elkövetkezendő néhány évben az apa szinte csak azon dolgozott, hogy a város elöljárói is elismerjék a kyr vérvonalát. Persze meg se hallgatták a füstös képű kövér kocsmárost, nemhogy elismerték volna. Egy idő után az apa belefásult az örökös elutasításokba, és nem próbálkozott többé náluk.
Inkább úgy döntött, hogy ha el nem is ismerik, ő akkor is igazi kyrt nevel a fiából. Persze nem sok mindent tudott a kyrek életéről, így meglehetősen kevés dolgot tudott megismertetni a fiúval. Jószerivel csak egyszerű legendákat, történeteket mesélt el neki, de megtanította írni és olvasni. A kocsma törzsközönsége persze kedvelte a szemük előtt felnövő kis fattyút, aki tudta az okította az ő általa kyrnek vélt viselkedési formákról.
Az egyik vendég különösen kedvelte a kis Zyndrant. Permanionnak hívták, és egy lecsúszott, kiöregedett légiós volt. Több évet szolgált a Yankaronban, de mivel függőség alakult ki nála a kábító és bódító szerek iránt, eltávolították a légió kötelékéből. Tőle tanulta a legtöbbet Zyndran: ő tanította meg harcolni, a fegyverekkel bánni; közben telebeszélte a fiú fejét a légió baromságaival.
Az apja egy ideig még örült is annak, hogy Permanion is tanítgatja a fiút, de annak kevésbé örült, amikor egy napon a fiú elé állt, és bejelentette, hogy ő bizony be fog állni a Yankari Légióba. Kapott ugyan néhány atyai pofont a fiú, de ez az eset csak mégjobban eltökélte a fiút. Még többet lógott együtt Pernanionnal, és még jobban koncentrált, hogy minél jobban elsajátítsa a szegényes tudását az öreg légiósnak. Az apja nem akarta, hogy a fia a többi hullajelölt között végezze, ezért megpróbálta eltávolítani fia közeléből a kivénhedt légióst. Először próbálta szép szóval, majd - mivel nem engedett az öreg - az alvilággal intéztette el. Ők egyszerűen megmérgezték a napi kábítószer adagját.
Zyndrant eléggé megviselte a dolog, és mivel már nem volt maradása a Pusztulatban, elindult a Kaptár irányába, hogy jelentkezzen a Yankaronba...

Kinézet:
Nagyjából 185 magas, jó húsban lévő fiatal férfi. Haja erős szálú hosszú és hófehér. Szeme smaragdzöld. Széles vállú, arányos testalkatú, élesen metszett szabályos arcvonásokkal rendelkezik, fehér szemöldökkel, de ennek ellenére - vagy tán éppen ezért - elég jóképű. Talán a fiatal kora miatt, de még nem nő sem a szakálla sem a bajusza. Kedveli az egyszerű ruhákat, a vasalt bőrbakancsot. Jelenleg csupán egy egyszerű hosszúkardja van, de azt büszkén viseli.

Jellem:
Alapvetően vidám, érdeklődő jellem. Szereti az ismeretlen dolgokat, szívesen tanul minden - sokak számára értelmetlen - ostobaságot. Még életében nem gyilkolt, még nincs is felkészülve lelkileg ilyesmire. Az istenek jelenlétét a világban elismeri, bár nem éppen hitbuzgó. Sohasem volt semmilyen szertartáson sem, amit az égiekről tud azt csak hallomásból hallotta. Jelleme alapvetően Rend.
„Acélos akarat, rendíthetetlen hűség, gyakorlott kéz – a kráni légió pillérei.”
Chorax
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 319
Vissza a tetejére

Re: Chorax (Zyndran Kho-Thyram)

HozzászólásSzerző: Chorax » 2008.04.06. 21:12

Név: Zyndran Kho-Thyram
Kor: 18 év
Faj: ember
Nem: férfi
Kaszt: harcos
Kezdő helyszín: Quiron Pentád – Yankar (majd egyszer)

ADATLAP:

Tulajdonságok:
Erő: 17 (19 KAP)
Gyorsaság: 16 (17 KAP)
Ügyesség: 16 (17 KAP)
Állóképesség: 15 (15 KAP)
Egészség: 15 (15 KAP)
Szépség: 15 (15 KAP)
Intelligencia: 14 (14 KAP)
Akaraterő: 14 (14 KAP)
Asztrál: 12 (12 KAP)
Érzékelés: 12 (12 KAP)

Összesen 150 KAP, marad: 225

Harcértékek:
KÉ alap: 5 (5 KAP) + 12 (Képességekből) + 1 (Harcérték Módosítók) = 18
TÉ alap: 20 (20 KAP) + 19 (Képességekből) + 5 (Harcérték Módosítók) = 44
VÉ alap: 75 (75 KAP) + 12 (Képességekből) + 5 (Harcérték Módosítók) = 92
CÉ alap: 0 + 6 (Képességekből) = 6
Hm/szint: 11 (33 KAP)

Összesen 133 KAP, marad: 92

Ököl: Tám/kör: 1, KÉ: 28, TÉ: 48, VÉ: 93, Sebzés: 1k6/3+1
Hosszú kard: Tám/kör: 1, KÉ: 24, TÉ: 58, VÉ: 108, Sebzés: 1k10+1

Életerő:
Ép alap: 6 (12 KAP)
Fp alap: 6 (6 KAP)
Fp/szint: 10 (30 KAP)

Összesen 48 KAP, marad: 44

Maximális Ép: 11
Maximális Fp: 25

Képzettség pontok:
Kp alap: 7 (7 KAP)
Kp/szint: 15 (30 KAP)

Aktuális Kp: 7 + 15 + 6 + 4 = 32 – 27 = 5

Összesen 37 KAP, marad: 7

Képzettségek:
Hosszú kard használata: 2.fok (2KAP)
Pajzskezelés: 2.fok (2 KAP)
Esés: 25% + 6 = 31% (1 KAP)
Ugrás: 25% + 17 = 42% (1 KAP)
Veszélyérzék: 25% + 2 = 27% (1 KAP)
Öklözés: 2.fok (-5Kp)
Claor használata: 1.fok (-1Kp)
Tőr használata: 1.fok (-1Kp)
Nehézvértviselet: 2.fok (-3Kp)
Kocsmai verekedés: 2.fok (-3Kp)
Írás/olvasás: 2.fok (-4Kp)
Legendaismeret: - Quiron Pentád: 1.fok (-2Kp)
Udvari Etikett: - toroni: 1.fok (-1Kp)
Élő nyelv: - pyar: 2.fok (-2 Kp)
Úszás: 2.fok (-2Kp)
Futás: 1.fok (-3Kp)
Kultúra: – toroni: 3.fok (alap)
Élő nyelv: – toroni: 3.fok (alap)
Helyismeret: – Yankar: 3.fok (alap)

Összesen 7 KAP, marad: 0, (-27 Kp)

Mágia-ellenállás:
Asztrális ME: 12
Mentális ME: 14

Felszerelés:
Egyszerű, de erős ruházat (vasalt bőrbakancs, nadrág, vászoning, mellény, széles bőröv, gatya, kapca)
Hosszú kard (egyszerű hüvelyben), övtáska: kevés aprópénz, ezüst gyűrű,
Chorax
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2008.04.07. 15:35

Szia!

Az előtöri rendben. Jó játékot.

Csak kíváncsiságból, úszni hol tanult meg? A pusztulat az nem porsivatag?

Kaspar
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 653
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Chorax » 2008.04.07. 19:59

Üdv!

Amennyire én tudom, Yankar a tengerparton terül el, a Pusztulat pedig egy városrész.

Ha én élnék egy tengerparti városban biztos lemennék egyszer-kétszer a tengerpartra fürödni. A 2.fok nem egy nagy tudomány...
Chorax
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2008.04.07. 20:07

Ha ez így van elnézést, azt hittem a porsivatag neve a pusztulat, de csak kérdés volt :D ;) . Az azért megvan, hogy Yankar tengerparti város :P .

Kaspar
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 653
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.04.08. 7:56

Üdv!

375 KAP.

A képzettségek eléggé minimalisták KAP-ból. 8) :) Viszont összességében kezdésnek szerintem jól lettek összeválogatva.

A claor az micsoda? (Ez csak kíváncsiság, mert nem ismerem igazán a pentádos kifejezéseket.)

Egyébként köszönöm a szép, pontos statot és az idegnyugtató "egyszerűeséget". :bow:

Ok. Részemről rendben. Jó játékot.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Chorax » 2008.04.08. 9:52

Üdv!

Igyekeztem pontosan számolgatni, és minimálisra tenni a már megtanult képzettségeket. Majd a yankaron megtanítja az életre...

A claor az a yankaron szabványosított fegyvere. Van ahol légiósszablyaként említik.
A harcértékeivel még nem vagyok teljesen tisztában, de Castor (akarom mondani a Zsoldoskapitány) azt mondta, hogy nagyjából a tiadlani mesterkard értékeivel kell majd számolni. De ez még jócskán odébb van...
Chorax
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.04.08. 20:08

Üdv!

Mondtam, hogy még a terület megnyitása odébb van, de látom nagyon szeretnél egy kis Rejtő-feelinget... 8)

Az előtörténettel nekem sincs problémám; teljesen "életszerű" a maga fiktiv ynevi valóságában; engem egy dolog zavar.
Ha valóban meglátszanak rajtad a kyr-vér jelei, akármilyen elkorcsosult és felhígult formában; azt Yankarban komolyan veszik.
A toroniaknak nagyon fontos az ősi vér, az hogy ne vesszen ki a világból. Ha kyr vér jelei mutatkoznak rajtad, az mindenképpen lendít a karakter társadalmi előmenetelén. Nem fogjnak piedesztára emelni és körbehordozni, de nem hagynak elkallódni sem. Ha kyr vérű vagy apád bizton számíthat a városi tanácstól folyosított rendszeres segélyfélékre, amit köteles a taníttatásodra fordítani.
Yankar hivatalos harci iskolája a Yankaraon, a Légió.
Azonban nem minden harcos aki yankari; jelenti azt, hogy igazi légiós kiképzést kapott; azért nem minden helyi férfi töri kezét lábát, hogy oda bekerüljön.

Természetesen vannak magánvállalkozások, magániskolák akik foglalkoznak harcosok kiképzésével és nevelésével. Ezeknek a vállalkozásoknak a vezetői gyakran maguk is kiszolgált claorok, akik kiöregedtek már a Légióból, és a rendes javadalmazásukat efféle vállalkozásból származó pénzekkel egészítik ki.

Ez nem szúrja sem a Városi Magisztrátus, sem a Yankaraon szemét, mivel a veteránok gyakran propagandatevékenységet is kifejtenek a Légió javára és gyakran ráveszik a növendékeiket hogy beálljanak a Légióba, ami -a statisztika szerint- biztos öngyilkosság. 8) Az innen (magániskolákból) kikerülők nem légiósok nem sezrok és nem is quarrok, átlagos harcosok, nem jobbak és nem rosszabbak mint máshol. Így magyarázhatóak a harci képzettségeid.

Ha kyr vérű vagy akkor nem engednek a Pusztulatban tengődni, ez egyszerűen elvi kérdés a toroni famor vezetés részéről. ha valaki azzal áll eléjük, hogy a gyerekem kír vérű, bizony hogy kivizsgálják, -a boszorkánymesterek birtokában vannak olyan vérmágikus módzserek amivel megtudható az igazság - és ha megállja a helyét, számíthatsz valmi anyagi támogatásra a taníttatásodhoz. Többre nem, de mindenképpen adnak esélyt hogy kitörj az obsor-kaszt kötelékéből.

A másik:

Ha Légiós életutat szeretnél bejárni a kezdetektől; az egy borzasztóan kötött játék lesz, nem dönthetsz és nem választsz majd nagyon sok szituációban.
Sezroként -ágyékkötős senkiként- fogod kezdeni te is és a játéklehetőségeid -döntési lehetőségeid abban fognak kimerülni, hogy engedélyt kérsz könnyíteni magadon.
Én nem zárkózom el attól hogy kipróbáld egy légiós életútját, de akkor vedd tudomásul, hogy ilyet hogy szabad akarat, egyszerűen nincs, meg olyan se, hogy én úgy döntök hogy...; ha már beléptél a Légióba, döntenek helyetted neked csak a parancsokat -amik gyakran megalázóak és kifejezetten arra mennek rá hogy emberi mivoltodban megalázzanak és megtörjenek- kell teljesítened psisszenés nélkül. 101 emberből 5 lehet teljes jogú claor.
Ha sezroként kezded a játékot a karakter élete egy vérből, verejtékből és kínból álló szivításhalmaz lesz amíg el nem ér kb olyan 16. szint környékére, amikor megkapja a claorok -teljes jogú légiósok- arany kardtetoválását. Ez ynevi játékidőben olyan 10 évet ölel fel.
Ezt szerenéd? :roll:
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 341
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Chorax » 2008.04.09. 10:41

Üdv!

Én meg már azt hittem – a két másik bíráló bírálata után – hogy sínen van a karakter...Aztán dehogy.

A kyr vér fenntartását Toron részéről (az én elképzelésem szerint) mindig ahhoz a gondolkodáshoz hasonlítottam, mint a mi Földünk II. Világháborús Németországának fajelmélete. Ők a kiválasztott árja nép, a legjobbak mindenek felett, stb, stb...
Maradva ennél a párhuzamnál, ha akkoriban egy köpcös/sötét göndörhajú/nagyorrú fickó erősködni próbált volna, hogy az ő fiacskája az árja néphez tartozik, csak mert szőke hajjal meg kék szemekkel jött a világra, ráadásul ennek okán ő is a német néphez (vagy fajhoz) tartozik, hát biztos nem mondták volna neki, hogy „Hát persze, gyere csak a keblemre árja-testvér!”.
Tudom, nem lehet száz százalékosan egy kaptafára venni a két népet, de azért vannak erősen hasonló dolgaik.
Ezért gondoltam úgy, hogy ha egy olyan apja van a karakternek, aki totálisan nem kyrnek néz ki, akkor bizton elhajtják a fenébe, akárminek is néz ki a fia, hiszen tutira nem kyr. Vajon milyen unoka születik egy ilyen nagyapának a véréből?
Tudom, hogy az előtörténetekben jobb szeretitek a fix dolgokat olvasni. Bele kellett volna írnom mondjuk azt is, hogy akár ki is vizsgálhatták a b.mesterek különféle vérmágiáikkal, hogy milyen százalékban van jelen a kyr vér. Lehet, hogy elég volt az apától egy minta, és abból már le is szűrték, hogy bizony nem kyr a kölyke.

A másikról:
Az alap elképzelés valóban az volt, hogy ágyékkötős senkiből egy idő után valódi légióssá váljon a karakter. Tudom, hogy ez hosszú idő. Azt is gondoltam, hogy ez eléggé lekorlátozza a cselekvést, hiszen katonás fegyelem uralkodik a Yankaraonban.
No de a kiképzésen, szivatáson, véres szenvedésen kívül vannak az egyéb szituációk (őrség, járőrözés a különféle negyedekben, esetleges összecsapások) ahol ki lehet tűnni, és esetleg gyorsabban lehet haladni felfelé. Ha erre még rásegít a kyr-szerűség is, akármi is lehet a dologból. Tudom, hogy a hagyomány a X év, de gondoltam hátha nem kell annyi!
A legrosszabb esetben nem kerül be az öt teljes jogú claor közé, vagy nem éli túl a kiképzést...
Chorax
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.04.09. 13:34

kyr vér:

A párhuzamodnál maradva: Hitler a fizikai külsejét tekintve mennyire hasonlított a szőke kékszemű deltás, magas, árja fajhoz? :roll:

De most hagyjuk ezeket a történelmi anomáliákat, amit el kell dönts:

-A karaktered valóban kyr vérű? Ha igen akkor az van amit írtam. Ha nem, akkor ez semmiféle egyéb előnnyel nem jár számára.

képzési idő:

Bocsánat de miért nem kell annyi idő egy teljes jogú claorrá váláshoz? Az időt és a megpróbáltatásokat ebből a folyamatból nem lehet kispórolni, mert ezen alapszik. Saccra ítáltem hogy körülbelül 10 éves aktív légiós harctéri tapasztalat kell hozzá mire a karaktered annyira beérik claorrá válhat.
Amit írtál azzal nincs bajom, de ha a Légióban gyorsan akarsz valamit, az maximum a karakter halálát siettetheti.

Egy igazi kyr vérű egyébként akár tiszti rangban is kezdheti a Yankaronban a játékot; a baj csak ezzel az, hogy ha a születése jogán lesz valaki tiszt, és nem égett át a Vas Idején az az első erőltetett menetben összeessik a sívatagban, az osztaga pedig szemmrebbenés nélkül otthagyja megdögleni. Magyarul a Légióban a természetes kiválasztódás útján lehetsz valaki.
Időt nem tudsz kispórolni belőle semmiképpen. Én nagyon szívesen lemesélem a claorságig vezető utadat, de erre legkorábban minimum a 15. szinten lesz sanszod hogy a Próbát túléld. Nem azért mert korábban nem lehet, hanem azért mert alacsonyabb szinten belehalsz.
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Chorax » 2008.04.10. 9:22

A kyr vér kérdése már a kezdetekkor el lett döntve.
Nem kyr; legfeljebb van egy kevés benne, de semmiképp nem annyi, hogy kapásból előnyt kovácsolhasson belőle a karakter.

A teljes jogú claorrá váláshoz annyi idő kell, amennyit te gondolsz, illetve amennyit te mesélsz.
Az én elképzelésem csak elképzelés volt, nem azt mondtam, hogy meg is lehet valósítani. Egyébként sem úgy gondoltam a gyorsabb haladást a ranglétrán, hogy ma még Senki, holnap meg már Valaki a karakter. Én is években számolok.
Ha a Yankaraon tisztje azt mondja, hogy tíz évnyi aktív légiós harci tapasztalat kell, akkor a karakter nem fog vitázni vele, hanem elfogadja a döntését. Asszem ez a légió alapja.

Már csak az a kérdésem, hogy neked valóban van e kedved mesélni egy ilyen eléggé kötött karakternek?
Hiszen az esetek többségében egy csomó mindent írnál, amikre én – mivel nem sok választási lehetőségem van – írnék néhány sort válaszképp.
Én azt is megértem ha nincs.
Chorax
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.04.10. 13:29

Ó, hogyne persze; azért -mint ahogy azt írtad is nem annyiból fog állni az életed, hogy passzívan elolvasgatod a reagjaimat és rányomsz egy :bow: -ikont. :)

Arra értem a kötöttségeket, hogy a karaktered nem szabad ember, hanem a Légió tulajdona (lesz).
Én most arra gondoltam, hogy mikor elkezdődik a kiképzésed -a regények tanulsága szerint is- annak van egy kötött kényszerpályája, hogy mikor hová megy a karakter, mi vár rá és korántsem biztos hogy túléli, hiszen a Kiképzés célja épp az hogy kiszórja a "selejtet".
Jó nyílván mint HM, most nem az a célom, hogy a kiképzés alatt megmurdelj, mert az aztán fergeteges szórakozás; de a karakter azért korántsem tudja, hogy "á úgyse pusztulok bele, mert akkor nem tudja a Hm a claorságig vezető utat végigmesélni..."'
Kötöttsége annyiban van, hogy nem mehetsz a saját fejed után nagyon sokáig, hanem a fellépő szituációkra kell reagáljál.
Kimenőt ugyan kaphatsz; de egy kiképzés alatt álló sezronak ez úgymond ismeretlen fogalom...
Persze én nagyon szívesen mesélek ha légiós-játékot akarsz; csak ne húzgáld az orrod, ha latrinát kell takarítsál, vagy rohangálni a Porsíkságokon fel-alá, a szomjúságtól félőrülten, meg egyéb nyalánkságok...

Csak arra kérlek legyél még türelemmel a helyszín kapcsán; ugyanis most jutottam hozzá AOC: Hollóidők c. művéhez és abban rengeteg plusz információt találtam Yankarról és a Légióról, amiket bele fogok írni a helyszínleírásokba. Változni fognak a mostani negyed-nevek is; és több idézetet fogok használni; szóval nekem még kell (sok) idő. :roll:

Ha játszani akarsz -más karakterrel- ne várj rám, mert én még sokat el fogok pötyörészni a helyszínekkel.
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Chorax » 2008.04.11. 11:41

Üdv Kapitány!

Nem foglak siettetni a helyszín kidolgozásában. Annyi időt szánsz rá amennyit akarsz. Ha fél év múlva készül el, akkor fél év; ha több idő, akkor több.
A kötöttségeket meg elfogadom, hiszen én is tudom nagyjából, hogy milyen kötött tud lenni a katonaélet. Az orromat meg nem szoktam húzgálni olyan dolog miatt, ami életszerű és reális...A latrinapucolás és a föl-le futkosás például teljesen reális egy kiképzés alatt álló senkiházi újoncnak.
A Hollóidőkhöz meg jó szórakozást. Néhány éve én is olvastam, de már alig emlékszem rá. Lehet, hogy megint leveszem a polcról...
Chorax
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.05.12. 14:15

_________________________________________________________________________________

A Quiron-Pentádban elért fejlődése:
_________________________________________________________________________________

Szerepjáték:
Leleményesség:
Tapasztalat: 1
Összesen: 1

Megjegyzés:

- a karakter a Százmérföldes Menet túléléséért 1 Tp-t kap

Utolsó frissítés: 2008. május. 12.

1.Tapasztalati szint: 0-2
2. Tapasztalati szint: 3-6
3. Tapasztalati szint: 7-11
4. Tapasztalati szint: 12-17
5. Tapasztalati szint: 18-24
6. Tapasztalati szint: 25-32
7. Tapasztalati szint: 33-41
8. Tapasztalati szint: 42-51
9. Tapasztalati szint: 52-62
10. Tapasztalati szint: 63-74
11. Tapasztalati szint: 75-87
12. Tapasztalati szint: 88-101
13. Tapasztalati szint: 102-117
Minden további szinten +15 pont
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Chorax » 2008.06.18. 20:39

Zsoldoskapitány írta:(Off: Az éjszakai harcért a karakter 1 Tp-vel jutalmazom.)

Összesen: 2 TP
Chorax
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

Hozzászólás küldése
15 hozzászólás • Oldal: 1 / 1

Vissza: Temetõ