• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 21 / 51 • 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.09. 19:23

(Chin)

*Nasha kedves hangjára rögtön felé fordulok és a fogadós már nem is annyira számít nekem... Pláne amikor a borosüveg is előkerül! Felcsillan a szemem azonnal.*

< Remek! Egy kis bemelegítés sose árt!>

*Rutinos mozdulatokkal megfosztom a dugójától a palackot, majd pohár híjján Nasha felé nyújtom az üveget:*

- A hölgyeké az elsőbbség! Egészségedre!

*Kíváncsi vagyok mennyit iszik kezdésnek. Én mindenesetre takarékra teszem magam, egy hosszabb kortynál (kb egy deci) nem iszom többet egyszerre. Megvárom míg mindketten leöblítjük az út porát és aztán kérdezem meg:*

- Mit szeretnél nekem megmagyarázni? Bár az előző fogadónál nem semmi látványt produkáltál. Ilyen közelről még nem láttam olyan embert, nőt meg pláne nem, aki meg tudja idézni és akarata alá hajlítani a természet haragját...
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.09. 19:57

(Wenla)

A rendelést megvárom a pultnál. Nekivetem a hátam és egykedvűen nézelődni kezdtek. Éhes vagyok és szomjas, kissé kimerült, magam mögött egy bizarr támadással... Ennél a pontnál megkérdem a fogadóst:
-Mondja, mostanság senki utazót errefelé nem hiányolnak? Idefelé lemeztelenített halottakat találtunk az országúton. Gyakori ez itt? Aztán a társam megtámadták. Nincs itt senki, aki a törvényt betartassa?
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.09. 20:00

( Nasha Verdon )

* Udvarias gesztusát kihasználva, elveszem tőle az üveget és egy rövidet kortyolok belőle, majd visszanyújtom az üveget. *

- Köszönöm, de többet egyenlőre nem kérek, majd csak a vacsora után. Így üres gyomorra hamar megártana és akkor kénytelen lennél ölben felvinni az ágyamba. * eleresztek egy széles vigyort felé. *

- Nos, magad is láttad, nem vagyok egyszerű kardforgató. Igaz, gyengébb vagyok egy harcosnál, de ezt ellensúlyozom a mágia tudásommal. Bár még csekélyke, de van egy-két kellemetlen meglepetésem azon botor lelkek számára, akik meg merészelnek támadni.

- És te? Ritkán lehet látni kard nélkül harcoló emberkéket ezen a világon. Miért pont puszta kézzel? És hogyan jön ehhez a pálinka?

* Közben körbenézek, jön e esetleg a pincér rendelést felvenni. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.09. 20:09

(Chin)

*Érdeklődéssel hallgatom, de amikor rólam kérdez, egy vállrándítással elintézem a dolgot...*

- Hát így alakult. Árva vagyok, egy mester vett magához, és Ő ezt hagyta rám. A tudását, a harc és az ital szeretetét...De inkább mesélj még, milyen a nagyvilág? Meg magadról is...

< Szép hangja van... >

*Közben megint elmerülök az arcában, a testbeszédében, a fintoraiban a tekintetében...a kisugárzásában. És iszok egy kortyot.*

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.09. 20:31

( Nasha Verdon )

< Hát az ő története sem egy vidám élettörténet. És úgy látom, inkább engem hallgat szívesebben. Az én történtem se vidám, ám legyen. >

* Fürkésző tekintete egészen zavarba hoz, így inkább csak meghúzom az üveget. Majd Belekezdek. *

- Nos, az én történetem se sokkal vidámabb. Csak az édesanyámat ismerem, akit otthagytam Erionban. Szerencsére jól megvan. Amúgy az utcán nőttem fel, bűnöztem, klántag voltam. Innen a kardforgatás. Majd megmentettem későbbi mesterem és szerelmem életét. Ő vezetett be a mágia rejtelmeibe. Mivel ember, gyorsabban öregedett, míg én még mindig fiatal vagyok. A szerelem elmúlt, csak a szeretet maradt meg. A végén már nem bírtam elviselni az öregedés jeleit rajta, így elhagytam. Sajnos pár napja kaptam a hírt, hogy meghalt. Ezért vagyok most itt. Menekülök a saját csigaházamból a világba.

* Mindezt szinte elhadarom, a végén megtörlöm könnyes szemeimet, és jót húzok megint a borosüvegből. Majd visszaadom Chinnek. *

- Tedd el légyszí, mert az asztal alá iszom magam. Aztán ájultan mit kezdesz velem?
* Érzem, kezd a bor a fejembe szállni elég rendesen. *
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.10. 7:43

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral lábainál útközben
Időpont: Tavasz közepe, 1.nap este
Résztvevők:Wenla,Ryel wes Nortendall

(Wenla)
Hátranézel a hangoskodásra és látod az imént bejött férfi kiabál egy asztal mellől.A rendelésedet a fogadós hátrakiáltja, majd mikor mondod neki a halottakat elkomorodik a tekintete.

-Elég sok utazót hiányolunk az utóbbi két hónapban.Addig minden rendben volt, karavánok jöttek mentek.De azóta maximum 10 ember ha érkezett hozzánk és ők is halottakról mesélnek.Istentelen dolog ez én mondom.Az urunk toboroz is embereket annak kiderítésére mi folyik itt de eddig még senkit nem talált erre a feladatra.Azaz két embert de őket nem láttuk jó egy hónapja már.Vannak rendfenntartóink de azok csak a városban és a földeken tartják fenn a rendet, távolabb nem mennek Zentontól-válaszolja neked.

(Ryel)

Felülsz az ágyon és szédelegsz, a hívásodra senki nem jelentkezik nagy nehezen odakecmeregsz az asztalhoz, és megmosakszol a tiszta vízben.A ruháidat sem nagyon kell keresned mert ott vannak melletted.Felöltözöl majd kimész a szobából egy kisebb konyhában találod magad minden falon polcok rajtuk üvegcsék bennük porok és egyéb dolgok továbbá szárított gyógyfüvek.Veled szemben és neked jobbra is egy ajtó van. A szemben levő nyitva van és látod a fogadó ajtaját rajta keresztül.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.10. 7:54

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 1.nap, este
Résztvevők: Nasha Verdon,Chin Chüang,Ragdox

(Ragdox)

A fogadós válaszol a nő kérdésére majd feléd fordul.
-Én vagyok a tulajdonos mi lenne az a fontos dolog amiben csak én segíthetek?-néz rád kérdően.
Közben elmegy melletted egy másik nő és elindul a társaid asztala felé.

(Nasha Verdon,Chin Chüang)

Egy fiatal nőt láttok közeledni az asztalotok hoz majd amikor odaér megszólal.Olyan 20 év körül lehet haja világosbarna, alakja karcsú.Egyszerű ruhát visel ami picit koszos valószínű a konyhából szaladt ki hozzátok a kiabálást hallva.
-Jó estét kívánok mit hozhatok?
-Ételből jelenleg sülve vagy főve tudunk adni sertést vagy vadat, hozzá köretünk vagy krumpli vagy cipó.Italból tudok adni sört bort pálinkát
-mondja mosolyogva.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.10. 8:31

(Wenla)

Elgondolkozok, nem jó híreket hallottam. Az idegen vihánca irritáló kezd lenni az asztalok között. "Hülye piás!"
-Akiket mi találtunk, eltemettük egy régi csapdába. Kéne pap, aki áldást mond rájuk. Nem bigottságból mondom, csak láttunk más aggasztót is: sétáló halottakat, meg olyat, akinek szemében nem evilági tűz ég, mégis él és támadni is képes. A fickót,akivel jöttem, kettő ilyen kapra grabancon. Mindez egy utazók által használt pihenőnél esett. Mondja, mit mesélnek azok, akik ide jönnek, hogy lelik a tetemeket? Hogy festett az a kettő, aki egy hónapja nem mukkant? És tudnak arról, mi, ki állhat a háttérben?
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.10. 10:57

( Nasha Verdon )

* Épp befejezem mondandómat, amikor észreveszem a fiatal lányt, aki odaszalad az asztalunkhoz rendelést felvenni. Rámosolygok és rögtön mondom is a sajátomat:*

- Önnek is jó estét. Nos én sült sertést kérek krumplival. Hozzá egy kis hideg gyümölcslevet.

* Majd ránézek Chinre. *

- Nos, te jössz.
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.10. 14:07

Ryell

-Remek... :?
Felöltözik. A kardját nem köti oldalára ne nehezítse a mozgásban inkább tokostúl rátámaszkodik és nagynehezen a fogadó irányában lévő ajtófelé veszi az irányt.
Kinyitja majd ha addig nem sem lát senkit akkor csak úgy a falnak:
-... köszönöm a szívélyes fogadtatást és az ellátást...
<<De még mindig korog a gyomrom és bár fáj ez a seb de ha a gyomromat lecsillapítom máris eggyel kevesebb kórság fog gyötörni!>>
Kinyitja az ajtót majd átmegy a fogadóba.
Amikor a fogadó ajtajához ér a kardot a penge résznél megfogva-azon most a hüvelye van- benyit a helyiségbe.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.10. 14:09

(Chin)

*A bambulásból a "felszolgálólány" érkezése zökkent ki. Pedig még hallgattam volna Nasha történetét...Megvárom míg leadja a rendelést, addig újra felmérem a fogadó "közönségét". Mivel meg kell állapítanom, hogy továbbra sincs kihívásra érdemes szerzet itt, visszafordulok az asztalhoz. Épp mire Nasha befejezi a rendelést...*

- Ó, igen, kérek két adag sültet, és két adag cipót... Gyümölcslé? - húzom fel a fél szemöldököm... - Nos legyen, gyümölcspálinkát kérnék hozzá. - mosolygok a lányra és Nashára. Bár Nashára melegebben...

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.04.10. 16:40

(Ragdox)

* Kicsit felhúzom a bal szemöldököm, alig észrevehetően*

<< Hmm...Arra nem is gondoltam, hogy nő lesz... >>

*Ez hirtelen átszalad rajtam, de egyből el is kezdem a mondókámat*

- Először is a nevem Ragdox. Nagybátjám nevelt, Aron un Haxon. Sajnos keresztapám egy támadás során súlyosan megsérült, haláltusája közben osztotta meg velem azt a tényt, hogy a család "feketebárányának" titulált rokonomat kell felkutatnom, mivel törént valami... Vagy történni fog valami... Szóval csak annyit mondott, hogy egy súlyos titokról kell lerántanom a leplet... Rengeteget kutakodtam, hosszú út volt, de végre itt vagyok és a válaszokat kutatom. Szoval tudna segíteni?
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.10. 16:51

(Wenla)

Fél füllel hallom az idegent, valami Ragdoxot, nyelvem is beletörik a nevébe, már gondolatban is, ahogy a fogadóshoz beszél, és rájövök, ehhez a csávóhoz passzol Ryel. Ugyan úgy bizonytalan ügyben jár, miazmás titkot vadász, légből kapott jóslatokkal dobálózik, úgy látszik több flúgos van szabadlábon, mint hittem :P És képes két perc alatt vázolni a családfáját. Pofám leszakad, milyen könnyelműek avagy közvetlenek az emberek, nézőpont kérdése.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.10. 19:52

( Nasha Verdon )

< Még szerencse, hogy ez a nő ilyen hamar ideért. Már megint kezd elhatalmasodni rajtam a letargia. Össze kell szednem magam. >

* Míg Chin rendel, megkeresem szememmel Ragdoxot, addig is elterelem a figyelmem saját hülyeségeimről. A mellette álló idegen nőt alaposan végigmérem, de közben Chin rendelését is figyelemmel kísérem. *

< Pálinka? Nem mondom, jól bírhatja. De hogyan harcol alkoholos állapotban? >

* Megvárom, míg a nő elmegy a vacsoránkat előkészíteni. Majd folytatom mondókámat. *

- Hol is tartottam? Ja igen. Hát a nagyvilágról sokat nem tudok mondani. Erionban nőttem fel, és soha nem csámborogtam el pár napnál messzebbre onnan.

- Apropó, már lehet, hogy kérdeztem, akkor tud be a bor hatásának, de hogyan tudsz alkoholtól mámoros állapotban harcolni? Én ilyenkor dülöngélek, vagy lefekszek aludni. A végén még saját magam vágnám meg a karddal harc közben.
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.10. 20:36

(Chin)

*Rámosolygok újra az utitársnőmre, és mindkét kezem felemelem.*

- Látsz te nálam kardot? - vigyorgok. - Nem véletlenül nem... Hogy hogyan? Mire vagy pontosan kíváncsi? Hogy tudom mozdulataimat koordinálni? Vagy hogy néz ki a harcom? Az elsőt nem tudnám megmondani, a másodikat meg előbb-utóbb meglátod, ha továbbra is együtt járjuk tovább az utakat, és nem válnak el ebben a városban útjaink. Hiszen még azt sem tudom pontosan miért is vagy itt. Mellesleg azt sem, hogy ÉN miért vagyoko itt...

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 21 / 51 • 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 51