• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 20 / 51 • 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.07. 18:42

(Chin)

*Egész nap csak meneteltünk, beszélgetés, ivászat meg nuku... Nagyon fellélegzem, mikor várost érünk.*

- Nasha! Lerántsalak, vagy leszálsz a lóról? - kérdem rutinos vigyorral az arcomon. - Sürgős enni- és innivalóm van. Meg a ruhám is meg kellene varratni, de azt majd reggel...

*Én is figyelmesen meghallgatom Ragdax mondókáját. Majd odalépek hozzá:*

- Sok sikert barátom! Majd drukkolunk Neked! Innen az asztal mellől, úgyhogy ha eluntad a kóricálást a vaksötétben, itt megtalálsz minket. Vagy nem...- vonok vállat.

- Nos, kedves utitársnőm - sündörgök Nasha után az istálló felé - , ha a lovaid kényelmesen elhelyezkedtek és megkapták a jóéjt-puszijukat, mehetünk végre enni? S főleg: inni? Azt hiszem ez a hangulatos fogadó - nézem meg magamnak a szállóhelyünket - pont megfelelne egy hangulatos iddogálásra...
- Még van egy aranyam a szent cél érdekében...
- vigyorgok a lányra, majd mintegy mutatva az utat nyújtom a kezem felé...

< Ha megfogja a kezem, akkor nem is tudom mit csinálok... >
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.04.07. 19:01

(Ragdox)

*Nasha érdektelenségét nyugtázom, biztatásukra bólintok, megköszönöm.*

*Miután a társaim eltűntek az istállók felé, mégsem várom meg őket...Úgy érzem megvannak maguk is. Benyitok a fogadóba, felmérem a helyzetet. Hangosan köszönök, majd a pulthoz lépkednék.*

<<Na végre ittvagyok...Most végre talán fény derül a dolgokra...>>
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.07. 20:03

( Nasha Verdon )

* Mielőtt még kijönnénk az istállóból, Chinnek egyfolytában jár a szája, amit nem állok meg szó nélkül, de kifelé menet nem fogom meg a kezét:*

- Komolyan mondom, rosszabb vagy, mint egy nő. Mi nem kínlódunk ennyit. Na jól van, fizetem én az első 4 üveg bort. Fejenként 2-2. Aztán majd meglátjuk. De ha jól gondolom, és nagyon jól akarsz mulatni, ami nálad pálinkát jelen, akkor inkább fent a szobában tegyük. Tudod mit, párbajra hívlak. Max kifekszek melletted az ágyon, és akkor kénytelen leszel elviselni a horkolásomat.

< Na, kíváncsi vagyok, erre mit fog reagálni. >
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.07. 20:05

(Wenla)

-Én csak egy utazó vagyok, nem tartozom hozzá-jegyzem meg, szóval hagyom, hogy vigyék... Éhes vagyok, most már jó kezekbe kerül, gyógyítóhoz... :P
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.07. 20:19

(Chin)

*Kicsit bánt, hogy lenőiesíti a fecsegésemet. Bár igaza van valahol, hiszen nem szoktam én ennyit fecsegni. A "kifekszem melletted az ágyon" résznél meg elvörösödöm. Ki tudja miért, egészen más jut eszembe, mint a horkolás...*

- Rendben! Benne vagyok. Vacsora, aztán párbaj! A horkolástól nem félek, abban is jobb vagyok - hencegek.

Besétálunk a fogadóba, ahol felmérem a helyet...aztán Nashára kacsintok.

- Rermélem itt nincs eltűnő horkológép, és nem fogsz feldörömbölni a legszebb álmomból...

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.08. 8:10

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral lábainál útközben
Időpont: Tavasz közepe, 1.nap este
Résztvevők:Wenla,Ryel wes Nortendall

(Wenla)
Ryelt kihúzzák az ajtón és alig csukódik be mikor egy alak jön be és odalépdel melléd a pulthoz majd nem sokkal később ismét nyílik az ajtó ezúttal két alak belép rajta.Egy férfi és egy nő.Közben a fogadós elkezdi sorolni a választékot ami nem túl hosszú így hamar a végére ér.
-Vacsorára kaphat sülve vagy főve sertést vagy vadat, esetleg párolt zöldséget ha nem húsevő.Köretnek krumpli vagy kenyér.-[i]mondja majd várakozóan néz rád várva a döntésed.És közben a másik pultnál álló felé nézeget.

(Ryel)

Kinyitod a szemed vízszintes helyzetbe vagy és szédülsz.Fájdalmat érzel a mellkasod körül.Ahogy szétnézel egy szobában lehetsz melletted egy asztal rajta fűfélékkel.Egy nagy mosdótál mellette egy véres törülköző.Ahogy megtapogatod a mellkasod kötést érzel rajta és azt hogy fáj.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.08. 8:19

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 1.nap, este
Résztvevők: Nasha Verdon,Chin Chüang,Ragdox

(Ragdox)
Épp nyitnád az ajtót mikor kinyílik magától és két ember vonszol kifelé egy alakot rajta, majd elindulnak a tér túloldala felé.Ahogy belépsz és szétnézel csupa egyszerű embert látsz üldögélni az asztaloknál, ránézésre látszik a ruházatból és a napcserzett arcvonásokból, hogy helyi lakosok lehetnek.A pultnál egy nő áll, aki viszont elüt a többi vendégtől, tehát nem valószínű hogy idevalósi, amikor odaérsz a pulthoz épp végez a fogadós az ételfelsorolással, még te is hallod a választékot. Majd vár a nő válaszára.

(Nasha Verdon,Chin Chüang)

Indultok vissza a fogadóba ahogy a bejárathoz értek két embert láttok távolodni egy harmadikat húznak valamerre.A fogadóba belépve embereket láttok üldögélni az asztaloknál.A pultnál áll Ragdox és egy ismeretlen nő.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.08. 8:34

(Wenla)

Nézek Ryel után, sóhajtok. "Azért remélem nem purcan ki. Na, legfeljebb foglalok neki szobát, hogy mire visszajön, ne a kőre feküdjön."
Futólag nézem csak meg az idegeneket, feltételezem, vendégek.

-Jó lesz a sertés krumplival :) -erszényemben kotorászok fizetség után.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.08. 9:18

Ryell

-Jujj....-sóhajt nagyot.
-Khm... van itt valaki?-kérdezi kicsit gyanakvóan majd felül az ágyon.
Szemével megvizsgálja a kötést majd meg is tapogatja.
- Már csak ez kellet nekem! Remek. Ha megint megtámadnak hogy védem így meg magam?...-gondolkodik hangosan.
A mosdótálhoz lép majd ha friss víz van benne akkor megmosakszik úgy hogy a kötés ne legyen vizes.
Ha eddig nem jött volna senki aki értésére adja hol van, akkor megkeresi ruháit - főleg a köpenyt. Majd feláll és az ajtó felé indul.

Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.08. 17:44

(Chin)

*Elgondolkozva nézek a vonszolt alak után. Csendesen, hogy csak ketten halljuk fordulok utitársnőm felé:*

- Úgy látszik Ő a helyi "ki bír többet inni" verseny egyik vesztese... Miért iszik aki nem bírja? És miért nem áll meg akkor, mikor elég???

*Belépek a fogadóba és körbenézek. Családkereső társunkon kívül csak egy alak, egy innen idegennek tűnő nő kelti fel figyelmem. Aztán lemondóan sóhajtok egyet.*

< Itt sem fogok fejlődni harctudásomban..>

- Nasha! Jó látom, hogy nem látok senkit akivel harcolhatnék? - kérdem összehúzott szemöldökkel. - Szeretném fejleszteni a harci tudásom, de a helyiek nem tűnnek harcedzett veteránnak. Csak az a nő nem idevalósi szerintem - bökök a pult felé fejemmel -, de... - s itt elpirulok kissé - én inkább veled ismerkednék meg jobban...

< Mare-a! Miket hordok én itt össze?> Sose beszéltem még így nővel, mint mostanában Nashával. Igazából még ennyi időt sem töltöttem el nővel együtt, mint Vele. Valami érdekes bizsergést érzek belül. Olyan jó érzés vele lenni, beszélgetni. Vajon miért? És mi ez az érzés?

- Nos? Vacsora?

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.08. 18:14

( Nasha Verdon )

* A fogadó ajtajában meglepődve nézek az érdekes trió után, majd Chin megjegyzésére, ami mintha az én gondolatom lett volna, halkan kuncogok egyet. *

- Hát igen, van aki nem bírja a piát. Nem lehet mindenki harcedzett ivászat terén.
< Hm.., mit fog szólni akkor ahhoz, ha a mi kis párbajunk végeztével én is beájulok. Vajon mi lesz a véleménye rólam. Pedig most nagyon szívesen leinnám magam a sárga földig. >

* Bent a szokásos városiakat látva hamar feltűnik a pultnál Ragdox és az idegen nő. De nincs időm nagyon azon elmélkedni, hogy ki lehet vajon, mert a szokásos verekedni akarok szöveget hallom magam mellől. A mondat vége viszont felkelti egy pillanatra kíváncsiságom, de hamar elkalandozok a múlt szomorú emlékei közé. *

< Nocsak, nocsak, mit hallok? Erre még visszatérek majd alkalomadtán a megfelelő pillanatban. Fura. Régen bókolt nekem férfi és még régebben éreztem az élet örömeit. Ha jobban belegondolok, már nagyon hiányzik egy férfi ölelése és kényeztetése. >

* Kirévedek Chin vacsorát említő kérdése hatására letargikus gondolataimból és ismét megpróbálom felvenni a vidámabb énemet. *

- Vacsora? Minimum. Most én állom a vacsorát, piát és a szállást, ha már az előző helyen megúsztam a fizetést. Szerinted vesznek fel rendelést, vagy a pultnál kell igényelni a kaját?

* Közben leülök egy szabad asztalhoz. *
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.08. 18:48

(Chin)

*Rákacsintok Nashára, miközben leülök vele szemben*

- Mindjárt megtudjuk!

- Fogadós! Helybe hozzák az étket, vagy én menjek érte?
- kurjantom el magam jó hangosan.

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.08. 20:58

( Nasha Verdon )

* Ahogy leülök és felteszem pusztán érdeklődő hangvételű kérdésemet, meghallom Chin kurjantását. *

< Te jó ég, ennek se kell mennie a szomszédba, ha hülyeségről van szó. Ennyit a csendes meglapulásról. >

- Hangosabban nem ment volna? Úgy látom, el kell magyaráznom neked egy-két dolgot. Na nem baj, talán így hamarabb kapunk vacsorát, és talán még verekedésre is lesz alkalmad. Attól függ, mennyire részeg itt ez a népség.

* Huncut mosolyt eresztek meg felé. És közben előveszem a táskámból az egy üveg reggeli bort. *

-Kibontod? Inni óhajtok. Most. Egészségedre.
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.08. 21:57

(Wenla)

Vállam felett hátranézek, ki az a nagyhangú, aki nem bír a seggén maradni és óbégat. Furcsálkodva méregetem a sárga bőrű fickót, ilyen arcberendezést meg kicsi szemet se láttam még! :D
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.04.09. 18:48

(Ragdox)

*Ott állok a pultnál. Látom amint nemsokkal utánam benyit a kocsmába a két utitársam. Közben megvárom, míg a fogadós felveszi a tömegből kitűnő fiatal hölgy rendelését. Mivel nem igazán foglalkozik velem, végigmérem. Megállapítom, hogy remek alakja van és gyönyörűen néz ki...Talán beszélni kellene vele...Amint ráérek azonnal, de most a fogadóssal kell beszénem. Mikor odafordul hozzám: *

- Jó estét! A fogadó tulajdonosával szeretnék beszélni! Nagyon sürgős!

*Ekkor hallom meg Chin hangját. Elmosolyodok. Úgy tűnik teljesen odavannak egymásért Nashával, bár az kiderült, hogy még nem járnak. Úgy érzem Chin nagyon erősnek érzi magát ivászat terén. Ki kell hívnom egy "italcsatára". Majd megmutatom neki, hogy is kell inni. Itt újra elmosolyodok magamban.*
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 20 / 51 • 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 51

Vissza: Régi Kalandok...