• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 18 / 51 • 1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.04. 8:22

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 1.nap, reggel
Résztvevők: Nasha Verdon,Chin Chüang,Ragdox

Chin a pálinka után jobban érzi magát egész jó elszórakozik.Közben Nasha bekötözi az ő és Ragdox sebeit.Ez eltart egy kis ideig, majd a lovai után néz.A lovak megvannak kissé idegesek még de hamar megnyugszanak a jelenlététöl.Ezután visszatértek a fogadóba ahol a fogadósnő épp csontkupacokat takarít fel itt is harc nyomai látszanak.Rátok néz és megszólal.

-Úgy látom önök is találkoztak pár ilyennel, ez még soha nem fordult el csak tudnám mik voltak ezek.Ide is berontottak hárman és ez maradt belőlük mi a fene folyik itt?-néz kérdőn mintha ti tudnátok a választ.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.04. 8:27

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral lábainál útközben
Időpont: Tavasz közepe, 1.nap este
Résztvevők:Wenla,Ryel wes Nortendall

Ryel iszik egy kis vizet majd egy rövid időre leül pihenni.Mikor kipihente magát bicegve elindul az úton Zenton felé.Eléggé lassan haladtok mert a sebei miatt sietni nem tud,már rátok sötétedik mikor egy kanyar után hirtelen vége az erdőnek és fényeket pillantotok meg a sötétben.Jó pár ablak látszik és az út egy nagyobb térre vezet.A városka méreteit a sötét miatt egyenlőre nem látjátok.A főtéren egy fogadónál álltok meg.A neve Fogadó a fáradt vándorhoz, bentről zajok hallatszanak és ételillat terjeng a levegőben.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.04. 12:49

( Nasha Verdon )

* Nagyon meglepődök, amikor Chin seggre ül. Először azt hiszem, hogy rosszul van a sebe miatt, és már épp ugranék hozzá, hogy segítsek rajta valahogy, amikor elveszi tőlem a piát és szó szerint kiissza az egészet. Pedig volt benne még bőven. Az utána következő nevetése rám is jótékony hatással van, így csatlakozom hozzá. *

< Magyarázattal? Gondolom a mágiára céloz. Na mindegy. >

* A varrással kapcsolatos kérdésére csak egy mosolyt eresztek meg felé. *

- Maximum a sebet vagyok hajlandó. A ruhát old meg magad.

* Amikor tántorogva megáll előttem, szinte majdnem összeér az orrunk, akaratlanul is zavarba jövök. Az édes pillantását nem tudom sokáig elviselni, mert a végén még valami olyat teszek, amit esetleg később nagyon megbánok. *
< Talán majd egyszer. De addig még remélem sok időm lesz összeszedni a bátorságom. >

* A hajborzolás után hátrébb lépek, és leveszem a hátamról a kis hátizsákom. Abban tartom a sebkötözéshez a cuccokat. *

- Na gyere először te, Chin, mutasd a sebet.
* Gyorsan lefertőtlenítem, és szakszerűen ellátom. Majd megcsinálom ugyanezt Ragdoxon is. Amikor végeztem, körbenézek és szerencsére megtalálom a lovaimat. Odamegyek hozzájuk, és mindkettőt addig simogatom és beszélek hozzájuk, míg meg nem nyugszanak. *

* Majd amikor visszatérünk a fogadóba, meglepetten tapasztalom, hogy ott is volt támadás. Rögtön válaszolok is a nő kérésére: *
- Mi az istállóban találkoztunk 3 érdekes teremtménnyel, de mi is értetetlenül állunk az események előtt.
- Ha nem gond, szeretném a megrendelt reggelinket, ha végzett megkapni, illetve még egy főre kiegészíteném a rendelést. De előtte hozzon kérem egy üveg pálinkát.

* Ezzel odafordulok társaimhoz. *
- Gyertek, üljünk le ide és reggelizzünk. Azt hiszem jól fog esni.

* Majd vissza leülök az ablak melletti asztalhoz. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.04.04. 13:46

(Ragdox)
*Szomorúan ránézek az laposüvegre, majd gyorsan elrakom*
<<Elfogyott a pálinkám...Gyorsan fel kellene tankolni a flaskát, mert nem fogja kibírni az utat Zentonba.>>
*Miután Nasha ellátta a sebeim, megköszönöm, összekapom magam, és én is bemegyek a fogadóba. A csontok láttán kicsit meglepődök, de ez nem látszik rajtam. Mivel Nasha válaszolt, ezért miután meginvitált, leülök az asztalhoz én is.*
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.04. 19:46

Ryell

-Ha menni nem is de jönni tökéletesen. :lol:
-Hát nézhetjük így is a dolgokat...de tudod ha elfutok azok addig kergetnek főként a böhöm nagy vértes, míg ki nem fáradok és akkor ugyan csak eggyel kell szembe néznem de remegő izmokkal nehezebben ment volna.

Mikor a fogadóhoz érnek.
A botot amire eddig támaszkodott a fogadó oldalának támasztja, kiegyenesedik és leporolja ruháját. Köpenyét próbálja úgy magára húzni hogy eltakarja sérüléseit főként a mellkasán lévő sebet.
- Találó a neve.... nagyon fáradt vagyok, remélem van üres szobáááááááááááájuk-ásít egy nagyot.
-Majd én rendezem a szobákat és a vacsorát emiatt ne fájjon a fejed.
<< Remélem nem fognak faggatózni... Aludnom kéne egyet, bár meg kéne keresni azt az alakot. Á nem az alak várhat holnapig, ellenben ha nem alszok én itt esek össze. :? >>
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.04. 20:04

(Wenla)

Kísérem csendesen a pasast, figyelve, össze ne essen. A fogadó láttán fellélegzek:
-Figyelj, nem vagyok profi seborvos. Nézesd meg valaki hozzábbértővel, jó? A pihenés jó ötlet. Ha még sem bírod erőddel lerendezni a szobád, egyebet, akár megtehetem...
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.04. 20:12

Ryell

Kicsit meghökkenve néz a nőre.
-Most csak azért viselkedsz így hogy komolyan bolondnak érezzem magam vagy csak azért mert annyira hullának nézek ki én is?
<<Ebbe meg mi ütött? Csak nem aggódik értem? :shock: Hogy milyen furcsák az emberek... Sosem fogok kiigazodni rajtuk igazán. Főleg a nőkön nem. Ez van.>>
-De rendben mihelyst találok alkalmas helyet időt és személyt megnézetem a sebem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lorin O Krell 2008.04.04. 20:15-kor.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.04. 20:14

(Wenla)

-Szarul festesz. Tényleg.
Terelem beljebb, hogy ha rosszul lesz, ne kelljen becipelnem 8)
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.04. 20:20

Ryell

-Na kösz! Egy kicsit azért hazudhattál volna... És így? -kezd el vigyorogni ismét mint a tejbetök.
- Látom a választ az arcodon, inkább mennyé aludni!.
A kilincs után nyúl majd kinyitja az ajtót és megvárja míg Wenla bemegy csak aztán megy ő is.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.04. 20:37

(Chin)

*Szótlanul tűröm, hogy Nasha hozzálásson a sebem ellátásához. Ahogy ügyködik féloldalas mosollyal - mely teljesen visszafogott - figyelem arcát. Mivel elég közelről nézhetem, teljesen elmerülök vonásai tanulmányozásában. Figyelem a szemét, az ajkait, a szemöldöke ívét, az arca finom rezdüléseit. Lassacskán teljesen elfeledem a külvilágot, a sebemet, azt, hogy éppen a vállamat stoppolja. Az idő lelassulni látszik és azon kapom magam, hogy a levegőt is lassabban, mélyebben szedem. Ebben a pillanatban Ő nekem a legszebb nő a világon. Igaz, még soha nem törődött velem ennyire nőnemű lény. Van ebben az érzésben valami felpezsdítő... Amint végez, zavartan visszazökkenek a nagyvilágba.*

- Köszönöm! - suttogom zavartan és valószínűleg pipacsot játszanak a füleim. Teljesen kijózanodtam, mintha nem is ittam volna. Gyorsan odébb lépek, hagyok helyet a másik páciensnek. Nem értem mit is éreztem az előbb...

Ezért inkább a csontokat nézem meg. Aztán megint értetlenné válok:

- Ti ezt értitek? - mutatok a csontokra. - Esküdni mernék, hogy bőrt és szőrt ütöttem, alattuk hússal. Bár eléggé élettelen hússal. Mégis ami maradt: csak csontok.

A fejemet ingatva lépdelek az ivőba Nasháék nyomában. Kicsit megkönnyebülök: legalább fogadósunk van még...

- Igen! Nashának igaza van! Kérünk reggelit! Hozzá bort három üveggel, és egy jóféle pálinkát a barátomnak! Neki elfogyott... A harctól ezúttal eltekintek. - legyintek nagyvonalúan.

- Biztos nem tudsz ezzel kezdeni valamit? - nézek Nashára, a vállamon lévő hasadásra mutatva a ruhámon. - Csak nem járhatok rongyokban!
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.04. 21:00

( Nasha Verdon )

< Úgy látom, Chin elemében van. 3 üveg bor. >

- Egek. 3 üveg bor? Nincs még ehhez nagyon korán? * kérdem tőle, de nem megbántásképpen, hanem lágy és kedves hangon.
- Nem akarok kötekedni, de ha tovább akarunk menni, és esetleg útközben találkozunk még ilyen szörnyekkel, énrám részegen nemigen tudtok számítani. Max énekelek. Bár lehet, hogy azzal hamarabb végeznék a támadóimmal.
* és válaszképpen rámosolygok Chinre. *
- A ruhádról meg csak annyit, hogy három lehetőséged van. Vagy megvarratod a fogadósnővel, vagy én kapok varró eszközt és megvarrom, vagy kölcsönadok egy felsőt az én ruhatáramból. Bár ahogy elnézlek, lehet kicsi lesz rád. Nem baj, majd megoldjuk.

- A borra visszatérve, majd este, lefekvés előtt meglátjuk, ki bírja tovább. * és nézek rá kicsit huncut mosollyal.

< Hiába, kedvelem a fickót. Ha rám néz az édes barna szemeivel, egészen elolvadok. Rég éreztem ilyen. Nem tudom, miért van rám ilyen hatással, de nagyon jó érzés. >
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.04. 21:14

(Chin)

*Kissé tágra nyílnak a szemeim*

- Hisz' hárman vagyunk nem? Az három üveg...

Teljesen meglep. Hiszen az előbb még kerek perec nem vállalta a varrást... Hmmm, megárthatott neki a csata.

- Fogadósné! Megvarná a ruhámat ha kifizetem? - kurjantom. Aztán Nashának halkabban, lágyan: - Nagyon szívemre venném, ha véletlenül megszúrnád az ujjacskádat. Akkor meg hogyan csalapálnál a kardoddal? - nevetek rá. Aztán még nagyobbat, ahogy elképzelem magam az Ő ruhájában. - Neeem, a te blúzodat inkább kihagyom...

- Mellesleg muszály innom, nem akarok még egyszer ilyen védtelenül találkozni szörnyekkel és csontokkal... De az esti borpárbaj kihívást elfogadom!

*A huncut mosolyától egészen elpirulok. Úgy látszik a piros lesz a színem mellette...*
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.05. 17:12

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 1.nap, reggel
Résztvevők: Nasha Verdon,Chin Chüang,Ragdox

Kihozzák a reggelit és a kért italokat.Farkaséhesek vagytok Chin kérdésére meghökken egy kicsit a fogadós de kapásból válaszol.
-Sajnálom de nem vagyok szabó esetleg Zentonban találhat egyet-válaszolja majd otthagy titeket az étellel.Elfogyasztjátok azt közben Chin szó nélkül felhajtja az üveg borát.Hamarosan végeztek az evéssel,öszepakoljátok cuccaitok és útra készen álltok.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.05. 17:20

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral lábainál útközben
Időpont: Tavasz közepe, 1.nap este
Résztvevők:Wenla,Ryel wes Nortendall

Beléptek az ajtón egy tágas terembe juttok veletek szemben a pult, baloldalt és a terem közepén asztalok és székek,jobb oldalt egy lépcső vezet felfelé.A padló koszos mossák ugyan de a sok kifolyt pia és egyéb dolog rajtamaradt.A falak is megsárgultak valaha fehérek lehettek de az elég rég lehetett.Az asztalok és a székek sem túl finom kidolgozásúak látszik rajtuk nem túl régiek.A fogadóban pár ember üldögél egyszerű ruhákban és ahogy beléptek rátok néznek majd elkezdenek sugdolózni.A pult mögött áll a fogadós egy köpcös kopaszodó bajuszos férfi, bőre naptól cserzett egyszerű strapabíró ruhát visel előtte egy kötény ami tiszta, legalábbis annak tűnik.Rátok néz és megszólal.

-Üdvözlöm önöket mivel szolgálhatok?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.05. 17:45

Ryell

Miután belépett az ajtón elindul a fogadós felé. Kicsit szagattot a járása a fáradság és a zúzódások miatt.A sugdolozók zavarják egy kisit ezért egy pillanatra oda is néz, aztán válaszol a fogadósnak.
-Jó estét, vacsorát és szállást szeretnénk. Ugye van két üres szobájuk? Hosszú utat tettünk meg és elég fáradtak vagyunk.
Elővesz két ezüstöt és az asztalra teszi, majd várja a fogadós válaszát.
<<Bár nekem teljesen mindegy én az istállóban is elaludnék ilyen fáradtan... csak kaja legyen!>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 18 / 51 • 1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 51