• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erion utcáin

Ahol üzletelsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
685 hozzászólás • Oldal: 38 / 46 • 1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 46

Re: Erion utcáin

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.02. 19:06

(Zanazan)

-Dél, az dél. Szóval nagyon messze.
Hallva a nő kirohanását a Hétarcúról csak pislogok. Nem sok érzelmet kötök egy olyan istenhez, akiről a nevén kívül semmit se tudok, de Sophienak úgy látszik, komoly oka van rühelleni. Nem csináltam bele a gatyámba a felforranásától, csak kíváéncsian hallgattam az utolsó szóig.
-Aha, látom, neked nagyon berakta a kertajtót ez az isten meg a papjai, ha így emlegeted. Ugye milyen tüzes?-vigyorgok Nabilra. -Gesztenye? Jöhet, köszi!

Aztán valaki beleszól a beszélgetésünkbe, amit nem veszek jó néven. Sose szerettem, ha kívülállók feljogosítva érzik megukat arra, hogy hallgatózzanak -bár Sophie nem volt halk :lol: - vagy mi több, belepofázzanak. Homlokráncolva fordulok hátra.A látvány nem nyűgöz le. Valaki nagyon unatkozhat, ha nem talál jobbat, mint szövegelni nekünk. A nő oldalán ülő szomorú úr sajnálatra méltó.
"Apám, mit kell kiállnia!"-ingatom a fejem. Aztán mikor beszól a férjének, felkapom a fejem:
"Hogy beszélhet így a hites urával, asszony? Törölték már képen? Szerintem nem..."
Majdnem felnyihogok, amikor a nőci még Sophietól akar bocsánatot várni. Aztán a lány beindul ám, de rendesen... A picsázásra alamuszin vigyorgok, egyet értek. Aztán nemi szervek kerülnek szóba és töprengő arcot vágok, érzem a fülem vörösödik. Látom a medált, és összeáll a kép, hogy Sophie Arel hívő, ezután végképp nem kell csodálni semmit azon, hogy milyen heves. A váratlan fordulat tragikomédiába illik, és csendesen figyelem.

-Nem kérdeztem semmit, csak irigylem, hogy ilyen folyékonyan és akadálytalanul tudsz káromkodni. Ha én idáig jutok, azaz hogy ennyire felhúznak, szinte megfulladok, és csak grimaszolni, morogni, mutogatni tudok fütykösöket meg fityiszeket, a szavak megrekednek a nyelvem tövén... Nem vagyok szavakban kitörő egyéniség, ha mellé düh is párosul. Frankó voltál-vigyorgok rá
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.03. 5:48

(Ahham)

*A vizsgálódást félbehagyva a zálogosra pillantok. Továbbra sem tetszik ez az ember. Ahogy a kérdését feltette nekünk, úgy érzem mintha reménykedve kérdezné a bántódást. Bár néha nehezemre esik kiismerni az embereket. Viszont van valami amit nem értek, ezért Brognarhoz lépek, és halkan, vanir nyelven kérdem:*

- Te! Mi az a hipó-izé? Valami fehérítő? Ha jól emlékszem azzal mosnak fel a vágóhídon...

*Aztán komoly képpel bólogatok a zálogos felé.*

- Hát sajnos az előfordulhat. Amilyen kegyetlen világban élünk. Főleg ha mi isidegesek leszünk. És már azok vagyunk. Bár némi segítségre szükségünk lenne, hogy nehogy kicsússzon a kezünkből Darnell és a cimborája...
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.03. 10:32

(Brognar)

-Tegyük fel azt jelenti-válaszolom a kérdezett nyelven Ahhamnak.

-Mi megoldást szeretnénk baja csak akkor esik ha ő támad mi nem bántjuk. Ha esetleg nem hajlandó akkor megkérjük üzlettársainkat segítsenek megoldani ezt a problémát.Árt az üzletnek mert most azt hiszik hogy nekünk nem kell fizetni, a megrendelőnkről meg azt hogy visszamondja a megrendelt árut szállítás előtt. És mivel náluk kötett az üzlet az ő becsületükön esett folt.Az hogy ők mit tesznek az ő dolguk de ha mi hamarabb megoldjuk akkor Darnell jobban jár, ők nem fognak tárgyalni példát kell statuálni nekik.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.04. 17:12

_________________________________________________________________________________
JK: Ahham (tarini törp harcos)
JK: Brognar (erioni Tooma-pap)
Esemény: Yosu nyomában
Helyszín: Oleg Porter zálogházában
Időpont: napközben
A helyszínen eltöltött játékidő: Ahham (16. nap) Brognar (14.nap)
_________________________________________________________________________________

Porter arcán különösen visszataszító hiénavigyor jelenik meg:

-Nagyon szívesen segítek pár kedves törpének, akiknek vitás ügye van Darnellal. Az igazság kiderülése Kyel-urunknak tetsző tett, távol álljon tőlem, hogy magamra haragítsam az égieket! Nos, mire kíváncsiak Darnellel kapcsolatban az urak?
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.04. 17:28

JK: Zanazan Walra (alidari harcosnő)
Esemény: A színházban
Helyszín: Szórakozónegyed, Kyr Színház
A helyszínen eltöltött játékidő: 3. nap (este)

-Oh, ne haragudj ha esetleg komprolmittálva lettél volna általam, de ezekről az...aljadék görényekről nem tudok indulat nélkül beszélni...mármint az úgynevezett Egyetlen papjairól...hagyjuk...nevetni jöttünk ide vagy mi...-Sophie hirtelen legalább olyan bánatos és apatikus lesz mint az Oszkár nevű úr.

Nabil visszajön a gesztenyékkel. Udvarias volt, mert Sophie-nak is hozott, aki egy köszönömmel elfogadta a zacskót, de látod csak udvariasságból vette el, a gesztenyét nemigen eszegeti.

Nabil ellenben szeretheti ezt a növényt mert majszolgatni kezd.

A Színházban eltompulnak a fények, és a színpad fokozatosan fénybe borul. Hirtelen hűvös levegő, fuvallat kezd el felfele áramlani a feneked alól. Mintha fujtatón ülnél, a semmiből támadt a hűs szellő, felszárítva a verítéket rólad, és a Színház levegője is frisebb. Ebben a varázslós dologban lehet valami.

A darab szenzációs volt. Egy fösvény abasziszi abbitacélkereskedőről szólt, aki nagy vagyonávasl nem tudott mit kezdeni, mert minden garast a fogához vert, és midenféle mulatságos szituációba keveredett a zsugorisága miatt. Egyszerűen minden percében kiváló szórakozásélmény volt, a színészek profik, a díszlet, a rendezés minden a helyén.

Sophie is elfeledi baját, a darab csúcspontján könnyesre röhögitek magatokat, annyira jó.
Nem csoda hogy Nabil rászokott a Színházba járásra, láthatólag jobban élvezi mint a felhentelős gladiátorviadalokat, és másfajta szórakozást keres.
Előszőr érzed úgy hogy igen, érdemes lene eljönni megint mégegyszer valamit megnézni, fantasztikusan jó alakítás volt, mintha öreg regősöket, mesemondókat hallgatnál.

A színészek akkora vastapsot kapnak, hogy csak úgy dübörög a lelátó. vagy 12 -szer hívják őket vissza.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.04. 17:33

(Zanazan)

Hagyom Sophiet elmerülni, köszönet után gesztenyerágcsálásba kezdek. A hidegre meglepődök, visszaoldom ingem, hogy takarjon.
A darab közben szétröhögtem a fejem. Egyszer majdnem félrenyeltem a gesztenyét a nagy nyerítésben. Egy elgurult, annak lőttek. Szemem törölgettem a darab után, és még utána is, ha felidézem az egyes jeleneteket, megremeg a szám :)

-Apám, ez nem volt semmi! Minden pénzt megért!
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.05. 6:16

Az előadás véget ér, az emberek kitódulnak a kijáratokon. A környék bérkocsisai tudják mikor lehet nagyot szakítani és ellepik az előadás után a színház környékét, tudván, hogy elkél a szolgáltatásuk.
Azonban nagyon hamar fogynak a kocsik. Nabil előrelátó lehetett, mert ismerősként köszönt egy kocsist, aki kifejezetten rá várt a színház mellett.
A tér hamar kiürül, ti is elindultok a szállás felé, Nabillal, aki fogja a kezed.
Észreveszed Sophiet, az út szélén sétálni, neki már nem jutott kocsi.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.05. 14:01

(Zanazan)

Nyújtogatom a nyakam, azt hívén, úgy kell majd kocsit vadászni. Kiderül, a szerencse mellénk szegődött:

-A helyiek előnyei :D Oh, nézd, ott meg Sophie! Mi lenne ha egy darabon elvinnénk? Persze csak ha szeretnéd...-simítom meg kezét.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.05. 17:42

(Brognar)

-Azt szeretnénk ha elmondanád neki a helyzetét és összehoznál vele egy találkozót.Szeretnénk megállapodni vele ha lehetséges.Mesélj róla nekünk van rá esély hogy lerendezzük tárgyalásos úton a dolgainkat?-kérdem

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.06. 6:43

JK: Ahham (tarini törp harcos)
JK: Brognar (erioni Tooma-pap)
Esemény: Yosu nyomában
Helyszín: Oleg Porter zálogházában
Időpont: napközben
A helyszínen eltöltött játékidő: Ahham (16. nap) Brognar (14.nap)

-Ugyan mit meséljek egy cégéres gazemberről? Több vérdíj van a fején együttvlve mint az éves bevételem! Valaha a gorviki haditengerészetnél szolgált, előstiszt volt. Hogy hogyan avanzsált kalózzá nem tudom, de a gorvikiaknál amúgy se sok különböztet meg egy tengerészt egy rablótol...egyszerűen ellopta az urától a hadihajót a legénységével együtt a kapitányt megölte és ő lépett a helyébe. Aztóa lett hogy úgy mondja magánvállalkozó...az emberei hűségesek hozzá, mert juttat nekik a koncból. Darnelll közönséges gyilkos, rabszolgasvadász és kalóz. Nincs mit ezen magyarázni. Van egy háromárbócosa a Kraken illetve ez csak az eredeti neve, minenféle táblával állandóamn letakarja és újat ad neki meg újrafesteti a hajótörzset, hogy mikor behajózik, ne foglalják le a hajóját a Godoroai fináncok...persze őket is meg lehet kenni...egyébként meg ha találkozni akarnak vele nem kellek hozzá én. Egyfolytában a Tritonban lebzsel és valami "nagy" üzletről hadovál. A kocsmán kívűl csak Ellana-szentélyét szokta felkeresni gyakrabban, ha ugyan ki nem tiltották már onnan is. A papnők azért mindenkinek nem teszik szét a lábukat és Darnell enyhén szólva is közismert alvilági fickó...na mindegy. A Lila Lótuszba szokott járni.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.06. 7:10

Nabil bólint:

-Persze, szívesen,

A kocsis megáll Sophie mellett.

Nabil kiszól:

-Szervusz Sophie elvihetünk? -Gyere szállj be, van neked is elég hely.

-Ohh...hát...köszönöm szépen.

Sophie bekászálódik veletek szemben, az oldalán most már ott van egy drágakőberakásos smaragd-rubin gyönyörű rapír, és egy hárítótőr, ami valószínűleg a párja lehet, mert a díszítettsége ennek is hasonló, valószínű egy igen drága kollekció lehetett.

-Hová vigyünk?

-A Godora Vándorában vettem ki szobát.

Nabil elmosolyodik:

-Zana is.

A kocsi elindul.

-Egyébként miért gyűlölöd ennyire engesztelhetetlenül a hazád istenét; miért lettél Arelita?

Sophie tekintete elkomorul és kinéz a kocsiból:

-Ne haragudj, de erről most nem akarok beszélni. Legyen elég anyi hogy van okom gyűlölni őket...egyébként meg...-fogja meg Sophie a nyakában a Szimbólumát- ...nem egyszerűen áttértem, hanem a tetteimmel szolgálom a Sólyomasszonyt.

-Ááá, értem. De furcsa...azt hittem shadoni nem tud más vallás papja lenni...

-Már miért ne tudna? -rökönyödik meg Sophie- ha van valaki aki megismertett azzal hogyan kell az isten segítségét kérni és hiszel benne...őszintén szólva a pyar istenek többi tagjáról semmiot nem tudok...-mentegetőzik Sophie.

Nabil ledöbben:

-Ez most komoly? Akkor hogy lehet hatalmad?

Sophie vállat von:

-Egy időben, közvetlen azután hogy elhagytam Shadont volt egy Arel-pap szeretőm akivel hosszabb ideig voltam együtt...még a Déli Városállamokban csavarogtam akkoriban...ő volt az aki felkeltette a kiváncsiságom amibő az lett hogy a végén kaptam tőle ezt. -mutatja fel mégegyszer az ezüstmedált.

-Azért nem tudok semmit a pyar istenekről, mert Manuel nem beszélt róluk túl sokat, azt mondta egy fegyverforgatónak egész életére elég ha Arelhez imádkozik és utána dartonhoz a halottak urához ha eljön a vég...és igaza is volt. A saját bőrömön éreztem, hogy Arel nem az a fajta istenség akinek hittételeket kell magolni, meg a katekizmust bújni ahogy otthon csinálják. Az ő kegyéhez elég ha csatában bátor vagy és nem féled a halált. Megtetszett, mert elég egyszerű a jóindulatát kivívni és az is megérintett, hogy ezek az emberek, bármekkora szélhámosak is legyenek, anyomorultakat nem szipolyozzák, hanem adott esetben megvédik...akár még lovagok is lehtnének, csak sajnos legalább akkora felforgatók, mint amennyire nagylelkűek.

Nabil elneveti magát:

-Hát még nem halottam egy Arel papot így beszélni magáról....

-Az minden követőre rá van bízva hogy keresi a kegyét...én megelégszem ezzel a kóbor életmóddal és azzal hogy áruba bocsájtom a fegyverem...ha közben még valami "jót" is tudok tenni ami Arelnak tetsző, annál jobb, de túl sok papi misztériumot nem ismerek...lássuk csak egyszer-kétszer imádkoztam hozzá a sebeim gyógyulásáért, bátorságért és persze a fogadóban erőért, hogy az asztal alá tudjam inni azt a sok hőzöngő tahót...bár Maunel azt mondta egy istentől bármit kérhetünk, ha kedvesek vagyunk a szemében bármit megtesz értünk...nem tudom nagyon sok bennem a bizonytalanság....ügy beszélnék valakivel aki járatos az istenek dolgaiban és elmagyarázná ezt az egészet....de fogalmam sincs kit kérdezzek, azzal mégsem állíthatok le valakit az utcán hogy "hé figyeljetek már Arel pap vagyok, de fogalmam sincs a többi istenről, valaki magyarázza már el..." Egyszer megtettem, de az a hittéritő valami Háromfejűnek toborzott híveket, és nagyon rámenős volt, muszáj voltam leütni...azóta inkább nem próbálkozok. Majd bemegyek valami könyvtárba...csak az a baj a közöst jól beszélem ugyan, de olvasni csak shadoniul tudok, az anyanyelvemen a papok között meg nem divat más istenségekről írsogálni, ha értitek mire gondolok.....úgyhogy előbb a betűvetést tanulom meg pyar nyelven. -sóhajt fel Sophie.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.06. 8:34

(Zanazan)

Örülök, hogy Nabil beszédes, szívesen hallgatom őket. Különösen jó, hogy egy fogadóban lakunk, bár valahol reméltem, hogy így lesz és nem csak inni tért be oda :) Alkalomadtán persze bekapcsolódom:

-Hm, én még úgy sose jártam, csak mert valakivel egy "bandából" bajom volt, akkor az összes többit megutáltam. De azt hiszem, kezdelek megérteni, az élet egyéb területén nekem is kezd meggyűlnöm a bajom pár tahóval, akik valami tahóbanda tagjai-jut eszembe hogy a városőrök a zavargásért valami Imeko tornyot tettek felelőssé, meg toroni pénzekkel ellátott patkányszörnyek volt a ráadás.
Nabilt hallgatva vigyorgok:

-Én azt se tudtam máig, hogy van olyan állam hogy Shadon! Te igen tájékozott vagy!
Mikor Sophie beavat minket abba, hogyan lett Arel hívő és hogyan éli meg ezt, mit tud, és mit nem, motoszkál az agyamba valami. Említsem? ne említsem?
"Mit vesztesz az által, hogy említed? Legfeljebb fintorog és legyint, hogy az ilyen alakok viszik a sírba és borsódzik tőlük a háta"

-Aha, Darton a Halál Istene, Arel a harcoké, meg valahol hallottam, a természeté is, van még Ellana, aki a szerelemé...Hú, én is keveset tudok, mert valami istencsalád tagjai ők, de a teljesség igénye nélkül mondtam párat. Viszont...Épp a napokban kaptam be pár igen súlyos sérülést, elvittek engem Krad Ispotályába. Krad valami isten, benne van ebben az égi családban. Nos, engem az egyik papja meggyógyított. Jó fej, nem az a feddő típus, aki aztán néz rád áthatóan és ítél. Képzeld, fizetnem se kellett, pedig én aztán mindent megadtam volna, mert nem nyomorodott le a vállam-paskolom meg a kérdéses testrészt-Nekem ettől a kenyerem függött! Jó szívvel megtette, csak kiderült gyógyítás közben, szinte tök hülye vagyok, ha a vallás kerül szóba, megkért, tehát nem ellenszolgáltatásként megígértette velem, hogy szeretné, ha pár órát hallgatnék tőle, hogy tisztába jöjjel ezekkel a dolgokkal. Valami gyülekezetbe kéne elmennem, merem remélni, nem valami sznob konzervatív bagázs ül ott, mert akkor ráalszok a padra :D Hm, h van kedved próbát tenni ezzel a férfival, eljöhetsz velem. velem nagyon rendes, nem behízelgő, nem akar rámtukmálni semmit, az a jó, azért én se szeretem az ilyesmit. És szerintem nagy koponya. Ő az összes pyar istent tudja, és szerintem azt is, mi a dolguk. Sőt, még kiderül, hogy nem csak közös nyelven beszél, vagy hogy a tudása nem csak az orráig terjed, azaz jobban ismeri hitügyileg a világot. Hm, persze csak ha van kedved hozzá, meg ha úgy érzed, nem unnád halálra magad. Ha meg kiderül, a vallási témával inkább hagyjon békén, ajánlhat valakit, aki jobban be tudna ebbe vezetni, meg a betűvetést is megmutatni. Én csak ötletelek, szólj, ha érdekel. :)
A háromfejűt hallva megborzongok:
-Te most Tharról beszélsz? Azok a papok mit keresnek itt? Nem innen messze, Toronban kéne lenniük? Nagy mákod volt, és hidd el...Tharr nem passzolt volna hozzád... Na ő tesz a nyomorultakra.(van vallásismerete toroni-kyr 1)
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.06. 14:04

Nabil legyint.

-Ugyan dehogy vagyok Zana, csak volt egy brutális Galradzsa-pap tanítóm, még otthon, aki körmösöket osztogatott ha a térképről nem tudtam megnevezni egy országot, de a tudásom ennyiben ki is merül, soha nem jártam még Shadonban, de halottam hírét utazóktól, kereskedőktől, no meg az itteni missziós tevékenységük is közismert.

Sophie eltöprend:

-Renben van, Zanazan, elmegyek veled megnézem ezt a te Krad-papodat...,ha valóban meg tud felelni a kérdéseimre, az nagyon jó lenne.

Nabil a monológodra felélénkül:

-Erről nem is beszéltél Zana! Ez tegnap volt? nem is mondtad! Milyen pap? És mit klért tőled? Olyan szentbeszédet kell hallgassál?

-Tharr szentélyek vannak itt Erionban is Zana. Hittérítők misszionáriusok nemcsak a pyarroniaknak lehetnek. Erion vallási türelmet gyakorol majdnem mindenkivel szemben,-akiknek elég pénzük és hatalmuk van hozzá, hogy a herceg jóindulatát megvásárolják. És épp emiatt jócskán vannak is vallási ellentétek miatt kirobbant vérontások.

-Nem válthatnánk témát ha kérhetném? Olyan szép esténk volt; nem akarok több vallás nevében ontott vérről hallani...-sóhajt fel Sophie komoran.

-Oh, bocsánat, látom mélyen érint ez a dolog; természetesen. Mióta vagy Erionban Sophie?

-Olyan két hónapja jöttem. Még van egy kis tartalékom az elmulatom és felélem, aztán én is muszáj leszek valami jól fizető munka után nézni.

Megérkeztek a Godora Vándora vendégfogadóba. Mint kiderül Sopihie szintén a tetőtérben bérelt szobát, a tiéddel szemközt van az ajtaja.

-Hát jó éjszakát nektek fiatalok...-mosolyodik el a nő- ...Hálából amiért elhoztatok, meghívlak benneteket reggelire. Nos, mit szóltok hozzá?

-Sajnálom, én még el tudnám fogadni, de Zanazan azt hiszem holnap napkeltekor már indul a munkája után...vagy rosszul emlékszem Zana? -néz rád kérdőn Nabi

(Off: A köv reagot a fogadóba írd már kérlek. Kösz.)
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.07. 11:14

(Brognar)
Érdeklődve hallgatom végig a dolgot.Nos a Lila Lotusz, érdekes név asse tudom mi az.
-Merre találjuk ezt a Lila Lótusz nevű helyet? Azt hiszem meglátogatjuk úgylátom vannak páran akik nem szeretik Darnellt nagyon helyes akkor nemsok mindenkinek hiányozta ha tegyük fel nem akarna tárgyalni.Köszönjük a segítséget, sokat segített.

Majd miután megtudjuk a címet kimegyek és mondom Ahhamnak.
-Nos szét kéne nézzünk ott is hátha sikerül elkapnunk ugy hogy kevesen vannak körülötte, és megtudjuk hol vannak a fegyvereink.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.07. 16:08

(Ahham)

*Elgondolkozom Brognar ajánlatán*

< Lila Lótusz? Mi lehet ott? >

- Ha jól értettem a patkányképűt, akkor a Lila Lótusz egy papi bordélyház lehet. Bár el nem tudom képzelni milyen az...- Gondolod, hogy ott csendben el tudjuk kapni az ürgét? Nem is rossz ötlet. Először kérdezzük meg az ottaniakat, hogy nincs e kifogásuk ellene, aztán talán oda is tudják valahogy csábítani az ürgét. Aztán rajtunk a sor...
Igen tetszetős ötlet, egy próbát megér.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése