• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Temető, Darton felkentjének "munkahelye"

A divat, a szép, a dalnokok, és az íjászok hazája...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
21 hozzászólás • Oldal: 2 / 2 • 1, 2

Re: A Temető, Darton felkentjének "munkahelye"

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.09.11. 14:09

(Unnur)

-Fél isten? Az anyja biztos istennő volt-bólogat helyeslően Unnur-Csak az anyjának köszönheti hogy ott tart ahol...
Unnur holmijaiért megy és öltözködni kezd. Gondolatban barátkozik az új helyzettel, ami felállt. Mikor kész, rásandít Aurinra.
-Néztél engem. Mért? akarsz valamit? Ti kőlakók sose mondotok lényegeset csak mellébeszéltek. Meg ez csak élő hús, mért nem a halottak vonzanak?
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.09.11. 18:49

/ Unnur /

* Aurin tényleg alaposan figyelt, még te öltözködtél, s jót kacag kijelentéseden, s kérdéseden.*

- Hmmm… * Szólal meg dölyfösen.* Először is, igen néztelek. Másodszor, próbáltam már hullával is, de olyan büdös volt a szája, hogy a hányinger kerülgetett! *Röhög fel Darton szolgája, majd a fenekedre csap.*

- Indulj, te nő! Vár minket Erigow! * Kiléptek a kis szobából, majd a kihalt templomból. Démon, Arin lova ott áll a kapu mellett. Nem csinál a paci semmit, csak mereven figyel előre. Az atya is távol van már. A tmeető egyik kriptája előtt jár, tőletek legalább harminc lépésre. Bólint, s int feétek, majd Aurin igazítja meg a nyerget, furcsa lován. Vagy már nem is olyan furcsa számodra az a dög?! Körbenézel a temetőn, a sírokon, az élettelen lovon, de új érzések költöznek lelkedbe. Semmi félelem érzet, semmi furcsa szorongás. Inkább megnyugtat eme hely, minden apróbb részletével, mint hogy felkavarna. Pedig más biztos remegő kezekkel közelítené meg eme helyet. Főleg, ha egy élettelen hátas áll annak közepén. Aurin rád tekint és elmosolyodik.*

- Látom, most már neked is tetszik eme hely! Mondtam, hogy gyere, s meglátod, hogy új világot mutatok néked!
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 557
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.09.11. 19:48

(Unnur)

-Ez a ló beteg, én vennék a helyedben egy egészségeset-nézi Démont Unnur. Aztán mielőtt felszáll, Aurinbra néz:
-Legközelebb én üt te fenék. Hova menni? Mit mutat még? Szakáll háza már lát. Menni máshova is. Ha lát Unnur kis nő, elvisz az Szakáll hogy csináljanak szerelem a konyhában.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2008.03.29. 22:36

/ Unnur /

* Airun, Darton ynevi helytartója elmosolyodik sötéten lovára tett megjegyzéseden, majd miután ő is intett a távolodó Darton papnak eddigi ”házigazdátoknak”, nyeregbe száll, s kezét nyújtja, hogy felsegítsen lovára, közben dölyfösen megjegyezve.*

- Unnur, Démonnak semmi baja! Ő úgy van jól, ahogy van! Egy régi barátom ajándéka! Hova megyünk?! * Töpreng el egy pillanatra.* Hát van két napunk ha jól emlékszem a hajó indulásáig, így kirúgunk egy kicsit a hámból, s megismerjük jobban Erigowot. * Szakállal kapcsolatos felvetéseden felröhög a kreol bőrű lovag, majd folytatja.* Persze Unnur, persze beszerzünk neki valami szukát! Azonban míg te élet, halál közt lebegtél, „üzenetet” kaptam! Lorin meggondolta magát, s Arel másik felkentjével Firtorgissal egyetemben, leléptek! Így hárman maradtunk! Te, a rendtársam Ruel, s jómagam, kik Beriquelre indulunk! Így is benne vagy a „kirándulásban”? * Kérdi meg tőled ermelinül, s miután válaszolsz kérdésére felsegít lovára, majd megindultok igen keményt tempót diktálva a város szívének irányába….*

// Off: Na, visszatért az élet Erigowba. Módosítanom kellett pár dolgot, hisz Lorin azt üzente Pm-ben, hogy egynlőre tárgytalan számára itt a játék, de ne félj, nem maradsz kísérő nélkül, hisz maga Airun al Marem nyergében ülsz :lol://
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 557
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.29. 22:59

(Unnur)

-A barátod átvágott. Ez nem rendes ló. Máskor jobb kupechez menj-jelentem ki teljes meggyőződéssel, és felülök.
-Kell saját ló, nem mindig ül tiéd!
Vállvonással veszem tudomásul, hogy változott a csapatlétszám. Nekem mindegy :)

(innentől kezdve fehérrel emelem ki, ami emrelin nyelven hangzik el!)
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2008.03.30. 0:36

/ Unnur /

// A következő reag: Az utcák, terek, siátorok topicba megy! //
Erigowi Klavel