• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Újoncoknak

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 71 / 95 • 1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 95

Re: Újoncoknak

HozzászólásSzerző: Siduri » 2008.03.10. 19:49

Sziasztok!

22 éves pesti lány vagyok és nagyon szeretek szerepjátszani. A Mágus a kedvencem és mivel csapatom nincs, rég óta keresek egy helyet, ahol kedvemre tudok bomlani :D
A karakterem hamarosan kész :D Remélem, nem megyek majd senkinek az agyára :P
Siduri

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.03.10. 21:03

Üdv közöttünk.
Remélem hamar találsz helyet ahol játszani is tudsz :lol:
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.03.20. 19:33

Sziasztok! 24 éves vagyok, 2,5 éve mágusozok, az asztal melett elsősorban KM-i poszton ténykedem. Salynálatos modon, piciny csapatunk ritkán tud összejöni, ugyhogy remélem itt, "kiélhetem" magamat. Remélem a gyatra és minösithetetlen helyesirásom, (ami a tapasztalatok szerint az elkövetkezendökben nem fog javuló tendenciát mutatni ) nem jelent fékezö tényezöt a forum hasábjain.

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2008.03.20. 21:10

Üdvözlet! A helyesírási hibák zavaróak lehetnek, de a fórum tagjai ebből a szempontból nem fejleharapósak :) Olyan nagy gátló tényező biztos nem lesz :)

M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.03.21. 8:35

Hello 20 éves vagyok. Én nem játszom olyan rég a M.A.G.U.S-sal mint ti, de nagyon szeretem ezt a játékot. Legfőképpen Lovaggal és Paplovaggal szeretek lenni, de már majdnem minden karaktert kipróbáltam és azt mondom hogy ez egy nagyon jó játék.Sajnos csak szinte hétvégéken tudok játszani, de ha tehetem hamarabb is feljövök majd. :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Wolftern 2008.03.24. 9:51-kor.
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kiaan Hargun » 2008.03.22. 0:01

Üdv mindenkinek!

24 éves, szegedi srác vagyok. A szerepjátékokkal kb 10 éve foglalkozom, sok rendszer megfordult már a kezem alatt.
De mondhatni a M.A.G.U.S. - on nőttem fel.
Jelenleg borzasztó munkarendben dolgozom, így nem leszek oly' aktív mint a többiek, de figyelek, és itt leszek...

Jóistenetek áldjon benneteket

K'iaan
"A harcnak szigorú törvényei vannak; mindig a győztes határozza meg őket"

Rayvanhur Katekizmusa
Kiaan Hargun
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 150
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kijoe » 2008.03.23. 12:10

Üdv!

Eddig nem mutatkoztam be, szóval most pótolnám...

27 éves vagyok, akik voltak versenyen azok látthattak is :)

Szóval, 95-ben kezdtem el szerepjátékozni a jó öreg M.A.G.U.S.-sal, az összes eddig megjelent rendszerrel játszottam, már ami a mágus-t illeti.
Egyébként emellett rengeteg rendzsrt kiprópáltam és némelyikkel játszottam is huzamosabb ideig, ilyenek: Cyberpunk, Armageddon, Ars Magica, D&d3.0, WOD

Magamról:
Szeretem a fantasy és a sci-fi műfajt, olvasgatok regényeket, szerepjátszom (asztali és online), kocsikázom, szeretem a jó filmeket :), imádom a keleti kúltúrát( Japán rulez!) és még sok minden van de azok most nem lényegesek...

Ennyi.

Ha valakinek kérdése van szivesen válaszolok.
Saguru No Ószei Ics'an Navariszen! - „Ha sárkányra vadászol, ne csodálkozz, ha találsz is egyet!”
Kijoe
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 297
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Antur » 2008.03.25. 12:54

Hello!

Én 19 éves salgótarjáni srác vagyok kb.8-9 éve szerepjátékozok.A magussal kezdtem de ezenkívül még sok más asztali szerepjátékot is kipróbáltm már.(Vampire, Star Wars, D&D, Shadowrun és minen magus könyvet).Szeretnék itt is játszani.
Antur

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.03.25. 16:09

Üdvözlet mindenkinek aki én utánam csatlakozott!!!

Egy jó tanács: ne tartson vissza senkitsem az hogy (viszonylag) nem régóta játszik. Lényegében az idő nem határoz meg semmit sem a szerepjátékokban a M.A.G.U.S-ban meg aztán pláne nem. :D Úgy hogy hajrá és érezzétek jól magatokat !!!

Maradok: Vyan Lefydd Gianag hercege

Ui.: nekem mindig egyes a heJJJJes írásom :lol:
Kezd azzal, ami fontos, azután ami lehetséges, majd hirtelen azon kapod magad, hogy azt teszed, ami lehetetlen.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 445
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Antur » 2008.03.26. 17:50

Hali!

Szeretnék játszani de még nem kaptam meg a játékos karakter státuszt.Szeretném megkérni az illetékeseket hogy változtassák meg.Előre is köszönöm.

U.i.: nem szeretnék senkit sem sürgetni de még nem tudom h pontosan hogy mennek itt a dolgok.
Antur

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.03.26. 17:53

Biztos ami biztos alapon küldd el a 3 adminnak is a kérést PM-ben:

Con Larrodannak
Sion
Yvett de Crei

a három adminunk. PM-ben is kérd tőlük így biztos nem fogja elkerülni senki figyelmét, mert ha nem kapsz JK státuszt valóban nem tudod elkezdeni a játékot. :wink:
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.26. 17:57

Nocsak, HM hullám van? :D Ez is ritka. Az is, hogy ilyenaktív vagy Castor. (finom célzás, menj ragot írni keribe :lol: )
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.03.29. 22:07

Sziasztok!

Egyenlőre csak bemutatkozni szeretnék, aztán ha lesz időm jövő hétre egy karaktert is világra hozok.
27 éves vagyok, '98-ban kezdtem játszani. Akkor még gyanúsan méregettek ha a "gumimacikódexel" meg sok papírral és kockákkal nyílvános helyen szétpakoltam. :) 5 hosszú és csodálatos éven át szinte az összes szabadidőm erről szólt. Úgy alakult, hogy gyakorlatilag a harmadik játékomtól szinte végig KM voltam. Aztán szétszéledtek a régi barátok és minden próbálkozásom kudarcot vallott az újjáélesztésre. De azóta sem múlt el nyár, hogy ne jutottak volna eszembe a dunaparti játékok, az éjszakába nyúló maratonok és néha a tömeg mikor 7-8 ember szórakozott együtt.
Sok rendszert kipróbáltam de a CyberPunk és a MAGUS maradt az örök favorit. Ez utóbbival a második törvénykönyvig bezárólag követtem a hivatalos valhalla kiadásokat tehát ha a potenciális KMek olvassák ezt, tőlük ezúton is türelmet kérek, behozom a lemaradást.

Naponta egyszer biztos tudok írni, ha a rendszergazdánkat sikerül megvesztegetni akkor talán többször is.

Nem tudom meddig és mennyire jutok ezen a fórumon de a létrehozásáért, fenntartásáért így első körben is had mondjak köszönetet mindazoknak kik tesznek érte, mindazok nevében akik hozzám hasonlóan nem tudnak máshogy visszacsöppenni ebbe a világba.

Clau
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.03.29. 22:50

Üdvözöllek!

Ragyogó időben érkeztél hozzánk! 8)
Sok szép, népszerű helyszín vált játszhatóvá az elmúlt napokban - még válogathatsz is, hogy hol kezdjed a játékot.

Kérdésed van nyugodtan felteheted a megfelelő topikokban, vagy valamelyikünket pm-ben is "zavarhatod" - hisz értetek vagyunk...

A Köszönetre:
:wink: - drága adminunk szavával élve: Amíg egy játékos is van, az OM élni fog! (Con Larrodan "tollából")

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.03.30. 12:59

Remélem jó helyen kérdezek, jobbat nem találtam neki.
Az ÚTig bezárólag megjelent kiegészítők használhatóak? Konkrétam a HBGből szeretnék egy Vágtató karit. Nem olvastam sehol h nem lehet de inkább rákérdezek mielőtt belevágok.
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 71 / 95 • 1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 95

Vissza: Csevegõ