Zalaegerszeg tényleg nagyon messze van és nem kis teljesítmény vonattal eljutni Szolnokra. Még mondja valaki, hogy az OM-talira nem jönnek csak a Kelet-Magyarországi tagok.
Köszönet mindenkinek a találkozóért, jól éreztem magam, és meg kell mondjam a modul is tetszetős volt (már amennyit megismertünk belőle).
Én voltam, aki azt a pár képet elkövette, bár sajnálatos módon sem a KM-ek sem én nem vagyok rajtuk, mert a találkozó végi csoportfotó a nagy rohanás miatt elmaradt.
ÁÁÁÁ, most nagyon irygykedek. És negyon mérges vagyok hogy nem tudtam elmenni a találkozóra, pedig annyira szerettem volna.... Na nembaj, majd a 2.on ottleszek Egyébként a modult el lehet majd érni valahol, hogy aki nem volt belekukkantson?
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Szintén szeretnék köszönetet mondani a szervezőknek, a megjelenteknek, világosítóknak, producereknek... A tegnapi nap igazán jól sikerült.
Külön köszönet a mesélőnknek Quatornak amiért elviselte a stílusom, Togarnak a "bölcsességeiért", Navának amiért végig szekált, Niobének amiért pazarolta helyettem a manát és Enriquelnek amiért a végén az ő karijának a haja járt rosszul az enyém helyett(meg azért a fél narancsért... ), illetve Yvettnek a díjakért.
Személy szerint nagyon jól éreztem magam tegnap(ma már meg vagyok fázva, dehát bőven megérte. )
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Craian 2008.03.23. 17:22-kor.
Hát a szinguláris magvú parciális integro- differenciálegyenleteket tudjátok-e integrálni?
(Mi) Integrálni nem tudunk, csak perturbálni még És az se mindig konvergens, habár ez illenék. De új világ, mi kibukkan a ceruzánk hegyén Ez a legszebb mesterség.
Részecske vagyok, vagy hullám, Élek-e vagy ez a hullám? Megmondanám, hogyha tudnám, De mindent én sem tudhatok.
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Mi is szerencsésen hazaértünk - hála és ezer köszönet Erinnek amiért volt olyan kedves és elfuvarozott minket Szolnokra és vissza, mondhatni házhozszállítással -, de én már tegnap nem bírtam bekapcsolni a gépet. ^^
Szeretnék köszönetet mondani:
Joenak- a szervezésért, a helyért, a gondoskodásért olyan jó házigazda módjára viselkedett Catti-brienekamiért támogatta a rendezvényt annak ellenére, hogy személyével nem emelte a fényét - amit megmondok őszintén én sajnálom, de reménykedem benne, hogy a másodikra már eljön... ^^ Castornak, Quatornak és Sessnek, amiért remek modult sikerült összehoznunk közösen - igaz kicsit terjedelmesre sikeredett, ez már az első órában látszódott ^^ Connak, amiért bevállalta ismeretlenül a modul mesélését - éééééés igen!... Kijutottak Masgarból!!!! És külön köszönet Nektek, a résztvevőknek:
Köszönet még a HEMOnak, amiért helyet biztosítottak nekünk igen kedvező áron ^^
Azt hiszem elmondhatjuk, hogy egy nagyon szuperul sikerült találkozón vagyunk túl (egy kis játékkal megfűszerezvén), ahol mindenki jól érezte magát - legalább is az arcokból ez derült ki számomra.
Az eleje egy picit döcögősen indult, de nem sokat váratott magára a feloldódás - legalább is részemről, amin el is csodálkoztam. Akik ismernek tudhatják én egy olyan anyag vagyok, ami nehezen oldódik Hála Nektek azért ez sikerült elég hamar. Külön megköszönném a csapatomnak a kezdeti türelmüket, megértésüket a bénázással teli indulás miatt , és hogy ennek ellenére a mesélésemet maximális pontszámmal jutalmazták - csak tudnám miért kaptam ennyit , de azért hazudnék, ha azt mondanám nem hízott a májacskám
A játék alatt azt hiszem megvalósult az amit szerettünk volna, hogy mindenki jól érezze magát, hogy a kaland nyújtson egy olyan élményt, melyre visszaemlékezve mosolyra húzodjon minden száj, és kellemes emlékképek toluljanak előtérbe. Ahogy olvasgatom a visszajelzéseket ez maximálisan teljesült - részemről megérte a "munkát" teljes egészében.
A vége káoszosra sikeredett egy picit - látszott, hogy az első ilyen rendezvényünk volt. ^^ Legközelebb bizonyára már jobbak leszünk és nem lesz az a kapkodás, fejetlenség ami uralkodott az emléklapok aláírásánál, valamint az ajándékok száradásánál. Azért remélem mindenkinek megvan a lapja aláírva - legfeljebb, ha hiányzik egy aláírás elhozza a következő találkozóra és pótoljuk
Amit nagyon sajnálok - igen ilyen is van Iszonyú kevésnek tűnt az idő. Nagyon hamar elröppent a nap. Kicsit nehézkes szívvel fejeztem be én legalább is. Nem kifejezetten a modul miatt - hanem mert nagyon kevés személlyel tudtam beszélgetni személyesen. Ismerkedésre nem maradt idő egyáltalán, vagy csak igen minimális szinten. Enriquelnek hála készült pár kép - remélhetőleg meg is osztja majd velünk - sajnos a végén kialakult káoszban elfelejtettük(?)/elmaradt a közös csoportkép elkészítése. Na de sebaj! Majd legközelebb :K ^^
Hmmm... Áradozhatnék még órákig a tegnapi napról, de nem teszem. Már így is van mit olvasnotok Akik ott voltak tudják, hogy milyen volt, akik lemaradtak sajnos róla a véleménybeszámolókból össze tudják rakni, hogy miről maradtak le.
Köszönöm az oldal közösségének ezt az összetartását!. Jó érzéssel tölt el az, hogy a "munkánk" nem volt hiába - sem magán a fórumon, sem a találkozón. Remélem, hogy ez a kapcsolat - mely túl nőtte magát a fórum anonimitásán, s személyes síkra terelődött - sokáig fog még virágozni és fejlődni az idő haladtával!
Mindenkinek további jó játékot, jó szórakozást kívánok Nállunk!
Yvett
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Bár Zeg tényleg messze van, de Fehérváron vannak régi barátaim, így nem kellett egyszerre olyan sokat utazni. Már Pénteken felmentem hozzájuk (este volt egy kis sörözéssel egybekötött meccsnézés), Szombaton este olyan fél tíz körül értem vissza és volt egy kis házibuli is. Olyan régi szerepjátékos cimborákkal futottam össze, akiket vagy négy éve nem láttam...
Bár tök hulla vagyok, de azért megérte elmenni Szolnokra