Hát ki más, mint az én fejvadászom, amúgy csak a kari alsófelét fogta meg, amíg a kalodában volt. Hála az égnek még a visszatérése előtt kiszabadultak a karakterek Ja és Con ötlete volt
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"
Nagyon köszönöm a szervezőknek, és a talákozón résztvevőknem ezt az élményt. Nagyon örültem mindenkinek. Isteni érzés volt. Nagyszerű volt a modul, még nagyszerűbbek a játékostársak. Köszönöm!
Selmo - Erin O'Shanon
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Köszönöm a felejthetetlen élményt és a játékosaimnak külön is meg szeretném köszönni a remek hangulatot és a briliáns játékot. Remélem mindenki jól szórakozott és sikerült megőríznünk a találkozó "eszméjét", örömét, amiért együtt annyit küzdöttünk! Én személy szerint úgy láttam igen!
Köszönet Joe-nak a szervezőmunkáért és a pénztáros nem mindig hálás szerepéért!
Remélem októberben mindenképp, de akár a táborozás jegyében nyár környékén is újra találkozhatunk és szinte ott folytathatjuk a szórakozást, ismerkedést, ahol abbahagytuk!!!
Sionnal most beszéltem kis kerülővel a Mátészalkai csatlakozáson ül és zötykölődik hazafelé.
Igen, Sion tett egy kis kerülőt, megnézte Ceglédet, de sikerült hazakeverednie. Tényleg jó lett a találkozó, -nem nevezném ezt "versenynek"- mivel szerintem mindenki nyertese volt.
Még azt tárgyaltuk a vonaton Connal, hogy az egyesületet komolyan fontolgatják/juk illetve, hogy a II. OM tali modulja nem lehet ez ami most volt, mert ha új belépők, új játékosok szeretnének jönni őket hogy és honnét fogjuk a már elkezdett kalandba bemesélni?
Az OM-tábort Connal még kicsit korainak gondoljuk, ilyen tavaszi, meg őszi találkozók ; ezek biztos hogy lesznek továbbra is, a tábor szervezés azért egy fokkal már öszetettebb folyamat, azt már akkor lenne érdemes csinálni, ha ezt kulturális egyesületként hírdetjük meg, azon okból kifolyólag, hogy egy egyesület már számlaképes és ezért szponzorokat is szerezhet; és működési költségre, egyebekre pályázhat anyagi forrásokat. Egy tábornak szerintem olyan 1,5-2 éven belül lesz realitása, meg addig ezekkel az "apró" találkozókkal tapasztalatot szerzünk a szervezést illetően, illetve a tagok azért többé-kevésbé megismerik egymást mint embert, és nem -kártyás kifejezésssel élve- "blinkre" mennek táborozni, hanem ismert arcok közé.
Mindenesetre lebegtessük és beszéljünk róla, mert végül is ez a találkozó is így jött létre.
Tábor címén ne valami komoly hét éjszakás dologra gondoljatok, hanem egy párnapos -kezdetnek- maximum egy-két éjszakás hosszabb lélegzetvételű együttlétre ahol nem szorít annyira minket a terembérlet meg a vonatindulás, ezért van rá lehetőség, hogy egy ilyen hosszú modult lejátszunk, mint ez a mostani.
Tekintettel a családosokra, meg az aktív dolgozókra, akiknek nehéz megszervezni egy többnapost kimaradást -reméljük nem lehetetlen- ezért nagyon hosszú intervallumra mi sem gondolunk, maximum egy "hosszúhétvégés" ottalvós jellegű dologra.
Jól hangzik. De ha már itt tartunk. Mivel a kalandot nem sikerült befejezni, ezért lehet,h valamilyen formában lehetőséget lehetne adni azok számára, akik szeretnék végigjátszani (Csak egy ötlet , nem akarok követelőzőnek tűnni ) És még annyi: Köszönet a hölgyeknek, akik süti/ajándékkal készültek. Finom/nagyon szép volt. Sajnos az ajándékot csak távolról csodálhattam meg, de legalább: "Elhagytuk Mashgart!!!"
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"
Én is szeretném megköszönni az élményt - mert tényleg az volt. A csapatunk betöltötte küldetését: Nem győzni mentünk, hanem játszani. És az 100 %-ig sikerült is!!! Nagyon élveztem és köszönet a szervezőknek és a KM-eknek a jó munkáért.
És várom a folytatást.
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!
KARAKTER: Worag, a lelenc, Darton-pap Vjírgas Margalos, (codex)
Én is szeretném megköszönni mindenkinek a munkát, és a szervezést, én is nagyon jól éreztem magam.Szerintem a modul is jó volt.Mondjuk sajnos ez a hátránya az egy napos talinak vagy játszunk vagy ismerkedünk, azért pár arcot sikerült névvel összepárosítani. Külön köszönet a km-ünknek aki egész jól viselte a csapatunkat.
Ezen a folytatáson én is gondolkodtam, bár nem meséltem két lehetöség van.Vagy mindenki a következö helyszínról indul és elötörténetnek lemesélendö neki amit mi átéltünk, vagy uj modul. Viszont én is támogatnám az ötletet hogy játszuk végig ezt valamilyen formában a fórum keretein belül.Már csak azért is mert sajnálnám a karim veszni hagyni.
Külön gratula Connak és csapatának mert elhagyták Masgardot
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Szeretném megköszönni minden kedves megjelentnek, hogy jelenlétükkel emelték rendezvényünk színvonalát! Ahogy eredményhírdetésnél láttam a csillogó szemeket azt kell mondjam, hogy megérte. Remélem mindenki jól érezte magát (én mindenképp ) és viszont láthatunk titeket a következő megmérettetésen is ^^ Külön köszönet a modulíróknak a fantasztikus sztoriért, és Joenak a terembérletért! És persze szeretném megköszönni a kis csipetcsapatomnak a felejthetetlen napot, amit együtt töltöttünk... és igen, Elhagytuk Masgart
Meg szeretném én is köszönni a szervezőknek, hogy létrejött eme kicsi és sajnos rövidnek tűnő találkozás. Köszönet a KM eknek a csapattársaknak és a lányoknak, akik a sütiket csinálták. Élményszámba ment ez a találkozó. A tábor nem rossz ötlet egy hosszúhétvége elsőnek nem volna rossz. Lehetne vinni a kalandot tovább, az új játékosok meg új Km el kezdenék, előröl a kalandot.
Még egyszer köszönöm és Yvettnek üzenem nagyon kellemes, meglepi volt, jó KM de azért az óriás jöhetett volna.
I OM. verseny : Sorgen ves Erhan - A Korona Bajnoka - Caieverri mester által hitelesített családi okirat II OM. verseny: Wyddan gor Inmattiel – Fekete Gyémántok III OM. verseny: Enderko fon Caldobar - Kóbor Lelkek
Amikor megszülettél senki nem adott pecsétes papírt, hogy igazságos világba születtél..
Ja és még valami, láttam néhány vaku villanást, ez azt jelenti volt valaki(k)nél fényképező gép, ha elkülditek nekem a képeket szívesen kitenném a fórumra ^^ Köszi ^^
Csatlakoznék, és én is szeretném megköszöni mindenkinek a munkát, szervezést, jó hangulatot, nagyon jól éreztem magam. A modul is nagyon jó volt , külön köszönet a mesélőnknek a színvonalas mesélésért (sessaryen). Jó lenne tényleg valamilyen formában befejezni a kalandot, lehetőséget adni azok számára, akik szeretnék végigjátszani a modult
Akik elhagyták Masgart azoknak külön gratula , nekünk is nehezen ment a szívünkhöz nőtt, és szerintem mi se sokkal járunk előttük , ha gondolják bevárjuk őket az úton :)
Várom a folytatást..
Calorys
I. OM. verseny Calorys de Winter "Karvaly" - Komédiások II. OM. verseny Lorenico Docchi - Fekete Gyémántok
Most voltam először ilyen találkozón és szerencsére nem csalódás, hanem teljesen pozitív élmény volt a számomra. Remélem lesz folytatása, mert akkor én már előre is jelentkeznék.
Köszönet a modulíróknak, KM-nek, a szervezőknek és mindenkinek a találkozóért és a jó hangulatért.
A Gorviki csapatnak csak annyit, hűek voltunk a nevünkhöz: V É R F A K A S Z T Ó K .
Castor kellemes csalódás és egyben meglepetés volt mint KM, mert nem a Véreb arcát mutatta ezen a taálkozón. De aztán nem elbízni magunkat.
Thor
ui.: Remélem legközelebb lesz lehetőségem a vallatás szakértelmemmet kicsit sűrűbben alkalmazni.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.”Aruth Dyn-Dayaell
Először is bocsi, hogy nem volt időm mindenkitől elköszönni, de rohannom kellett a vonatra, így is éppen csak elértem. Látom rajtam kívül már mindenki hazavergődött valahogy. Én egyelőre csak Fehérvárig jutottam, de hamarosan indulok tovább, talán olyan kora déután talán haza is érek Zalaegerszegre.
A találkozó nekem is tetszett, köszönet a szervezőknek, a modulíróknak és a mesélőknek.
Bár kicsit döcögősen kezdett a csapat, azért a vége felé már egészen jól belelendültek a Vérfakasztók! Bár meg kell hogy mondjam én elég „tompa” voltam, de a hajnali kelést nem nekem találták ki (pláne ha előző este még egy kis sörözés is volt).