Nos nem megfontoltam, csak az elmúlt pár napban a munkám kötött le, mert Szegedre járkálok elég sokat, és sajnos nincs még meg a laptop, hogy mobilnetezgessek az országban, pedig de jó is lenne a vonaton valamit csinálni. Ugyhogy pont ez az amiatt én felhoztam, hogy inkább mesélj ki NAva, és remélem nincs harag.
Én sajnálom a legjobban, mert tetszik a kari, és jó a kalnd is. Egy kérdés, ha nálad szabadulna fel hely értesítenél, mert akkor egy 1. szintű Santorot indítanék nálad. Ez persze Shadonra értendő.
Bocsánat, ha fel akarom találni a spanyol viaszt, de jött egy ötletem és nem volt alkalmam az összes hozzászólást végigolvasni, hogy megnézzem, szóba került-e már a téma.
Santoro játékával kapcsolatban jutott eszembe, hogy nem volt az igazi, hogy miközben ő elrejtette előlünk a kilétét, mi tuduk, hogy ezt teszi. Az online játék jobb kihasználása lenne, ha 2 párhuzamos topicban játszódna a történet, aminek csak a KM látja mindkét oldalát, vagyis én ha akarnám sem nézhetnék bele a másik szálba. Így akár valaki az ellenségeinket vagy konkurenciánkat is irányíthatná. Akár egy magányos fejvadász/tolvaj akármi vagy egy másik csapat. Így egy olyan párharcot lehetne vívni, ahol továbbra is a KM kezében van a gyeplő, szóval ő mondja meg, mi történik körülöttünk, mit cselekednek az MPC-k viszont az ellenséges erő lépéseit nem neki kellene kitalálni. Ez egyrészt könnyítés neki, hogy nem kell két fejjel gondolkodni, másrészt sokkal nagyobb erőfeszítésekre készteti a csapatot. Kicsit az az érzésem, most a kalandban járkálunk, amerre kedvünk tartja, szórjuk a pénzünket és élünk bele a világba, nem érezzük, hogy egy olyan küldetésben járunk, amihez a mi képességeinkre (értsd életrevaló minden hájjal megkent kalandozóéra nem pedig egy elkényeztetett nemesére) lesz szükség. Ha tudnánk, hogy valaki épp azon töri a fejét, hogyan tegyen hidegre, akkor talán mi is jobban agyalnánk, mit is tegyünk. A KM szerepe annál is fontosabb maradna, hiszen a játékos-játékos összecsapást nagyon meg kellene nehezíteni, hogy ne lehessen egy mozdulattal véget vetni egy aktív játékosnak.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Észben tartom, jó ötlet. Külön topicot nem fogok nyitni, az már biztos, és mivel a játékosok akaratlanul/szándékosan elolvassák a másnak szóló reagot, nehéz sunyiban játszani azzal a féllel, ami ellenmunkát végez. Ám mivel Saggaras kipergett, NJK-kal könnyebben meg tudom azt tenni, hogy ti nem tudtok semmit, és szorul a hurok. Hogy meddig van a banda felé ez a jó világ, hogy shoppingol, várostnéz, az pedig záros határidőn belül kiderül
Úgy néz ki, hogy nem a mostani modul lesz folytatva legközelebbi versenyen. Ugyan erre még nem bólintott mindenki véglegesen, de azért én szeretném kérdezni, hogy folytassuk-e zárt kalandban? Ha igen, akkor kérlek jelezzétek felém és megnyitom a topicját. Aztán pedig közösen indulhatunk Kolbász megkeresésére.
A tooma pap óhajtja továbbra is életbölcsesságeit osztogatni a többieknek, és 15 aranyas kolbászt is meg kell találni.Ráadásul szegény varázsló sem tudja szakmai tanácsai nélkül felállítani a sátrát ugyhogy részemröl örülnék a folytatásnak. Lehet priviben és meg kellene kérdezni öket mert lehet hamarabb olvassák
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Legyen folytatás, de ezt priviben is írtam Kolbász fontos, mert drága volt Lehet, ő a titkos kulcs a tiadlani palota bejutásához. Talán ismer egy rokon lovat, aki már benn szolgál...
Ez a párhuzamos történetvezetés kivitelezhető máshogyan is. Igaz, kívülről nézve nem minden lenne érthető, de mennyivel izgalamsabb úgy regényt olvasni, hogy csak annyiról tudsz, amennyiről a kalandozó, s szépen lassan derül fény a dolgokra? P.M.-ben, vagy ennek gyorsabb változatában - msn-ben lehetne ezt kifejleszteni. pl. csapdát állítok az ajtó elé - valahogy msnben ezt jobb közölni, ha egy másik jk a célpont
Én, Drevar Cales, Nezar Cales fia esküvel fogadom, hogy vezetem, s védelmezem népünket legjobb képességeim szerint, hogy Dél bástyája lehessünk továbbra is. Íme a vér, mely együtt folyik népével! Íme a vér, mit örömest hullatok a hazáért!
A KM-jeimnek és játékos társaimnak jó hír: lassan visszacsordogálok a fórumra. Ami azt jelenti, hogy mától aktívkodom. Lehet néha nem fog összejönni a napi rendszerességű reag mindenhová, de már 3 napos (vagy több) kimaradásaim bizonyára nem lesznek.
Yvett
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.