• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 8 / 51 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.17. 12:05

Ryell

Vállat von.
-Jelen esetben a gyomrom is felfordulna tőle... szóval nem hiszem. Mondjuk a gyomrom a nélkül is háborog.Hol van már az az étel?
-Ha nem akar beszélni róla akkor nem erőltetem.
<<Ezek szerint vajákos vagy valami hasonló féleség, de vajon ért-e a mágiához? Majd este "megnézem" 8) >>
A pult felé kacsingat lesve mikor jön már az étek.
<<Csak most jöttem rá milyen éhes vagyok! A rabszolgavadászok nem épp főző tudásukról híresek... ááááá kiráz a hideg ha belegondolok.>>
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.17. 15:32

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 0.nap este
Résztvevők: Ragdox, Nasha Verdon,Chin Chüang

(Nasha Verdon,Chin Chüang)

Kihozza az ételeket és elétek rakja,kérdésedre rádnéz és válaszol.
-Az árnak több oka is van hölgyem,egyrészt ha itt kimegy egy napi jároföldre van Zenton és ott a legközelebbi fogadó, tehát válogatni nem nagyon lehet.Másrészt ez a nyomósabb ok, hogy valami történik itt a hegyek között.Eddig mindig tele volt a fogadó elég sok karaván és utazó járt errefelé. Az utóbbi két hónapban azonban eltüntek az okát nem tudom csak találgathatok, alig jár erre valaki és az embereimet ki kell fizetnem.-mondja kissé keserü hangon.
-Elnézést ez nem önökre tartozik ez nem az önök gondja azonnal hozom a bort-sarkonfordul és elmegy.

(Ragdox)
Miközben az ételre vársz végighallgatod a fogadós asszony válaszát.Nemsokkal késöbb neked is kihozza az ételt.Az étel egy ezüst ha szállást is kérsz az további kettö. Evés közben ezen gondolkodsz és rájössz neked is feltünt hogy szinte senkivel nem találkoztál az uton aki veled szemben jött volna. Ez felettébb különös föleg, hogy itt karavánok jártak, legalábbis ugy hallottad, emiatt is jöttél erre mert a karavánutat ítélted a legbiztonságosabbnak uticélod eléréséhez.Közben hallgatod a szomszéd asztalnál folyó beszélgetést.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.17. 15:51

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral lábainál útközben
Időpont: Tavasz közepe, 0.nap estefelé
Résztvevők: Wenla,Ryel wes Nortendall

Leültök egymással szemben az asztalhoz és beszélgettek. Az étel is elkészül lassan. A nö lerak elétek két tányért és középre lerakja az ételt.Valamilyen sürü levesféleségnek nézitek, de az illatától összefut a nyál a szátokban.Kaptok egy egy cipót az étel mellé. Ahogy ellkezdtek enni a nö rátok mosolyog és megszólal.
-Egész jól elbeszélgettek itt ahogy hallottam.Zenton kb egy napi jároföldre van ide ha reggel elindulnak estére oda is érhetnek. Tudom hogy annak nézték de ez az én házam és nem vendégfogadó, de egy két megfáradt vándornak kiadom a két üres szobát fejenként 2 ezüst. A vacsorára pedig a vendégeim.Ha esetleg kértek inni valamit alkoholal nem szolgálhatok,viszont vannak finom teáim.Én már csak azokat iszom
Közben ő is leül és elkezd enni.

//nem ugyanott vagytok :D //
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.03.17. 16:22

(Ragdox)

*Kipengetem a nőnek a 3 ezüstöt*
<< Hmm...Ez tényleg felettébb különös...Mi történhetett Zetonban, pont most...>>
*Gyorsan végzek az étellel. Mindent eltűntetek, majd bedöntöm a sör felét is.*
*Arra a következtetésre jutok, megkérdezem a párt, hátha ők tudnak valamit...*

- Jó estét!- fordulok feléjük - A nevem Ragdox. Ha jól sejtem Önök, vagy ha esetleg tegezhetjük egymást, Ti is Zetonba tartatok, nemde? Errefelé jövet találkoztatok valakivel? Mert én érdekesmód senkivel... Úgy tűnik valami történt arra...
- Egészség! - majd megiszom a maradék sört is
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.03.17. 17:10

(Chin)

*Mosolyogva meghajlok a kérdező alak felé, majd egy gyors pillantást vetve az utitársnőmre, kedélyes hangsúllyal válaszolok.*

- Nem, senkivel, csak egy pimasz fráterrel, aki letegezett minket...
- Igen, uram, Zenton felé tartunk. De bocsásson meg, illetlen voltam: Chin Chüang vagyok Si-fu Yo Fei tanítványa. Megtisztelne azzal, hogy harcol velem?
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.17. 17:24

(Wenla)

Először pislogok, amikor kiderül, ez egy magánház, elvörösödöm, majd nevetni kezdek, és ha közelebb ülne Ryel, biztos döngősen hátba vágnám.
"2 ezüst egy szoba? Visítóan drága, de most nincs más :) "
Két falat között odaszólok Ryelnek:

-Tudsz kölcsönadni? Nincs két ezüstöm, csak egy...
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.17. 17:48

Ryell

Megvárja míg a hölgyek vesznek maguknak majd ő is nekilát.
-Hogy nem fogadó?-Kicsit meglepődik-Mondjuk hogy is gondolhattuk volna hogy ott csak úgy terem egy fogadó. És mondja egyedül él itt?
Befal egy teljes tányérral majd szed még egy kicsit, a cipót is felfalja.<<Rég ettem ilyen jót>>
Miután befejezte elégedetten dől hátra.
-Köszönjük a vacsorát akkor ki is vennénk azt a két szobát.
előkotorja táskájából erszényét és kifizeti a 4 ezüstöt.
-Hagyd majd én fizetem-mondja Wenla-nak.
-Zenton milyen hely? Kis falu gondolom de nincs ott valami érdekesség?-fordul ismét a nőhöz.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.03.17. 19:24

( Nasha Verdon )

* Ahogy társam kipengeti a vacsora árát, ráadásul szó nélkül, mintha meg se hallotta volna felháborodott kérdésemet a fogadósné felé. *
< Hát ő tudja, az ő pénze. Legközelebb jobban odafigyelek erre. >

* Közben ahogy nyílik az ajtó, odafigyelek és jól megnézem magamnak az illetőt. *
< Úgy látszik ő is kellőképpen éhes. Jó kötésű és izmos. Hm..Első ránézésre harcos. Na de a varkocsba kötött szakáll. Kész röhej. Tekintete alapján ellenben nem lennék az ellensége. >

//Off: Kinézet: 175 cm, vékony testalkatú nő. Fekete hosszú dús haj, ami rafináltan van most összetűzve Hosszú, elf fülek. Kissé napbarnított bőr, hosszúkás arc, ívelt vékony fekete szemöldök. Nagyon enyhén mandulavágású smaragdzöld szem. Fekete bőr csípőnadrág, felül vékony spagetti pántos világosbarna top, nőies kivert bőr mellvért, alkar és lábszárvédő, fekete, bokáig érő nőies szövet csuklyás köpeny. Nyakamban egy medál. Lábamon puhatalpú cipő. Baloldalon a kard, jobb oldalon a combomra szíjazva a tőr. Hátamon egy kicsi hátizsák, jobb oldalamon egy övtáska. //

* Nem foglalkozom tovább az idegennel, inkább visszafordulok Chin felé. Amint megkapjuk az ételt, vele együtt a magyarázatot is a kérdésemre. Nem örülök neki. *

< Sajnálom, de nem rajtunk kellene behajtani a veszteségét. Na mindegy. Viszont, lehet hogy tudunk egy kis pénzt keresni, ha megtaláljuk a probléma forrását. >
* Hozzálátok én is a vacsorának. Nagyon éhes vagyok, de megpróbálok odafigyelni, hogy kultúráltan viselkedjek. Chin ellenben nem igazán foglalkozik a külsőségekkel. Ahogy eszik, pár pillanat erejéig figyelem. Viccesnek hat, ez ki is ül az arcomra, mert nem állom meg mosoly nélkül. A nekem rendelt bor hallatán még szélesebbre húzódik a mosolyom. *

< Úgy látom, ivóverseny lesz. Egy kis mulatság belefér. >

* Kérdéseire hamar megadom a választ: *
- Merre tartok? Zenton városába, bár fogalmam sincs, hogy merre van. Úticélom pedig az, hogy rájöjjek, miért vagyok itt, és kinek köszönhetem mindezt.
- Mi az a két dolog? * nézek rá „ ártatlan „ kérdő tekinettel?

* Amikor meghallom az idegen hozzánk intézett kérdését, ránézek felhúzott szemöldökkel. *
< Tehát ő is Zentonban tart. Kezd nagyon furcsa lenni a dolog. Vajon mennyien vagyunk még, akik egy cipőben járunk? >

* Chin gyorsabb volt választ tekintve, így én már nem reagálok rá. Ahogy meghallom a párbaj kihívást elnevetem magam. *

- Nem hiszem el, már vele is kikezd? * és közben nevetek egyfolytában még egy pár pillanatig, aztán kíváncsian várom az idegen reagálását. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.03.17. 19:38

(Chin)

*Nasha nevetése azonnal elvonja figyelmem a mellettünk állóról. Széles mosollyal nyugtázom: sikerült megnevettetnem. Kérdésére lelkesen válaszolok.*

- Az első, hogy iszik velem. A második, hogy harcol velem... Szeretném megismerni... - teszem hozzá majdnem suttogva, szégyenlősen. Nagyon tetszik a nevetése is, soha nem hallottam ilyen szép nevetést...
Nem igazán értek a női nemhez, nem volt még kapcsolatom velük. Igazából barátom sem... Visszagondolva a tanulóéveimre, tulajdonképpen nem is ismertem mást, csak a mesterem. Aki persze rendszeresen bejárt a közeli városba, szórakozni. Addig én meg gyakorolhattam, és takaríthattam...*

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.03.17. 19:50

( Nasha Verdon )

* Örülök, rég nevettem már ilyen jót. Nagyon rég. Amikor válaszol arra a kérdésre, amit tulajdonképpen tudok, meg sem lepődök. Annál inkább a reakcióin. *
- Nem így kell ismerkedni egy hölggyel uram.
< Te jó ég, ez az ember nagyon tapasztalatlan még a női nem terén. Ha tovább folytatja az udvarlást, nagy bajban leszek. >

* Gyorsan kiszaladt a számon az amit nem is akartam hangosan kimondani. Eszembe jut ennek kapcsán a múlt és vele egy pillanat alatt rám szakad a régi emlék, és felszakadnak azok a sebek, melyekről már azt hittem, begyógyultak. *

* Hogy elrejtsem gondolataimat és könnyeimet, megfogom az egyik borosüveget, és egy hajtásra kiiszom a felét. *
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.03.17. 20:00

(Chin)

*A szemem majd kiesik a mutatványától. No nem azért mert nem tudnám utána csinálni, hanem mert nem néztem volna ki belőle. Széles mosolyt csal az arcomra a gondolat:

< Jól meg fogjuk érteni egymást... >

- Nos a mesterem szerint akkor ismerhetsz meg valakit igazán, ha iszol vele, vagy harcolsz vele. De azt hiszem együtt a kettő még izgalmasabb.
Szabadna megjegyeznem, inkább lassabb tempót tartsunk a borokkal, mert így hamar elfogynak. Vagy megkínálhatom valami erősebbel?

*Önkéntelenül is végigmérem újra. Vajon milyen lehet a bőre tapintása? Annyira különbözik az eddig látott nőktöl...

< Talán - ha szépen megkér - tetoválnék Nashára valami szépet... Persze csak ha engedi... >

A gondolatra fülig vörösödöm és én is egy üveggel leplezem zavarom. Hirtelen nagyon gyorsan le kell nyelnem ami benne van, a fenekéig meg sem állok. Mármint az üveg fenekéig.

A mellettünk álldogáló fickót teljesen elfeledem, mintha ott sem lenne...*

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.03.17. 20:15

(Ragdox)

*Én is elnevetem magam*
- Harc? Hát, cimbora, melletted talán, de ellened nemszívesen.
- Ellenben az ivás közelebb áll hozzám, bár nem tudom a hölgy társaságában és annak fényében, hogy holnap el szeretnénk jutni Zentonba mennyire lenne érdemes lerészegedni. Talán holnap estig odaérünk, ha sietünk és reggel egyből útra kelünk...Talán egy rövid reggeli elfogyasztása még belefér...És ott esetleg kipróbálhatjuk ezt az ivás dolgot - elmosolyodok

<<Figyelem a pár reakcióit, beszélgetését...Hmm...Úgy tűnik nem is egy pár. Talán ők is csak nemrégiben ismerkedhettek meg...Nembaj...Ráér még a társalgás, most nem teszem szóvá, holnap reggel ráér.>>

- Hölgyem, Uram, óvatosabban azzal a borral.- mosolygok rájuk, miután a borokat lehúzták - Bár, ártani nem árthat...
- Én most távozom, alszom egy keveset, holnap már hajnalban felkelek, hogy sétálhassak egyet a környéken. Önök mikor kelnek? - nézek rájuk kérdőn, bár a bor már kezdi megtenni hatását, ha jól érzékelem

*Miután megkapom a választ elsétálok a szobám felé, majd mikor beérek körbenézek, magamra zárom az ajtót, ha lehet. Lepakolom a felszerelésem, majd lefekszem aludni. Másnap már hajnalban fel szeretnék kelni.*
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.03.17. 20:42

( Nasha Verdon )

* Amikor leteszem az üveget, és a kérdése végén jelentőségteljesen végigmér, önkéntelenül is végigfut bennem a gondolat: *
< Vajon meddig fogom bírni a piát? Nem akarok hullarészeg lenni, de ha továbbra is így néz rám, kénytelen leszek. >

* Ahogy ő lehúz egy üveg bort, elgondolkodok egy pillanatra: *
< Vajon őt mi késztette erre? Jobb akar lenni nálam, vagy esetleg zavarában? Ha így haladunk, nem kell ágy, elalszunk itt az asztal mellett. >

* Az idegen nevetése kizökkent a kettőnk kis világából. Megkönnyebbülök, hogy nem áll le Chinnel verekedni. *
< Nem hiányzik egy balhé. >
* Egy pillanatra megijedek, hogy talán az idegen is leül inni, de szerencsére nem. Zenton város neve hallatán már meg sem lepődök. *
* A korai indulásra viszont elhúzom a számat. Nem igazán szeretek korán felkelni, de valószínűleg igaza van. Az, hogy óvatosságra int az ivászatot illetően nem hagyom szó és tett nélkül. Megiszom a maradék bort az üvegből *

- Már megbocsásson, de ne mondja meg nekem, hogy mennyit igyak. Tisztában vagyok vele, hogy mit bírok. Nem ismerjük még egymást annyira, így ne szóljon bele. Majd ha már eleget harcoltunk és ittunk együtt, akkor talán.

* Odafordulok társam felé és rámosolygok kissé becsiccsentett állapotban. *
- Nos, talán egy üveg bor még belefér, a verekedést meg halasszuk későbbre. Mit szólsz az idegen ajánlatához? Ugye nem baj, hogy letegeztelek. Ivócimborák lévén már megengedhetjük magunknak nem? Korai kelés? Gyors reggeli?
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.17. 20:55

(Wenla)

Jóízűen befalatozom, és nézem, ahogy a férfi kifizeti az én részemet is. Vállon veregetem magam, jó szánalmat ébreszteni, mert akkor meg lehet úszni a kiadásokat :P :D
Fél füllel hallgatom, mi jön össze Zentonról, aztán ha minden lényegeset megtudtam, felvonszolom magam a szobába.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.03.17. 21:01

(Chin)

* Leteszem az üres palackot, d ea füleim még mindig égnek, érzem. Valószínűleg olyan lettem egy pillanatra mint a főtt rák... Nasha utánozhatatlan keccsel zavarja el a bánatba új "barátunkat". Én közve meglepve pillogok csak rá. Nem is szólalok meg addig, míg ott nem hagy minket. Akkor viszont csodálkozó arccal nézek Nashára. Egy pillnatra arról is megfeledkezem, mennyire tetszik a szemben ülő lány.*

- Cimbora??? - hördülök fel meglepetten, - Ki a bánat volt ez?
Legyintek egyet...
- Javaslom fogyasszuk el ezket a borokat, ha már kikértük őket... - mutatok az asztalra. - Persze mértékletesebben... - emelem fel poharam. Öntök mindkettőnknek.

- A közös útra Nasha! Már azt hittem végig hölgyemezni kellek majd téged...
- Koránkelés? Gyors reggeli? Brrrrr. Ez az alak biztos katona...

- Egyébként Te miért tartasz Zentonba? És mitől ilyen finom a bőröd... - a mondat végét elharapom, zavaromban újra pipacsot utánzok és a poharamba bámulok...

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 8 / 51 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 51