Érdeklődnék, hogy milyennek találjátok a kaland menetét, témáját és úgy az egészet? Szeretnék visszajelzést kapni, és javaslatokat, ha vannak, mert ugyan panaszt nem írt még nekem senki, attól még lehet véleményetek.

Nava
Moderátor: Admin
Castor de Vinter írta:GT!
Tudom Yvett most hosszú szabin van, de Ichigon, Quatoron és Garmacoron kívűl nem nagyon mutattok játékaktivitást.
Gondolom Ralog sem tudja teljes mértékben kivonni magát Yvett szabijának okai alól hiszen egy család, és gondolom neki is hasonló okai vannak a játéktól való távolmaradásnak mint Yvettnek, amit maximálisan meg is értek.
Nem tudom hogy akarjuk-e még folytatni a mesét vagy érdeklődés hiányában és egyéb kényszerítő okok miatt inkább hagyjuk abba?
Hatan kezdtük el, de úgy néz ki -ilyen-olyan okok miatt- de csak három ember játszik, ráadásul annyira belassultunk hogy nem igazán van a mesének sodrása, pedig én próbálkozom reagokkal, de gyakorlatilag három ember reagál rá, több-kevesebb rendszerességgel, Sion bőven túllépett már a 3 napos várakozási időn.Gyakorlatilag Yvett és Ralog kariját NJK-ba kell raknom.
Azt javaslom zárjuk le, tegyük archívba, mert ez így nagyon nyögve nyelős és az is bizonytalan hogy Yvett, Ralog mikor lesz; Siont meg még kóbor lélekként se látom, nemhogy a mesében, de az oldalon sem...
Szerintem zárjuk le és archiváljuk.
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó