• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Belváros-A részeg sárkány

Az ígéret földje...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
137 hozzászólás • Oldal: 5 / 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10

Re: Belváros-A részeg sárkány

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.08. 17:59

(Lorin)

Meglepettségében majdnem kiejti kezéből az éppen megörült csészét.
-Mi? Miket beszél maga?
<<Hiszen eddig egyikőjüknek sembeszéltem a lányról. Hm... ez az alak vagy mentalista vagy túl jó kapcsolatai vannak. Kizárt dolog hogy mindhármonkat meg tudna figyelni egyszerre!>>
Az első lehetőséget megpróbálja kizárni azzal hogy gyorsan felméri az elméjét ovó pajzsok állapotat. Egy pillanatra lehunyja szemét majd újra felnéz.

Nem is gondol arra hogy igazat adjon annak az embernek noha tudja hogy igaza van. És még csak véletlenül sem nyúl a táskája felé.
- És a cimborád sosem gondolt még arra hogy enyi információ egyszer majd veszélybe fogja sodorni?
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.03.08. 18:19

Ki Siro

*Meg áll benne az ütő egy pillanatra. Hátra fordulok a Hegyesfülű irányába.*

<NA...!!!! akkor még is csak tud valamit az öreg a D'Aquilor családról? Vagy egyáltalán hihetek egy ilyen faragatlan tuskónak? Csak nyugodtan. Mély levegő és nyugi.>

-Nos úgy látom mégis csak tudsz beszélni. Hihetek egy olyan szerzetnek aki fel áll az asztal mellől és ott hagy faképnél miután bemutatkoztam? Ha tudod hogy tiadlani vagyok akkor egyben azt is tudhatnád, hogy a népem az egyik legnagyobb udvariatlanságnak tartja ha egyik a másiknak nem mutatkozik be még ellenfelek között is.

*Ezt "halál" komolyan mondja a karakter. Még mindig benne van a tüske hogy az elf felált és ott hagyta miközben ő benmutatkozott.*

<Nem tudom mit várhatok tőle, de ezt ilyen könnyen nem fogja elintézni akár ki is legyen.>

*Mereven nézem őket. Minden kis apró jelet megfigyelek. Akármilyen kis apró gyanús mozdulatra felkészülve.*
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 141
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.08. 19:09

(Lorin)

Csendesen figyeli a többieket várja hogy a Khál is mondjon valamit.

<< Tiadlani barátunk igen csak felkapta a vizet. Végülis érthető. De vajon mit tesz a Khál? Na ha verekedni fogunk akkor máris látom hogy mi vagyunk többen 8) bár nem akarok máris új fogadó után nézni. Főképp nem egy szép kis cella képében :? >>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.03.09. 14:14

Az elmédet óvó pajzsok saját felmérésed szerint teljesen sértetlenek.

-Fiatal barátom jobban is teszed, ha nem nézel bele abba.-int a melletted lévő táska felé.
A fekete hajú Theiron pipáját meglengeti, és a füstből karikát fúj:
-Fiam te még ezen a világon se voltál amikor én már ezt csináltam, és hidd el sokszor majdnem a bőrömbe került, de a tadás hatalom. Ha pedig még egyszer meg mersz sérteni, eldugalk úgy egy jóképű kis lukba, hogy utána még az elöljáróid se fogják tudni hová tüntél.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Selmo 2008.03.09. 15:02-kor.
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 225
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.03.09. 14:21

Mi után elmondtad a mondókádat az elf teljesen nyugodtan megszólal:

-Teszek a tiadlani tradiciókra magasról.Te még meg se születtél amikor én Tiadlan földjét tapostam.-mondja ezt úgy, hogy legszívesebben levágnád a fejét.

<Meg ne próbáld...Tudom mirer gondolsz, de hidd el te járnál rosszabbul.>-szólal meg az elf hangja a fejedben.
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.09. 14:53

(Lorin)

Elmosolyodik a hallottakon.
<<Ez vagy bolond vagy csak el akarja hitetni hogy az. :lol: Mindenesetre jól csinálja. Bár ez utóbbi esetben ravasz az illető és azoktól nem árt tartózkodni.Mellesleg mért jön mindenki ezzel : Már akkor ezt csináltam mielőtt te megszülettél-dumával...unalmas. Az pedig hogy belenézek-e vagy sem az az én dolgom. >>

-Megfelel nekem ez a lyuk is.-válaszol Theironnak.- Bár ha mond ennél jobb fogadót- tárja szét karjait miközben arcán ravaszkás mosoly kél, Theiron eddigi egyetlen szavát sem vette komolyan.

Mikor meghallja az elfet véletlenül sem néz Ki Siro-ra.
<<Ajaj ha eddig ideges volt ezután mit fog vajon csinálni.Ha harc lesz akkor lehet hogy nem állunk meg az első vágásnál! Na majd elvállik... >>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.03.09. 17:19

*A Hegyesfülűnek*

-És én pedig még akkor is Tiadlan földjén fogok járni amikor te már nem leszel. Egyébként nem ilyedek meg a boszorkányos trükjeidtől. Lehet hogy te itt dolgozol és ide valósi vagy de tudtommal Pyaronban "mindent a vendégért" címszó van érvényben.

*Ezt egy kissé cinikusan, érzékeltetve a Hegyesfülűvel hogy ott mégis csak Ő a beosztott és Siro pedig a vendég. Mind ez a tipikusan "készen állok a harcra" hangnemben.*

*Theironnak*

-Ez rád is vonatkozik. Nem szeretem, ha fenyegetik a barátaimat. És az olyan embereket sem szeretem akik mások háta mögött leskelődnek és mindenféle szemetet juttatnak a táskájukba.

*Pillantás Lorinra. Tipikusan elszánt és baráti arckifejezés. E közben a pszi pajzsok gyors leellenőrzése.*

<Hm...Ha ez így folytatódik nem lesz jó. Másik kocsmát kell majd keresnem.>
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.03.10. 8:28

// Lorinnak
- Igen népem körében csak egyféle párbaj létezik és annak komoly oka kell hogy legyen.
Serlinan szavai hallatán elkomorulok egy kicsit majd még inkább a haragos szavakat hallva
- Uraim ha lehetne kicsit nyugodtabban. Senkinek nem használnak a haragos szavak és a fogadó szétverése sem.
- Serlinan tényleg udvariatlan voltál ezt te is tudod. Olosenről tudnál esetleg többet is mondani?
Theiron felé fordulok
- Üdvözlöm Kriak vagyok. Megköszönném ha inkább kérdezne és nem turkálna a fejemben feltételezem ez tette. Ha tényleg olyan sokat tud akkor azt is tudja, hogy mi khálok sose hazudunk.
Riadlan felé fordulok
- Igen amennyiben Therion képes visszafogni magát szeretnék önnél megszálni. Érthető módon nem szeretem az efajta viselkedést.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.10. 10:35

(Lorin)

Ki Siro felé fordul.
<<Bajban ismerkszik a jó barát. Nemde?>>
Arckifejezése mindennél többet mond.

- A tudás hatalom... ez igaz...a hatalomért viszont sokan képesek bármire. Példának okáért mások fejében turkálni...

<<Remélem igaza van a Khálnak. Elvégre Pyarronban sok a varázshasználó. De ha nem az akkor honnan tudhat ennyit? Egyedül az alvilági figurák szoktak ilyen dolgokat tudni azokkal pedig nem jó összeakadni mert sosincsenek egyedül...>>

Theironhoz
-Igen én is szeretnék itt megszállni. Túlságosan elnyerte a tetszésemet ez a hely ahhoz hogy ez a két alak elvegye kedvemet tőlle.-ezt abszolút kijelentve mondja.

<<Ezek itt mindjárt egymásnak esnek és még csak nem is ittunk! A fenébe... józanon nem szeretek verekedni...anyira 8) >>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.03.10. 17:05

Serlinan épp szólásra nyitná a száját mikor egy hang megszólal.

-Nah nah uraim!- az öreg Rindan, ahogy még sosem láttátok megy oda hozzátok.Félre a heveskedést mindannyian, ugyanis én nem tűröm ezt tovább.

-Theiron, Serlinan udvariasabban a vendégekkel.-A két Rindannál jóval idősebb, és nagyobb erejű szerzet erre lehajtja a fejét és csönben marad.
-Ti pedig vendégeim kicsit válogassátok meg a szavaitokat, és hűtsétek le magatokat. Ők itt nem dolgozók, ők a ház részei.
-Theiron bár ez látszik is rajta, sosem a fejetekbe válykál.-szól különösen a khál felé.
Ő egy nagyon fontos ember, és a javatokat akarja. Mindannyiótokat közelebb int, és suttogva folytatja: -Itt új-pyarronban a titkosszolgálatunk feje. Azért tud ennyi mindent rólatok, mert sajnálatos úton ti lettetek azon szerencsétlenek akik belekeveredtek egy igen kínos ügybe.
Olosen nagytiszteleteű sajnos tényleg meg lett vádolva azzal, hogy idegen, és veszélyes mágiával készült tárgyakat gyűjt össze.Ketten közületek pont ezekből kaptatok egyet-egyet.

-Tiadlani barátom!-fordul Ki Sirohoz-
-Te pedig csak épp idekerültél, viszont így titokgazda lettél. Valamint megtudtad, hogy D'Aquilor is bajban van. Theiron is csak annyit tud, hogy a Sötét Halál, vagyis a Szurtosképűek vadásszák. Valószínűleg azért mert a zsoldosai elfogtál az utolsó darabját annak a várázstárgynak amit Olosen újra össze akart rakni. Ez hat darabbból áll kettő itt van. A harmadik pedig D'Aquilornál.Az összes többit Olosen tüntette el. Viszotnt nem tudni hova, és ő maga is elmenekült még mielőtt elkaphattuk volna. Azért azt a látszatot próbáljuk egyenlőre tartani mintha még az egyetemen lenne a mi ellenőrzésünk alatt.

Most Theiron szólal meg:

-Nos igazad van Rindan nem érünk semmit azzal ha egymás torkának ugruk.
-Arelita kérlek nézz be a táskádba. Találsz ott egy fekete gömböt. Ezt a lány csempészte oda. Ez a gömb egyenesen Toronból jött, de csak itt bírtuk utolérni. Még jó, hogy Rindan és Serlinan itt van, és segít nekünk.

-Theiron D'Vega vagyok.-mutatkozik be a khálnak.És egy pillanatra sem gondoltam, hogy hazudsz. Ha jól tudom te Erionból jöttél, és egy kis csomag van nála ebbe kell hogy legyen egy amulett egy kis lánccal.

-D'Aquilorhoz egyenlőre nem engednek be senkit.Sajnos ő maga sem tudja ki a barát, és az elleség. Még szerencse, hogy a rezidenciája igen jól védett, és nem lehet egykönnyen bejutni.
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.10. 18:00

(Lorin)

-Rendben-mondja Rindannak.-Valóban túllőtünk kicsit a célon.
<<Enyit elismerek ...de hogy bocsánatot kérjek az leshetitek>>

A szavak csak most nyernek igazán hitelt számára
<<Nem tévedtem sokat. A titkosszólgálat is egyfajta alvilág... bár ez inkább a jobbak közé sorolható...
Nem az nem lehet.Nem hiszem el hogy az a bájos teremtés is benne van ebben. Biztos téved! Honnan tudhatna olyan sokat? Fenét...biztos téved...>>
Agodalom ül ki az arcára ahogy a táskájáért nyúl.

-A nevem Lorin-veti oda Therionnak majd kinyitja a táskáját és ovatosan megkeresi a gömböt.
Úgyszint óvatosan kiemeli és vizsgálgatni kezdi először a felületét majd az anyagát próbálja kitalálni. Hamarjában végez ezekkel és leteszi az asztalra- lehetőleg úgy hogy, ne guruljon el de mindenki jól lássa.
<<Mi a fészkes fen ez???>>
Már meg sem kérdezi Theiront ugyanis sejti a választ.
<<Nem lehet hogy Scavella-nak is köze van ehez az egészhez. Nem. Nem az kizárt! Threllion biztos téved!...biztosan...>>

Theriron felé fordul majd kicsit halkan és visszafogottabban-indulatmanetesen- megkérdezi:
-Mit tudsz a lányról?-Látszik hogy nagyon komolyan gondolja a kérdést.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.03.10. 20:40

Ki Siro

-Az ilyen sértést nálam nem lehet ilyen könnyen elintézni. *Ezt a hegyes fülűnek célozza.*

<Még mit nem azt várják hogy elviseljem a Hegyesfülűt? Amíg bocsánatot nem kér addig hozzá se szólok majd.>

-Viszont veletek semmi bajom nincsen. Te kocsmáros igen kedvesen bántál velem ezt nagyon szépen megköszönöm. *Feláll a székről és nagyon mélyen meghajol a kocsmáros előtt.*

*Fordulva oda Theironhoz.*

-A nevem Ki Siro de már ezt biztos tudod. Engem nem érdekel más mint a küldetésem teljesítése minden áron. És ha ez a célom akadályba ütközik akkor kész vagyok mindenre hogy azt az akadályt eltávolítsam.

*Ekkor rá néz egy pillanatra az asztalon lévő gömbre de szeme sem rebben.*

-És úgy látom hogy ez az akadály ez a varázstárgy. Hát legyen intézzükel.

<Hm... sosem rajongtam a varázstárgyakért. Hogy őszinte legyek magamhoz egy-két kard kivételével még nem is nagyon láttam.>

-Ezen felül nagyon szépen köszönöm a bizalmat amiért ezt elmondtátok nekem. Életemre esküszöm hogy legjobb képességem szerint fogom ezt megtartani.

*Az a Sirot akit eddig ismertetek mintha teljesen eltűnt volna. Sokkal komolyabb és ridegebb. Talán még egy kicsit ilyesztő is ahhoz lépest hogy milyen jól elbeszélgettetek vele pár percel ezelőtt.*

-És most ha megbocsájtotok elmennék lefeküdni. Holnap egy edző párbajt vívok kell a pihenés.

*Amint ezt kimondta arcvonásai ismét vissza változnak az eredeti barátságos Siro arc vonásaia. És persze mosolyogva néz legújjabb barátjára Lorinra.*
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.03.10. 21:33

ahogy látom, hogy kicsit lenyugszanak a kedélyek én is nyugodtabban folytatom
- Elnézését kérem elhamarkodottan ítéltem, de más értelmes magyarázatot nem tudtam elképzelni.
- Nos ami Olosen mestert és a rámbízott tárgyat illeti. A szavamat adtam Erionban, hogy a tárgyat átadom Olosen mesternek ettől nem térhetek el. Viszont a körülményeket figyelembe véve felelőtlenség lenne csak úgy odaadnom neki. A javaslatom a következő amennyiben elfogadják a segítségem úgy segítek megkeresni Olosen mestert és az önök által szabott feltételek szerint adom át neki az tárgyat addig az nálam marad. Ez természetesen akkor áll, ha valaki hivatalosan is igazolja a történetük. Bocsássanak meg, de úgy tűnik az ügyben semmi sem az aminek látszik és a szavam is kötelez.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.11. 10:42

(Lorin)

-Jó éjszakát Siro! De ne feledkezz el a holnapi edzésről.-kacsint Ki Siro ra.
<<Huha tartogat még meglepetéseket ez a tiadlani... de én is 8) >>

-Theiron válaszolnál?Mit tudsz a lányról!
<<Nem szeretem ha az orromnál fogva vezetenek! Főleg akkor nem ha egy nő!>>

-Mellesleg árulja el valaki mi ez a ....ez a gömb?
<<HAmarosan megfogom unni a kérdezgetést... minek is kérdezem ha magam is utánna járhatok???>>
Aprócska mosoly, majd kezébe veszi a szimbólumát és a gömb mellé telepszik.Figyeli a többiek reakcióját, ha esetleg meg akarnák akadályozni akkor egy percig nyugton marad majd újra felteszi a kérdést.HA nem akkor Mágia felfedezése varázslatot fog alkalmazni.
//Erősitést nem tom mert nincs nállam TK//
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.03.11. 15:20

Ki Siro

Az Serlinan, Theiron és Rindan biccentenek amikor távozol. Téged a szobádban a már vázolt nyugodt kép fogad amint benyitottál a szobádba.

Lorin O Krell

-A lányról sajnos nem tudok sokat, sajnos még a nevét sem, valószínűleg Olosen rabszolgája. Olosen az elmét és hangulatot irányító varázslatok nagymestere.

Amikor megérinted a szent szimbólumodat Theiron megkérdi: -Mit csinálsz?

Garmacor

-Ha te nem hiszel az embereknek barátom, hogyan várod el hogy ők higgyenek neked?-mondja az elf bölcselkedően. Egyébként igatad van. Mindenkinek így, az elvei szerint kéne élnie. Viszont megfeledkezel egy dologról. Mint mondottuk Olosen nagytiszteletű épp menekül. Ezt természetesen bizonyítani is tudom neked. Viszont kötelességem figyelmeztetni téged, hogy ha nem adod át miután megbizonyosodtál szavahihetőségünkről, úgy üldözött leszel, és ennél fogva vadászni-ezt a szót különösen megnyomja- fognak rád.

Mindenki

A Lorin táskájában talált gömb nagyon különleges méregzöld, fekete, és sötétkék színekben játszik. Megközelítőleg 10 ynevi hüvelyk (kb. 30 cm) átmérőjű hibátlan gömb. Lorin érzi a súlyán, hogy megmagyarázhatatlanul kicsi súlya van (kb. 10-15dkg-ra saccolja). A gömb felszínéről nem látszik semminek a tükörképe, mintha elnyelné a ráeső fényt, és semmit nem verne belőle vissza.

Rindan megszólal:

-Nos urak, nekem ennyi elég volt mára az érdekességekből, így is tovább maradtam mint kellett volna. Javaslom tegyük el magunkat holnapra, későre jár.

Ezzel kötényéből kibányászik két kulcsot. Az egyiket Lorinnak nyújtja, amásikkal pedig Garmacorhoz fordul.
-Esetleg felkísérjelek a szobádba? Gondolom nehezen bíbelődsz el a kulcsokkal és hasonlókkal. Valamint az ágyadat úgyis át kéne tenni valahová, ugyanis nem hiszem, hogy elférnél benne.- mondja az öreg nevetve.
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
137 hozzászólás • Oldal: 5 / 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10

Vissza: Pyarron