• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 1 / 51 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 51

Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.10. 19:47

KM esemény [Togar]
Helyszín: Erion, Fogadónegyed
Időpont: Tavasz közepe, 0.nap dél.
Résztvevők: Nasha Verdon

A kedvenc helyeden üldögélsz a Fakó Kupa nevű fogadóban. Ez egy teljesen átlagos fogadó árait és vendégrétegét tekintve. Elég nagy a jövés menés, kereskedők, kalandorok ,zsoldosok térnek be ebédelni és talán egy italra. Sokféle nyelven beszélgetnek és sokféle céljuk van, neked egyenlőre még nincs. Hallasz csapatszervezést kincsvadászatra. Kalandozókat keresnek karavánkíséretre, testőrségre és egyéb örültséggel határos dolgokra. Ezen dolkokon elmélázol mikor odalép hozzád Gorak a tulaj. Egy tagbaszakadt udvari ork arcán sebhelyek és az élet keménysége, egyszerü ruhát visel és kötényt.
-Látom elméláztál, gondolkodtál rajta hogyan tovább? Amióta meghalt jössz mész de célod van-e? Tudod ,hogy a barátom volt.-néz rád várakozóan.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.10. 20:00

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral lábainál útközben
Résztvevők: Wenla

Hamarosan eléred az egyik álmod, bár nem így képzelted.Épp összevesztetek Uxiával ő jól érezte magát te pedig menni akartál és ő elkezdett emiatt cikizni.Ő képes arra hogy felidegesítsen, vagy csak te nem érted miért képes mindent eldobni azért a gazdag ficsúrért. Hozzá akar menni és minden problémája megoldódik. Eléggé felzaklatott a vitátok és elindultál hazafelé. Aztán hirtelen előtted állt az úton a ficsúr aki el akarja venni tőled és beszélt hozzád te csak bámultad, majd hozzádért és itt vége lett mindennek. Kezedben a véres kés és meghalt mégcsak nem is ismerted. Hazarohantál összepakoltál és elhagytad a várost mielőtt keresni kezdenek. És most itt vagy az erdőben kétnapi járóföldre egy falutól az erdőben, egyedül.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.10. 20:11

KM esemény [Togar]
Helyszín: Tiadlan útközben
Résztvevők: Chin Chüang

Egy fogadóban ébredsz a neve nem igazán rémlik nem is fontos. Két hónapja, hogy egyedül járod az utad. Most épp egy karavánnal jöttél. Kifizettek és megünnepelted. Ahogy körülnézel egy átlagos szobában két szék egy asztal és egy ágy. A szobában szanaszét a cuccaid mint aki épp csak ledobálta a cuccait. Az asztalon egy lepecsételt levél és egy amulett.A mestered amulettje rajta az istened szimbóluma. Csak egy gond van ő két hónapja halott és az amulettel együtt lett eltemetve.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.10. 20:41

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Résztvevők: Ryel wes Nortendall

Nem volt más esélyed kijutni csak ezzel megpróbáltál elteleportálni. Ám valami közbejött ls csak forgó örvény vett körül, mintha a végtelenségig tartott volna. Majd valaki megragadta a kezed és kirántott belöle. Ott állt veled szemben a mestered és szemrehányóan nézett rád.
-Fiam, te sosem tanulsz mindig túl meggondolatlan voltál. Emiatt kerültél bajba, de legalább amin átmentél a gyűrű miatt abból remélem tanultál.Igen rajtad tartottam a szemem és figyeltelek.Most kihuztalak a bajból, úgyhogy tartozol nekem.Elmész és megteszel nekem valamit nem kérdezel, vannak dolgok amikről jobb ha senki nem tud semmit. És talán végre kiérdemelheted amire a legjobban vágysz, ezt ne szúrd el.
Kinyitod a szemed és ahogy körbenézel egy tisztást látsz. Egy erdöben vagy, érzed a tavasz illatát és a nyugalmat amit áraszt a környezet.Hallod a madarak dalolását és magad mellett a földön látsz egy lepecsételt levelet és egy amulettet.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.10. 22:00

(Wenla)

Enyhén szólva ideges vagyok. Ólajtónyi marha voltam, de elszállt az agyam, és mire észbe kaptam, már meg is nyiffantottam azt a vadbarmot.
"Hülye Uxia, minek vette el az eszed egy hapsi? Ez olyan jellemző! Ki hinné, hogy egy feslett erkölcsű lány is képes belezúgni valakibe! Szerintem meg csak egy rovás lesz ő is az ágy fejlécén...Milyen ágy fejlécén? Wenla, te kioltottad a ficsúrja életét! Azt se tudom mit akart tőlem, olyan furcsán nézett rám...Csak nem meg akart környékezni?! Ó, igen, azt hitte, az a bajom, hogy Uxia kell neki, én meg nem...Vagy mit tudom én, átkozott vörös köd! Egy nagy állat vagyok, az van!"
Lenézek a kezemre. Megmostam, de még mindig látok fantomfoltokat és érzem a vér nemlétező szagát is. Hátamon a hideg futkos, hányinger markol gyomromba, pedig már a stressz rég kitakarított onnan mindent. Uxia elé többé nem akarok kerülni. A város is menjen a pokolba, nyelné el a tenger, sose akarom látni, mindig ehhez az eseményhez kötném.
Belenézek a holmimba, és rájövök, olyan sebbel-lobbal pattantam meg, félve a törvénytől -minimum akasztás-, és üldöztetve tettemtől -minimum rémálmok éveken át-, hogy bár innivalóm akadt, kaja az nem sok. Szétmorzsállott kekszdarabok, meg egy csoffadt, fonnyadt alma. De nem bántam, nem tudtam ételre se gondolni, körbelestem, mintha attól félnék, lovasok erednének a nyomomba, és siettem tova. Erdőhüz nem votlam szokva, így minden szokatlan zajra rezzenek.

-Ha jön egy vaddisznó, azt se tudom, mihez kezdjek! Kit érdekel egy szőrös sertés, ha bármikor nyomomba érhet a jog!

//Szent Kleofás, ezt a égést, nem írtam felszereléslistát! :P Priviben pótlom... Ha mint KM kéne a jellemrajz, esetlega kinézet, azt is mellécsaphatom.//
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.11. 6:55

KM esemény [Togar]
Résztvevők: Ragdox

Lassan egy hete hagytad el az utolsó várost, ahol megtudtad hogy fenn a hegyekben látták azt akit keresel.Még két nap és eléred a falut vele együtt talán a célodat is. De ez eddig túl egyszerűnek és könnyünek tűnik, azt hitted sokkal nehezebb dolgod lesz.Egy kitaposott úton haladsz a hegynek fel látszik rajta sokat használják főleg áruszállításra, legalábbis ezt mondták. Körülötted csend és az erdő, ami nyugalmat áraszt magából, olyan mintha megállt volna az idő.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.03.11. 7:17

(Chin)

*Kidörgölöm az álmot és a másnaposságot a szememből, mejd körülnézek kissé eklektikusan kipakolt holmijaim között. Fáradt sóhajjal keresek valami mosakodási lehetőséget, de félúton megdermedek: eljut az agyamig a látvány, mesterem amuletje.*

- Mare-Ai! Hogy lehetséges?...

*Gyorsan odapattanok és figyelmesen megvizsgálom az amuletet. A levél is felkelti figyelmem, mert bár igazán fogalmam sincs éppen hol vagyok, azért azt levágom, hogy a két tárgy összetartozik. Kezemben az amulettel és a levéllel leülök a földre keresztbe tett lábakkal - kedvenc ülési formám, így nem tudok leesni ó, vagy felborulni - és a levelet kezdem bontogatni. Figyelmesen elolvasom a tartalmát, valami miatt érzem: fontos a tartalma. Amikor végeztem az olvasással, gyorsan összepakolom a rumlit a szobámban, majd elvégzek egy meditációs gyakorlatot. Mivel ezt általában egy formagyakorlattal kötöm egybe, gyorsan lerobogok a fogadóba. Nem vesztegetem az időm a bámészkodásra, határozottan kifelé tartok. Kint mély levegőt veszek, és keresek egy közeli, de eldugott helyet, ahol végigvehetem a test és elme gyakorlatait.*
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.11. 10:36

Ryell

Eleinte nem érti hogy lehetséges. Miután végighalgatja mesterét:
- Igen mester.
<<Nincsenek kérdések... fura feladat lehet... de a mesternek bármikor>>

Körbetekint majd föláll.Felveszi a tekercset és az amulettet. Először a tekercset vizsgálja , kivülről lát-e valamit rajta ,amiből megállapíthatja, hogy mit rejt.

Megpróbálja kideríteni hol van. Körbejárja a tisztást és az erdő egy kis részét, majd keres egy biztonságosnak ítélt helyet és megpróbálja kiheverni az "utazás" fáradalmait. Lecsitítja gondolatait majd meditál. Nem manafeltöltés pusztán megnyugvás képpen.
Ha nem lenne teljesen szellemi hatalma birtokában akkor rövidesen nekilát hogy mind pszi mind manapontjasit visszatöltse.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.03.11. 18:22

( Nasha Verdon )

* Ülök kedvenc fogadómban a nekem fenntartott és mindenkitől távoli törzshelyemen, szokásomhoz híven épp elmerengek a múlt eseményein, rágódom a gondjaimon, hallgatom a körülöttem élő és létező lényeket. Mintha ott se lennék. Árnyéka vagyok önmagamnak. Mióta meghalt, mintha eltűnt volna tér és idő, mintha én is vele haltam volna. Nem érzem az idő múlását. Néha azért eljut tudatomig pár szó, mondatfoszlány, amelyek akár megoldás lehetnek az én gondomra is.*
< El kell innen mennem. Messze. Nagyon messze. Távol ettől a várostól. Túl sok a keserűség és a fájdalom. Soha többé ne légy szerelmes emberbe. >
* A hangok egyfolytában ezt üvöltik a fejemben. *

* Ekkor egy ismerős és megszokott hang furakszik be zárt világom legmélyébe. Kirévedek gondolataimból és felnézek rá. Már nem ijedek meg a látványától. Megszoktam. Kell egy pár pillanat, míg felfogom kérdésének értelmét és összeszedem magam annyira, hogy válaszolni is tudjak rá. *

- Hogyan tovább, mi a célom? * kérdezem tőle sok keserűséggel a hangomban. *
- Ha most így látna, valószínű addig pofozna, míg észhez nem térek. * és kicsit elmosolyodok, mintha itt lenne, magam előtt látom arcát és kisfiús tekintetét. *
- Gondolkodtam. Egy megoldás van. Elmegyek. Mindegy hová, mindegy miért, és kivel. Csak el. Minél veszélyesebb, esztelenebb annál jobb. * szememből elszántságot és határozottságot lehet kiolvasni. *

- Tudsz ajánlani valamit?
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.11. 18:56

KM esemény [Togar]
Helyszín: Erion, Fogadónegyed
Résztvevők: Nasha Verdon

Áll veled szemben és elgondolkodva néz rád.
-Hát ajánlani tudok valamit, de neked kell döntened igazság szerint ez te örökséged amit még nem kaptál meg.Ha elfogadod egy életre elkötelezed magad nem lesz könnyü, de ahogy ismerlek megoldod. Ha elfogadod felbontod ha nem akkor visszaadod nekem ez a te döntésed-hangja komor
és megfontoltan beszél, látszik rajta nem szívesen teszi, nagy teher ez számára.Letesz eléd egy levelet és egy amulettet.

Ha elfogadod van fenn egy szobám és ott kibonthatod ne itt mindenki elött-majd megfordul és visszamegy a vendégekhez.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.11. 19:10

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral lábainál útközben
Résztvevők: Wenla

Már harmadik napja mész eddig semmi nyomát nem láttad annak hogy üldöznének.Valahányszot hangokat halottál és gyorsan elbujtál mindig kiderült hogy csak a képzeleted játszik veled. Így jobban belegondolva talán nem is üldöznek, az öröknek is kényelmesebb találni egy bünbakot ott.Nem szívesen mozdulnak ki a városból. Különben is még csak nem is helyi lakos volt. De Uxia az más tészta az ö szeme elé többé nem kerülhetsz. Alig aludtál valamit nem mertél, ha sikerült is a legkisebb zajra is felébredtél. Eléggé éhes vagy már és fáradt is, mikor jobbra nézel egy kicsit beljebb az erdöben egy fát pillantasz meg ami tele van gyümölcsel. Ismerni ismered tudod hogy ehető, gyermekkorodban sokat ettél de a nevére már nem emlékszel. Ahogy megpillantod összefut a nyál a szádban és elkezd korogni aa gyomrod, figyelmeztetvén hogy lassan ideje lenne enned valamit.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.11. 19:28

(Wenla)

Bántam, hogy nem mentem be abba a faluba, amihez tegnap még közel is jártam. Kezdtem kimerülni a folyamatos feszültségben létezéstől. A fa eldöntette velem:
-Nem menekülök tovább, éhes vagyok és álmos!-odamentem hát, hogy szedjek evésre is gyümölcsöt meg útravalónak. Habzsolni szeretnék, megszívni magam a zamatos lével és aztán horpasztani egy akkorát, amekkorát nem szégyellek.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.11. 19:30

KM esemény [Togar]
Helyszín: Tiadlan útközben
Résztvevők: Chin Chüang

Kibontod a levelet egy ismerös kézírás van benne.
-Fiam remélem nem kapod meg ezt a levelet de ha igen akkor segítened kell. A döntés a tied ha elvállalod akkor vedd kézbe az amulettet és koncentrálj Zenton névre és akkor oda kerülsz ha minden igaz a társaid is ott lesznek.Ha ottvagy keresd meg Thurza Dephriton-ont és ö megmondja miben tudsz segíteni. Baj van de bövebbet nem mondhatok vannak dolgok amik nem derülhetnek ki. De ha megszerzed a tudást meg kell tanulnod élni vele.
Ezzel vége is a levélnek. Összetekered a levelet és elrakod.
Kimész a fogadóból és a városból, nem messze a város szélén van egy liget. Ösi fáival és nyugodt légkörével alkalmas a meditációra és az elmélyülésre, körülbelül 21 perc gyaloglás után odaérsz.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.11. 19:38

KM esemény [Togar]
Résztvevők: Ryel wes Nortendall

A tekercs le van pecsételve kivülröl semmi különös dolog nem látszik. Egy körülbelül 6 méter átmérőjű tisztáson vagy, körülötted csend és nyugalom. Találsz egy alkalmas fát amin sárga gyümölcsök lógnak letelepszel alá és csendben meditálni kezdesz.Visszatöltöd a manapontjaidat és kipihened magad.Mikor felállsz zajt hallasz magad mögül.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.11. 20:00

Ryell

A meditásió befejeztével feláll majd leporolja ruháját. A zaj halltára megfordul, a tekercset és az amuletett az egyik zsebébe rejti.
Jobbját a kardja markolatára csúsztatja.

<<Na ez vajon mi akar lenni? Nem árt óvatosnak lenni! Nem szabad elrontanom ezt a külderést főleg nem ilyen apróságokon mint elővigyázatlanság.>>

Megvárja hogy mi t9rténik de nem hadja el a fa árnyékát.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

Következő

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 1 / 51 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 51