• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Amnet Keilor 24. Kódexe [ UTK ]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
690 hozzászólás • Oldal: 9 / 46 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 46

Re: Amnet Keilor 24. Kódexe

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.03.06. 1:14

Gondó

<No akkor a helyi lakosság már kelőkép megnézet magának. Ha tudnák, hogy csak félig tévednek.>
*Szólok a fogadóslegény, hogy mindjárt jövök, várjon meg itt. Odasietek újdonsült útitársaimhoz.
Twou Line
- Mindjárt jövök, csak felviszem a csomagjaim. Nem merem másra bízni, egy kicsit kényes holmi.
A szobám kulcsa önnél van vagy a fogadósnál még?
*A menyiben megkapom, a kulcsot odasietek és felviszem a csomagokat szobákba a fogadóslegénnyel együtt. Ha még a fogadósnál van, a kulcs megyek és elkérem a kulcsom.
*Még mielőtt elhagyom az asztalt:
Rhienna D’Vire, Twou Line
- Kérem, rendeljenek nekem is valamit. Egy perc és itt vagyok.
*Felviszem a csomagom a szobámba és megvárom, míg társaim holmija is a szobájukba kerül./kulcsra zárom a szobám./ Miután a fogadóslegény végzet a pakolással csatlakozom a többiekhez.
//A szobám a fogadó melyik részén van és hova nyílik az ablak?//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.06. 17:53

Résztvevők: Gondo

*Megkapod a kulcsot Twoutól, és visszamész az inashoz. A kulcson egy 2-es számot látsz. A csigalépcsőhöz mentek. Oda érve látod, hogy nemcsak messziről tűnik nagynak, hanem az is. Szürke márványból készült, és felfelé csillogó bordószínű szőnyeg kanyarodik, melyet minden lépcsőfok tövében egy díszített ujjnyi vastagságú réz rúd fog le. A lépcső balra kanyarodik, miközben felfelé haladtok. Mivel igencsak robbanékony anyag van a cuccaid között óvatosan mész. A korlát is márványból van, de az fehér színű, és méterenként ököl nagyságú réz gömbök díszítik. Felérve az emeletre egy félkör alakú előtérbe kerülsz. A lépcső a középpont, és végig a kör peremén vannak a szobák, összesen 12. Maga az előtér is szép, a lépcső mellett mind a két oldalt üveg ablakokon át lehet szemlélni a várost. Körbe az ajtók mellett cserépben ápolt növények vannak. Fent a plafonról sárgásan csillogó réz csillár, melyen a gyertyák fele világít. A szobák a lépcsőtől számolva jobbra kezdődik. A tiéd a második. Az ajtóhoz érve látod, hogy sötét barna fából készült, és egy rézből kovácsolt kettes van rajta szemmagasságban. A kilincsen lévő díszítés is mester munka, mely úgy szintén sárgarézből készült. Belépve a szobába úri pompa fogad. Balról tekintve végig a szobán, egy hatalmas ágyat látsz, melyen talán még hárman is kényelmesen elférnek. Az ablakhoz közelebbi oldalon az ágynak látsz egy tükörrel ellátott asztalt. Szembe az ajtóval van az ablak, mely egyben erkély ajtó is. Jobbra tekintve a szoba közepén egy ovális alakú asztal, körülötte székekkel. És végül az ajtó melletti sarokban egy zöld szövet függönnyel eeltakart sarok rész, melyet megnézve egy sárgaréz fürdőkádat látsz. A falakon olajlámpások, és képek láthatók. A padlón pedig vastag mintás szőnyeg található. Kilépve az erkélyre látod, hogy szürke kőből faragott korlát van, melynek oszlopait alulról vastagodó, és felfelé vékonyodóra faragták. A korlát derékig ér. A szobád ablaka a fogadó háta mögé nyílik. Egy hatalmas udvart látsz, ahol fák, és egyéb növények vannak rendezett kert kinézettel. Sajnos most az eső miatt nem olyan festői, de így sem rossz. A kertet 2 méteres kőfal vesz körül, és nem látsz ajtót rajta. Lepakoljátok a cuccokat, majd mikor végeztek, az inas feléd néz.

-Uram, remélem elégedett a szobájával. Esetleg segíthetek még valamiben?

*Miután minden óhajodat elregélted az inasnak visszamész a többiekhez, és persze kulcsra zárod az ajtót. Az inas nem megy veled, mert a társaid cuccát is kipakolja. Az ő szobájuk veled szemben van. 10-es, és 11-es.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.06. 17:57

Résztvevők: Rhienna D’Vire, Twou Line

*Twou szétosztja mindenkinek a kulcsát, és Gondo ezután felmegy a szobájába lepakolni a cuccokat. Ti úgy döntötök, nem várjátok meg a leves evéssel, inkább jót falatoztok belőle. Majd a második fogásnál esztek együtt. A leves nagyon finom. Tele van zöldséggel, és tésztával. A főtt húst külön tányéron hozták. Leves evés után a pincért oda hívjátok, és rendeltek. Minden étel után a pincér javasol egy bor félét. Vöröset, vagy fehéret. Szárazat, vagy éppen édeset. Persze rátok bízza a döntést, de úgy tűnik nektek, hogy ért hozzá. Talán itt feltétel, különben nem is dolgozhatna a fogadóban. Míg várjátok az ebédet, és Gondot, három ember jelennek meg a libbenő ajtón kezükben hangszerekkel, és a csigalépcsőhöz sietnek. A lépcsőtől jobbra letelepednek álltaluk hozott sámlikon, és elkezdenek lágy muzsikát zenélni. Van köztük lantos, hegedűs, és egy nagybőgős. Ekkor látjátok, hogy útitársatok jelenik meg fentről. Egyébként a fogadó többi vendége nem foglalkozik már annyira feltűnően veletek. Néha, néha még ide néznek, de semmi különös. Nem láttok katonát, vagy fegyverest az étteremben. Ezek itt mind gazdag polgárok vagy kereskedők. Faj szempontjából a túlnyomó többség ember, de van törpe, elf-félelf.

*Rhienna, te a jó hallásodnak köszönhetően, a mellettetek ülők beszélgetést akaratlanul is meghallod. Egy Ezüst ékszerekkel teli törpe férfit, és beszélgető partnerét, ki hasonló gazdagságú ember, csak ő aranyat is hord magán.

„-Talán holnapra megpakolják a hajómat, lassan itt az ideje indulni. -* Mondja az ember.
~Igen én is siettetem a matrózaimat. Nem akarok sok időt tölteni ezen a helyen.
-Az enyéimet nem kell siettetni, sietnek azok maguktól is. Nem akarnak fej nélkül maradni. Mert mint mi is, ők is hallottak a rémisztő pletykákról.
~Ne is mond -* Szólal meg kicsit félve a törpe – Éjszaka, ki sem merek menni a fogadó nyújtotta biztonságából. Ki tudja, merre kószál az a szörnyeteg.
-Mondjuk egy őrtől azt hallottam, hogy a Millona bárónő kalandorokat keres a szörny megöléséért.
~ Adja az ég, hogy találjon ilyen illetőt.
-Beszéljünk jobb dolgokról. Képzeld, a mostani utammal rengeteget fogok keresni. Antoh adja, hogy ne legyen vihar útközben.
~Ahogy mondod, erre innunk kell. A sikeres útra, a nagy nyereségre, és a szép hajadonokra.

*Majd hangos nevetés közepette összekoccintják kristály poharaikat, és fenékig isszák. Természetesen kérnek még, és most már csak az ivászatnak élnek.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.03.06. 21:09

Rhienna D’Vire

* Elveszem a kulcsot és lerakom a bal kezem mellé. Majd válaszolok Twou kérdésére. *
- Nos, mit kérek másodiknak? Hm, lássuk csak.., egy kis fűszeres sült húst, köretnek saláta és főtt burgonya. Viszont innék hozzá egy kis forralt édes vörösbort. Jól esne a hideg után. Rád is bízom a rendelést. Viszont mivel 3. társunk nincs itt, rendelj helyette is. Jó lesz ugyanaz, mint amit te eszel.

* Miután elmegy a pincér, megint megszólalok: *
- Amondó vagyok, hogy lássunk neki. Jó étvágyat.
* A mondat befejeztével neki is látok a gőzölgő levesnek, és talán egy kicsit gyorsan, de kultúráltan elfogyasztom. A főtt húshoz nem nyúlok, azt meghagyom a társaimnak. A leves végeztével végighallgatom Twou és a pincér közötti megrendelés párbeszédét. Örömmel veszem tudomásul, hogy a fogadó kinézete mellett odafigyeltek a személyzet kiválasztására és betanítására is. A pincér értelmes és hozzáértő tanáccsal tud szolgálni a borokat illetően. És a modora is megfelelő. Ahogy a pincér távozik a megrendeléssel, csendben jobban szemügyre veszem a fogadót időtöltés gyanánt. Nem kell sokáig időznöm, zenészek jelennek meg és a felhangzó lágy muzsikára egy kicsit elmosolyodok magamban. *
< Már hiányzott valami. Egy ilyen helyen nélkülözhetetlen a zene. >

*Ahogy meglátom Gondót, kicsit megnyugodok. *
< Szerencsére nem maradt el sokáig. >

* Pár pillanat múlva beszélgetésre leszek figyelmes a szomszéd asztal felől. Végighallgatva őket egyszerre leszek izgatott és ideges is. *
< Lefejezett emberek, szörny? Mi történik ebben a városban, hová kerültünk? Ezt a Millona bárónőt viszont holnap felkeressük szerintem. Valószínű sok pénzt ajánl fel a szörny elpusztításához. Na majd, ha végeztünk a vacsorával, és fent leszünk a szobáknál, mielőtt elválunk, és ha senki nem lesz a folyosón, akkor halkan megemlítem a társaimnak ezt a munkalehetőséget. Valószínűleg benne lesznek. Ha nem sikerül tájékoztatnom őket, akkor majd reggel. >
* Az ivászatuk viszont már nem érdekel engem. Inkább foglakozom a továbbiakban asztaltársaimmal és a többi vendéggel. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2008.03.06. 22:52

Teteb Azurec
<Hm, egy hercegnő, ha jól vettem ki akkor sakkban tartják, és ha segítek megszabadítani őket tőlük, biztosan honorálja majd. Illetve ezt még a másik oldalról is lehet kavarni. 8) > *Hangzik fejembe a gondolatom miközbe beszélget a két fickó.
*Megvárom, míg mindketten kilépnek a sikátorból, majd a gyengébb, végtelenebb után eredek. Lassan meközelítem.
//Lopozásom 30%, dobásom 35.//
*Ha sikerül a közelébe jutnom, akkor tőrömet a nyakának szegezem, ezzekkel a szavakkal:
- Remélem bekisérsz oda, volna pár kérdésem. * Fejemmel rábökve a legközelebbi sikátorra.
//Erre támadásom: dobásom 68 + fegyverem TÉ-je 8 + TÉ-m 61=137//
*Ha nem Nekilendülve leütöm.
//Erre támadásom: dobásom 95 + ököl TÉ-je 4 + TÉ-m 61= 160, sp=1//
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.03.07. 0:14

Twou Line

* Bólintok Rhiennának, majd a pincér felé fordulok, aki közben már oda is ért. *
Pincérnek:
- A hölgynek fűszeres sült húst salátával és főt burgonyával és esetleg valami finom mártást hozzá. Külön hozzák ki a mártást. Két főre pedig rántott húst és főt-burgonyát kérnénk. Milyen bort ajánlana hozzá? -
* A bor ajánlatát elfogadom. * < Úgy tűnik ért hozzá. Főleg mivel mindegyik ételhez más fajta bort ajánlott. Nagyon tetszik a kiszolgálás. > - Rendben van, hozza. -

* A pincér távoztával és a kérdés elhangozta után válaszolok. * - Igen igazad lehet. Én is éhes vagyok és most én se szívesen várom meg őt. Jó étvágyat. –
* Leves evés közben eszem egy kis főt, húst, amit az asztalra tettek ki. Lassan és udvariasan eszem. Közben körbe nézek a fogadóban és a benne lévő vendégeket nézegetem. Egyszer csak eszembe jut egy két gondolat, amikor be jönnek a zenészek és rá kezdenek valami lágy muzsikára, mely hangulatot teremt. Ráadásul nekem jól is esik egy kis zene. *

< Holnap állást kell néznem a rakparton, vagy valahol. Ráadásul ma ki kell mennem a városból éjszak, mivel a vér szagát, ha meg érzem, nem tudom türtőztetni, magam, legalább is több mint valószínű, hogy nem sikerül. Egyelőre még elnyomja az eső és a helység illata. De vajon meddig. Tehát ma ebéd után sétálok egyet a városban különben holnap nagy baj lesz. Remélem, a holmim a szobámba van már. >

- Rhienna holnap ki nézek a rakpartra munkát nézni, amíg lesz valami komolyabb. Addig te meg tudod nézni a könyvtáraikat és az itteni mágus céhet is meglátogathatod. Talán a templomot is érdemes meg nézni. Remélem holnap jobb idő lesz a sétádhoz. – * Hangom lágy s halk, csak az asztalnál lehet érteni a szavaim. *

< Hogyan fogalmazzam meg, hogy én még elmegyek sétálni az esőben. Hát nem is tudom. Talán nem szolok csak elmegyek miután mindenki felment a szobájába. >
* Miközben gondolataimba merültem egyszer csak csatlakozik hozzánk az új úti társunk. *
< Vajon, hogy is hívják. hm. Majd meg kérdezem. >

Gondo:
- Kérem, üljön le körünkbe. Elnézést, hogy a levessel nem vártuk meg. A következő fogást már meg rendeltem. Remélem, szereti a bort. –

< Még mindig frusztrál a kíváncsiság vajon, kik kötöttek bele ebbe az emberbe az úton és miért. Még nem bízom benne. Jó lesz résen maradni. >
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.03.07. 15:51

Gondó

*Leülök az asztalhoz és magomhoz húzom a levesem.
- Semmi gond. És igen szeretem a bort.
*Felemelem a kanalam. Lassan körbenézek és szippantok egyet a leves illatából. Alig észrevehető oldalpillantásokkal megnézem magamnak a fogadó többi vendégét.
- Jó étvágyat.
*Lassan nekilátok az evésnek. Néhány kanál leves után meg álok az evéssel.
- Atoll tartok kint elkövetem egy kis modortalanságot. Az hiszem feltett egy kérdést. Meg tenné, hogy megismétli?
//Többé-kevésbé részletes leírást kérek a fogadó vendégei és dolgozóiról.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.03.07. 16:44

Twou Line

< Mit is kérdeztem kint. Hm… ja, igen. ,már tudom. >
Gondo:
- Azt kérdeztem, hogy honnan származik, mivel érdekesnek tartom az öltözékét. Ha nem sértem meg. –
- Meg az is nagyon érdekelne, hogy mivel foglalkozik, illetve, hogy azok az úton miért kívánták a halálát? Ha nem sértem, meg a kérdéseimmel örülnék, ha válaszolna. Ha sértőnek vagy bántónak tarja nem kell felelnie. –

< Kíváncsi vagyok, mit felel, ha meg bízhatok benne rendes és őszinte választ ad, ha válaszol, ha nem akkor résen kell lennem, és figyelnem kell. >
- Bocsásson meg uram, de nem emlékszem a nevére, ha meg tenné, hogy bemutatkozik még egyszer azt meg köszönném. –
- Az én nevem Twou Line, de szólítson csak Twou-nak.

< Szép ez a zene, amit játszanak a fogadóban. Nyugtatólak hat rám remélem még sokáig fognak játszani. >
* Miközben játszanak és a zenére és a beszélgetésre figyelek, egyszerűen ki megy a vérszívás ösztöne a fejemből. Át adom magam a zene örömének és a beszélgetésnek. *

< Vajon mikor hozzák a következő fogást. Remélem finom lesz. >
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.03.07. 21:46

Rhienna D’Vire

* Alig terelem vissza figyelmemet az asztalunknál történő eseményekre, meghallom Twou hozzám intézett szavait. Ránézek, és egy kis mosoly jelenik meg egy pillanatra az arcomon. *

- Majd megbeszéljük odafönt a folyosón, ha egyedül leszünk.

* Mielőtt esetleg továbbfolyna a beszélgetésünk, megérkezik új társunk, és gyorsan leül. Alig észrevehetően figyelem és feltűnik, hogy már rutinos mozdulatokkal körbetekint. *
< Úgy látom, hogy még mindig tart üldözőitől, vagy esetleg csak megszokásból tekint alaposan körbe? Végül is én is ugyanezt csinálom. *

* Kíváncsian hallgatom a két férfi párbeszédét, és abba nem szólok bele. Viszont mikor a bemutatkozás kerül szóba, hirtelen eszembe jut valami: *
< Hogy lehettem ennyire figyelmetlen és udvariatlan, hogy a találkozás óta eltelt 1 nap alatt nem voltam képes bemutatkozni. Bár ő sem érdeklődött ez iránt. No, most pótolom. >

* Ahogy társam befejezi mondandóját, és még egyszer bemutatkozik, én is ekként cselekszem: *
- Bocsásson meg uram faragatlanságomért, de nem voltam a találkozásunk óta teljesen önmagam, és csak most jöttem rá, hogy én még be sem mutatkoztam önnek.
* Itt egy kicsit halkabbra fogom a hangom, nem kell mindenkinek hallania a nevem. Majd folytatom. *
- Rhienna D’Vire a nevem.
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.08. 16:53

Résztvevők: Teteb Azurec

* Kilépve a sikátorból, látod, hogy a nagyobb darab a városkapu felé siet, míg a másik balra indul a kocsma felé, de nem a felé, amerre te száltál meg. Óvatosan lépkedve a nyomába eredsz.

// A pluszokkal, amit kaptál sikerült a lopakodásod//

*Jobbról a tenger zúgását hallod, amint a szél, hangját feléd viszi. Tőrödet kihúzod hüvelyéből, és készen állsz, hogy elfogd, majd egy sikátorba vezesd. Sajnos viszont a szerencse a fickó mellé szegődött.

// szerencsét dobtam neked: 36-os lett. Tudod, minél nagyobb a szám, annál nagyobb eséllyel van szerencséd.//

*Épen elkapnád, mikor tőletek 8 lépésnyire a kocsma ajtaja kinyílik, és 5 matróz kinézetű férfi lép ki rajta. Bár egy kicsit részegek, de valószínű észre vennék, ha a prédát elkapod.

//Természetesen ettől függetlenül elkaphatod.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.08. 16:56

Résztvevők: Rhienna D’Vire, Twou Line, Gondo

*A fogadóban kellemes zene szól, és az étel mit másodiknak kihoztak nagyon finom. A kiszolgálás kitűnő, és kezdtek, talán az ebédnek köszönhetően, egy kicsit álmosak lenni.

Gondo

*Leérve a lépcsőn zenészeket veszel észre, kik kellemes lágy muzsikát játszanak. Visszaérsz a társaidhoz, és a leves már ott vár téged az asztalon. Leülve te egy kicsit részletesebben is körül nézel. A fogadó ebédlőjében közepesen foglaltak az asztalok. 12 asztal van a helyiségben. A tiétek a bejárati ajtótól a pult felé nézve bal kezed felé esik a fal mellett. Közvetlen szomszédságotokban, a bejárathoz közelebb, egy ember, és egy törpe férfi ül, kik látszatra gazdag kereskedőknek tűnnek. A másik szomszédságban üres az asztal. Tőletek kicsit távolabb négy férfi ebédel, és közben jóízűen beszélgetnek. Valószínű városiak az öltözékükből ítélve, és pénzesek, mivel mindegyik ujján vaskos arany és ezüst gyűrűk. A mellettük lévő két asztal üres. Az étkező másik felében elég vegyes népség ül. Az egyik asztalnál hét férfi ül, kik az itteni viselettől eltérően öltözködnek. Valószínű utasok lehetnek valamelyik kikötött hajón. Tőlük távolabbi asztalnál három férfi üldögél. Hegyes fülük, és arany szőke, és ezüstös hajukból ítélve elfek lehetnek. A ruházatuk és ékszereik gazdagságra utalnak. Még van egy zsúfolt társaság. Az ablakokhoz közeli asztalnál ülnek hatan. Gazdag polgár kinézetük van. Látsz köztük embert, és két félelfet. Az emberek mind nők.

*A pincérek fehér inget, és barna nadrágot hordanak. Egy kis idő múlva már tudod, hogy négyen szolgálják ki a vendégeket, ezen kívül még van a pultos, és a három zenész. Mindenkin ugyan olyan ruha van, így könnyen meglehet őket különböztetni a vendégektől.

//Remélem kielégítettem kérésedet. Ha nem szóljál.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.03.08. 18:57

Gondó :)

*Megengedek magamnak egy kurta félmosolyt.
- Nem követek el semmilyen modortalanságot. És a kérdése sem bántó
*Kortyolok egyet italomból.
- Becsületes nevem Gondó Esshonion. Hesterdani születésű vagyok. Szakmámat nézve borbély és seborvos. És a ruhán? Nos, emlék a dzsadok világából.
*Kortyolok még egyet az italomból.
- A támadóim közül meg csak az egyiket ismertem. A szomszéd városban, valamilyen Barlin-ban volt kártyapartnerem. Attól tartok zokon vette, hogy megöltem a testvérét mikor rajtakaptam, hogy csalnak. Ráadásul volt olyan botor bolond, hogy ő támadott rám.
*Újabb kortyot fogyasztok italomból.
<Elégé vegyes egy társaság gyűlt össze ebbe a fogadóba. Vajon mit csinálhat ennyi nő két félelf körében. És ráadásul micsoda mázlim van egy csapat elf is van itt. Ritkamadarak. Vajon honnan jöhetek?>
-Rhienna D’Vire, Twou Line.
*Újratöltöm poharam és pohárköszöntésre emelem.
- Emeljük poharunkat újdonsült ismeretségünkre. *Egy kortyot iszok csak.
- Amúgy én is adósuk vagyok egy aprósággal. Mivel segítségemre sietek a bajban, teljesen önzetlenül. Ennél fogva adósuk vagyok egy szívességgel. Kérem, mondják, meg miben tudok a segítségükre leni.
- És bátran tegyenek csak fel bármilyen kérdést. A legkevesebb, hogy válaszolok rájuk. :D
//Köszönöm megfelelően írtad le a többi vendéget.// :twisted:
:shock: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2008.03.10. 20:12-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2008.03.09. 11:47

Teteb Azurec
*Gyorsan elrejtem kezem mögé tőröm. <Fene, ezeknek is itt kell leniük, ma valahogy semmi nem, úgy jön ahogy kellene.>
*Mivel gondolom hangzavart csapnak ezek a részeg matrózok, engem továbbra se vesz észre, az üldözöttem. Így továbbra is követem és csak akkor lépek akcióba, ha már a matrózok nem látják.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.03.09. 14:28

Twou Line

* A pohár köszöntőnél én is felemelem a poharam és egy aprot kortyolok. *
< hm… a dzsadok világ biztos érdekes lehet. Még soha nem jártam ott. >
- Mit gondol, az üldözői már felhagytak az üldözéssel? A szívességről pedig, hát nem tudom. Majd meg beszéljük, még ha ragaszkodik a törlesztésért. –
< Meg értem, hogy nem akar adós maradni. Viszont nem hiszem, hogy olyasmit kérhetnénk tőle most amit egyen értékűnek tekintene. Majd meg kérdezem fent Rhiennát a folyósón hátha neki van valami ötlete. >
< Végre itt a második. >
* Nagyon ürülök, hogy már meg hozták, kicsit éhes vagyok. Illemtudóan neki állok enni, előtte persze jó étvágyat kívánok. *
- Jó étvágyat mindenkinek. –

* Miközben eszem még felteszek egy két kérdést természetesen nem teli szájjal. *
- Egyébként, hogyan tetszet önnek a dzsadok világa. Ha van, kedve mesélhet róla egy kicsit. Például mik zajlanak ott éppen. Hogyan néz ki. stb… -

- Holnap, ha van, kedve csatlakozzon hozzánk a reggelihez. Persze csak ha te sem bánod Rhienna.- *Majd újabb falattal jutalmazom a hasam.* < Egész finom, régen ettem fogadóban készített finom ételt. Mióta is kb. egy hete. >
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Gorodak 2008.03.10. 6:15-kor.
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.03.09. 19:47

Rhienna D’Vire

* A bemutatkozás után folytatom a nekem kihozott étel elfogyasztását és a beszélgetésbe nincs szándékom a továbbiakban sem bekapcsolódni. Viszont, amikor meghallom Gondó szakmáját, kicsit elgondolkodom. *
< Borbély és seborvos. Na ez az, amit nem hiszek. Túl jól harcolt ahhoz, hogy ez igaz legyen. Jobb lesz, ha jobban odafigyelek rá. A többi történet viszont ugyanaz, mint amit nekem mondott el. Erre legalább odafigyel. >

* A pohárköszöntőre viszont én is felemelem a poharam. *
- Az ismeretségünkre. * Majd iszok egy kortyot a borból, és folytatom az evést.*

< Úgy látom, társam szomjazza az információkat az ismeretlen világról. Nem baj, legalább ő nem ül szótlanul az asztalnál. Bár engem is érdekel. >

* Evés közben nem feltűnően, de körbenézek, megfigyelem a fogadóban lévő többi vendéget. Hátha észreveszem, ha valaki nagyon érdeklődik utánunk. Nem szeretnék kellemetlen meglepetést. Kicsit váratlanul ér Twou felém küldött kérdése, és gyorsan válaszolok is rá. *
- Semmi gond, szívesen látjuk reggel az asztalunknál.

* Kezdek egyre álmosabb lenni. A rossz éjszakai alvás, a hosszú fárasztó utazás, a meleg, a finom étel és az andalító zene valószínű mind közrejátszik ebben. Kicsit aggódom is emiatt. Próbálom gyorsan befejezni a késői ebédet, majd udvariatlanság ide vagy oda, de kimentem magam a további társalgás alól és felmegyek a szobámba. *
< Egy forró fürdő hátha kicsit felráz ebből az álmos érzésből. >

- Nos uraim, engedelmükkel én távozom a szobámba rendbe szedni magam és kicsit pihenni.
* Ezzel felállok, egyik kezembe a bot, másikba a köpenyem és a szobakulcsom, majd elindulok a lépcső felé. *
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
690 hozzászólás • Oldal: 9 / 46 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 46

Vissza: Régi Kalandok...