• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Keleti szigetvilág

A Hétarcú birodalma...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
211 hozzászólás • Oldal: 12 / 15 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

Re: Keleti szigetvilág

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2008.03.03. 18:02

/ Erlon Arts /

* Az északi szavai után a női perpatvalt hallgatja egyre türelmetlenebbül. Először még csak mosolyog a dolgok alakulásán, végezetül megelégeli, s megköszörüli torkát.*

- Hölgyeim! * Emeli kissé fel hangját Erlon* Én azt hittem harcosokkal vagyok körbevéve, kiket nem érdekel ki honnan jött, kinek mivel foglalkozik, foglalkozott felmenője! Őszintén! Engem rohadtul nem érdekel, ki mely Istenségben hisz, még az illető nem tör elennem, szeretteim ellen! Véleményem szerint, kompromisszumot, békét kellene kötni mind addig még ezt az enyhén szólva sem csekély problémát meg nem oldjuk közös erővel! Ha itt ellenségeskedni kezdünk, csak a démon malmára hajtjuk a vizet! * Vesz egy mély levegőt, ha kissé lenyugodtak a kedélyek.* Na, kezdjük az elején! Én a mondó vagyok, hpgy Imoenek mindaddig nem eshet bántódása, amíg ellenünk nem tőr! Gondoljatok csak bele! Akármelyikünk felszippanthatta volna azt a port, s most a helyett, hogy megmentenénk, őt szurkálnánk agyon a démontól való félelmünkben! Én addig nem vagyok hajlandó ezt eltűrni, még egy csöppnyi remény is van a lány lelkének megmentésére! Ki gondolja másképp? Az most szúrjon át! *Húzza szét ingét a dalnok, csupasz mellkasát megmutatva. Ha nem jelentkezett senki a zenész átszúrására, folytatja Erlon :D .* A következőt kell szerintem tennünk! Ada, Muriel! Ti papok vagytok vagy mi!? Szerintem ha Imoent jobban megvizsgáljátok, rájöttök mivel, kivel állunk szemben, ha egyáltalán benne van még a dög! Ronja! Te érted az „emberek nyelvét”. Szedd ki a néma matrózból mit sejt Imoenről, milyen szállak kötik őket össze! Lyssa, te ismered mindőnk közül legjobban a Gályák tengerét, a Szigetvilágot! Sok kikötőben megfordultál már, s véleményem szerint biztos hallottál már valamely nagy tudású, hatalmú papról, más kuruzslóról, ki valamelyik kikötői porfészekben leledzik a szigetvilágban, vagy a déli városállamokban! Vigyél minket oda, hátha tudnak a problémánkon segíteni! Hölgyeim! * Tekint végig a felbolydult méhkasra emlékeztető női bagázsra.* Munkáéra, ha valakinek nincs valami jobb ötlete! Szerintem Ronja apukáját nem kellene iderángatni! Nem csak mivolta végett, de az elmérgesedett viszonyukból ki tudja mi sülne ki?! * Ereszt el egy félmosolyt a dalnok, majd folytatja.* Ada unokahugát pedig megmentjük, miután, vagy miközben megszabadulunk az Imoen elméjén uralkodó démontól! Ja, s még el nem felejtem! Azt sem ártana kitalálni, hogy Kendra honnan származik. Lehet, hogy ő a kulcs a megoldáshoz eme rejtélyes ügyben! Még valami! Szerintem sem csak úgy „mellesleg” van azaz acéltáblácska! Hallottam már olyat, hogy megfelelő hatalaommal bíró személy, adott tárgyat magánál tartva irányítani, beszélni tud egy démonnal! Ada, szerintem azt a kütyüt sem ártana jobban megszemlélnetek paptársnőddel! Rendben? * Teszi fel a hírtelen ötletből fakadt monológ végén Erlon kérdését. Tudja ő maga is, hogy eléggé kezdetleges a terve, de azt is, hogy ha itt nem rukkolt volna elő valamivel, még a végén a „begerjedt” hölgyemények egymás torkának esnek. Így talán lefoglalják magukat egy darabig. Még ha az nem is jár eredménnyel, addig ő maga, gondolatait összeszedve, hátha rájönne a megoldásra.*
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.03.03. 20:09

-ÉN nem vagyok harcos, néztél már rám, ember?! De úgy mellnél feljebb, vagy lejjebb, és ezzel nem a seggemre gondoltam!-meredt égnek Muriel haja. Majd szétvetette az indulat.
-Túl sok benne az előítélet. Úgy véli, minden bárd csak AZT akarja...(Lyssa)
-És milyen igaza van...-sóhajtott Ronja.-és én másképp gomdolom-tőrt ránt és feléd lendül keze, de Ada lefogja:
-Megőrültél?
-Ő mondta, hogy akkor szúrjak...Logikát vársz egy toronitól?-tárta szét kezeit Ronja.
-Na azért fogd viszább a szájad, Erlon-nézett rád Ada bosszúsan-Mentem itt a vacak bőröd, és ilyen fikázón beszélsz a hivatásunkról ? Papok vagy mi, pf! Mert szerinted csettintésre megy az ilyen vizsgálat, és illik így felkenttel beszélni!
-Te inkább benyalt vagy...Ahhoz képest, hogy Arelt szolgálod, eléggé sokat nyafizol...(M)
A két nő összeverekedett, ököllel. Antoh papnő vs. Arel papnő. Lyssa összefonta karjait.
-Hm, Muriel emberére akadt...
Ronja viszont kiment a kabinból, hogy a matrózt kezelésbe vegye. Lyssa morcog:
-Nincs akkora készletem, hogy hosszabb távra elhajózzak!
-Kendra? Szerintem púp a hátunkon-köpött vért Ada. A harc hevesen de lement. Felhasadt Ada ajka, és belilult Muriel szeme. -Véletlen egybeesés, köze sincs az ügyhöz,. Baj vana fejével oszt kész.
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1782
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2008.03.04. 17:45

/ Erlon Arts /

* A dalnok megrázza ismét fejét, mikor Muriel megint félreértette amit ő mondani szeretett volna. Azonban mikor Ronja majd hogy rátámad, s Adának köszönhetően nem történt nagyobb baj, szó szerint ledöbben.*

<… Albornera! Ezek tényleg vadmacskák! Huh, vigyázz Erlon mit beszélsz! Ne légy túlságosan színpadias, mert még a végén átvágott torokkal dobnak a tengerbe!…>

* Ada szavain is majd leesik az álla.*

<… Na az areilta is jól félreértette a dolgokat! Nem akartam én itt senkit lebecsmérelni, de őszintén nem tudom, hogy most ő és Muriel tényleg papok, vagy csak valami kontárfélék!? Valamiféle varázshasználók, kik Istenüktől kis hatalmat kaptak, mint én?!…>

* Nyel egy nagyot Erlon, de szóhoz sem jut. Ideje sincs megköszöni Adának, hogy lefogta Ronja támadásra emelt kezét. A két papnő heves vitája közben egy kissé hátrább lép, s bele sem mer szólni a bunyóba. Bólint Ronja távozásakor, s örül neki, hogy legalább a négy nőböl egy tudja mit kértek tőle. Mondjuk pont az aki az imént akarta leszúrni, de hát senki sem lehet tökéletes. Erlon gondolataiba kezd „visszaköltözni” az a zűrzavar, amit a csónakban is érzett, de most uralkodik magán. Lyssa mellé lép, s fejét csóválja annak mondandóját hallva. Azonban egyenlőre semmi ötlete arra, hogy honnan keríthetnének itt a tenger kellős közepén egy megfelelő varázstudót. Mind e közben „lezajlik” orruk elött a két papnő heves, kisebb áldozatokkal járó „párharca”. Erlon egy mosoly kíséretében hallgatja végig Ada mondókáját, majd meghajol, s megszólal.*

- Hölgyeim, bocsássák meg nekem, hogy illetlenül szóltam két papnőhöz! Nem szándékos volt, csak modortalan, tanulatlan mivoltomból eredendő az egész! Ada, köszi, hogy megmentettél Ronja tőrétől, de * Emelkedik meg Erlon, most már a hölgyek szemébe nézve.* most már megtennék azt a szívességet, hogy kiderítenék mi van Imoennel, Imoenben? Persze, kérem! * Utolsó mondatát csendesen, „enyhén” pikánsan ejti ki, ezzel is érzékeltetve hogy most Ő úgy próbál beszélni, kérni a két „hölgytől”, mint két pyar paptól.*
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.03.06. 20:26

Muriel és Ada egymásra fújva távozott, hogy Imoennek szenteljék idejüket. Lyssa leült, homlokát dörzsölte.
-Nagy szarban vagyunk. Szívem szerint leöletném a társnőjüket, mert veszélyt jelent a legénységemre.
A testőre bólogatott, majd megszabadult a férfijelmez maradék darabjaitól is. A végén egy szál csíkos mat5rózgatyában űállt, meg fegyverrel, dús keblei szabadon himbálóztak a szemed láttára.
-Mondja, meddig gondolta vérni azzal, hogy a kiscsajt megnyúvasszuk? Üzletet kell kötnünk. Ha a papnők azzal jönnek vissza, ki van zárva, hogy rendbehozható, én kiadom a parancsot...
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2008.03.07. 21:05

/ Erlon Arts /

* Az északi miután a két papnő is távozott, hogy felmérjék Imoen állapotát körbetekint a helyiségen. Az álcától megszabaduló testőr dús kebleit alaposan „felméri”, nyel egyet, elereszt egy félmosolyt, de nem kommentálja a látottakat. Nem is kell, hisz a látvány magáért beszél. Lyssa szavai zökkentik ki enyhén szólva „perverz” gondolataiból. Erlon a kapitányra tekint, majd nem tudja miért, de jól végigméri a kalózvezért, s átfut agyán, hogy milyen lehet a nőci mezítelenül. Azonban a nő szavai „kijózanítják”. A kapitány szemeibe mélyeszti tekintetét, s halkan, kimérten megszólal.*

- Hmmm… üzlet?! Talán nem a legmegfelelőbb szó egy emberi lény legyilkolására?! Van valami szesz a kabinban? *Tekint körül Erlon, pár pillanatnyi gondolkodási időt hagyva saját kérdésével magának, majd egy ülőalkalmatosságon elhelyezkedik. Nem zavartatja magát a testőrnő melleinek előbukkanásától. Látott a férfi már olyat, s próbálja természetesen kezelni a dolgot. Elhelyezkedik, majd bólint.*

- Lyssa kapitány! Abban az esetben, ha végképp nincs esély Imoen emberi mivoltának megőrzésére, s felülkerekedik rajta a démon akkor én magam végzek vele, de egy dologra azért megkérnélek! Mégpedig arra, hogy ad meg számunkra az esélyt, hogy megmenthessük társunkat! Tudom, te vagy a hajó egyedüli ura, s neked engedelmeskedik a legénység. Parancsodra mindanyunkkal végezhetnének. Sorsunk, létünk a kezedben kalózvezér! Ezért is kérem tőled ezt az első, s egyben utolsó esélyt! * Néz szelíden a nő szemébe, de talán most először teljes őszinteséggel, minden fajta hátsó szándék nélkül.*
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.03.07. 21:15

-Emberi? Ha nem emberi, nekem nem számít már, mi volt, nem sajnálkozom rajta. Jobb neki akkor halva, mint élve. Egy szelencényi értéknek jobban örültem volna és ez a lemez...!-az asztalra dobta, aztán rumot vett elő:
-Remélem, bírja a gyomra.
Lyssa leült, inni kezdett, neked is töltött. A testőre gézblúzt vett fel, elég lazát, nyakkivágását zsinórral meghúzta, és keblei majdnem kibuggyantak.
-A menetrend a következő. Két nap múlva megállunk készletekért az egyik búvóhelyünkön, aztán jöhet a nemes csaj rokonának felderítése. Ez viszonylagos terv, ha a démon beleköp, borul az egész.
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2008.03.07. 22:23

/ Erlon Arts /

* A bárd, is közelebb húzza székét a kapitány asztalához, majd rákönyököl arra. Az asztallapra dobott fémlapot kezébe veszi, majd vizsgálgatni kezdi. A közben előkerülő rumra vet egy pillantást, majd rátekint a nőre, s elereszt egy félmosolyt a kérdést hallva. Megemeli a poharat, s egy hörpintéssel „lecsapja” a nedűt, majd bólint hogy „finom”, legyen az bármily szörnyű. A testőr csajszi majd kibuggyanó melleinek látványa azért egy pillanatra ismét leköti a dalnok figyelmét, de Lyssa magázó hangvételű „terve” ismét „visszazökkenti a dalnokot a valóságba”. Rátekint a kalózvezérre, majd ő is magázódva folytatja.*

- Kapitány! Mi lenne, ha az alkunk imígyen szólna: Két napot kapunk arra, hogy Imoen lelkét megpróbáljuk megmenteni a démontól. Mit szól hozzá? Szerintem korrekt ajánlat! Két nap, s ha nem sikerül azt teszzük, mit Isteneink, a józanész diktál! Így a küldetéssel, Ada unokahúgának megmentésével sem késlekedünk, s megadjuk Imoennek, illetve magunknak az esélyt, hogy megmenthessük a lány lelkét! Mit szól kapitány mind ehhez? Szerintem az ajánlatom, felvetésem elfogadható!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.03.08. 17:24

-Egy feltétellel fogadom el: ha eme két nap alatt valamelyik matrózomnak csak egy haja szála is meggörbül tőle, akkor a megegyezésünk semmis és kiadom a parancsot, öljék meg.

Ezután kiküldtek, mert pihenni szerettek volna. A folyosón lézengők végigmértek, nem voltak vicces kedvükbe. Babonás népséghez méltón sugdostak. Ada kijött a kabinjukból:
-Elaludt, és nem jutottam előbbre. Áldoznom kell istennúőmnek és erőt gyűjtenem. Muriel még benn van nála. Ti mit diskuráltatok Lyssával?
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2008.03.09. 14:09

/ Erlon Arts /

* Az északi mélyen a kalózvezér szemeibe néz, s bólint.*

- Rendben, s ahogy már én is mondtam: Imoen megmentése a célom, célunk, de * Töpreng el egy pillanatra* de egyetlen ártatlan lelket sem áldoznék fel érte! * Miután befejeződött a kapitánnyal való „egyezkedés”, Erlon megindul a fedélzet irányába. Ada megjelenésére, s kérdésére enyhén megrázza a fejét.*

- Hmmm, remélem kipiheni magát, s midőn ti is , te is kissé pihentebb leszel, sikerül valamire jutnunk a lénnyel kapcsolatosan!? *Válaszol kurtán Adának, közben az „aggályoskodó” matrózokat figyelve. Szeretne több információt megosztani az arelitával, de látja, hogy sem az idő, sem a hely nem alkalmas erre. Nem szeretné még jobban felborzolni az így is tetőfokán lévő kedélyeket. Így kitérő választ ad a kérdésre.*

- Később majd megbeszéljük! Most én is feltöltődésre, felüdülésre vágyom! * Ezzel felmegy a fedélzetre, magához vesz egy kis élelmet, majd az éjközép beálltával a hajó taton elhelyezkedik, hátáról, ölébe veszi lantját, baljával akkordot fog, jobb kezének ujjait kissé megmozgatja, majd baritonja kíséretében belekezd a csodálatos összhangzatba, mellyel elméjének energiáit tudja feltölteni, felüdítő, fülbemászó zenei kíséretével. Midőn végzet a felüdítő zenével, Nicol holléte felől kérdezősködik, s felkeresi azon társait, kik még nem tértek nyugovóra eme késői órán…*
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.03.11. 15:13

-Erlon, van egy rossz hírem: az én erőmet meghaladja ez a valami. Maura tapasztaltabb papnő mint én, idősebb is, benne bízom, de én nem tudok segíteni-vallotta be csalódottan a nő.
-Neked van mék kedved danolászni? Bolond vagy te, bárd!-sóhajtott Ada.

Összhangzat után a taton találtad meg Nicolt, aki fiatal kora ellenére ébren volt és az odagyűlt matróznőknek taglalta, hogyan raktad meg a szolgálólányt még a parton, a nemes nő házában. Jöttödre vigyorogva fordultak feléd a nők, és cuppangattak szájukkal, kacsingattak, mintha csak férfiak lennének és így gratulálnának.

-Végre már! nekem kellett a bolond nővel bajlódnom! Csinálhatnál vele valamit, tiszta flúgos! Mindent lefényezett azzal a villanó dobozzal, kóvájgott a fedélzteten, és míg ti buliban voltatok odaát, ő addig majdnem a vízbe esett.
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2008.03.14. 14:01

/ Erlon Arts /

* Az arelita szavain kissé elkomorodik a bárd, de nem tud mit tenni, hisz ő maga egyik istenség felkentjével sem tudná felvenni a „versenyt” a mágia azon rejtélyes formájáról mit se tudván. Azonban rákacsint a nőre, s próbál Adába lelket önteni.*

- Megtetted ami tőled tellett, s ez a legfontosabb! Pihenj, holnap nehéz nap elé nézünk! * Lehel egy csókot a nő ajkaira, ha az engedi, majd felmegy a fedélzetre. Az összhangzat bódító „hatalma” után, hallván Nicol „meséjét”, megcsóválja a fejét.*

<… Albornera ez a fiú kinyírat! Ezek a felhevült matróz nunik szétkapnak, mint farkas falka a megsebzett bakot! …>

* Odalép Nicolhoz, figyelmen kívül hagyva a matrózok „cuppogását”, s halkan megszólal.*

- Nicol! Elég volt mára a meseestből! * A kissrác Kendráról tartott beszámolóján jót mosolyog Erlon, majd megkérdi.* Hol van azaz őrült nőszemély?! Remélem azért vigyáztál rá!? * Tekint a fiúra, s megborzolja annak kobakját. Mind ezek után a matrózokra tekint, s színpadiasan meghajol.*

- Hölgyeim, a fiúnak bocsássanak meg! Kissé nagyot mondó, s színes a fantáziája,de hát ilyen ez a mai fiatalság! * Tekint körbe nézőközönségen, figyelve azért nincs e köztük Penge. Ha a matrózok nem szedik darabokra ismét a fiúhoz fordul.*

- Nicol! Szeritem el kellene tenned magad holnapra! Nehéz nap áll előttünk! *Szavai után körbekémlel a fedélzeten, hátha megpillantja Ronját, vagy Kendrát.*
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.03.15. 19:20

Ada hagyja, rossz passzban van, de nem miattad. A keze viszont ép, úgy látszik, azt rendbetette.
Nicol vigyorog, örül neked:

-Nem vagy éhes? Csentem egy kis ételt a konyhából-újságolja. Úgy látszik, ő összehaverkodott a nőkkel. Hiába, egy kisfiúnak könnyebb dolga van, anyai szíveket dobogtat meg pusztán jelenlétével.-Szerintem lent ráolvas a kabinunkban. Olyan furán beszél, mintha igéket mormolna. Mi van, ha déli varázsló?
-Mit hazudgál maga, a kölök csak nem beszélt félre!
-Olyan csajozós féle, most nézzétek meg! Nagyon is kinézem belőle, hogy csak úgy elkapta azt a lyányt.
Nicol és Kendra kabinja egy és ugyan az, így ha vele mész, a fáradt, szemeit dörzsölő, letört nővel is találkozhatsz. Ronja egyelőre nincs színen, no de őt a matrózra eresztetted, biztos alapos munkát végez.
A vízből halászott nő nem volt jól lelkileg: idegennek érezte magát veletek, semmit se értett, és gyökértelenül nem mindenki szeret élni.

-Mondd, őt is majd a fütyülőddel vigasztalod meg?-kajánkodott Nicol lefekvés közben.
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2008.03.16. 13:33

/ Erlon Arts /

* Miután a Nicol által begyűjtött élelmet elfogyasztja, megindul a sráccal a kabinok irányába. Beérvén a fiú szobájába, körbetekint, s egy mosolyt megejt Kendra felé. Nicol szavain elereszt egy bájvigyort, s megszólal.*

- Fiam! Néha jót tesz a női léleknek egy kis, hogy is mondtad fütyivel vigasztalás, de szerintem a hölgyikének másra van szüksége most! Amúgy látom egyre jobban beilleszkedsz a hajón. Még a végén el sem akarnak majd ereszteni a matróznunik! Hátizsákomra vigyáztál?* Tekint a fiúra kérdőn, majd ismét Kendrára. Közben Nicolhoz beszél, amíg próbálja a lányt „megnyugtatni” mosolyával.* Nicol! Azóta sem érteni egy szavát sem?* Méri végig a lányt, majd a szobát, hátha neki is akad valamiféle fekhely. Leteszi lantját , nyújtózik egyet, majd Nicoltól kér még a csencselt kajából, s átnyújtja azt a hölgyikének, egy biztató mosoly kíséretében, majd mutogatva artikulálva megszólal.*

- Én lenni barát! Én akar segíteni neked! Érted? * Kutatja a lány tekintetét, hátha felfogott az valamit .* Te honnan jöttél?
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.03.16. 18:51

A kölyök sózott húst fekete kenyérrel és sajttal szed elő, aztán ásítva elteszi magát holnapra.
-Nem, makog valamit, egy ízben botladozott valami shadonihoz hasonlóan, de inkább a papok nyelvéhez hasonlított és gyatra is volt.
A nő kedve nyomott, de végre szól hozzá valaki. Erősen figyel, de vállat von, lemondóan legyint. Majd ötlete támad, krétát szed elő -ezt valahonnan csaklizhatta- és a padlóra rajzolni kezd. Térkép bontakozik ki belőle, egy világé, de olyat még az életben nem láttál. Egy nagyobb szigetre bök rá, majd magára, és betűzni kezdi:
-A-U-S-T-R-A-L-I-A. Hm?
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2008.03.16. 22:43

/ Erlon Arts /

* A dalnok odalép, s letérdel a lány mellé, még az nekikezd „művének”, midőn kiformálódik valami térképszerű, Erlon próbálja azt „berakni agyában” Ynev általa ismert térképének részeként, de nem nagy sikerrel.*

<… Albornera! Honnan jött ez a lány?! Hallottam hogy bolygónkon Yneven kívül más kontinensek is léteznek, de azt hittem eleddig, hogy az csak mese?! Biztos a golyó túlsó oldalán lehet ez a kontinens, vagy tudom is én mekkora „szigetcsoport” Biztos annak az Australia vagy minek a szigetéről jött?! Érdekes, egyre érdekesebb!?…>

* Erlon elkéri a lánytól a krétát egy mosoly kíséretében, majd a lány által rajzolt térkép mellé felvázolja Ynevet, s az felé föl írja: YNEV. Egy pontot is berajzol a Gályák tengerében, s mutatja, hogy mindketten ott vannak most. Ha kell még kis hajót is rajzol, hogy a lány megértse. Na de ezután kezd bele az igazi és nehéz „munkába”. Nyilat húz a lány által rajzolt térkép és Ynev között, s arra tesz egy kérdőjelet: ?., majd a lányra néz, s lassan, szótagolva megkérdi:*

- Hogy kerültél onnan* Mutat a lány térképére.* Ide. * Mutat Ynevre.* Emlékszel? *Teszi fel kérdését, s mélyen a lány szemébe néz kíváncsian, de érezhetően, hogy a dalnok téyleg segíteni szeretne, még így holt fáradtan is, a nem rég lezajlott „kis kalandtól” teljesen kimerülve, karikás szemekkel.*
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
211 hozzászólás • Oldal: 12 / 15 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

Vissza: Shadon