• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Belváros-A részeg sárkány

Az ígéret földje...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
137 hozzászólás • Oldal: 4 / 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10

Re: Belváros-A részeg sárkány

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.05. 20:09

(Lorin)

A párbeszéd kapcsán:
<<Vándor? Érdekes hogy milen sokfajta ember megfordul erre felé! Azt hinné az ember Pyarront csak varázslók és bölcsek lakják.>>

-Tessék... ismét csak a halgatagság. Hiába tesznek úgy mintha beszélnének ha olyan nyelvet használnak amit senkise ért <<Rejtnyelv...hallotam már ilyenről...>>

-Köszönöm elfogadom.-modnja El Sironak.

-Zsoldos? Á dehogy. Persze alkalomadtán azzá is válhatok. Azért van szükségem munkára mert ha az ember csak járja a világot és szórja a pénz akkor előbb utóbb összezsugorodik az erszénye.Nos épp ez esett meg velem is. Anyira persze nem vészes a helyzet de örülnék ha nem kellene nélkülöznöm a fogadók kényelmét.Ha nem egy városről hanem egy erdőről vagy hegyről lenne szó nos akkor egyáltalán nem érdekelne a pénz. Hónapokig meglennék anélkül hogy egy érméhez kellene nyúlnom...

-A foglalkozásomat tekintve nem is tudom hova soroljam magam. Persze képzésemből adódóan Arel felkentje vagyok.

-És te ? Te mivel foglalkozol?
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.03.05. 21:44

Ki Siro

-Értem szóval lényegében egy kósza szerzet vagy aki pap. Az igazat megvalva soha sem voltam oda a vallásokért. Jó magam ugyan Nastart tisztelő lennék a mesterem után de nem nagyon gyakorlom a vallásomat.
Bocsáss meg a "kószáért" de mindig is irigyeltem azokat az embereket akik szabadon élnek saját törvényeik szerint.

-Én harcos vagyok. Tiadlan és a katonai vezetőnk a Dorcha harcosa.

*Miközben a teára várunk megkérdezem.*

-Ismered a várost jártál már errefelé?

<Azért csak zavar a hegyes fülű meg a másik párbeszéde, Mind egy a tea majd lenyugtat.>
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 141
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.03.06. 8:25

meghallva a kimondatlan jelet becsatlakozok az elf játékába és onnantól csak a zenére figyelek mindaddig, míg abba nem hagyja. Egy pillanatig figyelem az számomra ismeretlen nyelv szavait majd visszamegyek az asztalomhoz
- Köszönöm a türelmüket uraim. Elnézésüket kérem, de számomra a zene olyan mint önöknek a levegő.
- Most már szivesen válaszolok a kérdéseikre.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.06. 13:25

(Lorin)

El Sironak
-Egyenlőre még csak a parkban jártam. Meg kell hagyni gyönyörű hely.
A várost még nem igazán térképeztem fel, és sajnos most jérok itt először. Se ismerősöm se rokonaim nincsenek errefelé. Egyedül a rendtársaimra számíthatok...alkalomadtán.

<<Nastor? Sose hallotam még rólla... Ha majd időm engedi talán benézek egy könyvtárba vagy felkeresek egy ilyen téren művelt embert.>>

-Arról hogy a saját törvényeim szerint élek...hát vannak esetek amikor még nekem is fejet kell hajtanom mások előtt.<<Ritkán... de vannak.>>
- Örülök hogy te is konyítasz a harchoz.Így biztos átérzed milyen érzés amikor már féléve nem nyúl az ember a fegyveréhez.Lassan már csak azt érzem hogy huzza az oldalam a kardom de semmi haszna nincs... :? :( -kicsit csalódott képpel néz Siro-ra

Kiraknak
-Ne köszönjön semmit igazából mi köszönjük hogy halhattuk önt és a némasági fogadalmat tett elfet játszani.A kérdéseink javarészét pedig már megválaszolta...-kicsit incselkedve.Érezni ahangjában hogy neki se esett lyan jól hogy az elf szó nélkül (pofátlanul) itt hagyta őket, mégha ennek nem is ad hangot.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.03.06. 19:31

-Á, Üdvözöllek. Az előbbi előadás nem volt rossz. *Fordulva oda a Khálhoz*

-Köszönöm, de igazából a neve nincs faragatlan zenész ismerősödtől kérdeztem volna. De esetleg te is ismerős vagy erre felé. Nem tudnád megmondani hogy hol találom a D'Aguilor rezidenciát? Nagyon megköszönném fontos ügyben mennék arra.

*Lorinhoz*
-A kardom nem csak húzza az oldalamat. Örülök hogyha nem kell elővenni és mások vérével beszennyezni. Tudod az én népem azt valja hogy egy harcos lelke a kardjában van. Épp ezért különös kötődés van a kardom és köztem szinte egyek vagyunk. *Teljesen komoly és boldogsággal teli érzéssel beszél a kardjáról miközben nézi és kezével simogatja azt."

*Aztán hirtelen megszálja az ihlet és kihívásokkal teli szemében gyönyörűséget véltek felfedezni*

-De igazad van én is régóta forgattam már. Mit szólnál egy edző párbajhoz a holnapi napon. Természetesen vér nélkül és a lehető leggjobban oda figyelve a magunk és mások testi éppségére. De azért egy párbajra.

-Megtisztelnél ha te is csatlakoznál Kirak. Eltelne vele az idő a délutánig. *Mindez a lehető legudvariasabb hangnemben.*

<Kiváncsi vagyok az erejükre vajon milyen erősek lehetnek?>
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.06. 19:59

(Lorin)

-Félreértettél attól félek. Saját kedvemre sosem ontanám ki senki vérét! Túl gyakran aratott a halál arrafelé ahonnan jöttem mintsem hogy, én magam is a gyilkosok örült útjára tévedjek!-ezt teljesen őszintén egy kicsit nyomatékosan mondja.
-A fegyverem pedig nem azért húzza az oldalam mert nem akad senki akiben megmárthatnám henem mert jóideje nem találkoztam olyannal akivel összemérhetném.

-Edző párbaj? Remek! Állok elébe. Ne aggódj vissza fogom majd magam hogy éppségben eljuss a D'Aquilor családhoz.-mintegy kacérkodva húzódik mosolyra a szája. Hangja kissé öntelt de lehet hogy van mire alapoznia.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.03.06. 20:23

-Én még nem öltem embert jobb ha tőlem tudod.*Ezt egy kicsit komoran mondja*
<Mi van, ez azt hisz hogy én egy gyilkolászó ember vagyok?>

- Ok remélem vigyázol majd rám. *Kurta mosoly a szája szélén*

-De mindenesetre örülök a válaszodnak. Akkor párbajozhatunk holnap délelőtt. A becsületemet mindenféleképpen megőrzöm még ha le is győzöl. Talán majd tanulok belőle. *Vidoran cseppet sem zavartatva magát a csata kimenetelén. Talán túlságosan is maga bizttos?*

*Közben figyelmem a nagy fülű és társára irányul.*
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.03.06. 21:38

- Segíteni sajnos nem tudok. Magam is csak a délelőtt folyamán érkeztem a városba.
- Ami Serlinan illeti nézzétek el neki ő és a népe máshogy szemléli a világot mint ahogy ő mondaná mi percéletűek. Csak abba gondoljatok bele, hogy legalább 6 ember nemzedék halt meg végelgyengülésben az ő élete folyamán. Mit gondoltok ez hány elvesztett barátot jelent. Ráadásul mi zenészek fogékonyabbak vagyunk az érzelmekre.
- A párbajra kérlek ne hívj ki egyikünknek se lenne jó, de szívesen edzek veletek.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.03.06. 22:38

Lorin és Ki Siro

Az öreg Rindan személyesen viszi ki nektek a teát, ahogy az a nagy könyvben meg van írva, szervírozza. Úgy tűnik ahhoz képest, hogy nem járt Tiadlan földjén eléggé jól, és az etikettnek megfelelőszertartásossággal szolgál fel. Siro nem is tudja, honnan tudhat ilyet.

Mindenki

A kocsmában kezd lanyhulni a forgalom, úgy látszik a mai nap nem szándékozik senki igazi nagy mulatságot tartani. Talán az idegen érkezése miatt, vagy ki tudja. Mindenesetre az látszik, hogy a kocsma törzsvendégei nem sokat törődtek az idegennel, inkább elkerülték. Nem sokkal a hangos csevely után az elf és az idegen halkabban egymáshoz közel húzódva, beszéltek, egy asztalhoz letelepedve. A másik valószínű ok a nagy italozások elkerülésére a zene hiánya. A kocsma nagy tere igazán üresnek tűnik az elf játéka nélkül. Olyan mintha ő adna életet az épület deszkafalainak.
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 225
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.03.07. 9:00

látva a lanyhuló forgalmat egy pillanatra elgondokodok majd kicsit hátrébb tolom a székem, hogy helyet adjak a lantomnak és játszani kezdek halkan hogy még tudjunk beszélgetni remélve, hogy Serlinan nem veszi zokon, ha netán rosszalást látok az arcán akkor az aktuálist dalt végigjátszom majd abbahagyom a zenélést
- Uraim remélem nem zavarja önöket, ha beszélgetés közben játszok egy kicsit. Tudom udvariatlanság, de jól jöhet még a fogadós jóindulata és lanyhul a forgalom.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.07. 22:05

(Lorin)

-Mi sem természetesebb!-mondja Ki Sironak.
- Annak pedig én is örülök hogy te is becsülettel forgatod a kardod. Persze nem árt ha az ember meg tudja védeni magát de az esztelen öldöklést sehol sem szeretik.És én sem...

Kirak
-Cseppet sem zavar - közben megvárja míg Siro iszik a teájából majd ő is belekortyol.
Csendesen hallgatja a zenét miközben issza a teáját és gondolataiban mereng.
<<Vajon mi baja a ...őőő....Khál igen khál-nak? Miért nem szeret párbajozni? Talán fél? Nem azt nem hiszem. Egy dalnokkal sem találkoztam aki csak a hangszerén tudott volna játszani. Sőt az a uuuuu az az Erigowi ! A szemétláda! Ha nincs ott a két Dartonita lehet hogy elver azzal a gyertyatartóval...uh azóta is fáj a fejem ha belegondolok. De ez a másik alak... Ki Siro... furcsa neve van. De ő ellenben a Kháll a jobban áll a harchoz. Helyes. Remélem hogy, jobb mint én. Legalább tanulhatnék tőle valamit>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.03.08. 9:05

látva Lorin elgondolkozó arcát egy pillanatra elgondolkodok majd inkább magyarázatot adok a párbaj ügyében
- Ne értsetek félre. Szívesen gyakorlok veletek, de a párbaj az én kultúrámban egy különleges dolog. A népem körében a viták eldöntésének egy módja ha már az észérvek kevésnek bizonyulnak. Ráadásul soha nem vértelen dolog. Ezért nem párbajozok. Nem szeretném, ha valamelyikőtök megsérülne.
// off neki a párbaj szó kizárólag igazi párbajt jelent nem edzőmeccset

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.03.08. 14:19

Ki Siro

-Nem zavarsz egyáltalán. Játsz csak, jobban telik így az este.

*Csendesen kortyolgatja a kis teáját. Nem gondolkidoik különösebben semmin, csak élvezi eme békés perceket.*

<Hm... Furcsa hogy a kocsma kiürült. Ennyire nagy "vendég csábító" lenne az a hegyes fülű? Ja és a párbaj majd meglátjuk mit tud és hogy meddig bírja?>

-Értem.Sóval a néped csak végső helyzetekben folyamodik párbajhoz. Egy-egy vitás ügy elintézésének az érdekében. HA jól veszem ki szavaidból.

<Tényleg nem lehet kellemes egy ekkora darab "macskától" bekapni egy jobb egyenest>

*Hegyezem az érzékeimet legnagyobb nyugodtság mellet. Oda figyelve a kocsma többi vendégére.*
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.08. 15:14

(Lorin)

Iszogatja a teáját és a Khál zenéjére figyel.
- Akkor ezek szerint felétek máshogy kezelik a párbajt. Mifelénk sokfajta van. A legtöbb inkább kis semmiségek miatt születik és nem is tart tovább az első sikeres vágásnál. Persze vannak akik szívesen teszik kockára életüket még ha a győzelem nem is olyan fontos pusztán azt szeretnék bebizonyítani hogy ők a jobbak. Ezeket az embereket megvetem...

<<Szabájok szerint még sosem párbajoztam... amúgy is csak egyszer. Á de hát Ő sem egy gyilkolászó ember vagyis ő sem gyakorolhatott többet nálam!>>

Ásít egy nagyot miután felhajtotta a teája maradékát.
-Köszönöm Ki Siro a meghívást ez nagyon finom volt!
<<Lassan aludni kéne... fárasztó a térkapun való utazás... és ez a tea is álmosít.>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.03.08. 17:36

Rindan az éjszkába nyúló csevelyeteket csak akkor szakítja meg amikor már csak ti, és az elf meg az idegen vagytok ott.

-Uraim, remélem ti is itt szeretnétek megszállni.

Ekkor Serlinan (az elf) megszólal: -A tiadlani biztos egy jódarabig ittmarad. Tündér füleim hallották, hogy D'Aquilorhoz készül. Nos, Theiron azt mondja, a Szurtosképűek vadásszák, és még az ételét is előre kóstoltatja manapság.

A zenész társam pedig állítólag Olosen nagymestert keresi, nos ő ha jól tudom jelenleg letartóztatás alatt áll, és bíróság előtt felel nem evilági mágiával készült varázstárgyak birtoklásáért. Hiába a nagy hatalom igen igen bódítóan hat az elmére.-mondja cinikusan.

Arel felkentje, megnyugtatlak, az a lány nem véletlen került az utadba, és amíg nem figyetél valamit be is tett a táskádba.

A hirtelen jött tájékozottsága az elfnek zavarbaejtő.
Mindegykőtökben felmerül a kérdés vajon honnan tudja mindezt.

A válasz hamar jött. -Theiron öreg cimborám minden tud rólatok, neki ez a foglalkozása...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Selmo 2008.03.08. 18:07-kor.
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 225
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
137 hozzászólás • Oldal: 4 / 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10

Vissza: Pyarron