• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Belváros-A részeg sárkány

Az ígéret földje...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
137 hozzászólás • Oldal: 3 / 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10

Re: Belváros-A részeg sárkány

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.03.03. 19:48

Az elfen nem látsz semmi féle Yllinorra utaló jelet, sem öltözékében, sem ékszereiben.

Az elfekre oly jellemző tejfölszőke hosszú néhol fonással díszített haj érdekes számodra. A smaragdzöld szemek korról, és bölcsességről árulkodnak. Arca egy kicsit elnyújtottnak mondható, és határozott csúcsos álla ezt a látványt igazán különlegessé és széppé teszi. Viselete: az itt már megismert zöldes ing itt különösen érdekes anyagból van a kelme fodrai gyönyörűen játszatják az inget a zöld minden árnyalatában, a nadrág hasonló anyagú és színű. Csuklóján fából készült faragott karperec, gyűrűsujján pedig lószőrgyűrű van. Nyakában különleges, számodra elsőre valamiféle napmotívumnak tűnő mintával díszített aranyszínű körlap van, ezt feketeszínű bőrszijjon hordja. Ha a körlap megfordul néha láthatóvá válik a korong hátán egy életfa.

//A többire várjuk Garma reagját, ha megfelel.//
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 225
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.03.03. 21:14

Ki Siro
*Nos az elkezdett műveleteket befejezem. Nem sietve el a kard és tőr ápolást. És a pihenés után lemegyek megnézem hogy mi a helyzet odalent.*

<gondolom már elkezdődött a mulatság. Megnézem milyen is itt az éjszakai élet. Csak szesszel ne negyon kínáljanak>

*Kardommal és tőrömmel az oldalamon elindulok a fogadó kocsmai részébe. Természetesen az ajtót bezárom -ez előt természetesen mindent jól elpakoltam és elrendeztem a szobámba. Az erszényemet a táskában hagytam ami pedig a ládában van mindössze 1 ezüstöt és a kulcsomat viszem magammal.*

*Ha a lépcsőhz értem jól körülnézek a helyen hogy miféle fajta szerzetek vannak ott, és leszűröm a következtetést.*
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 141
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.03.03. 22:08

Odalenn az épp lecsengő mulatságot látod. Többen pihegnek székeken, izzadtságszagot érzel,ami keveredik párolgó alkohol eltéveszthetetlen illatával. Legszivesebben vissza mennél a szobádba, de megpillantasz egy nagyon furcsa hármast. A Serlinan ként emlegetett zenész, az oroszlán-ember zenész, és egy fiatal középmagas férfit látsz, akinek a nyakában egy érdekes lánc lóg, valamiféle madárral, feltünően hasonlóval ahoz, ami a vállán ül, egy sólyommal.
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.03.04. 7:20

*Körül nézek a lépcsőn állva feltünés nélkül, hogy mi a helyzet a kocsmában forgalom stb.*

<Több inforomációt kellene erről a nemesről gyűjtenem. Talán az a hegyesfülű segíthetne. Úgy gondolom itt dolgozhat>

*Elindulok a hegyesfülű, a cica mica és a furcs szerzet asztalának irányába, kerülve a feltünést már amenyyire lehet.*

-Jó napot az uraknak!*Köszönök illedelmesen meghajlások közepette.*-elnézést hogy zavarlak titeket *Fordulva a hegyes fülűhöz.* de információra lenne szükségem a D'Aquilor családdal kapcsolatban. Úgy látom te itt dolgozol. Tudnál segíteni?

*Mindezt illedelmesen de komolyan a gyengeségnek semmilyen jelét nem mutatva. Még a nagy macska jelenlétében sem. Várom a reakciójukat készülve a váratlanra.*
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.03.04. 9:02

-Igazad van számomra tényleg történelem amikor te zenélni kezdtél, de vigyázz az előítéletekkel népemnek hosszú az emlékezete még ha ezt ritkán tapasztalhatják kívűlállók. Sajnos a fajtámbélieknek nem sok esélye van beilleszkedni.
- Köszönjük Rindan.
Miután töltött az elf kocintásra emelem a kupámat
- A zenére ami minden népet összefűz.

Lorin érkeztekor // off Lorin írd le légyszi hogy néz ki a karid csak hogy tudjam hova tenni köszi
- Üdvöletem Kriak vagyok Khagból a khálok népéből. Önben kit tisztelhetek.
- Sajnos már a ma estémet Serlinannak ígértem, de azért köszönöm. Esetleg holnap ha önnek megfelel.

Ki Siro érkeztekor // off Anapol légyszi egy karileírást te is :)
- Jó estét. Helyesbítve: Jó napot!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Garmacor 2008.03.04. 11:10-kor.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.04. 10:03

(Lorin)

<<Hö? Mitbeszél ez? Csak egy italra akartam meghívni...na mindegy.>>

-Az én nevem Lorin most érkeztem a városba.-nyújt kezet a macska-embernek. <<Khál...sose hallotam még kháklokról....hol a fenébe éltek eddig? :shock: >>
Miután megrázta a khál mancsát továbnyújtja kezét az elfnek.
- Ha jól látom ön a Szépek Népéhez tartozik. Csak nem Yllinori? -
<<Tudom hogy baromságot kérdezek de az elfek nem szószátyárságukról híresek.>>

-Önnek is jó napot!-köszön Siro-ra
<<Sokat ihatott a khál, vagy nagyon nem birja a piát ha azt hiszi máris éjszaka van.>>

184 cm magas nyulánk alak nem túl izmos ennek ellenére előnyös és ápolt a külseje. Szőkésbarna vállig érő haja kiemeli ékkőzöld szemeit. Arcát nem „díszítik” sebhelyek.Hétköznapokon egy széles karimájú kalap díszeleg fején. Igazi kalandor módjára öltözködik: Fehér bársony ing derékban egy övvel lefogva amin a tőrkardja lóg. Valamint egy egyszerű posztó nadrág. A hátán egy tegez (melyben két tucat vessző lapul) mellette a hosszú íj és fölöttük a zöld köpeny. Oldalán tarisznya mellette kulacs . Nyakában egy láncon lóg szimbóluma amit általában szívesen mutogat.
A tapasztaltak felfedezhetik az ereni divat nyomait.

A nyakában lógó szimbólum: egy kitárt szárnyű ezüstből készült sólyom ami karmai között egy hegyikristályt szorongat.Látszólag aranyból készül.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.03.04. 17:56

<De szószátyár emberek vagy lények laknak itt. Khál :? az meg mi a szösz?>

*A nagy, cseppet sem várt bemutatkozások közepette várakozom a hegyesfülű válaszára.*

Ki nézet: 180cm magas, 70 kg súlyú széles válú, hosszú fekete haja van amit felfogva hord, bőrszíne fehér, szeme halvány barna, szemalakja kissé "vágott", hosszúkás arc, a férfias vonások nem annyira jellemzik,
fül forma emberi

Öltözéke: fekete hakamát visel (szoknya szerű ruhadarab), alatta fekete nadrág, felső sötét kék szinű gin, alatta fehér hosszóujjú felső, fekete térdig érő mellény, fehér sál, fehér zokni. Mind ez jóminőségű anyagból.

Egyáltalán nem kalandozó kinézetű, de látszik hogy öltözékében jól érzi magát és szabadon mozog. Egy furcsa hosszó markolatú kardot és tőrt visel az oldalán ami sötétbarna szinű. Nem elrejtve majdhogynem büszkén hordja.
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.03.04. 19:33

Kirak

-Igazad van, majdnem megfeledkeztem erős néped nem csak, a harcban, de inteligenciában is bőven veri a kérészéletűeket, hiába ti is a
Amikor áldomást mondasz ő is mond egyet válaszul:
-A dalra amely megőrzi népeink emékezetében a történelmet, a szerelmet, a vágyat, és a hitet. -ezzel felhörpinti egy borát.
Ekkor érkezik meg Lorin.

Lorin

Az elf válasznélkül hagy.

Ki Siro

Te már amikor odaérsz igazából fel sem tudod tenni a kérdésed ugyanis mire bemutatkoztál az elf feláll.

Mind

Amint lezajlottak a bemutatkozási ceremóniáitok, az elf majdhogynem tüntetően feláll, veszi a lantját, bólint Kirak felé, és elfoglalja a helyét a pódiumán. Dalolni kezd. Az ételmaradványai, és egy apró korty poharának alján mindaz ami maradt belőle az asztalnál. Nótája bús senki sem érti a dal nyelvét, de szívhezszóló. Olyan mintha rég elfeledett szerelmeket énekene, a messzeség bús távlatából felsejlő látomásként idézne.

Kirak érzi, hogy a másik zenészen sem múlt el nyomtalanul az a becslése szerint négyszáz év, amit eddig leélt. Megérzi, hogy ez is adja művészetének az igazi valóját, és ízét a kor, és a tapasztalat.
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.03.04. 20:35

Ki Siro

*Nagyon meglepődöm*

<Ekkora faragatlan tuskót.>

*Oda fordulva Lorinhoz.*

-Jó napot! *meghajolok* Az én nevem Ki Siro. Örvendek a találkozásnak. Ekkora nagy illetlenséget még nem láttam egyik ember részéről sem. Azt hittem egy zenész ennél nemesebb és udvariasabb.

*Ezt egy nagyon kicsit emelkedett hangnemben mondom, kinyilvánítva nem tetszésemet.*

*Odafordulva a Khálhoz udvarias hangnemben.*

-Örvendek Ki Siro a nevem. Bocsáss meg de milyen fajhoz is tartozol? Még sohasem találkoztam veled hasonlókkal. Kérlek bocsásd meg a kiváncsiságomat.
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.03.04. 21:57

- Üdvözlöm. Kriak vagyok Khagból a khálok népéből. Bocsássák meg az udvariatlanságom, de egy kis dolgom van és a lantomért nyúlok, de később szivesen állok rendelkezésükre.
majd felállok és a podiumhoz megyek a lantommal letelepedek előtte egy kicsit megállok hangolódok a dalra majd kísérni kezdem kivéve ha az elfen rosszalás jeleit látom akkor csak csendben hallgatom
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.05. 14:41

(Lorin)

Ki Siro:

- Nos igen. Mondhatnánk rá hogy illetlen de ez nemigaz. Ő egy más faj tagja.Nem érthetjük az ő viselkedését hiszen nem ismerjük...-legyint.-Rá se ránts, az elfek már csak ilyenek.Ahonann én jövök azt mondják a kor teszi. Hogy, így van vagy sem nem tudhatjuk.

Kezeit melkasán összekolcsolva halgatja az elfet. Majd halkan folytatja a beszélgetést.
- Ha jól hallom te sem találkoztál még ilyen szerzettel... én se.
- Te merről jössz? Ha szabad megkérdeznem...Miért olyan fontos neked a D'Aquilor család? Talán segíthetek. Persze én is most érkeztem ide de hidd el kapcsolatok szerzésében jó vagyok. Leszámítva az ilyen macska-embereket...-teszi hozzá mosolyogva.

<<Hallotam már elfet énekelni. Persze az régen volt. Ez a dal gyönyörű>>

Leül az üresen maradt asztalhoz majd várja Ki Siro-t hátha ő si így tesz.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.03.05. 16:28

Ki Siro

*Ki siro így tesz :D Leülök az asztalhoz én is*

<Azért csak nem hagy nyugodni ez a faragatlanság. Legyen ez a szerzet elf vagy akármi.>

-Jól hallottad nem találkoztam még ilyen nagyra nőtt macskával.

*Szolidan folytatva a beszélgetés, újdonsült társalgó partneremmel..*

<Vajon válaszolhatok a kérdéseire? Túlságosan is segítőkész ami nagyon gyanús. Mindegy nem hinném hogy veszélyes lenne vagy kárt okozhatna a számomra.>

-Nos. Északról Tiadlan földjéről jöttem. A D'Aquilor családhoz pedig azért jöttem mert egy csomagot kell tőlük átvennem a nagybátyjám számára.

-Köszönöm már szereztem információt a családról. De ha gondolod és itt száltál meg nem venném rossz néven a segítségedet. Holnap napközép táján terveztem hogy meglátogatom a rezidenciát.
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.05. 17:16

(Lorin)

Kicsit vidul a nagyra-nőtt macska kifejezésen majd folytatja a beszélgetést:

<<Tiadlan is aszövetséghez tartozik...szóval nem lehet rossz ember!>>
-Nos holnap este felé lessz egy találkozóm de addig csak unatkoznék ebben a fogadóban. Szívesen veled tartok ha nem bánod. Hátha közben találok valami munkát. Bár nem tudom itt mire lehet jó egy magamfajta fegyverforgató.

<<Talán sikerült egy hozzám hasonló emberre találnom?>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.03.05. 17:52

Kirak

A bárd nem reagál semmit jelenlétedre, csupán egy új összhangzatot is vélsz hallani a játék alatt, amivel úgyérzed kezedbeadja a szükséges hangokat, hogy támogatni tudd őt. Igaz eltűnt
a cinkos mosoly az arcáról, de úgyérzed ez a titkos baráti gesztus még meghatóbb, és belsőségesebb mintha szólt volna.

Mindenki

Az ajtón belép egy vándor. Hosszúszárú pipája, és az utazókra oly jellemző köpönyege elárulja mindezt. Mégis otthonosan mozog az öreg kocsmában. Csuklyáját levetve meglátjátok hosszú fekete haját, aminek egy részét varkocsbakötve viseli a másikat pedig leengedve hordja. Barna szeme idegen fényt sugárzik, mintha nem ebben a világban járna. Fegyvert köppenye miatt nem láttok nála. Nagyot szív a pipából, és a füstöt maga elé fújja, mintha futárt küldene egy másik világba. Komótosan sétál el a söntéshez, és az öreg Rindannal beszél. Ekközben az elf abbahagyja a zenélést, és fennhanon megszólal:

-Te öreg zsivány Theiron már ide se jössz köszönteni az idősebbet?-mondja viccelődve.

-Serlinan öreg, bocsáss meg,.....-innentől olyan nyelven folytatja amelyet egyikőtök sem mondhat magáénak, és nem is ért.

Az elf hasonlóképpen válaszol a mondtokra.
Néha hevesen gesztikulálnak, de hangosabb szó egyiknek sem hagyja el a száját. Eléggé belemerülnek a mondókájukba.

A kocsma többi vendége is kezdi hegyezni a fülét, mégsem tesz úgy egyik sem mintha értene valamit. Csak Rindan néz rájuk értő szemekkel, de ő is csak somolyog.
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.03.05. 19:55

Ki Siro

*Felcsillan a szemem a fegyverforgató hallatán.*

<Fegyverforgató, ha jobban összebarátkozok vele még akár egy edző meccset is tarthatunk. De miért van szüksége munkára?>

*Lorinnak*
-Rendben köszönöm szépen a segítségedet. Egyépként mi a foglalkozásod, zsoldos vagy? Ezért keresel munkát?

*A mondat után felfigyelek a hirtelen betoppant idegenre. Számítok a válatlanra és megnézem magamnak a kocsma legújabb vendégét (feltünés nélkül persze). Egyépként csodálkozva hallgatom a párbeszédüket.*

<Na ha annak a hegyes fülűnek a régi ismerőse akkor neki se lehet különb a modora.>

*Közben két csésze teát kérek. A felszolgáóltól ha a közelben vannak. Cseppet sem zavartatva magam a kocsmában kialakult helyzet miatt.*

-Kisasszony két csésze teát ha lenne szíves. Köszönöm.

-Meghívhatlak egy teára? *fordulva oda Lorinhoz*
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
137 hozzászólás • Oldal: 3 / 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10

Vissza: Pyarron