• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Shadon városa - az ország szíve

Az ország szíve...

Moderátorok: Lianna Pentangelin, Admin

Hozzászólás küldése
333 hozzászólás • Oldal: 10 / 23 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23

Re: Shadon városa - az ország szíve

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.02.24. 13:51

Az ebéded tört burgponya volt hagymával és egy fél sült kacsával, párolt káposztával. Ha ezt kapja ma Astarte is, nagy zaba van kilátásban, még megfájdul a gyomra :D
Ebéd közben a folyosón hallgathattad a szolgálólány dalát, aki valami felföldi népdalt szólaltatott meg, egy lovagról, aki kicsavarta valami kígyólény nyakát és aztán elvett egy banditalányt feleségül... Papagáj nem zaklatott, így az még mindig ketrecben lehet, vagy mi több, visszakerült gazdájához.
Gyalogos utad közben egy mocskos ingű, mezítlábas félkegyelmű bojgatta az embereket azzal, hogy ő látja az igaz utat, és mindenki, aki vak rá, elnyeli majd a sötétség. Legtöbbször megpróbálta megragadni mások karját, hogy folytassa a magáét, de elhessegették, akadt, aki félrelökte. Észrevett téged. Vagy tényleg buggyant, vagy annyira hiszi azt, amit, hogy az neki az igazság, de szent meggyőződéssel hirdette eszméjét:

-te! te még fiatal vagy, te még megmenekülhetsz a setétség elől! Ők nem hizsnek nekem, de te ugye igen? Ugye te is látod, az utat, amibe szép országunk hanyatlani készül? Jaj, bezárul a hét orca, magunk maradunk! Csúfság vár ránk, nagy csúfság! Halandók imádata a szégyen megtestesülése maga!
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1782
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.02.24. 14:29

(Shane Bertram)

2. nap dél:

<Hmm...lehet nem ártana kihasználni ezt a buggyantat Aldric figyelmének eltereléséhez, de az nem lenne egy olyan lépés amire büszke lennék...Aldric félreállításához mást találtam ki, de azt majd Magyallal megbeszélem. Különben is nem adok neki negyed órát, és ezt a félnótást összeszedik a paplovagok az utcáról és kap egy csinos zárkát Astarte mellett...ennél kevesebbért is börtön jár.>

Szándékosan közös nyelven beszélek:

-Bocsánat de nem értem amit ön mond. -majd kitépem a karom a kezéből és faképnél hagyom.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4315
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.02.24. 15:39

Úgy is volt, két paplovag már el is húzott melletted és szeldíen megkapták kétoldalról a tébolyultat.
-Jöjj velünk szépen, ne zargasd az egyszerű embereket a sületlenségeiddel! Majd Domvik gyógyírt tesz nyelvedre!
-Méghogy gyógyírt tesz!...-nyekeregte az ürge.
Galambok szálltak el fejed felett, mikor az Arany Olló utcájába befordultál. Téged nem, de két szépen öltözött aszonyt lepottyantottak, lett is sipákolás hamar. Őket kikerülve egy réz olló hjelezte, hogy megérkeztél. Ajtaja nyitva volt, és nagy shadoni hadarás csapta meg füled:

-Mi az hogy még nem járt itt?! Biztos ebben? vagy csak elfelejtette?
-Én nem szoktam elfelejteni becses vendég, pláne nem, ha ilyen ügyben keresni meg!-méltatlankodott egy vékony hangú valaki, aki az ország nyelvét nem beszélte hibátlanul.
-Remélem is! Ó, magasságos, pedig a lelkére beszéltem, hogy nagyon fontosa eljönnie ide, és a legnettebbül kinéznie holnap, hogy...-megfordult, és a meleggyanús titkárt láttad, mustársárga bársonykabátban, hozzá illő színes sállal, térdnadrággal, ami oldalt gombolós volt, s fehér harisnyája végén lábfeje fényesre suvickolt fekete lábbelivel zárult.
-Ah! Itt is van!-csapta össze kezeit, láthatóan megkönnyebbült. A szabó szertartásosan meghaolt, összeillesztett tenyerekkel. Bőre világos volt, de szeme enyhén vágott, mint egy tiadlaninak, de a helyi divatot részesítette előnyben: jadezöld kabátot és sötétzöld nadrágot viselt. Hosszú fekete haját tarkóján fekete masnival fogta össze.
-Hozta Domvik az Arany Ollóban!
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.02.24. 17:31

(Shane Bertram)

2. nap dél:

A titkárt meglátva elmosolyodok:

-Nahát, Valentin úr! Örülök hogy mégis el tudott szabadulni, és a segítségemre tud lenni. Akkor ahogy kértem: bőven megelégszem a shadoni etikett szerinti minimummal, nem óhajtok divatguru lenni. Az a visszafogott sötétkék amit már emlegetett, azt hiszem jó lesz...

Üdvözlöm a keleti vonású szabót is:

-Jó napot uram! Shane Bertram vagyok! Valami visszafogott eleganciájú úri ruhát szeretnénk...olyat amiben meg lehet jelenni a sahdoni királyi udvarban, de nem röhögnek ki, mint divatmajmot. Van ilyenje?
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.02.25. 10:40

-Az én nevem lenni Nagy Xin.
Valentin és Xin összenéz, majd két kézzel kapnak utánad. Divatszakértők karmai közé keveredtél, akik úgy döntöttek, rajtad élik ki mániájukat :D
-Sötétkék, jó, jó, brokát, szatén?(X)
-Eh, szatén selyemfiús, nem hímringyónak megy oda!(V)
-Értem, értem. Bársony vastag, nincsen tél.(X)
-Ahogy mondod. Ez? Szerinted?-emelt fel Valentin egy sulytásosat, de Xin fejét rázta:
-Az úr nem katona. És ez díszkatonaruha. Fontos, hogy ő most Pyarron. Úgy kell kinéznie, mint Pyarron. Lássa mindenki, ő honnan jött. Elegancia, de nem papagájmódi.
-Tudom én, de mi jellemző Pyarronra? Te már kártál ott, Xin...
-Ellana...-kuncogni kezd-Nem mehet kicsi levél ágyéka, mert királynő kizavar :P Túrni, barátom én venni gyors méret. Levegő beszív, úgy, kar kicsi behajlít, nem mozog, kell csípőméret. Hm, szép hosszú láb, kell rá jó nadrág. Valentin! Teszed le, az női!
Valentin pirulva akasztotta vissza az egyik sötétkék női ruhát. A divatbolondok felforgatnak mindent. 5 ruha felpróbálása után elvesztetted a fonalat, próbabába minősültél át. Hol susmusoltak az urak, hol perlekedtek, ha izlésük nem egyezett. Egy segéd is előkeveredett, akit Xin elszalajtott cipészhez, szóval lábméretvétel is történt. Majd a kábulat lassan oldódott és ott álltál egy embermagas tükör előtt, szép, sötétkék kabátban, amin arany hímzés emelte a stílust. A kabát alatt kifogástalan fehér ing, zsebkendő, sötét nadrág.
-És erre jön még a követségi ékszer. Ah, a kézelőtől összepipilem magam, gyönyörű!-párásodott be Valentin szeme.
-A lábbeli holnap hajnalban lesz kész, hova kell küldeni?-néz rád Xin a segédjével történő beszéd után.
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.02.25. 16:33

(Shane Bertram)

2. nap dél:

A próbababáztatást megadó szájhúzogatással tűröm, nagyokat hülledezve az idétlenebbnál idétlenebb ruhadarabokon.
De megjegyzést semmihez se fűzök, mert szívességből pesztrálnak.
A végén végigmérem magam a tükörben:

-Nos engedjék meg, hogy megköszönjem mind a két úrnak a kiváló szakértő közreműködését, azt hiszem így már rendben leszek, hála önöknek.

-Kérem Valentin út tudna intézkedni egy díszkardról is? Ha már ennyire ragaszkodnak itt ahhoz a vacak "spádéhoz" (off: a kard régies neve), én felvehetem, de a fegyverekhez sem értek. Nem intézne valamit az ékszerekkel együtt? Köszönöm...

-Mikorra is...ööö... :oops: ...Valantin úr ön a titkár; mikorra is van nekem jelenésem az udvarban? Restellem de hirtelenjében nem emlékszem rá. úgy gondolom indulás előtt minimum másfél órával legyen az egész cucc a Szőlő és Rókában. A tetőtérben vettem ki szobát, ada küldjék.

-Akkor én most elmegyek egy borbélyhoz rendbeteteni magam. Mégegyszer köszönöm hogy segítettek választani.

-Tudnának ajánlani egy borbélyt a környéken?

A borbélynál:

-Jó napot kérek egy borotválást, körömvágást és fogtisztítást.

Éjfélkor a Szölő és Rókában:

Nem sokkal éjfél előtt lemegyek az ivóba.

-Ruszlan! Egy embert keresek akit Magyalnak hívnak, és ilyenkor szokott itt lebzselni. Állítólag rendes törzsvendég. Megmondaná, hogy itt van-e most?
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.02.25. 19:41

-Ne aggódjon a holnapi program miatt, legyen a fogadban, kocsival odamegyek reggel, felkészülni, mert a protokollfőnök már önt dízsben akarja látni a követségen. Ott megkapja a díszfegyvert az ékszerekkel, és a kíséretet. Kíváncsi kikkel lesz együtt? Vihetek névsort, beosztást, egyebet róluk. Ugye nem lesz gond az udvari modorral? - kérdi aggódva.
-Borbálynak ott lenni a Szőrös Zápfog! neve kicsit furcsa, de ne félni, jó hely, tudják mi a módi és tisztaság!

*

A borotválás horror volt: remegő kezű, rövidlátó bácsika éles eszközzel, és nevetgélt, ha látta, be vagy rezelve. A várakozó vendégek is kiizzadták magukat. Persze lehet, hogy munkn kívül remegett a keze, de közben nem ám! Szépen leberetvált a fogadat segédjére bízta, egy szerepléshez szokott, kecskeszakállas ifjú személyében, aki ízes shadonisággal beszélt és büszke volt munkájára.

//Magyal minden vörös teliholdkor szokott megjelenni ott, nem éjfélkor...//
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.02.26. 17:53

(Shane Bertram)

2. nap este:

A beretválás és a piperézés végeztével fizetek és a szállásomra megyek.

Ha ma este van vörös telehold, megvárom.
Ha nincs lefekszem aludni.

Vörös teleholdkor lemegyek az ivóba:

(Off: Gondolom a Magyal név fedőnév, amit nyíltan használ az összekötő, ezért kérdem Ruszlant.)

-Ruszlan! Egy embert keresek akit Magyalnak hívnak, és ilyenkor szokott itt lebzselni. Állítólag rendes törzsvendég. Megmondaná, hogy itt van-e most?
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.02.28. 14:27

Ma este nem votl telihold, de látod, még 3 napnak kell eltelnie ahhoz, hogy az a veres istencsapása teli pofáját mutassa az embereknek.

Reggel arra kelsz, elfelejtetted a börtönben a lánnyal felvenni a kapcsolatot pszível. Ami azt illeti, ő sepróbálkozott... Finoman kopognak az ajtódon:

-Uram, egy Valentin valaki várja odalenn-hallod a szolgálólány hangját. Ah, ma lesz a jelenésed!
- Mit odalenn, már itt is van! Bemehetek?-tolongott Valentin, a szolgálólány hebegett:
-Az úr aluszik...
-Mostanáig. Shane uram, keljen, vagy a prokollos megöl minket!

*

Beengedve körbezizeg téged. Örül, hogy borbélynál jártál, elhozta a lábbelid, ruhád, és felvetette veled. Itt simít, ott igazít, nagyon lelkes, és akár meleg, akár nem, nem vetette ki rád a hálóját:
-És aztán csak ügyesen! A követségen megkapja a díszkardot, ékszereket. Nem izgul? Én meghalnék az idegességtől!
Már most is kivolt. Izzadt a homloka, foltokban pirult, keze remegett. Mivel ő is benen volt a holmiintézésben, ez az ő gyereke is.
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.03.01. 9:16

(Shane Bertram)

3. nap reggel:

<Affene a nagy szervezésben, elfelejtkeztem a lányról! :( Mindegy remélhetőleg tényleg megkapta azt a rendes ebédet, tehát valószínű egy fokkal jobb a közérzete mint tegnap...már csak lábbeliről, meleg ruháról és takaróról kell gondoskodnom...>

-Jaj az istenekre Valentin nyugodjon már meg, mert megüti a guta! Ne féljen már, nem lesz semmi baj! Jó tanáraim voltak! Ki vagyok kupálva udvari etikett ügyében, sőt a címertant is a fejembe verték! Jó talán nem épp a shadoni kékvérűek címereit, de gondolom egy két híresebbet itt is felismrnék. Nem egy parasztfiút küld oda! Mi több valamit még kapizsgálok a helyi politikából is.
(Udvari etikett 3, Herladika 3, Politika/Diplomácia 1)

-Nem a királyné fűzőjével kell majd babráljak, csak valami hadi jelentést kell majd tegyek! Apropó elhozta a dokumentumokat ez ügyben? Fel kell olvassam, vagy csak oda kell adjam?
-És mi van a "slepp"-emmel? Emlegették, hogy valami kíséretem lesz a reprezentáció miatt...megvannak már?

-Ohh, Valentin, lenne még egy kérésem míg odavagyok: tegnap felkerestem Astarte Moon Larot. Tudja a varázslótanoncot. -az erszényembe nyúlok és odaadok neki 5 ezüstöt- az én költségemre vegyenek neki egy rend utazóruhát, valami erős anyagút, egy bőrcsizmát és egy pokrócot...meg egy darab szappant....és egy fésűt is. Küldjék be az Egyetlen Szíve kolostorba, beszéltem az apáttal és nagy nehezen kicsikartam belőle, hogy engedje ezeket a holmikat bevinni a fogolynak. Egyébként mikorra van kitűzve a tárgyalás a fogoly ügyében?
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.03.01. 19:37

-Kettő címer nem elég!-visította és leült, megjátszva a nagy halált.
-Tessék, itt a jelentés, kivonatolja! Ajánlom figyelmébe Tawaral ezredes jelentését, valahol a 24. oldal táján van.-tett eléd 30 oldal gyöngybetűkkel írt, sűrűn szedett valamit. Bakker :D
-A kísérte szám szerint 8 fő, mind nemes. 6 éve állnak diplomáciai szolgálatban.
Valentin túlzott alaposságát jelezte, hogy mindről hozott feljegyzéseket, családfástul, ötödízig felmenőkkel :D
-Jó, vásárolok neki, de gőzöm sincs az ügye tárgyalásáról, ahhoz be kéne jönnie a titkárságra.

Kocsiba vágtátok magatokat, a követségen meglepő kihaltság fogadott. No igen, korán volt, és ti is csak azért zizegtek, mert jelentős helyre vagytok hivatalosak. A hírhedt prtokollfőnököt nem találtátok, Valentin körbenyargalta az egész követséget.
-Végünk van! Nélküle nem mehet sehová!
Ám pont ekkor egy flegma alak lépte át a küszöböt, talpig temetési feketében.(Arcra echte Havas Henrik...)
-Kicsoda maga?-mér végig összeráncolt homlokkal. Valentin összecsapta sarkait, mintha katonatisztet látna és földig hajolt.
-Uram, ő Shane Bertram, aki...
-Aha, a kölyök Pyarronból. Mutassa magát. Hm. Túl sivár. Hiányoznak az ékszerek. Mért nincs magánál fegyver? Pacifista?
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.03.02. 10:50

(Shane Bertram)

3. nap reggel:

A protokollfőnököt meglátva majdnem eklvigyorodok.

<Miért van az hogy ezek mindenütt egyformák? :D>

-Fegyver és ékszer? Nos uram, a titkár, Valentin úr éppen most akarta ezeket a rendelkezésemre bocsájtani a követség készletéből; ezek mégiscsak nagy értékű dolgok...

Valentinre nézek:

-Legalábbis emlegetett valami ilyesmit ha jól emlékszem, hogy lesz fegyver és ékszer...meg kíséret. Egyébként köszönöm az áldozatos munkáját Valentin úr, ha ön nem intézkedne sokkal nehezebben és szervezetlenebbül müködne itt minden.

Ha felékszereztek, meg felfegyvereztek kérek egy negyed órát hogy a jelentést áttanulmányozzam.

-Ne aggódjon Valentin, kiváló a memóriám, túlzás nélkül állíthatom hasbaaksztom a shadoniakat azzal a 30 oldallal amit leírt! :D

Majd pszi emlékfelidézéssel betanulom az egész 30 oldalas borzalmat.

<Azt hiszem ilyen kimerítő és részletes jelentést még nem halottak... 8) >
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.03.03. 11:20

-Kétlem, hogy egy egyszerű titkár hozáférhetne ilyen értékekhez, pláne, hogy ez nem is az ő hatásköre-húzta el a protokollos a száját, valentin pedig lesütött szemmel piroslott.
-Ez az én feladatom. Jöjjenek velem.
menet közben még kérdezett:
-Mielőtt Lyc Matter mellé került, milyen pozícióban és mennyi ideig teljesített szolgálatot Pyarronban?
*
Az ékszer három gyűrűből állt, amit nem húzhattál akár melyik ujjadra, hanem a protokollos intézte: egy platina került a jobb hüvelykujjadra (nagy volt kissé), egy gagátköves a bal mutatóra (ez meg kicsi), és egy topázköves a jobb középsőre. Majd egy többsoros, arany lemezekből álló, díszesen vésett nyaklánc következett, ami szétterült a mellkasodon, mint egy profnak. A kard látszólag dísz volt, de megnézve élét, kiderült, nagyon is alkalmas harcra. A protokollos elrendezte, mustrálta.
-Kár, hogy nem szélesebb a válla, így kissé nyegle jelenség, de talán elviselik az udvarban.
Csettintett, mire nyolc, hasonlóan tiszta és felöltöztett férfi jelent meg, talpig udvarkészen :D Nocsak, ki hinné, hogy sunyiban számon tartották ruhaszíned választását, de a többiek is ahhoz öltöztek, talán csak halványabb kékbe. A kor vegyes volt, de ahogy elnézted, te vagy a legfiatalabb és te kerülsz majd előtérbe :P Kísérőid vegyes fogadtatásban részesítettek: volt, aki kíváncsi, volt, aki elhúzta a száját, hogy egy ilyen zöldfülű járul a királynő elé, és mások pedig még nem döntötték el, miképp viszonyuljanak hozzád.
- Hadd lám, hogyan vonulnak majd be az uralkodónő elé!-és a hallban ezt bizony elpróbáltatta veletek, a királynőt Valentin(!) személyesítette meg, mögötte pedig kritikusként a protokollos állt, aki még a nevét se vakkantotta el, pedig egy illemszakértőnek talán illett volna ezzel kezdeni :P
-Hm, Joyo, mit kabarézik a jobb szélen? Most velük van, vagy nem? Közelebb tartson! Eszem megáll, mintha csak ma kezdené! Maga, ott! Mi is a neve? Sylvester? Ne nyomuljon Shane sarkában. Az egész bagázs vonulhatna lassabban is, több méltósággal.
*
Ezután nekiállhattál a memorizáláshoz. Észrevettél valamit, amit íráskor Valentin nem: még pedig hogy a nevezett ezredes kissé szabadszájúan véleményezi a serege dolgait, ellátását, és a többit. Itt majd finomítani kell, ha nem akarsz diplomáciai bukást :D
*
Két kocsival mentek, az elsőben összekerültél Sylvester Ymmar-ral, Kurd Villettel, és Taranis Rollonoval.
-Mondja, a vacsorára hány kísérőval és kikkel óhajt menni?
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.03.03. 11:35

(Shane Bertram)

3. nap reggel:

-Semmilyet uram, frissen kerültem ki az Egyetemváros falai közül.

-Mielőtt elájulna, sietve közlöm nem én választottam ezt a feladatot, hanem Lyc Matter testálta rám, amennyiben kifogása van a személyem ellen, azt nála jelezze, és ne a beosztotton verje le, aki azt a munkát végzi amit kap.

A főpróba alatt kelletlenül feszengek puccba vágva, mint aki szögeken ül, csak nem tartaná illendőnek, hogy beszéljen róla.

<Legalább meglátom Shadon királynőjét. Azért ez nem rossz a 2. napon...>

-A vacsorára? Bájcsevegni az udvarhölggyel? Passzolom a kérdést magának. Ezt önre bízom. Szervezze le, én meg majd vigyorgok és szellemesen társalgok. Ha jól tudom ennyi lesz a dolgom.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.03.03. 11:50

-Ó, Domvik valagára, egy telejsen újszülöttet passzoltak ide? Hát nem volt alkalmasabb? Ha le meri bőgetni a követséget és Pyaront, az első kocsival haza zsuppoltatom, és eltiltatom minden diplomatapályától!

Sylvester fejét rázza:
-Nem értett, uram. Ebben önnek kell dönteni, akkor is, ha nem érzi alkalmasnak rá magát. Lyc Matter önt tette meg helyettesnek, nem engem, így ebben sem dönthetek. Ha véletlenségből venném a bátorságot, hogy maga helyett döntsek, az az állásomba kerülhet, mert ez azt jelentené, nem tartom önt feljebbvalómnak, és megfelelőnek a pozíciója. Nem bírálhatom önt. Válaszon 3-4 főt az esti vacsorára, és a többi úgy lesz,a hogy maga is mondta. Szellemes csevej, bájolgás.

A kocsi hosszan halad, aztán bedugultatok...A kocsis leszól:
-Van egy kis probléma, uraim! A gorviki követség kocsija tengelytörést szenvedett és eltorlaszolja az utat!
halottad is a pattogós gorviki beszédet és a méltatlankodást. Tolatni nem tudtatok, mert ott mega másik kocsi állt, oldalra nem votl leágazás.
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
333 hozzászólás • Oldal: 10 / 23 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23

Vissza: Shadon tartomány