• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

IV. Csapat

Moderátor: Admin

Téma lezárva
262 hozzászólás • Oldal: 15 / 18 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

Re: IV. Csapat

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.02.29. 20:15

Üdvözöllek köreinkben Quator!

Ne aggódj, lesz süti meg talán sonka is. (feltéve, hogy az úton Lorin és Sess nem dézsmálja meg):mrgreen:

Nehéz dolgod lesz, mert 2 nőt kell egyszerre kordában tartanod. A fiúk meg csak hab a tortán. 8)

N.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.02.29. 20:18

Izé a sonka biztonségét nem garantálom de a sütiét igen majd Sess kezébe adunk kormányt :lol:
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.02.29. 20:21

A szabályok és a csapat miatt szerintem egyikünknek sem kell aggódnia. :wink:

A két nő pedig csak még izgalmasabbá teszi a dolgot ugyanis még nem volt alkalmam élőben női JK-knak mesélni. Úgyhogy majd meglátjuk mennyire jövök zavarba. :oops: :angyi:

Karaktereket mostmár, hogy tudom kinek kell előtörijét is olvasnom próbálom minél hamarabb véglegesre elbírálni és utánna jöhet a közzététel és a megbeszélés, hogy mit hogyan csináljunk. :)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.02.29. 20:24

Lehet nekem sem ártana elolvasni olyan rég volt lassan azt se tudom mit írtam bele :lol: Játszani meg hely és társak hiányában nem tudok sajna asztalon.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.02.29. 20:29

Egyetlen kérdésem lenne előre:

Szeretnétek a röpke 76 oldalas modult is megismerni vagy elég, ha az "Élet a kocsmában" speciális fejezetet mesélem 6-7 órán át? :D
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.02.29. 20:32

:D ha már annyit szenvedtetek a modullal, jöjjön az az asszony meg a szerelme! :D de x időnként kocsmát bedobhatsz a helyszínre, akkor is, ha a puszta küzepén járunk :D
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.02.29. 20:37

Pontosan lehet kocsma a puszta közepén én támogatom.Aztán megismerjük a modult is közben.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.03.01. 15:17

Üdv!

Szünetekkel hogy legyünk? Egyben lenyomjuk a 6 órát és a végén hátradőlünk vagy van, aki fel akar állni az asztal mellől napközben is? :D

Itt főként a dohányosokra gondolok, ha van/vannak.

Illetve ebédszünetet tartsunk-e és ha igen mennyire nekiülős étkezésre gondolnátok?
(Elvielg egy napig el lehet élni a műkaján játék közben, de azért ennél igényesebb étkezést is beütemezhetünk. :) )
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.03.01. 15:27

A kaja nekem nem lényeg viszont óránként 5 perc cigiszünetet kérek :lol:

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.03.01. 16:26

Üdv!

Részemről maradnék a gyors pizza vagy valami hasonló kajánál. 1 napot bőven kibírok főtt kaja nélkül. Már csak azért is, mert ha leülünk az étterembe enni, min. 1 óra a rendeléstől az ebéd végéig. Én szeretném végigjátszani a kalandot, így az az 1 óra is értékes.
Nem dohányzom, de részemről nem gond az óránkénti 5-10 perc szünet. Legalább megmozgatjuk kicsit elgémberedt végtagjainkat. :lol:
De ebéd gyanánt egy 20-25 perc belefér, akár a többi csapattal közösen, így lenne időnk egy kicsit ismerkedni is.

Más:
Quator!
Van valami különleges kérésed, óhajod sóhajod a játék menetét illetően. Gondolom neked is van egy kialakult mesélési szokásod. Elvárásaid a játékosokkal szemben, mit nem tolerálsz, saját házi szabály értelmezés stb.
N.
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.01. 18:51

Egyről tudok: a KMet etetni szabad :D
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.03.01. 20:23

Navánál a pont kaja, háziszabály révén. :lol: A KM-et le lehet kenyerezni... sonkázni, sütizni, stb-zni. :D

Na kicsit komolyabban. Kajafronton közösbedobálós módszerrel szoktuk megoldani. Mindenki hoz, amit gondol és aztán közösen minden elfogy. :wink: A lényeg számomra pedig, hogy mind ott legyünk. Elvárásom annyi, hogy mindenki érezze jól magát. Háziszabályokban meg megegyezhetünk, de ezt se szeretném "kinyilatkoztatni". Szerintem elég kicsi a létszám, hogy tudjunk egyeztetni bármiben.

Talán annyi megjegyzés, hogy nekem az ETK kimaradt majdnem teljesen az életemből. Nekem 1994-es kiadású keményfedeles Nagy Ződem van. Abban egy-két "újítás" nem szerepel, mint pölö néhány varázslat, kifáradástábla, kötelező Ép-tábla és hasonlók. Így ezek eléggé képlékenyek nálam. Ez annyit tesz, hogy varázslatok használhatóak, ha előtte átfuthatom őket, hogy tudjam miről van szó. Hogy pontosan mely varázslatok ezek onnan tudható, hogy mikor egy ilyet akartok elvarázsolni és bemondjátok a nevét, akkor én értetlenül bámulok ki a fejemből. 8) :)
Kifáradás sztem nem lesz, amíg ésszel tobzódtok a manában. Ha meg nem akkor se kifáradás lesz, hanem manamentes terület. :P Itt se kell aggódni még kevesen tudtak annyit varázsolni nyakló nélkül, hogy én manamentessé nyílvánítsam a kalandot.
Kötelező Ép-nél csupán két esetlbe használok ilyet:
1, tűz 4fp=1Ép
2, villám 5fp=1Ép

Kérdés, hogy ti szeretitek-e a "trancsírtáblát"? :) Igaz kicsit talán növeli az észben tartandó dolgokat, de szerintem érdekes színfolt tud lenni. Ld. MTK, ill. TF.

Tolerálni egyet nem szoktam, ha úgy tűnik mintha visszaélnének a JK-k a jóindulatommal, de ennek itt kevés esélyét látom. :wink:

Huhh. Hirtelen csapongva ezt jutott az eszembe, de ha kérdeztek konkrétat háziszabályértelmezésekre, akkor úgy nekem is könnyebb válaszolnom. :oops: Egyébként kérdezni mindenféleképp szabad és érdemes!

Szünet, játékmenet: Eléggé bele tudok merülni a dologba, ha jó a hangulat, így valószínűleg a szünetek miatt szólni kell majd. :oops: Különben én simán végigmesélem a 6 órát egy szünettel vagy szünetmentesen is.

A cigiszüneteknél megintcsak két lehetőséget tudok ajánlani és megbeszéljük közösen mi lenne jobb.
Az egyik, hogy óránként 5-10 prcre teljesen leállunk és szünet. Ennél fennáll a veszély, hogy kiesünk sokszor a szerepekből és az aktuális hangulatból, de pozitívum, hogy lehet ismrkedni, csak utánna általában nehéz visszaterelgetni az embereket. :) Ami annyira nem biztos, hogy baj hisz talizni megyünk csak van játék is közben.
A másik "itthon" és egyetlen versenyemen, ahol voltam is bevált módszer, hogy a rövid cigiszünetekben játszunk tovább. :D Ha a nemdohányzóknak nem zavaró, ha a dohányzó játékostárs pár lépéssel arrébb füstölög, akkor megoldható szerintem, hogy harci és kockával dobálós jeleneteket úgy alakítjuk, hogy ne szünetre essenek és így a beszélgetés, agyalás az mehet a kisétálás-besétálás és cigizés/levegőzés alatt is. Így csupán ebédnél lenne megszakítva a kalandhangulat viszont kicsit kevesebb részismerkedési lehetőség lesz "napközben".

Ebédszünetben szerintem próbáljunk a többiekhez alkalmazkodni és tényleg egyszerre szünetelni (esetleg még összeülve pizzátrendelni nagy tételben), hogy tudjunk beszélgetni ismerkedni. Ebédszünet hossza 20 perc célidő, de ha jó az ismerkedés hangulata tarthat tovább is ezt bízzuk szerintem a helyzetre majd.

Azt hiszem egyszerre ennyi infó is bőven sok. :oops: :)
(Látható, ha belelkesülök nehéz "lelőni", de azért nyugotan szóljatok rám, sőt kérem hogy szóljatok.)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.01. 21:10

Mivel asztmám van, részemről a mellettem cigiznek rész nem fog működni mert befulladok tőle :? Viszek gyógyszert de inkább nem kísértem a sorsot. :P
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.03.01. 23:10

Okés.^^ Akkor a dohányzást és a többiek levegőzését megpróbáljuk minél jobban elszeparálni. :wink:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.03.02. 8:48

Nava!
Nem kell félni a cigifüst miatt, mivel a HEMO közintézmény, így gondolom van külön kijelölt dohányzó szakasz. Vagy az utca. :lol:

Más:
Mi az a "trancsírtábla"?
Lehet ismerem, csak nem ezen a néven. Passz. :oops:
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva