Ne aggódj Nava, Quator nagyon jól tud számolni, tapasztaltuk egy páran. Én is utálok számolni, de nem baj van számológép. Bár míg beütöm a gombokat, addig kiszámolja mindenki egy párszor az eredményt.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj, Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Lehet hogy nem fogalmaztam meg jól a véleményemet, de csak pici apróság:
3. csapat és Castor: Gorvikiak és az OM Vérebe. Meglátjuk ki fog a másikon felülkerekedni.
Komédiások és Sess: Lorin humorérzékét ismerve nem fogunk unatkozni az oda és visszaúton. Valószínű a kocsiban Togar fog középen ülni "villámhárítóként".
4. csapat és Quator: A csapat főleg a rend és élet jellem szerintem. Quator pedig szabály, rend lovagiasság.
Yvett: Rend, kedvesség csipetnyi furfanggal fűszerezve. Con-t viszont nem ismerem. Bocsi. N.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj, Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Aki tudja, hogy vonattal érkezik, és szüjksége van idegenvezetőre, beírhatná majd, hogy honnan, hova tartó vonattal és hánykor érkezik Szolnokra. Minden esetben a vonat elejénél várnám Quator társaságában a delikvenseket.
Fogok gyűjteni pizzás/gyroszos szórólapokat, hogyha valaki meleg ételre vágyik, de nincs elég zséje a földszinti étteremben enni (ami meg nem öt perc általában, szóval a pizzát kihozzák és lehet begyűrni), lehessen válogatni.
Mi ketten Lorgarrar tutira vonattal jövünk. Tudom, hogy vannak még páran Pestiek. Garma, meg Saggaras, ha gondoljátok megbeszélhetjük, hogy melyik vonattal, ha nektek is jó, akkor esetleg a déliből indulva. (Nekünk az lenne kényelmes.)
És igen Nava én nagyon hálás lennék ha tudnál minket majd várni Quatorral, csak még az időpontot nem tudom, majd ezen finomítunk.
Srácok ha vagyunk 4-en akkor akár kocsival is mehetünk ha gondoljátok. Olcsóbb mint a vonat hacsak nincs valami kedvezményetek. Ha van akkor legyen vonat.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt