• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Godora Vándora Vendégfogadó

Ahol üzletelsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
134 hozzászólás • Oldal: 5 / 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Re: Rattikani Fogadója

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.02.26. 17:47

JK: Zanazan Walra
Esemény: A fogadóban

Táncba mész az elffel. A férfi magas, vékony de -kora dacára- nagyon ruganyos és harmonikus mozgású. Nem okoz neki felvenni a ritmus adta szabad lötyögést, miután érzi, hogy félelmetes tánckunsztokra tőled ne számítson.
Az elf rövid ujjú vékony lenvászon inget és halványkék nadrágot hord. Bőre napbarnított és cserzett, mint aki sokat van napon. Mikor kezedet a kezébe teszed akkor tűnik fel hogy milyen karcsú, nőies keze van. Ujjai hosszúkásak, a keze keskeny és egy picit hosszabb mint egy emberé, de érintése puha és meleg, nem visszataszító, vagy ilyesmi.

Olyan negyed órát táncoltok a tömegben, míg az elf fel nem vidul. Majd megáll és azt mondja:

-Nos köszönöm a szép estét, de engem időre várnak az erioni elf-kolóniában a palotanegyedbe. Tudja élenk itt rokonaim akik még nem köszönöttek fel, ideje lesz elindulnom hozzájuk. Van egy művészeti kiállítótermem a Szórakozónegyedben, a Kyr színház épületében. Hétvégente megtalál ott, ha beszélgetni támad kedve...no meg megnézheti a többi festményem is, nemcsak ezt a rajzot...öröm volt önt megismerni...mit mondott mi is a neve? Nos...jó éjt kedves Zanazan. -aztán elmegy a dolgára.

Este nyolc felé ismerős alakot látsz betoppanni aki ide oda tekergeti a fejét az asztalok között, királykék "ünnepi" ruhában. Arca elől leoldja a kendőt mikor belép.
Kép

Nabil az és téged keres.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.02.26. 18:06

(Zanazan)

Táncban nem vagyok otthon, de nem zavar. A nevemmel adós voltam, így sebesen elárultam neki. A fajával semmi bajom sincs :)
-Jó utat a palotanegyedig, és viszont látásra! - mosolygok.
Nyolcig elütöm az időm azzal, hogy a többiek vígadását figyelem. Közeledve nyolchoz, kezdek egyre idegesebb lenni. Én és a randevúk nem szoktak gyakran együtt járni, nem szerettem volna lebőgni, viszont bátorságadó piát nem ittam. Aztán jön Nabil és érzem, ahogy paprikapiros leszek. Felálljak? Maradjak ülve? Roppant jól néz ki a sivatagi szerelésében, végül úgy döntök, megkönnyítem a dolgát, felállok és odamegyek hozzá:

-Üdv! Pontos voltál. Ott ülök, ha megfelel.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Draquo » 2008.02.27. 15:14

Dracon Drelian

-HÉ !
<Azta korcs...!!! Ez szép, első nap, mit is várhattam volna ?! Nem érdekel, majd szerzek be máshonnan eszközöket, az elkövetkezendő pár napban amúgysem fognak valószínűleg kelleni.>
//Nem tudom mennyit sikerült aludnom, de nem is igazán számít.

Dracon kicsit rendbeszedi magát, majd úgy dönt ezután már nem lenne képes aludni és inkább lemegy az alsó szintre, megintcsak társaságot keresvén.
Draquo

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.02.27. 16:24

JK: Dracon

Elhagyod a szobád és lemész az ivóba. Hajanal kettő felé járhat az idő. Az ivó majdnem teljesen üres. Úgy nyolc-tíz ember vödrökkel és felmosókkal szorgoskodik a kiürült fogadóban. Asztalokat, székeket törölgetnek és políroznak, hányást, koszt, széttaposott ételmaradékot takarítanak.
A pultosfiú egy nagy dézsában a felhalmozott mostalan edényeket és a teljes boroskupa és söröskrigli készletet mosogatja tisztára.

Éppen azt az időpontot fogtad ki amikor az ivó -takarítás miatt- zárva. Nagy munkában vannak, egy bejáratott takarítócsapat már az emeleti folyosókat súrolja, hogy az éjszaka közepe és a hajnal közti inaktívabb időszakot kihasználva a takarítást elvégezhessék. Valószínű ez minden este így van, hisz a fogadó forgalma nagy, valamikor takarítani is kell az emberek után, és ezt csak ilyenkor tudják végezni, mikor nincs vendég.

Bútorviasz és szappan szaga terjeng. A szellőztetés miatt szélesre tárják az ablakokat és az ajtókat, hogy a dohány és ételszagot kivigye.

Más nincs most itt, csak a takarító személyzet, de ők most nem foglalkoznak veled mindenki igyekszik gyorsan befejezni a munkát.

//Jutalmazás:

-a karakter munkát szerzett Erionban és meg is lopták 8) 1 Tp //
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.02.27. 16:47

JK: Zanazan Walra
Esemény: A randi

Mikor Nabil meglát elmosolyodik:

-Szia! Örülök hogy elfogadtad a meghívásom. De ha neked megfelel, menünk át a Kis-Ibarába, mert véleményem szerint feketelevest csak a dzsadoknál ihatsz, amit itt adnak az csak annak mondják, de nyomába sem ér az igazinak. Béreltem kocsit,

Kocsiba ültök és a Kis-Ibara kerületbe hajtattok. Nabil fesztelen és könnyed társalgó, előszőr csak semleges dolgokról fecseg:

- Egyébként jártál már Erionban korábban? ...Nem? Akkor neked bőven lesz itt felfedeznivalód! Mi tagadás itt nemigen lehet unatkozni...ki fogsz nevetni de nem a Rivini Aréna a kedvenc helyem...nem repesek az örömtől ha ölnöm kell mint a gladiátorok, és ha tehetem nem is nézem hogy mások felhentelik egymást. Láttam már ilyet testközelből mikor az Abadanai emír seregében szolgáltam, és ha kikapcsolódni akarok a Kyr Szinházba megyek. Egyszerűen szenzációs színtársulata van, de én csak vígjátékokat, meg szatírákat nézek, és nagyon jól csinálják. A jegy nem drága és garantált röhögés az este nagy részében! Öszintén szólva se a románcok, se a drámák nem kötnek le, de nevetni azt szeretek, így viszonylag gyakran megyek oda...olyan két-három hetente megnézek valamit.
-Aztán vannak itt még szerencsjáték és ópiumbarlangok, mikt szégyeljem néha engem is elkap a játékszenvedély, de mindig eldöntöm mennyi az az összeg aminél többet nem vagyok hajlandó veszíteni. Tudod jónéhány emberi sorsot láttam, akik Noir házaiban lettek koldussá...a pénz nem vonz, mert mindig az vesz körül a palotában...de a kockázat izgalmas. Ami áfium-barlanfgokat illeti...inkább kihagyom...tudod a abadanai hadseregben a reguláris csapatoknak szinte kötelező volt harci teljesítményfokozókat fogyasztani, hogy ne érezzék a fájdalmat és ne fáradjanak...az étel mellé kaptuk az Al-Bahra-Karem-et, mint a fejadagot. Tudod a hazámban most háború van...amundok- egy ősi nép- özönlötte el a sívatagotz és dúlják az oázisokat, hogy előkészítsék az istenük visszatérését. Mikor katona voltam ellenük harcoltam a határvidékeken. Hogy megmaradtam az éppen annak köszönhető, hogy leálltam a kötelezően előírt áfiumok fogyasztásával...kis híja volt hogy egy csdata után nem is az amundok szablyájába pusztultam bele, hanem majdnem abba, hogy a szívem verése nem akart csillapodni...azonban öt évet leszolgáltam, az emír kiadta az obsitot. Mivel apámat, anyámat és a rokonaim távol esnek még a háborútól, eljöttem Erionba szerencsét próbálni, a zsoldomat pedig egy vállalkozásba fektettem...de nem untatlak a történeteimmel....-és mi a te történeted Zanazan? Mit csinálsz te, mikor szórakozni szeretnél?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalmárfejedelem 2008.02.27. 17:40-kor.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.02.27. 17:08

(Zanazan)

Mivel beszél, van időm összeszedni magam:
-Jó, menjünk a negyededbe.
Távozás előtt leadom a szobakulcsom.

*

Elhelyezkedem kényelmesen mellette, egyik kezema combomon, másikkal kapaszkodom.
-Először vagyok itt, a kapu terén a tömeg majdnem elsodort és be kell vallanom, a szag se volt kellemes. Sok ember egy helyen olyan szagú, mint a birkák. Hm, aréna? Sose láttam ember ember vagy más elleni öldöklést. Alidarból jövök, és ott... Hm... korlátozottak a szórakozási lehetőségek. Csendes hely, jóval csendesebb mind ez az ország méretű város. Abadana hol van? Kyrek alatt te is azokat a sápatag fehér hajú alakokat érted és az ő színházukba jársz?
A színdarabok stílusa nekem is kedvemre való, ennek hangot is adok:
- A vígjáték az jó. A romantikus az nyálas és bele lehet pistulni, a dráma pedig... Képesek áriázi rengeteg időt azon, ami az életben lemegy egy kiadós bőgéssel meg stampó pálinkával. de te jó sokszor mész ám oda, én még sosem voltam színházba, csak vásári előadást néztem meg, sátorban. Oh, ut eszembe, a mutatványosokat nagyon szeretem, meg az akrobatákat. Volt ergy lány, aki egyszer úgy lőtt íjjal, hogy a kezén állt és a lábával művelte az egészet.
Drogról, játékról hallva félrebillentem fejem:
- A szerencsejáték nem az én műfajom, ahhoz jobb kobakomnak kéne lenni -kocogtatom meg a homlokom- És milyen érzés beszívva lenni? Sose szedtem semmit, amitől rózsaszín tehenet meg repülő szekeret lehet látni. Tényleg csak azzal járt, hogy nem éreztél semmit? No és amikor elmúlt? Nem lettél rosszul?
Az amund szón elagyalok:
-Az valami emberféle, csak másképp öltöznek? Vagy olyan, mint az aquir, és marha ronda, meg ha kiejti azt, hogy dögölj meg, felfordul mindenki? Otthonomtól délre a hegyekben lakik pár, sose megy oda senki, mert nagyon veszélyes. Ha már kalandra vágyom, nem pont affélét választok. ... Jó fejed lehet, ha mersz vállalkozni.
Rám terelődve a sző mosolygok és vállat vonok:
-Egy időben sokat úsztam. Utána meg vele barátkoztam -mutatok a buzogányomra- nem ééltem valami izgalmasan, néha eljártam viháncolni a harcostársaimmal tanulóévek alatt, én inkább ha tehettem, vándor mesemondók meg bárdok történeteit hallgattam. Nagyon szeretem a legendákat. Az egész családom a szűcsmesterséget isteníti, de én valahogy nem találtam benne meg az életem értelmét, így mivel a hajlamom mega fizikumom is engedte, más pályát választottam. Nem örült a családom, amikor bejelentettem, nem maradok helyben, egy céh szolgálatában...
"Nabil már sok mindenen keresztülment, én velem semmi érdekes nem történt. Ez kicsit ciki nekem..."
Emiatt zavarba is jöttem.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Draquo » 2008.02.29. 15:21

Dracon Drelian

<Nemigaz, a legjobb időpont.>

Dracon csalódottan fordul vissza a szobája felé, azon gondolkodik mivel üthetné el az időt, aludni nem nagyon akar, bár nem valószínű, hogy a tolvaj visszatérne, ekkor egy olyasvalaki jut eszébe aki mindig megnyugtatja, és már rég írt neki.
<Linah...vajon mit csinálhatsz most hugi...reggel levelet írok még az indulás előtt.>

A fejvadász visszamegy gondolkodni a levél tartalmán, az ágyra heveredik le, majd reggelig elmélkedik, de ha elszenderedik, hát legyen. Reggel a fogadóst akarja majd felkeresni pennáért és pergamenért.
Draquo

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.03.01. 10:04

Nem sokat alszol, inkább csak szenderegsz, de meghallod Stalvik erős hangját a folyosón amint a takarítókkal veszekszik:

-Ember egy óra múlva nyitás, maga meg még mindig ezzel a felmosással szerencsétlenkedik!? Igyekezzen már, vagy úgy kipicsázom innét, hogy egy hétig nem tud a valagára ülni, maga marha!

-Synn! Kész van már a holmim? Indulnánk, az isten verje meg; és még ma, ha kérhetném!
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Draquo » 2008.03.01. 13:12

Dracon Drelian

<Készülődnek.>

Dracon felkel a félálomból, kicsit üldögél még az ágy szélén, várja, hogy kitisztuljon teljesen agya, csak azután kezdi el összekapni magát, tervei szerint Stalvikot keresi.

<Meg kell kérdeznem mennyi idő van indulásig...penna és pergamen, valahol csak van neki, miért nem vettem még Ifinben én agyalágyult.>

Dracon, miután összeszedte felszerelését, becsukja maga után a szoba ajtaját a kulcsot rázárja és sietve Stalvikot keresi.
Draquo

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.03.02. 10:14

Stalvikot az ivóban találod meg napfelkeltekor. Az ajtó nyitva, besüt a nap. A fogadós éppen a fegyvereseit igazítja el.

-Úgy számítom egy napig, míg ki nem érünk Erion közvetlen vonzáskörzetéből nem kell komolyabb összecsapásra számítanunk. Sok az utazó, és a hercegi gárda is viszonylag gyakran masírozik arrafelé. A móka akkor kezdődik, mikor elhagyjuk a majorságokat, és elkezd elvadulni a terep. A dombok a legveszélyesebbek. tele vannak üregekkel és barlangokkal, martalócoknak ideális, nekem valódágos rémálom.

-Ááá...Dracon...jköjjön, ismerkedjen össze a fiúkkal. Ő lesz a kilencedik társauk. -mondja és széles mozdulattal feléd int.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Draquo » 2008.03.02. 11:38

Dracon Drelian

Dracon épp az eligazítás lényeges részénél ér le a földszintre, a nap besüt, ez láthatóan meghozza kedvét a naphoz.

<"Hat ereni lándzsás és két gorviki siedon".> A fejvadász próbálja beazonosítani melyik ember hova tartozik, az északiakba vetett gyűlöletét most megpróbálja uralni.

-Üdvözlet ! Csak ennyit mond és előveszi megnyerő mosolyát, elvégre egy jó színésznek ez nem ördöngösség. -Stalvik, ráérnél egy percre négyszemközt beszélni ?

Miután félrehívja a fogadóst megkérdi mennyi idő van még az indulásig, közli hogy levelet szeretne írni és kellene ehhez egy írószerszám és papír, persze fizet érte. Illetve a lovára kér 3 napi lassan romló ételt és abrakot, ezekután megkérdi mivel tartozik.
Draquo

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.03.02. 14:14

Az ereni lándzsások bizalmatlanul méregetnek. Összeszokott társaság, fegyvereik kkopottak, külsejük viharvert; nagyon valószínű, hogy a reguláris ereni hadsereg, Eligor herceg egykori lándzsásairól lehet szó, akik vagy szabadságon vannak, vagy már leszereltek.

A lándzsások, rangidőse, egy kardél ütötte, forradásos arcú borostás erv, összeszűkült szemmel bizalmatlanul méreget, szinte az orlyukai is kitágulnak aztán a lábad elé köp, lándzsája acélhegyét egy másodperc alatt feléd fordítja, és a fémhegyet hozzákoccintja a lagossodhoz.
(Off: Mivel nem írtad, hogy elrejted.)

-Toroni tetű. -jelenti ki magabiztosan. A társai mellé zárnak és egy pillanat alatt egy pikaerdőben találod magad.

-Ebből elég, idióták! Ha nekiálltok itt hirigelni, csak szólnom kell az őrségnek és reggelre már mind lógni fogtok! -ordítja Stalvik- a lándzsásvezér továbbra is rádszegezi a fegyvert, de nem veszi le rólad a szemét.

-Ez egy toroni fejvadász! -mondja Stalviknak, Harcoltam már totroni határvadászokkal tudom hogy ez a féreg is az!

-Leszarom hogy ki Craig! Ez a fickó most az én zsoldosom, ez itt nem a toroni-dwoon határvidék, és nics háború! Itt is vehette azokat a fegyvereket, Erionban mindenhez hozzá lehet jutni te marha!

Craig továbber is a véredet akarja, le nem veszi a szemét rólad:

-Aha és mwellesleg kyr vérű tetű.

-Tán nálatok nem élnek olyanok?

-De csak azok nem toroni akcentussal beszélik a közöst! -nem most jöttem le a falvédőről Stalvik. ÉN voltam hadifogoly, ismerem a fajtájukat! Tulandonképpen miért ne ontanánk ki a belét? Eligor hercegünk még meg is jutalmazna érte!

Godorai Őrség szakasza masírozik be az ivóba, -valószinűleg Stalvik inasa szalad értük- mit masíroznak, minden előzetes bejelentés, figyellmeztetés nélkül hármas pajzsfal ront nektek oldalról és mindenkit levernek a lábukról. Téged is. Aztán ütnek vernek mindenkit- kérdés csak az ütés után hangzik el:

-Mi folyik itt? -ordítja a városőrők tisztje -Fegyvert eldobni! És a szakasz -12 ember- kardlappal óriásit ver mindenki fajére hátára, ahol ér titeket, válogatás nélkül. Három íjpuskás áll az ajtóban azok hűtik le a harci lázat kapott lándzsásokat.

-Mondom eldobni! Godora Hercegének nevében! Aki megmozdul lelövetem mint egy kutyát!

Bőven kaptál te is a kardlapozásból, az Erioni Gárda nem válogatott, ebből a szempontból nagyon "demokratikusak" voltak, kérdés nélkül eltángáltak mindenkit aki ott volt. 8) (-10 Fp )

A lándzsások gyülölködve merednek rád, de nem moccannak három felajzott nehézíjpuska előtt.

Stalvik szólal meg, visszafogottan és tisztelettel az őrnek:

-Ööö... csak egy apró félreértés, igaz fiúk? -néz rátok
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Draquo » 2008.03.02. 15:30

Dracon Drelian

<Tetű az anyád..északi korcsok ! Nyugodj meg ne sértsd meg a törvényeket, maradj arctalan és közömbös.>
Miután fegyvert fognak a fejvadászra, annak szeme sem rebben, fenyegették őt már elégszer fegyverrel ahhoz, hogy tudja, amelyik kutya ugat az nem harap, bár ezek eléggé kivételt látszottak képezni ezalól.

<Nem szabad, hogy felülkerekedjen a büszkeségem ! Nem csinálok bajt ! A hercegetek mi, hogy törne ketté a gerince, ti meg fel is akaszthatjátok magatokat, akkor is a gatyátokba csináltok, ha megérkezik a városőrség.>
Dracon még mindíg nem szól egy szót sem, mikor megjön a városőrség, akik mindenkit elpáholnak.

<Fulladjatok a lándzsások vérébe Ti is...mit csináltam ?!>
Ha nem kapta volna a három éves kiképzését már valószínűleg kardot rántott volna és most holtan feküdne.

<Nem halhatok meg, addig nem amíg nem biztosítottam a húgom rendes megélhetését, hogy azt kapjuk ami kijár nekünk, nem csak a mocskot. Na nem baj tanultam én mást is nem csak, hogy hogy kell fegyverrel fenyegetőzni. :) >

A fejvadász elmosolyodik, a vért törölgeti szája szélén, amit egy félrecsúszott kardlap okozott: - Persze, hogy minden rendben, a barátaim bizonyára nem bírják a helyi italokat, de korán van még az iváshoz fiúk ! <Hogy rohadnátok meg !>
Először a lándzsások főnöke szemébe néz büszke és lenéző mosollyal, ahogy az ember a szomszéd döglődő kutyájára néz, miután az sok évet nehezített életén, majd Stalvik és a városőrség vezetőjére néz, bizalomgerjesztő, őszintének látszó mosollyal és szemmel.

<Most mozdulj felém ha mersz északi kutya, ennyik vagytok, holtak mind, csak még nem tudtok róla.>

//Ezután intézni próbálom az előző postban leírtakat, levél, ellátmány.
Draquo

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.03.03. 7:50

A godorai tiszt gyors kihallgatást tart az érientettek között; Stalvik vallomása alapján megerősítik, hogy ezúttal te voltál a vétlen áldozat.

A tiszt közrend megzavarásáért fejenként 5 ezüstre bűnteti a lándzsásokat, majd hozzád lép:

-Bocsánatát kérem, ha az intézkedés közben megsérült. Ha panaszt kíván tenni a Városi kaszárnyában megteheti. A nevem Bergner őrmester. - majd elkisérik a lándzsásokat, a további konfliktusokat megelőzendő.

Az őrjárat elvonultával Stalvik nagyot fúj:

-Pfffhh. Kösz szépen Dracon, ezt elintézted! Most honnan a nyavajából szerzek 6 megbízható fegyverest? Az isten verjen meg mondtam, hogy ereni lándzsások jönnek! Tudnod kellett volna hogy ha a nemzeteitek nem bírják egymást, legalább ne reklámozd magad, toroni fegyverekkel!

-Engem személy szerint nem érdekel miféle vagy sőt láttam én már itt toroni nőt erigowi férfival, szóval azért mert a hazáitok ellenségek itt nem feltétlenül minden északi az; de ezek a lándzsások két hete szereltek le a Vörös Lobogó alól, így érthető ha kissé "át vannak politizálva".

-Most mi a francot csináljak!? Te és a siedonok kevesek vagytok!
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Draquo » 2008.03.03. 8:52

Dracon Drelian

-Köszönöm, őrmester, nem történt semmi.
Stalvik leteremti a fejvadászt.
<Hát persze akkor már fel se keljek reggel, mert északiak vannak hét mérföldes körzetben.>
-Ha jól emlékszem én nem tettem semmi provokációt, ha a fegyvereim azok, akkor még jobb is, hogy most történt az eset, minthogy banditákkal való harc közben szúrjon hátba valamelyik.
<Mintha az én gondom lenne, hogy most mit csinálsz...>
- Nos esetleg várunk még egy napot összeszedsz még pár embert, vagy talán elindulunk így és útközben megkérdezzük a kalandra vágyó fegyvereseket, elég sok idő mire kiérünk Erion vonzásköréből, Te mondtad.
Draquo

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
134 hozzászólás • Oldal: 5 / 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Vissza: Kereskedõnegyed