NOigen... ahogy látom elég nagy a SSS (Sonka-Süti-Sithek) csábítása
Nálunk van egy biosztanár, cska hog így eszembe jut... szerencsétlen istenverés egy nő, de a M* rendszerében valahol Abdul al-Sahred Necrografia c. terjedelmes munkájában lenne a helye... valahol az éji rémek nappali variánsai között
M.
ui.: per pillanat én is fennvagyok, kb 15 hibajavítás után... hozzá kell tennem eprsze semmi hibát nem talált ez a hülye
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Ez nem ér! Alávaló egy ....nincs benned egy csepnyi Toroni vér kedves Niobe?
Castor megértelek.A sötét oldal ereje mindig is negyobb volt. Ez van. Viszont viszek én is kaját (még mielőtt bárki is megijedne nem én sütöm) Viszek pilóta-kekszet mertha netalán-talán az ellenség fenéken találna rúgni akkor legyen aki tud vezetni .
Am meg hozhatsz szódát max a kocsiban utközbe összedobunk egy ket kis-nagy boros-szódát (aminek a rövidítését nem tom )
A poén az egészben, hogy nem vagyok sem konyhatündér, sem mesterszakács , cukrász meg pláne. Gyorsan ki kell találnom valamit, mert lincselés lesz a vége.
Lorin. Röviden és tömören : nincs. Hová gondolsz? Én egy tisztességes Úrihölgy vagyok.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj, Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Szép mire megirtam a reagot addigra 8-an irtak elém... fellendült Torozon forgalma.
Am én is könnyen csábulok szóval ha sokat eszek akkor még a végén nem fogom tudni megemelni a szódás üveget.
Hát tanárok között is van hülye diploma ide diploma oda csak emberek.(bár ez csak átmeneti állapot ezen könnyú változtatni)
Ballonos szódát? Olyat még nem is láttam XD.
-Úrihülgy? Röhög a vakbe... khm akarom mondani: elnézést a udvariatlanságomért -majd a még mindig nevetéssel küszködő alak meghajol hogy haja a földet súrolja.
- Szóval szemtelenkedünk? Jól van, jól van, csak így tovább. Lehet, hogy elfogadom Nava ötletét a háztartási keksz terén és alkalmazom büntetésképpen. -Csak nehogy a nagy hajlongás közepette orra bukjon kedves "lovagom"
Ne aggódj Quator, addigra kidolgozom a stratégiát és bevetem a nehéztűzérséget is.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj, Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Emeberek!!! Aki megszánt, minket, lányokat - álljon a mi oldalunkra!!!!!!!! Majd csak elbánunk a többséggel ÉN nem vállalok felelősséget ha nem úgy sikerül a süti ahogyan kéne, bár tény nem tudok sütni de az édesség-gyártás azért megyen
Sessaryen Én is imádom!!!!!!!!!! De olvasztott csokival sem rossz ... nyammmm
Sess! Olyan naiv vagy, gondolod, hogy a mogyorókrém a kekszre kerülne? Persze. Inkább egymásra szóda helyett. Aztán majd csak úgy fog füstölögni az oldal, mert amit otthon kaptok fiúk az asszonytól. Bár finomnak finom. Nekem még keksz se kell hozzá. Kiskanál és lehet egyből a vödörből majszolni.
Vagy tudom ajánlani egyik kedvenc receptemet: Veszel tortaalapot és pudingot. A pudingot megfőződ, bekened vele az egyik alapot, rá a másikat azt is bekened, majd a 3.at és kész! A tetejére leehet gyümit tortazselével és még jól is nézki