• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Gianagi tél [ÚTK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
319 hozzászólás • Oldal: 11 / 22 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22

Re: Gianagi tél [ÚTK]

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.02.11. 19:14

(Saun)

*A harc ismét pillanatok alatt véget ért, de az ellen elmenekült, így még nem érzem végérvényesen befejezettnek a dolgot. Körbenézve társaimat veszem elsőnek szemügyre. Úgy tűnik ismét a fakóhajúnak és a törpének jutott ki a "jóból". Megnézem mennyire súlyos a sérülésük és kell-e nekik segítség, ha nem egyenlőre leeresztem a csatabárdom és fejét tisztogatva köelebb megyek a számszeríjászhoz, hogy váltsak vele néhány szót.*

-Üdvözlöm Saun O'Vorn vagyok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy nem fogják kissé arrébb folytatni a csatározást és veszélyeztetni az esetleg arra járókat?

//Legendaismeretem nincs. Majd a másik farémmel együtt ezt is megkérdezem alkalomadtán egy tudós öregaőótól. :wink:

TP: d4+4: 1+4=5TP//
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.02.11. 23:31

Scyllaina

//Nincs legendaismeretem, így nem dobok próbát.//

*A harc nagon hamar véget ér. Megállapítom, hogy ide nem is kellettem egyáltalán, hisz mire odaértem volna már az a lény, vagyis a lények tovább is álltak volna.
Így kényelmesen az övembe fűzöm buzogányom és az excsata helyére megyek a többiekhez.
Arcomon még mindig a csodálkozás nyugalma látszódik egy kis pír és szemcsillogás kíséretében.
A beszédet nem értvén megvonom enyhén a válam - ami a vért alatt szinte nem is látszódik kívülről nézve, majd Dorfhoz és Tagridhoz megyek.
Nem nyúlok a sebek felé, és a segíteni akarás cseppnyi szikrája nélkül kérdem Tagridot, mert tudom ő úgy ahogy, de megérti szavamat.*

- Lenni ti jól? Vagy hívni Darton Döntnökök elé mán? - *A Döntnököket asziszul mondom, mert ezt bizony nem tudom ervvül kifejezni.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.02.12. 21:02

// Dorf

Egészségpróba
dobás=1
sikeres méreg feleződik.
össz sebzés:16 Fp és kötelező ÉP vesztésből 2 Ép
legendaismeretem nincsen.

- Üdvözletem erdőjáró Dorf Gorgo vagyok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Garmacor 2008.02.13. 19:32-kor.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2008.02.13. 17:23

(Tagrid)

*A harc után térdre rogyok, kardomra támaszkodom és igen nagy levegőket veszek - sóhajtozom. Látszik, hogy igencsak megtépázott vagyok a vért ellenére. Az állapotom nem túl rózsás
(30 Fp-ből jelenleg 9-el rendelkezem), gyöngyözik a homlokom, és láthatólag nagy fájdalmaim vannak.
A nő kérdésére válaszolok kissé elgyötörten.*
- Nem lenni jól. :? Darton meg nem érdekelni barátnő.

//Bocsi, Garma, de Sinog Kulból érkeztünk és Hartingba tartunk. :lol: //
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.02.13. 21:44

Scyllaina

- Barátnő? - *felhúzom a szemöldököm, majd elmosolygom magam. Kézfejemmel végigsimítok a fakóhajú homlokán, majd tenyérrel az arcán (már ha engedi).* - Lenni ennek feltétel. Nem lenni te hulla. Hulla nem lenni én barátnő. Épülni fel. Mutatni meg Úr része, lenni te férfi, lenni akkor ott te én barátnő.
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.02.14. 12:17

Nasnaer Quentin

*Rövid csata volt az biztos. Egy két ütés és pár nyílvessző és a szörny meg is futamodott. Hát nem bánom túlságosan. A gianagi íjász kérdésére büszkén mondom nevemet.*

-Nasnaer Quentin. És örülök, hogy segíthettünk az erő pásztorának elűzni ezt a teremtményt.

*Szétnézek, hogy ki sebesült meg, aki nagyon csúnyán fest, ahoz odamegyek és az övtáskámból gyógynövényeket és fáslit szedek elő, majd bekötözöm a sebeit.*

//legendaism. -> int 15, dobás : 7 -> nincs meg
TP: 4+2=6 Tp//
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2008.02.14. 12:19

Elric

//
Legendaismeret: 1 (-1 mód) + Int: 14 = 13
D10 = 2 -azaz bármiről van is szó kivételesen hallottam róla! :lol:

Tp: d4 (1) + 4 = 5

Valamint bocs, a módosítókkal nem számolok többet, rádbízom! :wink: //

*Csalódottan veszem tudomásul h a "sárkány"-szerű izé már el is iszkol, de az nem lenne ildomos ha egy menekülőre lövöldöznék... Tudomásul veszem hogy megijedt tőlsm 8) és ez egyenlőre elég...*

//nem nagyon vagyok tisztába vele h mit tudok ezekről a lényekről, úgyhogy nem forszírozom tovább...//

*Az erdőjáró kérdésére csak ennyit válaszolok:*

-Én Elric vagyok a vadász! Valószínüleg már hallott rólam, ők pedig a társaim! Szóval azt mondja hogy a hegyekben még több ilyen szerzetbe is belefuthatunk?
Mubayashi Yokomoto - A Kigasi gyermeke

Kép
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2008.02.16. 11:57

(Tagrid)

*A nő simogatására enyhe melegség önt el. Egy enyhe mosoly jelenek meg arcomon.*
- Majd, ha én férfi lenni majd szólni. Hulla nem lenni szándék.
*Azért még midig piszkosul fájnak a sebeim, ez a furcsa humor egy kicsit elvette a figyelmem róla.
Nasnaer segítségét elfogadom, segítem a kötözését már ahogy tudom.
A kötözés végeztével egy fejbiccentéssel kíséretében szólalok meg.*

- Köszönöm a segítséged!

//Az előbb lemaradt a Tp dobás: 4+2= 6 Tp//
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.02.16. 15:45

Mesélő: Castor de Vinter
Helyszín: Gianag, Északi-erdő
Időpont: ősz, délelőtt
Résztvevők: Mindenki

A sinog kul-i erdőjáró biccent.

-Azt javaslom kössék be a sebeiket. Néhányuk igen rossz bőrben van.

//Off:
-Ichigo! Rendben ellátod a sérüléseket. A felszerelési listádban a "- Gyógynövények felszíni sérülésre (Fp) 5 db"-ból már csak 2. maradt. Tagridnak legalább 2. kell, mert őt nagyon meggyepálták és van friss (tegnapi) sebe is.
Drofra elég 1 adag. Képzettségpróbát kérek a herbalizmus használatára.
//

Látjátok hogy Tagrid elsápad és alig áll a lábán és most is vérzik.

A törp is megsérült és szintén szvárog a vér a sebeiből.

Valószínű hogy Tagrid a súlyosabb sebesült, de a vérzés súlyosságának mértékét csak orvoslásban képzett szakember tudná megmondani.

Nasnaer a táskájából gyógyfüveket vesz elő és a sebekre teszi, hogy kifejtsék áldásos hatásukat. Nasnaer a következő problémával szembesül: van gyógynövénye, de nincs sebkötüző gyolcsa. (Legalábbis nem találtam a felszerelési listájában.) Mivel rögzíti a félelf a gyógynövényeket a seben? :roll:

Az erdőjáró mondja:

-Talán vissza Sinog-Kulba a barátjuk nagyon vérzik, és a vérzés veszélyes dolog, nehogy rajta vesszen. Biztos vagyok benne hogy könyedén elfertőzödhetnek a sebeik. A Hidra szája olyan mint a dökút...Na ég áldja önöket! -mondja és eltűnik a fák között.

//Elric//

Halottál már a Hidrák varázslatos regenerálódó képességéről. Akár a fejüket is kinövesztik egy-két nap alatt. Az elpusztításának legbiztosabb módja az apró darabokra cincálás, vagy a tűz.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.02.17. 9:41

(Saun)

*Nem nagyon tetszik az erdőjáró viselkedése, de mire a rosszallásomat szavakba önteném el is tűnik a fák között. Így inkább a többiekkel foglalkozom. A sebesülteket megnézve nem tűnik rózsásnak a helyzetünk.*

- Az elfertőződés ellen tudunk mit tenni? Ha nem lehet jelen helyzetünkben biztonsággal ellátni a sebeket, akkor vagy visszamegyünk Sinog-Kulba vagy továbbindulva reménykedünk benne, hogy találkozunk valakivel, aki nálunk jobban is ért ehhez.

*Ugyan aggasztó a sebesültjeink helyzete a fertőzésveszély miatt, de úgy érzem még nincs itt az ideje az isteni hatalomhoz fordulásnak, hiszen megoldható a helyzet a világi lehetőségekkel is.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.02.17. 13:59

Nasnaer Quentin

//van felirva, rögtön a gyógynövények után. "2 tekercs géz".
Herbalizmus próba: int 15, dobás: 4//

*A gyógyfüveimet, majd a gézt előveszem oldaltáskámból, és először Tagridot látom el, mivel a sebei súlyosabbnak tünnek, utána Dorfot veszem kezelésbe. Az uwelita kérdésére pedig válaszolok.*

-Nem kell félni az elfertőzéstől. Ismerek pár növényt, amivel orvosolni tudom és a vérzést is el tudom állítani, de amint látom elég rossz bőrbe van Tagrid.
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.02.18. 8:33

Drof

Amikor Nasnaer hozzám lép:
- Köszönöm.
- Menni tovább nem aggódni miattam.
majd ha Nasnaer végzett a kötözéssel letörlöm a fegyvereim és várom az indulást
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2008.02.18. 13:21

(Tagrid)

*Megvárom míg Nasnaer bekötözi sebeimet, közben figyelem az erdőjáró szavit. Már ami két fájdalomhullám között eljut hozzám.*
- Köszönöm szépen az ellátást. /erv/ - *Az uwelita szavaira csak erőtlenül megingatom fejem.*
- Nem, nem kell visszafordulni. Kibírom estig a lovon ülve, legfeljebb éjszaka én nem őrködöm, hanem pihenek.
*Pihenek míg Dorfot is ellátja Nasnaer, majd feltápászkodom a földről és szép lassan visszaindulok a lovakhoz.*
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.02.18. 14:10

Scyllaina

*Még Tagridnak válaszolván:*
- Hulla nem te szándék... Döntés nem itt, nem te. Döntés Darton egyedül
Kenni ima szükség? Érezni, én szívesen mondani el. - *próbálom a tudtára adni azt, hogy szívesen feladom neki az utolsó kenetet...
Azért átadom a helyet Nasnaernek, hogy ellása.
Erv beszédüket figyelmesen hallgatom, hátha megértek 1-2 szót belőle, hála az előző esti tanulásnak.
Közben - míg folyik a kötözés - a másik Arelitához fordulok, lévén, hogy még ő érti meg szavam a jelenlévők között.*

- Lenni mi küzdő lény? Ember íjász mondani mit?
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.02.18. 18:11

(Saun)

*Bólintok nyugtázva a társaim bizakodását és elszántságát. Én ugyan nem látom ennyire problémamentesnek a dolgot, de nem szólok többet erről. Amíg várom, hogy visszainduljunk a lovainkhoz és út közben is azon morfondírozok magamban, hogy mennyire jó ötlet hagyni a hydrát szabadon kószálni. Ugyan a fapásztor is utánna ment, de mint látható volt az előbb sem rajta múlott a sokfejű szörny megfutamítása. Ezekkel az aggályaimmal elvagyok, így elgondolkodó képpel követem a többieket.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
319 hozzászólás • Oldal: 11 / 22 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22

Vissza: Régi Kalandok...