Yvett:
előre is köszi,hogy válaszoltál Quator helyett,de ez az ő és az én problémám...Nem akartam nyiltra dobni,de quator ide válaszolt a csapat topic helyett igy én is ide irtam...
Nem tom elolvsatad-e a teljes beszélgetést...nem rossznak akarom feltüntetni Quatort csak tisztába tenni dolgokat...Leirom még1x,amit a csapatos topicba leirtam.
Quator megengedi,hogy ott legyek és a kérdésem az,hogy mért nem engedi meg,hogy játszak?
hivatkozott arra,hogy tönkre tenném a játékot,ám többször megkértem,hogy beszéljen olyanokkal,akikkel játszottam,hogy mi a véleményük,hisz quatorral még nem játszottam ergo nem tudhatja. Többször kértem 1x sem válaszolt erre. Ahogy most sem.
éltem egy hasonlattal szintén a csapat topicban...Olyan most ez a helyzet,mint ha váltanál egy jegyet a mozira van még bőven ülő hely,de mivel a jegykezelővel nem tudsz kijönni,ezért ennek ellenére csak állva engedi megnézni a filmet.Erre kérdeztem rá,hogy lehet,hogy én értelmezem rosszul,de megerősitést kértem,hogy direkt szivatás-e akar lenni mert akkor úgy állok hozzá a kérdéshez...erre még nem kaptam választ se itt se a csapat topicba.
Quator "kompromisszuma"...hát igen...megfenyegetett titeket,hogy vagy ő vagy én és mivel ő kaland iró és mesélői feladatra is jelentkezett én meg csak jk-ra nyilván az ő oldalára fog állni mindenki ez gondolom eléggé egyértelmű...Én is megtettem a megfellelő közelitő lépéseket és erre azt tudtam javasolni,hogy:
1 mindenki jól érzi magát távolról elkerüljük Quatorral egymást
2 igy is ugyis elmegyek és vállalok mesélést(mivel quator nem menne el)
ebből is látszik sztem,hogy Quator kompromisszuma talán nem is anynira kompromisszum....De ha ebben is tévednék szeretném ha kijavitanátok.
lehet mondani,hogy ha elmegyek,akkor is találkozok emberekkel csak én msn-n meg itt is irtam,hogy nem quator miatt meek el hanem a többiek miatt...viszont itt nem esik szó arról,hogy csak ismerkedni mennék...játszani mennék és szünetekben,előtte/utána beszélgeténék másokkal is...régi,új ismerösök. Rá lehet fogni,hogy szó csavarás,de amiről nem irtam arról nem irtam....durva példával élve: ha vki azt mondaj,hogy megprobálja,de nem igéri és utána nem sikerül,akko vajon rámondana bárki is,hogy csak szó csavarás?
nincs semmi olyasmi,hogy vkit rossz szinbe akarok feltüntetni.Ezek a tények...ha vmit nem úgy irtam le,ahogy történt nyugodtan mutassatok rá,de ne olyan feltételezésekkel gyertek,amit nem tudtok megalapozni...ahogy én sem irok olyat,amit nem tudok alátámasztani.
Válasz gyanánt elfogadom a "csak" "sajt" és egyéb válaszokat,de akkor ismerje be az illető,hogy direkt szivatni akar és úgy állok hozzá én is...semmi gond csak vállalni kellene azt...