• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erion falain kívűl

Ahol üzletelsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
331 hozzászólás • Oldal: 11 / 23 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 23

Re: A Kereskedőnegyeden kívűl

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.02.06. 8:44

Hö horkannok fel ez így egyre érdekesebb egy olyan nőszemély után indult el akit életében nem látott, akkor meg mi a francot keresünk itt-gondolom
-Nekem igazából fogalmam sincs merre szerintem tovább abba sz irányba amerre eddig mentünk.
Ha soha nem láttad akkor miért keressük? Mondjuk nem vagyok egy jó kaland ellensége, csak érdekel.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.02.06. 11:02

(Ahham)

*Megrántom a vállam:*
- Az apját ismerem, azé'. Rám bízott egy tárgyat és az üdvözletét, hogy adjam át a lányának. - újra megrántom a vállam - Most megyek és átadom.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.02.06. 18:12

JK:Amir Hakem
Esemény: Küldetésben (Korbácsos Darnell bukása)

Az őrök nem motoznak meg, így a sarlókésedet be tudod vinni.

A szentély udvara gondosan ápot zöld gyep, ami most vöröses színben játszik az egyik kelő hold miatt.
A fehér kaviccsal felszórt kis ösvény lágyan robban a talpad alatt, ahogy a főbejárat felé tartasz.
Az előtérben sok-sok fotel- pamlag, vastag, puha szőnyegek és a központi helyen egy hatalmas Ellana-szobor. A központi hallból elfüggönyözött folyosók nyílnak négy irányba. Nehéz, erős virágillat terjeng.
Finom vonású enoszukei nő köszönt rád.
Kép
-Ellana hozta idegen! Kérlek mielőtt az istennőnek áldozol, vedd le a csizmádat és fürödj meg!
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.02.06. 18:25

JK: Ahham és Brognar
Esemény: Úton

Legyőztétek a mélységi ogrét, különösebb sebesülés nélkül. Az ogre hűlő teste egyre nagyobb kék tömegként mutatkozik az hőképek alapján tájékozódó látóteretekben.
A sztalagmit csarnok gyönyörű lehet de sajnos nem élvezhetiotek pompáját, lévén ezt csak fénynél lehet megtenni.

Az utatok további részekülönös földalatti világba vezet. Hatalmas, kéklen foszforeszkáló gombatelepek tűnnek fel, amelyek kibocsájtanak annyi fényt mintha holdvilág lenne.
Ahogy haladtok arrafelé, ameklyre a Kristáyl -tavakat mondta fagerlag, egy kis erecske bukkan fel kelet felé, ami hamarosan csermellyé, majd patakká duzzad, lágyan csilingelő csörgése megtöri végre a csendet.
Útközben több barlangi élőlényt amolyan óriási rágcsálóféélék ugranak meg a jöttötökre, akik a gombatelepekből lakmároztak.
Ismeretlen számotokra ez a föld alatti világ.
Láttok bőrhártyás denevért, ki a növényevők vérén, élősködik és egy furcsa, vak nagymacskafélét,-a barlang falán és mennyezetén közlekedni, mint a pók- melynek szeme fehér vaksisággal meredt rátok, mégis tévedhetetlenül tudta merre vagytok, majd agyaras pofáját elfintorodva az ellenkező irányba vágtastott a barlangfalon.

Aztán kiértek egy nagy sík "mezőre" ahol kinézetre hatalmas "káposztaszerű" növények nőnek, nagy tányérnyi leveleik szétterülének a káposztafejek körül, és émelyítóen büdös dögszagot ontanak magukból.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.02.06. 18:34

(Ahham)

*Az ork bányában nem hittem volna, hogy a föld alatt is ilyen szép vidékeket is lehet találni, bár gyerekkoromban sok mesét hallottam a földmélye szépségeiről. Magamban boldog mosollyal lépkedek az utunkon, de kifelé maradok az ami: morcos törpe.
A patak vize viszont kivánló lehetőség, hogy igyunk egyet, feltöltsük a vízkészletünk, és hogy lemossam a koszt (vért?) magamról. Intek is társamnak:*

- Szerintem tartsunk feltöltő pihenőt. Aztán tovább.

*A "káposztaföldet" meglátva, és a bűzt megérezve, ez a pihenősdi határozottan jó ötletnek tűnik. Nagyon nem akaródzik nekem oda bemenni...*

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.02.06. 18:59

Amir Hakem

*Belépve a szentélybe elcsodálkozom a finomságon, utoljára ilyet Sobirában láttam.Befelé menet nézelődök, hátha látom netán Darnellt, bár itt nem valószínű. A szép vágott szemű nő kérésére egy kicsit elcsodálkozok magamban*

<Áldozni? Hát nem dugni járnak ide az emberek? Meg fürdeni is kell?>

-Elnézést kisasszony, én még nem voltam ilyen helyen sosem. Megmondaná, hogy mit jelent itt az hogy áldozni?

*Kérdezem a nőtöl egy kicsit megszeppenve, hiszen nem ismerem ezt a kultúrát.*
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.02.06. 19:59

Nem nagyon jártam hasonló vidéken ezért érdeklödően tanulmányozom a környéket. Mikor elérjük a síkság szélét és megállunk támogatom az ötletet.
Tartsunk egy hosszabb pihenöt itt aludjunk egyet aztán megyünk tovább.
Majd egy kicsit beljebb az úttól megszabadulok a cipelt terhektől és leülök enni, mikor befejeztem az evést, felállok.
Most van egy kis dolgom nem soká visszatérek
Egy kicsit arrébb megyek hogy ne zavarjam Ahhamot és elmondom a napi imámat. Megköszönöm Tommának hogy vigyáz ránk az úton és segít a harcban. Miután végeztem visszatérek és kérdem.
Ki kezdi az őrséget?

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.02.06. 20:28

(Ahham)

*Továbra is bizalmatlanul méregetem a dögszagot árasztó növényeket.*

< Éjszakázzunk itt? Végülis tényleg sokat jöttünk.>

*Amíg a pap odébb vonul, én keresek egy kissé zártabb zugot a sziklafal mentén. Olyat, ami némi védelmet is biztosít nekünk. Bár sok bizodalmam nincs hozzá, mégis megpróbálok valami éghető anyagot keresgélni a környéken. Ha találok akkor lesz tüzünk, ha nem akkor nem. Legfeljebb összebújunk... :)

Megvárom, míg Brognar visszatér, majd megvacsorázunk...*

- Őrködni? Teljesen mindegy, akár én is kezdhetem... - s ezzel berendezkedek egy kis virrasztásra.*

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.02.07. 20:25

Esemény: Úton (A virágmező)

(Brognar)

(Off: Helyszínleírás: mögöttetek a szűkebb barlangnyílás szája. Most egy méllföldi síkterületen álltok, táboroztok, a növények között. A növények területe azonnal elkezdődik, ahogy a barlang szája véget ér.)

Elkezded a dögszagú virágmezőn az őrködést.
Kép

Kicsit aggódtok amiatt, hogy nem fogtok tudni aludni a bűz miatt, de hamar hozzászoktok.

Miután Ahham elaludt, a változást csak Brognar veszi észre:

A növényekből áradó szag megváltozik. Eltűnik a gyomorforgató édes rohadt hússzag és a virágok egyre inkább sűrű -liliomra emlékeztető- édes, kellemes virágillatot árasztanak! A közvetlen közeletekben lávő növények sárga pollen lövellnek ki magukból, mely sűrű és nehéz illatú, akár egy drága női parfüm, de egyéb kellemetlenség nem történik.

Teljesen beleeszi magát az orrotokba az illat. Kellemes és nyugtató.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.02.07. 20:30

JK:Amir Hakem
Esemény: Küldetésben (Korbácsos Darnell bukása)

A leányzó elmosolyodik, majd bólint.

-Ellanának a szerelem istennőjének áldozni annyit jelent, mint testi örömmel, egyesüléssel, szeretkezéssel tisztelegni előtte. Kérlek tedd az áldozati ajándékod az oltárra és kövess a fürdőbe.
Gondolom ezért jöttél.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.02.08. 20:49

Érdeklődve kissé nyugtalanul figyelem a változást, de mivel csak az illat változik megnyugszom. Nem vagyok valami nagy botanikus mindenestre érdekes. Nyugodtan megvárom míg felébred.Majd megreggelizünk és utánna indulunk.
-Szerintem tartsunk távolságot ezektől a növényektől nem tudom mik ezek, de jobb félni tőlük.

Megpróbálok ugy menni hogy minél messzebb kerüljek a növényektől.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.02.08. 20:54

(Ahham)

*Álmomomban olyan pacsulikat szagolgatok, melyeket még Erionban láttam az árusoknál. De hogy ébredéskor is?*

< Mi a fene? Kadal ne hagyj el! A dögszag legalább éberebbé tett.>

- Miért vannak egy föld alatti barlangban illatos virágok? Ennek nem sok értelmét látom...- közlöm Brognarral.

*A reggeli után részemről indulhatunk tovább. De a virágoktól én is tisztességes távolságot szeretnék tartani, akármennyire is illatoznak. Még egy darab rongyot is az orrom elé tekerek, ha kell be is vizezem. Nehogy teljesen elbóduljak az andalító illattól....*

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.02.09. 15:25

Esemény: Úton (A virágmező)

(OFF: Ácsi, ácsi ne rohanjunk úgy kérem szépen! Hol van itt még a vége, csak ne pörgessétek úgy az időt még csak most kezdek élvezkedni. :twisted: )

Miközben Ahham ezer kilométer mélyen húzza a lóbőrt, Brognar is érzi, hogy a virágok hirtelen illatváltozásával valami nincs rendben. Szemhélya elnehezül, mozdulataid tétovábbá, tapogatózóvá válik...olyan kellemesen zsibbasztó ez a jó virágillat...lehet neked is aludnod kellene öt percet, csak egy kicsit, hirtelen olyan nehéz lett a fejed....

(OFF: Brognartól is és Ahhamtól is kérek 3 db Egészségpróbát. (Ahhamtól -2 vel mert alszik, Brognartól pedig -1 gyel, mer már elég régóta szagolja a virágport; hogy ellen tudtok -e állni a pollen hatásának.)
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.02.09. 17:41

Amir Hakem

-Peersze,persze, ezért jöttem csak nem vagyok tisztába ennek a kultuszával.

*Az áldozati ajándék elhelyezését illetően kicsit megszeppenve megkérdezem*

-És, milyen ajándékot kell lehelyeznem? Sajnálom, de amint mondtam nem vagyok tisztában az itteni szokásokkal.

<Na dejó, maradtam volna inkább kint, valamelyik árnyékban meghúztam volna magam, és onnan figyeltem volna Darnellt.>
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.02.09. 21:21

(Ahham)

//Off: 9-1-9 a 6-ra... azt hiszem buktam... //