• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon tavernája, újjáépítve, korszerűsítve!

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
3013 hozzászólás • Oldal: 72 / 201 • 1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 201

Re: Torozon tavernája, újjáépítve, korszerűsítve!

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.02.06. 11:41

Én már nagyon régen nem néztem Csillagkaput. Az eredeti szereplőkkel menő szériákat még igen, de amikor bejött az Atlantiszos, már kihagytam egyre több részt. Viszont a lidérceket ott csíptem, kár hogy lemaradtam róluk :P Kellett már egy új ellen a goauldok helyett, mert addigra elcsépelt lett az egyiptomi mitológiai szereplőkkel zsúfolt bagázs.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gregorius » 2008.02.06. 12:36

Pedig nem rossz az Atlantisz sem. Bár a csapat összetétele szinte ugyanaz, csak más szereplőkkel. No meg sokszor előrántanak egy korábbi sg-1 részből egy ötletet és majdnem ugyanazt feltálalják. Mindezek ellenére azt mondom, hogy a kortárs sci-fi sorozatok között elég jó.
Gregorius

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.02.06. 12:54

Jaja Atlantis rúlz. :pogo: Most pl Carter lett aktív szereplője az Atlentisznak.
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.02.06. 13:40

:D Ma néztem meg a magyar rajongói oldalt, pár képet lementettem róla. Sajna ez nem fogja pótolni az események tényleges megnézését, de amikor az Antlantisból azt az emberekhez csapódott kreol nőt nagy hassal láttam, elgondolkoztam, ki ejthette teherbe...Meg néha mért látom azt az ikszedik szériában, hogy egy lidérc ott melózik velük együtt a gépeken :P
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.02.06. 14:26

Gregorius írta:
Ayana írta:Lorin:

Már tudom melyik rész az! :D De mivel egy évadban 22 rész van kb. és 10 évad van, ezért a címekről nem nagyon ugrik be a rész történése ;)

Ez a 8. évad 6. része, a címe Avatar. :D

Egy idegen virtuális valóságot generáló széket tesztelnek kiképzés céljából. Az a gond, hogy a harci játék csak akkor fejeződik be, ha győznek. Állandóan változnak a feltételek és állandóan meghalnak. Néhány tucat újrakezdés után feladják és elkezdenek szórakozni. Na onnantól jönnek a poénok...

He?!

Az nem szék... az ilyen puzzle szerűen működő ős gép amit egy hapi állítgat mert meg akarja menteni a nőjét. A rész neve pedig Windows Oppurtunity. Bár a többi stimmel sztem az egy másik rész. Többek között mert ebbe nem halnak meg csak újra kezdődnek a napok.

Ayana

Szentségtörést? Ezen még meglepődsz? Hehe eccer majd beszkennelem az egyik helyesírás dolgozatom hogy szörnyűlködj... :lol: 8)
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.02.06. 14:35

Navaratna írta::D Ma néztem meg a magyar rajongói oldalt, pár képet lementettem róla. Sajna ez nem fogja pótolni az események tényleges megnézését, de amikor az Antlantisból azt az emberekhez csapódott kreol nőt nagy hassal láttam, elgondolkoztam, ki ejthette teherbe...Meg néha mért látom azt az ikszedik szériában, hogy egy lidérc ott melózik velük együtt a gépeken :P

Aki nézi és még nem tart a Season 4nél ne olvassa!

Teila-t egy Athosi (ahonnan Teila is származik) férfi ejtette teherbe. Nem tértek ki rá lényegesen, csak megemlítették, hogy Teilának van egy fontos kapcsolata és lett egy gyerek is.

Dr. McCay meg együtt dolgozik egy Wraith-szal(aki Sheppard-del együtt szökött meg egy Genai börtönből), mivel a replikátorokat, és a Wraithokat egymásra uszították és a replikátorok pusztítják az embereket, mivel az a Wraithok élelme. Így Dr. McCay és a Wraith együtt dolgozik, hogy leállítsák őket. És elpusztították a replikátorok bojgólyát. Persze nem halt meg mind, mert ugye akkor nem lenne 3. ellenség :D és láthatjuk a halott Dr. Weirt is mint replikátort
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.02.06. 14:41

:D Miket nem tudtam meg! Ichigo, mivel te nézed a sorozatot, priviben írhatnál nekem többet ezekről a lidércekről. Azt tudom, hogy az emberek nekik a kajabázis, meg láttam anno filmen, meg ma képeken, hogyan is néznek ki, de a fajukról többet nem sikerült megtudnom. Jó pár Wraith női (2-3) szereplőt is mutattak a fotók, akik kilétéről lila gőzöm sincs :)
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.02.06. 18:42

Dreonnar!

Nem tudsz menni Shadonba, mert betelt!

Tessék olvasni a Hol játszhatsz éppen c-topicot!

Jelenleg csak két helyen lehet játszani a nyílt játékban: A Szórakozónegyedben és az Álmok Világán (Antyss)!
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gregorius » 2008.02.06. 21:06

Ott a pont Lorin. Tényleg két rész volt. Az egyikben poénkodtak, a másikban inkább csak haltak... :)
Gregorius

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2008.02.06. 21:39

Elkészült a Morrowind VÉGLEGES magyarítása. http://www.morrohun.hu/ Már akinek jut ideje erre... :?
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2008.02.07. 1:55

Bocsánat Airun JK-inak, de az uraság nagy csatát vív és vivott a napokban úgyhogy velem, együtt csak holnap fog érdemi reagot írni a bátrak népének.
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.02.07. 7:33

Semmi gond várunk, sok sikert a csatákhoz :lol:
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.02.07. 7:36

A csatákhoz én is sok sikert kívánok.
Csak kerüld a sérülést és a kékes-zöld foltokat is. :lol:
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.02.07. 18:54

Önjelölt hírmondó

:arrow: megváltozott az Igric jelszó!
:arrow: minden héten van, ami borzolja a kedélyeket, előjegyzést felveszek, csak hogy beütemezzem magamnak, kire/mire kell készülnöm :P
:arrow: Gianagból nem lesz semmi, nagyot vállalt az, aki belefogott
:arrow: lezárult a határidő, és úgy néz ki, van, aki előtörivel adós maradt!
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2008.02.07. 19:28

Üdv!

Nos én egy javaslattal állnék az oldal sorsást irányítók és a nagyközönség elé!Miszerint,személy szerint hiányolom a zárt és nyílt kalandokból egyaránt az egyes reagok álltal kiválltott személyes reakciókat.Tehát,élőben tudjuk,hogy ki mikor mond valami vicceset,vagy okosat,vagy esetleg marhaságot.Nevetünk,egyet értünk,vagy esetleg lehurrogjuk...És ez alapján következtetni tudunk,hogy jó-e az az irány,amit kitűztünk "célul" az adott kalandban.Meg esetleg kiderűlne,hogy a mások milyen képet alkottak a karekterekről a reagjai alapján...
Pl.:mert lehet,hogy én egy művelt,megfontolt karaktert szeretnék megszemélyesíteni,közben pedig a többiek véleménye az,hogy egy okoskodó,öntelt figura vagyok...
Tudom,van lehetőség,hogy megbeszéljük az adott tipicban az esetleges problémákat.De ez ebben ki is merűl.Én ennél többre gondoltam.Jó ötletnek tartanám egy olyan topic létrehozását,amelyben leírhatnánk kinek mi a véleménye egy-egy reagról,vagy egy bizonyos karakterről (nem az őt játszó emberről) a hozzászólásai alapján.
Pl.: (maradok saját magamnál,hogy senkit ne sértsek meg!) "Súrion utolsó reagja igazán vicces volt!Szét röhögtem magam!" Vagy "Átolvasva a Feketeleves hozzászólásait,szerintem Súrion hol túl megfontolt,hol hirtelen haragú,hol erőltetett poénjaival próbálkozik.Összességében nem érzem az egyensúlyt..."
Vagy akármi más véleményt le lehetne írni.Természetesen csakis és kízárólag normális hangvételben,nem sértegetés céljából!!!Építő kritikára és dícséretre gondoltam.Amiből esetleg tanúlhatnánk,vagy némi önbizalmat nyerhetnénk...És nem személyre szólóan,hanem a szigorúan a karakterre vonatkozóan.És javasolnám,hogy mint zárt,mint nyílt kalandban az együtt játszó emberek ne véleményezhessék egymás karaktereit!A csapaton belüli vitákat elkerülendő!

Gondolom ez az ötlet sokakban azt a reakciót váltja ki,hogy úgy is csak egymás sértegetése lenne a vége!De én merem feltételezni,hogy vagyunk annyira értelmesek,hogy ne ez legyen belőle.Hanem egy sokak által használt,olvasott és szórakoztató topic!!!Amelyből esetlegesen kiderűlne,hogy sikerűlt-e megformálnunk azt a karaktert amit elterveztünk...

Aki pedig nem tud,vagy nem akar normális véleményt írni,annak nem kell írni,vagy a hozzászólását rövid úton lehet törölni!Esetlegesen szankciókat lehet bevezetni a sértegetők írányába...

Szóval szerintem ez megvalósítható,csak némi akarás és kutúra kérdése...

Köszönöm a megtisztelő figyelmet!

Tisztelettel:
Huor Aikanáro
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Huor Aikanáro 2008.02.07. 20:08-kor.
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:
melyikük és mi végre teremtette a nőt...?"

A nő mintegy véletlenszerűen a bárdhoz dörgölőzött, és a fülébe súgta:
"-Ha lepihennél , álmodj rólam! Neked szabad."

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 422
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
3013 hozzászólás • Oldal: 72 / 201 • 1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 201