• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon tavernája, újjáépítve, korszerűsítve!

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
3013 hozzászólás • Oldal: 71 / 201 • 1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 201

Re: Torozon tavernája, újjáépítve, korszerűsítve!

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.02.04. 21:19

Pszichodráma csoportot akarok!!!
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.02.04. 21:26

Nava!

Itt már van kabaré és állatkert. A pszichodráma csoport már kissé sokk lenne, nem gondolod? :D

A végén még mindenki külön gumiszobába kerül. 8)
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2008.02.04. 21:46

Nem akartam „becsmérelni” bírálói mivoltodat. Bukónak sem tartalak, csak egy kicsivel több megértést kértem, de látom az ellenkezőjét értem el!

Tudod, nem mindenki ismeri a szabályrendszert oly tökéletesen, mint páran itt az oldalon. ( Én is csak kezdőnek tartom magam az Ut-ben, s hiába a jó pár éves ETK-s múlt. Még ott is van mit pótolnom.)

Egyetlen kérésem volt, van: Legyetek már jobban figyelemmel a játékosokra, kik talán életük első karakterét hozzák össze, s nagy elánnal felteszik az oldalra! Ha gyors, az első válaszodban „lecseszed” jóformán (Ami lehet, hogy durva kifejezés, de jobb nem jutott eszembe.), megriad az illető, s lehet, hogy az életben nem néz vissza többet az OM-re!

Egyértelmű: a TÁP-ot ki kell szűrni! Azonban ennél a dolognál, mármint annál az ominózus előtörinél már nem csak erről volt szó az én véleményem szerint!

Nem akarom én sem tovább szapulni a szót, csak annyit:

Béke van, felejtsünk el minden háborút!

Ja, és próbáljuk magunkat kicsit a másik helyzetébe is beleélni! Hisz az illető azért jön fel, hogy kikapcsolódjon, játsszon!
( Őszintén: én a ti , te helyzetedet is megértem! Nem lehet könnyű naponta bíráskodni, tárgyalni, megbeszélni az esetleges félreértéseket, de azért egy dolgot szem előtt kell tartani. Ez az oldal talán azért jött létre anno, hogy a MAGUS fun-ok jól érezhessék magukat, kikapcsolódjanak! )

Tisztelettel: Joe
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.02.05. 13:08

Itt a tavasz! Virágzik a hóvirág, jázmin! Tiszta bolond idő van.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2008.02.05. 13:17

Joe Lyon írta:Ne félj a pszichiátria jó hely! Nyugi tabletta, védőrács, stb... Ingyen kaja, ágy, szállás!

Ha a zárt osztályra gondolsz, el kell keserítselek, mert nem így van :P Nem, én nem voltam zárt osztályon, de egy rokonom igen - gyógyszerelvonóra akart befeküdni, önként és dalolva -, akit meglátogattam, és hát az még a szánalmasnál is szánalmasabb, ami ott folyik. Pl. az éjszaka közepén bevittek a rendőrök egy megbilincselt pasit, és lefektették pont a rokonom melletti ágyra. De ott már nem volt rajta bilincs és rendőr se maradt ott vele. Másnap úgy döntött a rokonom, hogy inkább hazamegy és szedi tovább a gyógyszereit.
Aztán ott ücsörgött egy öregember pelenkában. Éjszaka összesz.rta az ágyat és még a falra is jutott belőle.
A folyosón meg zombik mászkálnak. Na meg mindenki cigit tarhál és még lopás is előfordul (ezért értéket hazaküldik az ápolók).
Aztán egy másik zárt osztályról csak hallottam. Na most, ott olyan volt a zárt osztály, hogy kiengedték a betegeket. egy öreg néni pedig lement a boltba hipót venni, aztán bevitte magával az osztályra, oda, ahová pl. egy másik rokonom azért vitték be, mert olyan szintű depressziója volt, hogy öngyilkos akart lenni. Még jó, hogy csak sampont ivott, és nem a hipót találta meg.
Na meg az a kedvencem, amikor a dokik olyan gyógyszert adnak valakinek, amit vagy nem szabadna, mert teljesen más problémára adják, vagy pedig olyat, amitől még rosszabbul érzi magát.
Ezért ajánlom mindenkinek: aki öngyilkos akar lenni, az csinálja úgy, hogy meghaljon, mert nekem így ránézésre inkább lenne kedvem pl. börtönbe vonulni, mint egy diliház zártosztályára.

Lorin:
Így címről nem tudom, melyik az a rész:) De én a chupacabrától félek!!!!! Annál jobban csak az Architeutistól félek!! (pedig azzal nem sűrűn fogok találkozni itt Magyarországon :D)
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.02.05. 14:47

Aya: Hmmm...lehet én vagyok oktondi, de mi az az Architeutis?
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.02.05. 14:57

Kaspar és a tisztelt OM-vezetőség! (már ha van ilyen)!

Szerintem indokolt lenne a Nyílt játékban a karakterbírálatokat úgy megváltoztatni hogy -Quatoron kívűl- az előtörténeti részt mindig az a HM bírálja el akihez a játékos menni fog.

Ugyanis annál a HM-nél fog játszani hosszú időn keresztűl, és ő a legkompetensebb abban hogy mit enged és mit nem. Ha átvergődött a karakterbírálaton utána már csak maximum a HM olvasgatja az előtörtébnetét, és a HM-en kívűl utána már a kutya se foglalkozik vele mit csinál.

Karaktervándorlásra ugyan lehet példa, de nekem bőven elég ha Quator és az előttem mesélő HM megvizsgálta a JK-t és megfelelőnek találta. Elvégre a HM-ség bizonyos felelőséggel jár ha valaki olyan balga volt hogy olyat engedett amit nem kellett volna, és emiatt az új helyszínre vándorló JK és HM között vita van, hát azt majd leverjük a HM-topicban a régi HM-en; de nem hiszem hogy olyan gyatrán mérlegelné a karaktereket bármely HM, hogy olyat engedjen amitől túlságosan sok előnyhöz jutna a játékos. Főleg úgy nem hogy Quator is elolvassa az előtöriket. Ha az új helyszín HM-je mégis olyat találna ami nem tetszik neki még mindig megvétózhatja, ha nem tetszik lehet menni másik helyszínre.

Csak azért pedzegetem ezt, mert elég szerencsétlen az a szitu, mikor HM-ként elfogadnék egy karit, -Ralogot- de a Bíráló és a JK között kialakult ellentét miatt mégis törli a JK a kariját.
És sajnálom, mert örültem volna még egy JK-nak.

Most abba nem akarok belemenni hogy ki mit írt és hogy helyénvaló volt-e vagy igaza volt-e.

Tény: én elveszítettem JK-t, -Ralogot- szerettem volna ha jön, egy apró momentumon kívűl elfogadtam a kariját- akartam volna mesélni neki, de nem tudtam, mert előbb felfalták egymást Kasparral... :?

Azért ez így nem oké. Ha én mint HM elfogadok egy karit, engedjétek már meg nekem hogy meséljek neki, ha vállalom, és ne szotongassák már a Bírálóval (Kasparral) egymás torkát azon hogy mit tudom én az a jellemvonás hogy "utálja a bezártságot" az mekkora méretű szobát tesz lehetővé...:roll:
A nyílt kaland szempontjából ez nem akkora súlyú kérdés, hogy négyzetmétert számoljunk, de arra jó volt, hogy Ralog feleslegesen fel*ssza rajta az agyát...

Én becsülöm hogy felvállaltad ezt a melót Kaspar, és csinálod, de kiszedtél egy embert a kezemből, akivel szerettem volna együtt játszani és bevallom kicsit csalódott vagyok, mert akkora hatalmas gáz azért nem volt Ralog karijával, hogy törlés legyen a vége.

Ralog tolvaj-bárdjával önmagában elég kevés bajom volt, ha csak énvelem kellett volna egyezkednie, játékba került volna. Azért Ralog koncepciója egészében egy a MAGUS határain belül mozgó karakter volt, és távol állt azoktól a sok vitát és veszekedést generáló karakterektől amiket mondjuk Sylinas szokott prezentálni, vagy azokra az egyéb agyrémekre gondolva miket a hermafrodita karakter és a szörfölő gnóm jelent...:roll:

Biztosan megvolt a magad igaza. Csak tudod mindenkinek más az ingerküszöbe arra vonatkozólag hogy mit érez sértőnek, szőrözésnek, kötekedésnek. Egyébként Ralog is rohadtúl túlreagálta a dolgot, de ez mostmár mindegy.

Ezért ésszerűbb lenne ha a bírálat előtörténetre vonatkozó részét csak az a HM bírálná akinál a JK játszani fog. No meg persze Qator a statot meg a felszerelést.

Nagyon nem szeretnék megint amiatt egy JK-tól elesni, mert -ugyan én mint HM elfogadnám- de ölre mennek a Bírálóval valami huszadrangú ökörség miatt, aminek a nyílt játék szempontjából nincs túl nagy jelentősége...

"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.02.05. 16:01

Én nem láttam az ominózus jelenetet, így nem tudok teljes képet alkotni a dologról, ezért nem állok senki pártjára, de ettől függetlenül egyet értek a felvetett ötlettel. Könnyebb és gyorsabb is lenne, ha a hm bírálná az előtörit, mert tul. képp ő a helyi KM.
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.02.05. 16:40

háhá...időközben rájöttem. Megsasoltam guglin :D

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.02.05. 17:51

Architeutis mint Kraken?

Figyelj azt nagyon könnyen ki lehet jáccani. Nem mész tengerre :lol:
Kalmárvírtus 2. részben játszottuk ki azt hogy BM-el (aki elsősorban Dartonita volt-ne kérdezzétek hogy hozzta össze én már nem tudom...) veszekedtünk ki kavarjon szelet hogy gyorsabban haladjunk... Aztán jött a kráken! Komolyan mondom hihetetlen hamar abba hagytuk a vitát. 8) A bm szelet kavart én meg nyomtom a krákennek szenttüzet meg kémlelegettem a sólymommal a mögötte jövő előholtas hajót. :lol:
Kiszámoltuk milyen gyorsan ment a hajónk... csoda hogy az árbóc kibirta bár ha jól emlékszem majdnem kiszakadt...
De sajnos még így is útólért az a csicska Kráken aztán kénytelenek voltunk levágni, ami persze nem sikerült de azért meg kellet próbálni :lol:

Szal a kráken vagy ez a Architeutis nem olyan keméyn ellenfél! CSak ne menj vízre... vagy vigyél magaddal egy kiló homokot mint Jakes Spearow.

Pedig az a rész nagyon maradandó. A rész sztorija hogy folyton visszakerül az időben Teal'c és O'Niel. Aztán nagyából bekattannak,- golfoznak a csilalgkapuba
("O: - Te Teal'c milyen messze van az Antaria?
T:- Kürölbelül 450000 fényévnyire O'Niel
O suhint majd belövi a golflabdát az eseményhorizontba:
O: Teal'c akkor ez Rekord lessz! ")
Szal KB ilyenek vannak benne.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2008.02.05. 19:31

Castor és úgy azok is akik szerint **** elfogadható volt Ralog karija.

Soha ebben az életben nem fogja senki megetetni velem hogy egy bárd csak úgy nesze mert jó fej vagyok ez egy láthatatlanság, de nem baj ne foglalkozz azzal mi is a bárdság csak tessék mert ez jól jön ha épp betörsz valahova, megtanítja akármelyik csóri tolvajnak a bárdmágiát...
Ez nem műxik bömösnél, nem műxik tűzvarinál , sem boszinál, de a bárdnál azért így megy?
Quator írta hogy a Rúnák valamelyikében le van írva hogy a bárdok egymástól lesik el a varázslatokat és nem "tanítják" egymásnak. Kérdem Én, ha lesi a tolvaj amit csinál a bárd, de (mivel **** nem a bárdság a lényeg hanem a mágia) hogy fogja megszólaltatni az Összhangzatot(itt most nem Ralog karijáról beszélek, neki nem volt zenéje). Leül és Ö is frankón zenél aztán hopsza nézd má manapont? Mert anélkül aztán hiába bohóckodik, nem fog varázsolni semmit. Ez meg hatványozottan igaz a kocsmaasztalnál részegen mókoló bárdra.

A tolvaj és a bárd hasonló kaszt.
Mondjon nekem vki/bárki két dolgot azon kívül hogy a mindketten mások kárára gazdagodnak meg ami a két kaszt életvitelében közös. Gondolok itt pl a tolvaj klánban él vagy legalábbis egy jól meghatározható területen mivel a helyismeretéböl gazdálkodik, a bárd meg világcsavargó.

Ha nem lessz rá igény Én nem ragaszkodok az elötörténet bírálatához, csinálja a HM.
Kérhetnék bizalmatlansági indítványt is magam ellen, de azon már túlvagyunk.
Köszönöm a figyelmet.

Kaspar
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 653
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.02.05. 19:36

Hogy ne offoljuk szét a topicot a szabályzavarban elmondom a meglátásaimat ezzel kapcsolatban.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2008.02.06. 9:13

Lorin:

Már tudom melyik rész az! :D De mivel egy évadban 22 rész van kb. és 10 évad van, ezért a címekről nem nagyon ugrik be a rész történése ;)

De már megint szentségtörést követtél el:

Jack Sparrow :P

És én nem, mint kalandozó félek az óriás kalmártól, hanem élőben, merthogy ez egy létező, még ma is élő faj :P Bár nem akkora, mint a filmekben, de ki tudja, mik rejtőznek az óceánok mélyén.
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gregorius » 2008.02.06. 10:58

Hali!

Gondoltam itt jelzem, hogy ha netán valaki szeretne egy zárt kalandot indítani, akkor egy jelentkezője már biztos lesz. :D
Gregorius

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gregorius » 2008.02.06. 11:19

Ayana írta:Lorin:

Már tudom melyik rész az! :D De mivel egy évadban 22 rész van kb. és 10 évad van, ezért a címekről nem nagyon ugrik be a rész történése ;)

Ez a 8. évad 6. része, a címe Avatar. :D

Egy idegen virtuális valóságot generáló széket tesztelnek kiképzés céljából. Az a gond, hogy a harci játék csak akkor fejeződik be, ha győznek. Állandóan változnak a feltételek és állandóan meghalnak. Néhány tucat újrakezdés után feladják és elkezdenek szórakozni. Na onnantól jönnek a poénok...
Gregorius

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
3013 hozzászólás • Oldal: 71 / 201 • 1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 201

Vissza: Archívált Fórumok