• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Hamed-Shaíh al Qrua

Csak olvasható a régi játéktér!

Moderátor: Admin

Téma lezárva
78 hozzászólás • Oldal: 5 / 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

Re: Hamed-Shaíh al Qrua

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.28. 13:44

Abdul'Rach Jusuf

Látván,hogy innen nem naon tud tovább menekülni probál úgy látszatni mintha nem lenne sietőr dolga :D

-Galradzsára...a fogadós nem jó szobát adott az a fogadós pedig mondtam neki,hogy 1 személyes szobát kérek...

megfordul és dühösen kilép a szobából :roll: megnézi,hogy a folyosó végén van-e ablak vagy más kijutási mód erről az emeletről.
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A Rászil » 2008.01.31. 12:56

(Abdul'Rach Jusuf)

//Az ablaktábla zárva volt, de mibe kerül azt kinyitni? Nemértem... :? //

*Ismét kilépsz a folyosóra, és nekiiramodsz a vége felé. Ugyan ott is épp egy ajtó van de ez az ajtó épp most nyílik ki, s a hölgyet, ki a tűloldalán van, kissé arrébbhelyezve egy nyitott ablakkal találod szembe magad. Túl sok időd nincs gondolkozni, a zajokat már csak néhány méter távolságból hallod, így ugrassz. Ugrásod egy az utca túloldalán felállítottt gyümölcsössátornak és tapasztalatodnak köszönhetően nem alakul végzetesen számodra, azonban most még egy dühös kofával is szembenállsz. Erre azonban most nincs időd, így elrohansz. Futás közben visszapillantva látod hogy üldözőid az ugrást már nem vállalták be. Mindenesetre egész biztosan megjegyeztek maguknak, így jó lessz minél hamarabb eltűnni...*
A Rászil
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 451
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A Rászil » 2008.01.31. 13:25

Valdin cirn Lyent-Calerin, Haifa Al Zahra

*Valdin belép a fogadóba, Haifa pedig kinntről figyel befelé ahol néhány felborított asztalon kívül az emeletre rohanó fegyvereseket látod csupán. A hangokból ítélve közelebb kerülhettek a menekülőhöz, de néhány piianat múlva már csak káromkodást hallattok, valamint Haifa a sarok mögül egy összedőlő sátor hangját és egy kofa jogos kifakadását is. Úgy néz ki az utolsó pillanatban meglépett... Kis idő múlva a fegyveres őrök már lefelé taranak a lépcsőn miközben egykiőjük, egy nagydarab fekete turbános, köpenyes vágottarcú dzsad parancsokat osztogat a többieknek. A fogadós kelletlenül elkezdi a berendezés helyrehozatalát, amikoris a sebhelyes odalép hozzá:*

- Noncsak, nocsak Abu... Látom ismét beindult a bolt! Mondcsak nincs valami mondanivalód?

- Parancsnokúr, de örülök hogy láthatom fényességes uramat! - Mondja mindenbizonnyal teljesen őszintén - Nem, nincsen... Nem foglalkozok én már semmi különlegessel... Csak vezetgetem ezt a kis fogadót. Az istenek lehetőséget adtak az újrakezdésre, és ezt nem szalaszthatom el!

- Vagy úgy... És mondd csak Abu, láttad már ezelőtt azt a fickót akit üldöztünk? Furcsa hogy épp a te fogadód választotta az eltűnéshez!

- Sosem láttam ezelőtt, dicsőséges uram, soha! Az anyám életére esküszöm!

- De Abu! Anyád két éve meghalt! Azt hitted elfelejtettem? Nem jó dolog a bolondját járatni velem!

- Akkor a lányoméra! Teljesenmindegy! Árulókat nem tűrök a fogadómban!

- Az a szerencséd hogy tudom hogy erre még okod is van! De nem feledd! Rajtad tartom a szemem!

- Köszönöm hogy törődik egy olyan kis gyámoltalan emberrel mint én nagyuram! EZT nem felejtem el...

*Láthatóan szikrázott a feszültség a két ember között. A parancsnok hatalma teljes tudatában kérdezősködött a fogadóstól, a vékony, kopasz italmérő szemében pedig a lecsapni készülő homokivipera elszántsága csillogott miközben a székeket a helyükre pakolta. A parancsnok távoztával még egy darabig gyilkos szemekkel nézett utánna és közben valamit mormolt, majd visszatért a pulthoz és rezet dobott a kobzosnak hogy játtszon valami vidámat...*
A Rászil
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.02.03. 17:01

Valdin cirn Lyent-Calerin

<<Afene, eltűnt, biztosa látjuk még a kis suhancot.Noha csak egy pillanatig láttam mintha emlékeztetne valakire. Á lehet az agyamra ment ez a hőség.Itt mindig ilyen meleg van ? :S ...
Vajon miféle különleges dolgokról beszélt a kocsmáros? Lehet nem ártana utánna nézni. Mindenesetre nem kellene egyedül hagynom Haifa-t.>>

Mikor idejut mintha itt se lett volna kimegy a kocsmából.
- Furcsa emberek lakják ezt a sivatagot ebben biztos vagyok.- mondja Haifa-nak.- Nem is tudom miért akartam magam ebbe beleártani...-kissé csalódottan vállatvon- menjünk tovább, vagy esetleg térjünk be ide?
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2008.02.04. 10:04

Haifa Al Zahra

//Kis gáz van. Nibur ugye temetőztette kariját. Akkor ő most felszívódott vagy NJK?

Lorin, nem kell úgy írnod, hogy Haifa-t, simán mehet Haifának :)//

Aggodalmas tekintettel követi az eseményeket, a sátor beomlására összehúzza magát, majd ijedelmének megszűntével a hang forrása felé fordult. Miután kicsit megnyugodott és Valdin is visszatért, elhatározta, hogy segít a pórul járt kofának.

- Hazádban netán másképpen menekülne az, akit ha elkapnának üldözői, legjobb esetben kezétől fosztanák meg? Igencsak kételkedek benne.

Kis szünet és némi ábrándozás után:

-Segítsünk szegény kofának. Bár semmi közünk hozzá, neki sem volt köze a rabláshoz, mégis pórul járt, önhibáján kívül.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.02.04. 18:16

-Mi? :shock: Errefelé tényleg levágják az ember kezét ha elcsen valamit? Azt hittem ezt csak afféle gyermekmese amivel a komisz kölyköket riogatják...
<<Még szerencse hogy jobb napjaimban vetődtem erre :? ...>>

Mifelénk a tolvajokat börtönbe vetik. Ha pedig többször tévedne kezük más értékei felé akkor előbb elagyabugyálják őket majd ha városi akkor ideiglenesen száműzik ha csak idegen akkor kiteszik a városból. Még mindig jobb mintha levágnák a kezét a szerencsétlennek! Igaz persze felénk nincs annyi tolvaj. A kisstílűekkel mint mondtam elbánik a városőrség a nagyhírű tolvajokat meg nem kell félteni.... :lol:
<<De durva! Ezek télleg levágják az ember kezét! :shock: >> Tűnődve méregeti jobbját.

-Rendben segítsünk a kofának!-A dzsad mellé lép és előszőr segít összeállítani a sátrat majd a nehezebb tárgyakat segít visszapakolni.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A Rászil » 2008.02.07. 13:29

Valdin és Haifa

*A gyümölcsárust teljes kétségbeesésében találjátok. A kiabálást már abbahagyta, mostanra eluralkodott rajta a tanácstalanság. Az árujának nagyjából egyharmada tönkrement, ami szép kis summa, hiszen nem csak a haszon veszett oda, ezt az árut bizony neki is ki kellett fizetnie. Talán ha néhány hét alatt sikerül helyre rázódnia, de addig bizony kemény napok várnak rá és családjára...
Most éppen a gyümölcsöt válogatja, külön azt ami teljesen tönkrement, külön azt ami olcsóbban ugyan, de még eladható és nagyon-nagyon vigyázva különíti el a sértetlen árut.
*
A Rászil
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.02.14. 7:34

Abdul'Rach Jusuf

//bocs a késésért ne nézegettem a topicot asszitem befucsolt :D//

Néhány száz méter megtétele után megtörli az izadságot majd keres egy másik ivót ahol betérhet egy csésze teára :)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A Rászil » 2008.02.14. 17:31

Valdin és Haifa

// Bocs elfelejtettem az előzőben hogy kereskedő barátotok, amíg ti a fogadóban történtekre fókuszáltatok, minden szó nélkül, sietve távozott...//
A Rászil
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A Rászil » 2008.02.14. 17:34

Abdul'Rach Jusuf

*Betérsz az emír rózsájába, ami egy meglehetősen gazdagon berendezett, drága helynek tűnik... Egy biztos. Itt nem fognak keresni!*
A Rászil
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.02.14. 18:39

-Nos akkor további jó napot!- köszön el a gyümölcsárustól. Kicsit eltűnődik azon hogy rakjon-e egy szép érett gyümölcsöt a tarisznyájába-persze úgy hogy senki s elássa- vagy ne, ahogy otthon szokta, de aztán mégis csak elveti az ötletet.
<<...még a végén levágják a kezem! >>

- Haifa akkor mehetünk? A barátod- kicsi hangsúlyt fektet a szóra- hova lett?

//Sion ugye Nibur karijára gondoltál?

Igen rá.//
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.02.16. 13:12

AbdulRach Juszuf

Mivel eléggé jól berendezett helynek tünik ezért körülnéz,hogy jönnek a vendéghez vagy ahhoz még nem elég jó és a pulthoz kell menni...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A Rászil » 2008.02.21. 15:02

AbdulRach Juszuf

*Helyet foglalsz egy szabad asztalnál, és rövidesen meg is jelenik egy felszolgálólány felvenni a rendelést.*

-Üdvözlöm az Emír Rózsájában! Mivel szolgálhatunk ezen a gyünyörű napon? Remek szárnyassültünk van amihez gyümölcssalátát vagy burgonyát ajánlanék, de persze egyéni igényeit is igyekszünk teljesíteni!
A Rászil
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.02.25. 15:42

AbdulRach Juszuf

//oksa//

-Ohh köszönöm...Jól hangzik az étel.És egy szobát is szeretnék az éjszakára.

Amig megérkezik az étel addig alaposan körbenéz,hogy hova is tért be,milyen emberek vannak itten.Aztán remélhetőleg "zavaró tényező" nélkül jóizűen elfogysztja az ételt majd a szobájába cammog és elgondolkozik azon,hgoy hogyan is kéne kapcsolatba lépni azzal a rokonnal,aki ide hivatta...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Schinter 2008.02.28. 19:44-kor.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A Rászil » 2008.02.25. 22:10

//Hakea is lelépett a színről úgyhogy azt hiszem h most kicsit rákapcsolunk majd ha nektek is jó. Holnap reagolok.

Schinter: Ha megtennéd hogy egy kicsit bővebbre ereszted a reagjaidat és felvázolod hogy mit szeretnél elérni akkor tudnék én is mit írni... Erre most akkor írjam azt hogy megkaptad a kaját meg kivettél egy szobát? :? Nyugodtan fejtsd ki mit akarsz és én majd lemesélem...//

Sion
A Rászil
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
78 hozzászólás • Oldal: 5 / 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

Vissza: A régi Taba-el Ibara