• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon tavernája, újjáépítve, korszerűsítve!

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
3013 hozzászólás • Oldal: 59 / 201 • 1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 201

Re: Torozon tavernája, újjáépítve, korszerűsítve!

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2008.01.24. 23:39

Pezsdülni pezsdült az oldal.

Most jobb?

Kaspar
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 653
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.01.24. 23:47

Ja és még annyi, h nem minden kalandozóból lesz hős....márpedig te kalandozót indítasz.
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.01.24. 23:49

Úgy látom bunyó van.

Kérdem én: megéri ezt csinálni Sylinas?
Miért nem lehet elfogadni az itteni szabályokat? Rajtad kívül közel 40 aktív ember erre képes - te nem. Ha ennyire magasztos a lényed, akkor miért süllyedsz le a szintünkre és állsz le velünk egy szó erejéig is?

Két választásod van:
1. Vagy változol és elfogadod teljes mértékben az itt kialakult szabályzatot és alkalmazod, betartod őket és viszonylagos békében éldegélhetünk egymással.
2. Vagy nem kell többé ide járni, lealacsonyodni hozzánk, stb.

A második pont betartásának még adhatunk is egy-két löketet, ha továbbra is folytatod ezt a hangvételt, az oldalon játszók ócsárlását, rágalmazását, szidását.
(Ha nem vetted volna észre ez egy lágy hangvételű admini figyelmeztetés!)
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Chorax » 2008.01.24. 23:50

Hát ez tök jó!

Én is mindjárt kidolgozom a dorani nagytanács egyik tagjának egyetlen fiacskáját...tele lesz übertápos agyonrúnált cuccokkal...meg még tele lesz drágakőmágikus szajrékkal is, hiszen a mutter profi drágakőmágus...de pénzzel is el lesz látva rendesen, mert az egyik nagyfater főnemes mondjuk Erigowban...Ja, meg abbitacél cuccosa is lesz, mert az anyai nagynénje Abaszisz nagykirályának a jobb keze (néha a bal is, amikor már elfáradt a jobb)...Majd elfeledtem: a másik nagyfater kahrei elit mérnök, úgyhogy a Tűzfegyver alapból jár, minimum 4. fokon... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mi az hogy nem fogadjátok el?! :bruhuhu: De hát ÉN jobban tudom, meg meg is magyaráztam :mrgreen:
„Acélos akarat, rendíthetetlen hűség, gyakorlott kéz – a kráni légió pillérei.”
Chorax
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 319
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2008.01.24. 23:51

Hmm.. szerintem gondolkodásmódbeli különbségek vannak jelen.

Én spec úgy képzelem, hogy egy "városőrt, meg tucatnjk-t szanadgáló gyerek, útszéli mészárlásra szánt útonálló, kisboltban áruló fűvész" sohasem fogja elérni az első tapasztalati szintet. Lehet hogy erős lesz, -tegyük fel a városőr- hogy egy harmadik, negyedik szintű harcos is elismerésre méltó ellenfelet lásson benne, de nem fog tapasztalati szinttel rendelkezni.

Csak azok képesek belátható idő alatt effajta tudásra szert tenni, (értsd.: tapasztalati szintet lépni) akik tehetségesnek születtek, valóban.
Vagyük a rendszert: Egy 12-es tulajdonsággal rendelkező ember átlagember: feltételezhetően, mint mi. Akadnak persze kivételek, erős fórumozó, bölcsebb meglátású játékosok, stb.
Az én személyes világomban a 14-es érték már igazán tehetségesnek nevezhető, a 16-os mestere tulajdonságának, a 18-as született tehetség. 19 felett pedig szinte isteni képességű karakter.

Egy karakter pont azért kalandozó, mert kiemelkedett, ergo többnyire jobbak az értékei 14-nél. Megvan benne a hihetetlen tehetség, hogy fejlődhessen, tanuljon újabb harci technikákat, vagy, mint a mendraioszok, és egyéb papok istene megbecsülését növelje, eképpen több bizadalmat, (manát) nyerjen tőle.

Végülis annyit szerettem volna kifejteni, hogy a fórumon most felszólalók többsége valszeg ezt a nézetet vallják, ezért sem értenek veled egyet.
Persze mindenki szeret győzedelmeskedni egy csatában, de én spec inkább a szerepjátékot helyezem előtérbe a harcrendszer felett olyan 60%/40% felbontásban. Én így szórakozom, és szerintem ha jó a játék, akkor a km nem fogja kivégezni a karaktert még akkor sem, ha statban gyengébb. :D

Wow mennyi komment :D

szerk: Éspedig lehet gyenge statokkal rendelkező karakterből hős! Már több éve mesélek egy haveromnak aki, mint első karakterét, egy tűzvarit indított, azóta 10. szintű, Sogron útjára lépett, rendkívül jó híre van az ordaniak között, sőt rendelkezik egy kisebb szigettel is, amit mostanág kezdett beépíteni, telepeseket, rengeteg építőanyagot szerzett, hogy felépüljön egy kis település. :)
Évek munkája, de kiforrott karakter lett.
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sylinas » 2008.01.25. 0:10

Ó nem Yvett sajnos nincs bunyó, ez az igazi veszekedés. Ahol mindenki fújja a magáét, de igazságszerint egyik sem figyel oda a másikra. Bár ebből szeretném kihúzni magam, én mindenkinek olvasom a ragját, és néha meglepődök máskor meg szórakozom. Például időrendben visszafelé haladva orwen magyarázkodásán tökjót derültem, és ezt most nem rosszindulatból mondom, egyszerűen mert nem hittem volna hogy pont ilyen megnyílvánulást vált ki a veszekedés valakiből.

Chorax, pedig a játékod alapján körültekintő és tapasztalt játékosnak véltelek. Mondcsak akkor minek hagysz csalatkozni benned, hogy úgy alkotsz véleményt valamiről, hogy a közelébe se szagolsz? Ha már felcsapsz bírálónak akkor olvasd is el a koncepciómat (ha még nem töröték). és utánna kezdj el gúnyolni. Egyébként meg ha ilyesmire vállalkozol, akkor készülj fel, viszakaphatod :wink:

Pezseg ám az élet, a harc a természetes kirostálódás része, valaki kifog most, csak éppen én attól nem szűnök meg, hogy ti tehetlenségbe hajszolva magatokat a végén bannoltok engem. Ezen az oldalon egy kis zárt közösség van. Az én nevem lassan fél keletmagyarország nagyobb szerepjátékos közösségei ismerik, valamint ez méginkább igaz a haditorna csapatokra is. Amiben jó vagyok, abban már szereztem elismerét, nem nektek kell bizonyítanom.

Ichigo, valóban értem aggodsz, vagy éles ésszel kitaláltad, hogy ha megpróbálsz felhúzni, kikényszeríthetsz belőllem olyan szavakat, amik miatt hamarabb bannolnak?
Sylinas

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.01.25. 0:19

Nemaggódok miattad egyáltalán. Belőlem is nehezen hozható ki ez a reakció, de a szívem legméjéről gyülölöm az olyanokat akik arcoskodnak, lásd az alábbi idézetet.
Sylinas írta:Pezseg ám az élet, a harc a természetes kirostálódás része, valaki kifog most, csak éppen én attól nem szűnök meg, hogy ti tehetlenségbe hajszolva magatokat a végén bannoltok engem. Ezen az oldalon egy kis zárt közösség van. Az én nevem lassan fél keletmagyarország nagyobb szerepjátékos közösségei ismerik, valamint ez méginkább igaz a haditorna csapatokra is. Amiben jó vagyok, abban már szereztem elismerét, nem nektek kell bizonyítanom.

Ha megismerték egészségedre, szerintem itt az oldalon lassan senki nem lesz kíváncsi a nevedre... Nyugodtan lehet szitkozódni,ócsárolni, mindenkit lehülyézni és magadat állítani be a No. 1-nak, de a valóság az, hogy ha nem veszel vissza az arcodból, nem a fórumon, de kint a való életben is gondjaid lesznek, hoszen előbb-utóbb beleütközöl olyanba akinek szintén nem fog tetszeni az arcoskodásod.
Lehet hogy fél keletmagyarországi szerepjátékos kör ismeri a nevedet, de kétlem, hogy pozitív visszajelzést kapnánk. Ha meg ott elfogadják a karakteredet, lehet menni oda. "Nem erőszak a disznótor"
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2008.01.25. 0:24

Sylinas írta:Például időrendben visszafelé haladva orwen magyarázkodásán tökjót derültem, és ezt most nem rosszindulatból mondom, egyszerűen mert nem hittem volna hogy pont ilyen megnyílvánulást vált ki a veszekedés valakiből.

Ezt kifejtenéd bővebben? :shock:
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Chorax » 2008.01.25. 0:42

Kérlek, ne csalatkozz bennem Sylinas Mester! :pogo:
Bár tudom, hogy csak szánalmas pondró vagyok, aki a közelébe se szagol a dolgoknak, azért ne állj rajtam szörnyű bosszút!
Már a gondolattól is majd besza...:oops: A fene, nem csak majdnem :oops:
„Acélos akarat, rendíthetetlen hűség, gyakorlott kéz – a kráni légió pillérei.”
Chorax
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 319
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.01.25. 1:07

:wtf: :D Húúú. Gyerekek ez már kezd viccessé válni számomra. Látod Sylinas...ez egy jó pont. Sikerült megnevettetned. :D Hidd el. A régi öregek közül számtalan nálad nagyobb alakkal találkoztam, ha másképp nem hát emberileg. A nagyság nem ott kezdődik, hogy mindenki előtt azt bizonygatod, hogy te mekkora isten vagy, hanem ha halkan konstatálod az eseményeket és jót mulatsz a mi halandó ténykedéseinken. Ha már bizonygatnod kell a helyed, akkor az már elég nagy gond. Próbálj azzal tiszteletet kivívni és a szemünkben naggyá válni, hogy lealacsonyodsz, és bebizonyítod, képes vagy más (a mi primitív) szabályai szerint is élvezetesen játszani, anélkül, hogy lábad nyomát a nevesített hősök java csókolgatná. :D :pogo:
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Airun Al Marem » 2008.01.25. 1:19

Egyet kell értsek Niburral, Darton most a humoros oldaláról mutatkozott meg.

Nos büszke lehetsz magadra, bár szerintem inkább hirhedt vagy mint sem híres. És tény ha bizonygatnod kell, hogy ki vagy és ez nem érződik egyből, akkor csak sajnálni tudlak. Drága HAdtörténész úr.

A többiről nem tudok véleményt nyílvánítani, mert egyes kránie lf mániákusok irásait olvasva elkapott a röhögő görcs.
"...a hajnal a szabad ég alatt, a rákövetkezõ a dorani országút egy apró fogadójában találta. Meghalgatta a legfrissebb híreket, megtérített egy hegyi rablót, aki az élmény hatására tíz arannyal támogatta Darton evilági birodalmának ügyét..."
Airun Al Marem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 307
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.01.25. 1:30

Nibur! Saggaras!

A kért karik temetőzése megtörtént - remélem a HM-eket is értesítettétek a lépésről!
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.01.25. 1:37

Izéé :D Mostmár igen....de nem hinném, hogy nagy bonyodalom származna ebből, mert az ibarai helyszínen nem jutottunk messze.
Ja és köszönöm a temetőzést.

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2008.01.25. 1:39

Köszi szépen

Amúgy az én esetemben pont akkora időzítettem a kari felrakását mikorra az ibara beszünetelt, ugyhogy még el se inbdult a kari pályafutása.
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.01.25. 1:42

Airun Al Marem írta:Egyet kell értsek Niburral, Darton most a humoros oldaláról mutatkozott meg.

Nos büszke lehetsz magadra, bár szerintem inkább hirhedt vagy mint sem híres. És tény ha bizonygatnod kell, hogy ki vagy és ez nem érződik egyből, akkor csak sajnálni tudlak. Drága HAdtörténész úr.

A többiről nem tudok véleményt nyílvánítani, mert egyes kránie lf mániákusok irásait olvasva elkapott a röhögő görcs.

Airun!

Nem szép dolog kinevetni a lélekben szegényeket!

S.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva